Nitse4 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 μηπως ειναι αυτη? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=553629 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros4 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 μηπως ειναι αυτη? ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orffeux Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής Έπεσε το τηλέφωνο μου από τον 3 όροφο (δεν έγινε για τεστ ) αλλά δουλεύει κανονικά Μόνο με παίρνουν και μόνο παίρνω με τα πλήκτρα κάτω του ακουστικού. Η οθόνη έσπασε αλλά φαίνονται όλα κανονικά αλλά βέβαια δεν πατιέται τίποτα. Τι έσπασε το TOUCH Screen? η LCD Screen Display ? Αν γνωρίζει κανείς ευχαριστώ εκ των προτέρων πριν αρχίσω να λύνω το τηλέφωνο μου Edited October 3, 2011 by orffeux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 φιλε μου μαλλον ειναι το digitizer που λενε τα παιδια. ο φιλος athanasso77 εχει ανεβασει ενα site που δειχνει διαδικασια ανοιγματος. http://translate.google.co.uk/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pdacenter.ru%2Frazborka%2Fhtc-touch-diamond2%2F&sl=ru&tl=en&hl=en&ie=UTF-8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orffeux Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 παιδια ευχαριστώ πολυ θα παραγγείλω και θα το προσπαθησω ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaannoossss Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 να σας πω τον πονο μου...επεσα στη θαλασσα απο τη βαρκα ...ειχα και το κινητο στην τσεπη...να το πεταξω?το ξεπλυνα με νερο αμεσως(το ειχα ακουσει παλια)του εβαλα πιστολακι. τιποτα ακομα.να το πεταξω εεε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Αστο στην ακρη, μπορει να αναστηθει... Στη θεση σου θα το ξεπλενα με νερο, θα το εβαζα σε ρυζι και μετα θα ηλπιζα να αναστηθει... Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Κανονικα πρεπει να ανοιχτει το κινητο και να καθαριστει καλα απο τα αλατα. Αλλα και παλι δυσκολα θα ξαναδουλεψει. Sent from my ZTE-BLADE Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaannoossss Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 τιποτα ακομη ...το εβαλα στο ρυζι ...το μοσχαρακι λειπει...χαχαχα λεω να παρω οθονες κλπ απο e-bay να το στησω απο την αρχη.τι λετε οι ειδικοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Εγω λεω να το πας στην ανακυκλωση ,και να παρεις ενα android η ενα windows phone , ετσι και αλλιως τα windows mobile πεθανανε. Sent from my Blade Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 ότι και να πάρεις, μάλλον δε θα γίνει δουλειά. εκτός αν πάρεις νέα συσκευη :p το θέμα είναι οτι και να ανοίξει δεν είσαι σιγουρος μέχρι πότε θα λειτουργει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Μου ειχε βγαλει και εμενα προβλημα με την οθονη αλλα τελικα φοβηθηκα να το ανοιξω. Μια χαρα τα κανει ολα το κινητο ειδικα με το spb ,εαν ηταν λιγο ποιο γρηγορο σε επεξεργαστη θα το κρατουσα κι'αλλο. Την οθονη του τωρα την πιανουν τα αλλα κινητα,σε αυτο το μεγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaannoossss Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 υπαρχει καμια συσκευη να αγορασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Ενδιαφέρεσε για συσκευή; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaannoossss Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ενδιαφέρεσε για συσκευή; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk ναι diamond 2 ή HD 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 φιλε μου εαν θες παλι να παρεις κινητο με ξεπερασμενα wm και δεν σε πειραζει το μεγεθος παρε το hd2, το εχει φιλαρακι μου και κατα την γνωμη μου ειναι κινηταρα.(εγω σε αυτο το μεγεθος κινητο δεν παιρνω παντος) Βαλε και οτι εχει 1ghz cpu,το diamond ειναι αργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orffeux Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 καλησπερα σε ολους αντιμετωπίζω το εξής προβλημα. συνδεω το usb με το τηλεφωνο και δεν λεει να συγχρονίσει με τιποτα. δηλ. ενω υπαρχει εγκατεστημενο το activesync στο pc και μολις το συνδεσω στον υπολογιστη κανει πως παει να το βρει και δεν το βλεπει. του εκανα hard reset τιποτα. το δοκιμασα και σε αλλο laptop τιποτα απενεργοποιησα τοιχος - antivirus κτλ. τιποτα. και το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να παρω τις επαφες μου απο μεσα. παντως το βλεπει σαν συσκευη και ανοιγει η καρτα να δω το περιεχόμενο. εχω παρει αντιγραφο με το pimp-backup αλλα δεν ανοιγει με εφαρμογη στο pc για να κανω την δουλεια μου αυτα αν μπορει καποιος ας βοηθησει. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής Έπεσε το τηλέφωνο μου από τον 3 όροφο (δεν έγινε για τεστ ) αλλά δουλεύει κανονικά Μόνο με παίρνουν και μόνο παίρνω με τα πλήκτρα κάτω του ακουστικού. Η οθόνη έσπασε αλλά φαίνονται όλα κανονικά αλλά βέβαια δεν πατιέται τίποτα. Τι έσπασε το TOUCH Screen? η LCD Screen Display ? Αν γνωρίζει κανείς ευχαριστώ εκ των προτέρων πριν αρχίσω να λύνω το τηλέφωνο μου το digitizer είναι. Πάρε απο το ebay Digitizer και LCD με το καπάκι, και θα το φτιάξεις εύκολα. μου πήρε λιγότερο απο 20 λεπτά (επειδή δεν είχα πάρει το case, και έπρεπε να ξεκολήσω την οθόνη Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orffeux Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 το digitizer είναι. Πάρε απο το ebay Digitizer και LCD με το καπάκι, και θα το φτιάξεις εύκολα. μου πήρε λιγότερο απο 20 λεπτά (επειδή δεν είχα πάρει το case, και έπρεπε να ξεκολήσω την οθόνη ναι φιλε μου εκανα οπως ειπες αλλα τωρα εχω το αλλο προβλημα συνδεω το usb με το τηλεφωνο και δεν λεει να συγχρονίσει με τιποτα. δηλ. ενω υπαρχει εγκατεστημενο το activesync στο pc και μολις το συνδεσω στον υπολογιστη κανει πως παει να το βρει και δεν το βλεπει. του εκανα hard reset τιποτα. το δοκιμασα και σε αλλο laptop τιποτα απενεργοποιησα τοιχος - antivirus κτλ. τιποτα. και το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να παρω τις επαφες μου απο μεσα. παντως το βλεπει σαν συσκευη και ανοιγει η καρτα να δω το περιεχόμενο. εχω παρει αντιγραφο με το pimp-backup αλλα δεν ανοιγει με εφαρμογη στο pc για να κανω την δουλεια μου αυτα αν μπορει καποιος ας βοηθησει. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω αλλά δε βλέπω κανέναν να απαντά. :( Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orffeux Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Δεν εχει αντιμετωπισει κανενας αλλος το ιδιο? βαλανε ολοι android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) καλημέρα σε όλους μετά από σχεδόν δυο χρόνια αποφάσισα και πήγα στο ANDROID χρωστώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη που είχα όλον αυτό τον καιρό γεια σασ θα μπορουσα να βάλω στο HTC DIAMOND 2 για ringtone ενα απο τα mp3 τραγουδια και να μην έχω τους κλασικούς ήχους τησ συσκευής; Edited December 3, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 θα μπορουσα να βάλω στο HTC DIAMOND 2 για ringtone ενα απο τα mp3 τραγουδια και να μην έχω τους κλασικούς ήχους τησ συσκευής; Πέταξε τους ήχους σου στον φάκελο /My Documents της κάρτας μνήμης σου και θα τα βλέπεις κανονικά μετά στους ήχους κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaannoossss Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 μπαινει windows 7.5 στη συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 μπαινει windows 7.5 στη συσκευη? Όχι. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts