Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλησπερα σημερα εκανα φορματ το pc και εβαλα win7 64 και το office 2010, και ενω ολα φαινονται οκ και το outlook ειναι το προεπιλεγμενο για το συστημα μου, δεν μου συγχρονιζει τις επαφες και μου πεταει το εξης σφάλμα: τι μπορει να ειναι?

http://img192.imageshack.us/img192/9962/89544526.jpg

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Αν έβαλες το Office 2010 64-bit δυστυχώς δεν είναι συμβατό με το Windows Mobile Device Center. Θα χρειαστεί να βάλεις τα 32-bit. Άλλη λύση δεν υπάρχει.

Modpic.gif

λεω...λεω τωρα να πουλησω το διαμαντι για το hd2 (449e απο πλαισιο).αξιζει η ειναι παλια συσκευη.προτεινετε κατι αλλο?

Η κανονικη τιμη του τηλεφωνου ειναι 599 ευρω, 449 εχει στο stock house. Απ'οτι διαβασα στο site του Πλαισιου:

"Tα προϊόντα με την ένδειξη “στο stock house” μπορεί να :

* (α) Είναι πλήρως επισκευασμένα μετά από κάποιο ελάττωμα το οποίο είχαν παρουσιάσει.

* (β) Εχουν αγορασθεί αλλά επιστραφεί από καταναλωτές χωρίς να έχουν παρουσιάσει ελάττωμα.

* (γ) Εχουν χρησιμοποιηθεί σε επιμέρους καταστήματά μας ως demo - δοκιμαστικά.

* (δ) Η συσκευασία τους είναι χαλασμένη

* (ε) Δεν έχουν παρελκόμενα (πχ.λείπει καλώδιο σύνδεσης από οθόνη Η/Υ)"

Με λιγα λογια τραβας λαχνο!

Αν έβαλες το Office 2010 64-bit δυστυχώς δεν είναι συμβατό με το Windows Mobile Device Center. Θα χρειαστεί να βάλεις τα 32-bit. Άλλη λύση δεν υπάρχει.

Σ'ευχαριστω! :(

Η κανονικη τιμη του τηλεφωνου ειναι 599 ευρω, 449 εχει στο stock house. Απ'οτι διαβασα στο site του Πλαισιου:

* (α) Είναι πλήρως επισκευασμένα μετά από κάποιο ελάττωμα το οποίο είχαν παρουσιάσει.

* (β) Εχουν αγορασθεί αλλά επιστραφεί από καταναλωτές χωρίς να έχουν παρουσιάσει ελάττωμα.

σιγά μην δώσεις 500 ευρώ για να πάρεις μεταχειρισμένο HD2.

και εγώ θέλω να πάρω το HD2, (μαζεύω δραχμούλα δραχμούλα απο το RapidRead :lol:), κυρίως γιατί θα είναι το μόνο pda στην ιστορία που θα σηκώνει 6.5 - android - windows phone 7 (είδα το video).

το D2 δεν το πουλάω όμως για κανένα λόγο.

Συμφωνω κι εγω με τον Webvirus. Αν το D2 ειχε SnapDragon kai capacitive οθονη δε θα το αλλαζα με τιποτα αλλα μου φαινεται λιγο αργο πια γι αυτο και πηρα το HD2. Παρ'ολα αυτα δε νομιζω να το πουλησω γιατι το θεωρω το καλυτερο τηλεφωνο που εχει βγει ποτε για τα λεφτα του.

εχει κανεις να μου προτεινει καπια rom για action screens του htc touch diamond 2? touch diamond 2* στον τιτλο!!

άλλο πράγμα η ROM kαι άλλο η Action Screen.

ROM = (πχ) έκδοση Windows και Action Screen = Πρόγραμμα για τα Windows

Edited by WebViRuS

• Administrators
και εγώ θέλω να πάρω το HD2, (μαζεύω δραχμούλα δραχμούλα απο το RapidRead :lol:), κυρίως γιατί θα είναι το μόνο pda στην ιστορία που θα σηκώνει 6.5 - android - windows phone 7 (είδα το video).

Είμαστε off-topic, αλλά για μένα εξακολουθεί να είναι μακράν η καλύτερη συσκευή ακόμα και σήμερα. :happy:

Modpic.gif

ΩΩΩΩΧ...ΤΡΕΧΩ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

γιάννη όποτε το δείς, φτιάξε μου λίγο το θέμα στο RapidRead, γιατί δεν μπορώ να το κάνω update (να τους βράσω για rules).

α! ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ!!! :) τώρα πρέπει να παίζετε όλοι σας.

• Administrators
γιάννη όποτε το δείς, φτιάξε μου λίγο το θέμα στο RapidRead, γιατί δεν μπορώ να το κάνω update (να τους βράσω για rules).

α! ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ!!! :) τώρα πρέπει να παίζετε όλοι σας.

Δυστυχώς και εγώ πλέον δεν έχω τέτοιες αρμοδιότητες/δυνατότητες πια οι οποίες δεν διαφέρουν με ενός απλού χρήστη. Μάλιστα είμαι σε χειρότερη θέση με το ροζ χρώμα στο όνομά μου. :p

Θα χρειαστεί να απευθυνθείς σε κάποιον mod ή s-mod.

Modpic.gif

Επρεπε πριν φυγεις και οσο ειχες ακομη "εξουσια"! να αλλαξεις το χρωμα των honored members!

on topic: Ρε παιδια,ολοι εσεις που αλλαζετε rom σε καθε καινουργιο build, πως την παλευετε με τα προγραμματα; Εγω εχω εγκαταστισει καποια προγραμματα και καποια παιχνιδια στο κινητο μου και δεν προχωραω σε καινουργια rom ( εχω νομιζω την 6th July by Energy ) μονο και μονο για να μην χασω ρυθμισεις και saves games. Υπαρχει καποιο μυστικο που δεν ξερω;

no sig...

όχι τα στήνουμε πάλι απο την αρχή.

υπάρχει ένα προγραμματάκι που το βάζει ο nrg στις ρομ του, το οποίο αναλαμβάνει να κάνει εγκατάσταση κάποια πράγματα μόνο του, αλλά εγώ προτιμώ το χειροκίνητο - τρόπο.

Ναι το xda_uc καπως ετσι απλα οι ρυθμισεις και τα save ειναι που με ενδιαφερουν οχι οι εκγαταστασεις :/
no sig...

• Administrators
Επρεπε πριν φυγεις και οσο ειχες ακομη "εξουσια"! να αλλαξεις το χρωμα των honored members!

Για μένα ούτως ή άλλως, δεν έχει λόγο ύπαρξης αυτή η κατηγορία.

on topic: Ρε παιδια,ολοι εσεις που αλλαζετε rom σε καθε καινουργιο build, πως την παλευετε με τα προγραμματα; Εγω εχω εγκαταστισει καποια προγραμματα και καποια παιχνιδια στο κινητο μου και δεν προχωραω σε καινουργια rom ( εχω νομιζω την 6th July by Energy ) μονο και μονο για να μην χασω ρυθμισεις και saves games. Υπαρχει καποιο μυστικο που δεν ξερω;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Spb Backup που στις τελευταίες τους εκδόσεις υποστηρίζει και το rom upgrade αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ για τα αποτελέσματα.

Modpic.gif

Ευχαριστω αλλα...τι εννοεις; Το προγραμμα μου κανει backup και restore. Τι σχεση εχει με το rom upgrade? Κανει καποιο ειδικο backup διαφορετικο απο το κανονικο;
no sig...

• Administrators
Κανονικά το backup δεν ενδείκνυται από μία rom σε άλλη. Οι τελευταίες εκδόσεις του Spb Backup το υποστηρίζουν αυτό.

Modpic.gif

να ρωτήσω κάτι ρε παίδες..στο μεταλλικό πλαίσιο του κινητού, το κάτω μέρος , κάτω από τα πλήκτρα, έχει αυτοκόλλητο περίβλημα;

ξαφνικά σήμερα παρατήρησα μια μικρή "φουσκάλα", σαν να μην στρώνει καλά...

είχε κανείς άλλος παρόμοιο θέμα;

δεν φαίνεται καλά στη φωτογραφία...

http://img30.imageshack.us/img30/994/pic20101111001.jpg

• Administrators
Θέλουν προσοχή στη χρήση αυτές οι συσκευές. Το σημείο αυτό δεν είναι ατόφιο μέταλλο, υπάρχει όντως επικάλυψη.

Modpic.gif

δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε...το τηλέφωνο όχι απλά δεν έχει γρατζουνιά, ούτε σε τσέπη παντελονιού δεν το χω βάλει ποτέ.

τέλος πάντων, δεν είναι τίποτα το φοβερό, απλά με πιασε παραξενιά από το πρωί και έχω κολλήσει.

• Administrators
Σε καταλαβαίνω αλλά δυστυχώς είναι από τα απρόβλεπτα προβλήματα που μπορεί να προέρχονται λόγο ύπαρξης σε χώρο υψηλής υγρασίας, θερμοκρασίας κτλ.

Modpic.gif

Γεια σας παιδια. Θελω να βαλω στο HTC μου ενα προγραμματακι το DEluxe moon. Ειναι free και ενω το κανω εγκατασταση δεν παιζει. εχω windows 6.1. Και η απορια μου ειναι: δεν παιζει λογω της μη συμβατοτητας η κανω κατι λαθος?? Ευχαριστώ

Eκανες εγκατασταση στην κεντρικη μνημη ? στο τελος της εγκαταστασης εκανες soft reset ? απο τι ειδα κανει για την αναλυση της οθονης σου.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

• Administrators
Γεια σας παιδια. Θελω να βαλω στο HTC μου ενα προγραμματακι το DEluxe moon. Ειναι free και ενω το κανω εγκατασταση δεν παιζει. εχω windows 6.1. Και η απορια μου ειναι: δεν παιζει λογω της μη συμβατοτητας η κανω κατι λαθος?? Ευχαριστώ

Υποστηρίζει κανονικά την ανάλυση της οθόνης σου. Χρειάζεται όμως το .NET Compact Framework 3.5. Το έχεις εγκαταστήσει;

Modpic.gif