Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Καλημέρα.εχω αντιγράψει βίντεο με Bluetooth από άλλο κινητό μου ζήτησε να τα αποθηκεύσω στο τηλέφωνο πάτησα ΝΑΙ και δεν μπωρώ να τα βρω που πήγαν

Δεν είναι στον φάκελο /My Documents;

O resco explorer έχει τη δυνατότητα και για αναζήτηση.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν είναι στον φάκελο /My Documents;

O resco explorer έχει τη δυνατότητα και για αναζήτηση.

Ευχαριστλώ φίλε στο φάκελο /My Documents ήταν

Υπάρχει κανένα screen protector εντός Ελλάδας; Αν όχι, από πού;

Καμία πρόταση για rom; Άργησα πολύ να γράψω για το τι έγινε με το touch panel που μου είχε χαλάσει. Τελικά όλα οκ, το πήγα Δευτέρα και το παρέλαβα την Πέμπτη (μετά από ενημερωτικό sms που μου έστειλαν ότι μπορώ να παραλάβω τη συσκευή).

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Συμφωνώ μαζί σου, απλά επειδή έμεινα χωρίς screen protector, έλεγα να μου έρθει πιο γρήγορα από Ελλάδα. Έτσι κι αλλιώς, ένα με ενάμιση μήνα θα χρησιμοποιήσω ακόμα το κινητό, γιατί μετά θα αγοράσω κάτι με android (αλλά, μάλλον επειδή θα το δώσω σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας θα ήθελα να το έχω προστατευμένο).
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

καλησπέρα σε όλους ξέρετε να μου προτείνετε καμιά μπαταριά ? Για το D2 γιατί άρχισε να ξεμένει και δεν έχω καμιά όρεξη να αλλάζω τηλ μιας και αυτό έχει ερθη στα μετρά μου εδώ και καιρό .

:)

καλησπέρα σε όλους ξέρετε να μου προτείνετε καμιά μπαταριά ? Για το D2 γιατί άρχισε να ξεμένει και δεν έχω καμιά όρεξη να αλλάζω τηλ μιας και αυτό έχει ερθη στα μετρά μου εδώ και καιρό .

:)

Τοτε το ebay ειναι αυτο που ζητας!Ψαξε για μεγαλυτερης χωρητικοτητας κι απο τιμη ουτε 10 ευρω.Παλιοτερα πολλοι αναμεσα τους κι εγω εκεινες χρησιμοποιουσαμε.

Λοιπον παιδες! χρειαζομαι την πολυτιμη βοηθεια σας! θελω να επανεγκαταστησω το Co Pilot και δεν ξερω τον τροπο! μπορεις καποιος να με βοηθησει? ή υπαρχει καπου που να λεει πως γινεται? εχω αγορασει και το KEY.

Never Give Up:!:

Join friend!

Λοιπον παιδες! χρειαζομαι την πολυτιμη βοηθεια σας! θελω να επανεγκαταστησω το Co Pilot και δεν ξερω τον τροπο! μπορεις καποιος να με βοηθησει? ή υπαρχει καπου που να λεει πως γινεται? εχω αγορασει και το KEY.

Αν έχεις το cd του D2 το έχει μέσα και το εγκαθιστάς από εκεί . για χάρτες στέλνεις νομίζω ένα email και μετά βάζεις στο key .

εχω βαλει το προγραμμα και το ανοιγω και μου λεει δεν υπαρχουν χαρτες. βασικα δε μου τρεχει το autorun που εχει μεσα. τι κανω??

Join friend!

εχω βαλει το προγραμμα και το ανοιγω και μου λεει δεν υπαρχουν χαρτες. βασικα δε μου τρεχει το autorun που εχει μεσα. τι κανω??

Όταν χρησιμοποιούσα το D2 πολλές φορές έκανα εγκατάσταση απ΄την αρχή το CoPilot χρησιμοποιώντας αυτόν τον οδηγό:

1. Ανατρέχουμε στον φάκελο Windows και αναζητούμε το αρχείο cpl7, το οποίο και διαγράφουμε.

2. Ξεκινούμε το Copilot.

3. Επιλέγουμε "ενεργοποίηση χωρίς internet"

4. Καταχωρούμε το Product Key.

5. Καταγράφουμε τον Lsence Number που μας προτείνει η εφαρμογή.

6. Μεταβαίνουμε μέσω του υπολογιστή μας στην ιστοσελίδα http://activate.alk.com/ALKLicense/w...ctivation.aspx, όπου καταχωρούμε το Product Key, το Lisence Number και το email μας.

7. Λαμβάνουμε το αριθμό ενεργοποίησης.

8. Ξεκινούμε το Copilot, καταχωρούμε τον αριθμό ενεργοποίσης και όλα είναι εντάξει.

Η άδεια χρήσης ******** ( αλλάζει κάθε φορά που σβήνει το cpl7 )

Δεν ξέρω αν η δική σου περίπτωση είναι ίδια,αλλά νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις.

Το link δεν λειτουργεί αλλά σίγουρα ξέρεις για την Alk.

Παιδιά έχω να κάνω μια ερώτηση έχω την EnergyROM και λέω να αλλάξω για αλλαγή πια λέτε να βάλω από ROM δεν θέλω να κάτσω καμιά ώρα στο pc για να περνάω πράγματα μόνο αυτό βαριέμαι . ααα ξερή κάνεις αν γίνετε στο D2 να κλίνη η οθονι όταν μιλάς σαν τα adroid η το iphone ?

:D

ααα ξερή κάνεις αν γίνετε στο D2 να κλίνη η οθονι όταν μιλάς σαν τα adroid η το iphone ?

:D

Αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο κάνει το Touch InCall Screen Tweak που χρησιμοποιεί το g sensor ώστε στην διάρκεια της κλήση ,όταν το τηλέφωνο το σηκώνεις όρθιο σβήνει η οθόνη.Το αποτέλεσμα βέβαια είναι λίγο αμφίβολο αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.

Ναι το έχω βάλει στην EnergyROM άλλα καμιά φορά κολάι το NET 3.5 βεβαία πρέπει να βάλεις το ati driver για να παίξει για ROM τι πρωτινής ?

Όταν χρησιμοποιούσα το D2 πολλές φορές έκανα εγκατάσταση απ΄την αρχή το CoPilot χρησιμοποιώντας αυτόν τον οδηγό:

1. Ανατρέχουμε στον φάκελο Windows και αναζητούμε το αρχείο cpl7, το οποίο και διαγράφουμε.

2. Ξεκινούμε το Copilot.

3. Επιλέγουμε "ενεργοποίηση χωρίς internet"

4. Καταχωρούμε το Product Key.

5. Καταγράφουμε τον Lsence Number που μας προτείνει η εφαρμογή.

6. Μεταβαίνουμε μέσω του υπολογιστή μας στην ιστοσελίδα http://activate.alk.com/ALKLicense/w...ctivation.aspx, όπου καταχωρούμε το Product Key, το Lisence Number και το email μας.

7. Λαμβάνουμε το αριθμό ενεργοποίησης.

8. Ξεκινούμε το Copilot, καταχωρούμε τον αριθμό ενεργοποίσης και όλα είναι εντάξει.

Η άδεια χρήσης ******** ( αλλάζει κάθε φορά που σβήνει το cpl7 )

Δεν ξέρω αν η δική σου περίπτωση είναι ίδια,αλλά νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις.

Το link δεν λειτουργεί αλλά σίγουρα ξέρεις για την Alk.

μα τα εχω κανει ολα. απλα ανοιγω το προγραμμα και μου λεει να κατεβασω χαρτες. και μου δινει το site το οποιο εχει μεσα μονο για 2 htc http://www.alk.com/htc/uk/ και μετα?? τιποτα :(

Join friend!

Ναι το έχω βάλει στην EnergyROM άλλα καμιά φορά κολάι το NET 3.5 βεβαία πρέπει να βάλεις το ati driver για να παίξει για ROM τι πρωτινής ?

Δοκίμασε μια του dutty

send from my HTC T-Mobile HD2 using... you know

Exω παλιά κάρτα sim cosmote όταν πηγαίνω να βάλω νέα επαφή παίρνει μόνο πέντε γράμματα στο νοκια που είχα πριν έπαιρνε δέκα αλά όταν βάλω την sim από το νοκια με βγάζει τα μισά γράμματα και τα άλλα μισά κινέζικα ποιά λύση με προτείνετε.Εκτός τις επαφές τηλεφώνου.

• Administrators
Οι sim πλέον έχουν απαρχαιωμένες δυνατότητες και κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει πια λόγος να την χρησιμοποιεί κάποιος για τέτοια θέματα. Το πρόβλημα αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν υποστηρίζει την κωδικοποίηση των ελληνικών που χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο.

Modpic.gif

• Administrators
Όχι. Δεν βρίσκω και το λόγο εξάλλου. Αν θέλεις να μεταφέρεις τις επαφές σε άλλες συσκευές πλέον υπάρχουν πιο σύγχρονοι και πιο αξιόπιστοι τρόποι.

Modpic.gif

Λοιπόν, μόλις εγγράφηκα στο paypal και στο ebay και είμαι έτοιμος για την πρώτη μου αγορά! :) Βασικά, θέλω screen protector να πάρω για το τηλέφωνο και θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για αυτό.

Τι λέτε, να προχωρήσω ή έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο;

καλημέρα! να ρωτήσω κάτι ... θέλω να κλειδώνω την οθόνη του κινιτού για να μην ενεργοποιείται οποιαδήποτε εντολή όταν τ πιάνω ή όταν το βάζω στην τσέπη μου, και δεν ξέρω που θα πάω στο μενού για να το ενεργοποιήσω. Την κλειδαριά στο πάνω μέρος της οθόνης που ανοίγει με απλή κύληση του δακτύλου είτε αριστερά είτε δεξιά ξέρετε...όσο και αν έψαξα δεν κατάφερα να το βρώ...

ξέρει κάποιος να μου υποδείξει τα βήματα??

Εάν έχεις την μαμά rom τότε μόνο με κωδικό στην οθόνη ρύθμισης προσωπικές και κλείδωμα βάζεις ένα 4ψιφιο και κλειδώνει με κωδικό ! Αλλιώς βάλε bsb tweaks η smartlock 2.0f που το έχω δοκιμάσει !

μωρέ το έκανα παλιά και κλείδωνε,αλλά το έριξε κάτω η κόρη μου και έκανα κάποιες ρυθμίσεις από την αρχή γιατί τα ψυλοέφτυσε. Δεν θυμάμαι που πηγαίνω για να το ενεργοποιήσω πάλι,δεν ήταν κάτι δύσκολο...αλλά δεν μπορώ να το βρω.

Ξέρω για ποιόν κωδικό μου λες αλλά δε θέλω αυτό...το απλό κλείδωμα θέλω που ανοίγει με την κύληση του δάκτυλου δεξιά ή αριστερά