Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά προσοχή στις εκδόσεις που αναφέρεται! θα κάνετε λάθος.

τα 6.5.3 kai 6.5.5 που έχουν την μπάρα κάτω, δεν είναι ότι καλύτερο για το D2.

αν θέλετε κάτι σταθερό τότε απο 6.5.1 και κάτω.

zyper αν θες κάτι γρήγορο και με καλή κατανάλωση μόνο! τότε άσε την official 6.1 και κάνε τις ρυθμίσεις στην υπογραφή μου.

αν θες σε 6.5.1 τότε θες την Pride IV. προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει γιατί εγώ θέλω manilla 2.5 αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.

αν θές 6.5.1 και Manilla 2.5 τότε, προσωπικά πιστεύω ότι η Prime II είναι μία απο τις καλύτερες ρομ. την έχω κρατήσει αρκετό καιρό.

προς Athanaso...

Γιάννη, σε παρακαλώ όταν έχεις χρόνο, κάνε edit τα 2 post στην υπογραφή μου και βάλε στο τέλος αυτό με τις λύσεις.

-----

Κάντε ένα calibrate στην μπαταρίας σας, ώστε να κάνει ένα σωστό φόρτισμα.

1. Αδειάστε εντελώς την μπαταρία σας

2. Βγάλτε την μπαταρία απο το τηλέφωνο για 1 λεπτο

3. Βάλτε την μπαταρία πίσω, αλλά μην ξεκινήσετε το τηλέφωνο

4. Φορτίστε πλήρως την μπαταρία με το φορτιστή της μπρίζας

5. Βγάλτε την μπαταρία για 1 λεπτό

6. Βάλτε πίσω την μπαταρία

7. Ξεκινήστε την συσκευή και είστε έτοιμοι.

-----

σε ευχαριστώ

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προς το παρον με την official 6.1 δεν εχω καποιο προβλημα στην καταναλωση,απλα δεν θελω να βαλω την official 6.5 και να γινει χειροτερο.Για cooked δεν ενδιαφερομαι να βαλω,εκτος αν υπαρχει καμια ελληνικη.
[sIGPIC][/sIGPIC]

αν δεν θες cooked, τότε η official 6.1 είναι μονόδρομος

• Administrators
προς Athanaso...

Γιάννη, σε παρακαλώ όταν έχεις χρόνο, κάνε edit τα 2 post στην υπογραφή μου και βάλε στο τέλος αυτό με τις λύσεις.

Θοδωρή πες μου ακριβώς τι θέλεις να κάνω γιατί με μπέρδεψες.

Modpic.gif

στο great cooked rom tweaks, στο κομμάτι που αναφέρεται τα tweaks για την μπαταρία, βάλε στο τέλος της λίστας αυτό που έχω γράψει.

και στο Battery Solution, πρόσθεσε μία λύση ακόμα πάλι με αυτό που έγραψα :)

θα το έκανα εγώ, αλλά δεν μπορώ να κάνω edit.

Προσωπικά έχω δουλέψει όλες τις επίσημες ρομ στο διαμάντι...

Η τελευταία ρομ είναι για μένα μακράν η καλύτερη. Σταθερή - γρήγορη - με πολλές δυνατότητες και ευκολίες. Κατανάλωση η ίδια. Ειδικά η ταχύτητα είναι πάρα πολύ καλή... Και αν βάλεις και το max manila τότε προσωπικά πιστεύω δεν υπάρχει γυρισμός σε win6.1 & manila 2....

Εγω παιδια εβαλα την επισημη με το 2.5 manila και δεν μου αρεσε σε 3 πραγματα.

-Επειδη ειχα για μερικα φεγγαρια το HD2, το manila 2.5 στο D2 ειναι αρκετα αργο.

-Το ολα συστημα μηνυματων της HTC ειναι αρκετα αργο και δεν γραφει 160 χαραχτηρες. Με το restore των μηνυματων απο την προηγουμενη εκδοση ειχε σαν αποτελεσμα σχεδον ολα τα μηνυματα να μην εμφανιζονται. Τελικα απενεργοποιησα το HTC messaging και τωρα εχω τον παλιο τροπο εμφανισης και συνταξης μηνυματων, και στελνει κανονικα 160 sms και βεβαια δειχνει και ολα τα μηνυματα.

-το τριτο που δεν μου αρεσε και ειναι και το χειροτερο, ειναι οτι GPS πιανει σημα πααααρα πολυ σπανια. Μετα απο επανεκκινηση πιανει σε 10 δευτερολεπτα. Και αυτο ηταν. Πρεπει να ανοιγοκλεισω πολες φορες π.χ. το igo, για να κλειδωσει καποια στιγμη. Το ιδιο κανει και με destinator, tomtom και garmin. Οποτε δεν φταιει το προγραμμα πλοηγησης, αλλα το καινουργιο Radio της rom, καθως με την προηγουμενη επισημη ηταν σταθερο και σχετικα γρηγορο καθε φορα με ολα τα προγραμματα πλοηγησης.

Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα με το gps;

Εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο radio; Εχω την γνησια ρομ.

Ευχαριστω!

Κωστας - Κατερινη

Εγω παιδια εβαλα την επισημη με το 2.5 manila και δεν μου αρεσε σε 3 πραγματα.

-Επειδη ειχα για μερικα φεγγαρια το HD2, το manila 2.5 στο D2 ειναι αρκετα αργο.

-Το ολα συστημα μηνυματων της HTC ειναι αρκετα αργο και δεν γραφει 160 χαραχτηρες. Με το restore των μηνυματων απο την προηγουμενη εκδοση ειχε σαν αποτελεσμα σχεδον ολα τα μηνυματα να μην εμφανιζονται. Τελικα απενεργοποιησα το HTC messaging και τωρα εχω τον παλιο τροπο εμφανισης και συνταξης μηνυματων, και στελνει κανονικα 160 sms και βεβαια δειχνει και ολα τα μηνυματα.

-το τριτο που δεν μου αρεσε και ειναι και το χειροτερο, ειναι οτι GPS πιανει σημα πααααρα πολυ σπανια. Μετα απο επανεκκινηση πιανει σε 10 δευτερολεπτα. Και αυτο ηταν. Πρεπει να ανοιγοκλεισω πολες φορες π.χ. το igo, για να κλειδωσει καποια στιγμη. Το ιδιο κανει και με destinator, tomtom και garmin. Οποτε δεν φταιει το προγραμμα πλοηγησης, αλλα το καινουργιο Radio της rom, καθως με την προηγουμενη επισημη ηταν σταθερο και σχετικα γρηγορο καθε φορα με ολα τα προγραμματα πλοηγησης.

Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα με το gps;

Εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο radio; Εχω την γνησια ρομ.

Ευχαριστω!

Για το manila δεν θα διαφωνησω αλλα για τα αλλα 2 εγω δεν εχω προβλημα.Και 160 χαρακτηρες εχω με το HTC Messaging (αφου απενεργοποιησα την χρηση unicode χαρακτηρων) και ολα τα μηνυματα μου τα δειχνει.ΤΟ igo8 δεν το εχω βαλει αλλα εχω το Destinator 7.Σε λιγοτερο απο 10" μου κλειδωνει δορυφορο και καμια φορα δεν αντιμετωπισα προβλημα.Αν εξαιρεσεις τον manila 2.5 ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την τελευταια official rom και αναφερομαι : Εκδοση λειτουργικου συστηματος-5.2.21887,Εκδοση manila-2.5.20121226.0 ,Εκδοση Rom-2.53.482.4(76952)ELL και Εκδοση radio - 4.49.25.91

Τι να πω. Εμενα μου εχει σπασει τα νευρα.

Εαν ξαναπερασω την το radio, η περασω καποιο αλλο, θα πρεπει να γινει hard reset; Η μενουν ολα ως εχουν;

Κωστας - Κατερινη

Τι να πω. Εμενα μου εχει σπασει τα νευρα.

Εαν ξαναπερασω την το radio, η περασω καποιο αλλο, θα πρεπει να γινει hard reset; Η μενουν ολα ως εχουν;

Καλο κανει κακο δεν κανει ενα hard reset.

η radio δεν θέλει hard reset

Επειδη δεν το εχω ξανακανει,πως γινεται να αλλαξεις μονο την radio;Εκτος κι αν μιλας για αλλαγη radio με hspl κι οχι για official update.Το λεω γιατι στο site δεν εχει να διαλεξεις αν θες αναβαθμιση μονο στην radio ή μονο στη ρομ.

να σου πω την αλήθεια, ποτέ στην ζωή μου, δεν έχω ανεβάσει official radio χωρίς hardspl.

δεν μπορώ να φανταστώ γενικά πως είναι ένα pda χωρίς HardSPL :D

Οι γνησιες οι radio δεν θελουν Hspl απο οτι ξερω. Ειχα βαλει στο Diamond 1 χωρις Hspl και δεν εγινε Hard reset. Απλως ηθελα να ξερω τι γινετε με το Diamond 2, λογω του προβληματος με το Gps. Ισως ξαναπερασω την ιδια, ισως και καποια αλλη. Στους XDA τα εχει ολα τα Radio
Κωστας - Κατερινη

• Administrators
Οποιοδήποτε radio και να περάσουμε πέραν αυτού που συνοδεύει την stock rom, πρέπει να έχουμε κάνει hard spl πρώτα.

Modpic.gif

• Administrators
Επειδη δεν το εχω ξανακανει,πως γινεται να αλλαξεις μονο την radio;Εκτος κι αν μιλας για αλλαγη radio με hspl κι οχι για official update.Το λεω γιατι στο site δεν εχει να διαλεξεις αν θες αναβαθμιση μονο στην radio ή μονο στη ρομ.

Οτιδήποτε περάσεις πέρα από ότι βρίσκεται στο επίσημο site της htc, θα χρειαστεί να κάνεις hard spl πρώτα.

Modpic.gif

Παιδια περασα τη νεα rom και εχω 3 αποριες:

1. η εφαρμογη enable smsnotify για να μας ειδοποιει αν εφυγε το μηνημα δουλευει?

2. Πως μπορω να προσθεσω στις καρτελες κατω τα προγραμματα που ειχε η παλια Rom ετσι ωστε πατωντας περισσοτερα να βλεπω ολα τα προγραμματα του τηλεφωνου?

3. Στη home screen βγαζει εκει που ειναι το ημερολογιο, μονο ενα ρανετβου.Πως μπορω να κανω να μου δειχνει παραπανω?

Edited by nik1975

Για προτεινετε μου εναν καλο task manager.Επισης ενα καλο προγραμμα για να αποθηκευω επαφες στη SIM,γιατι αυτο που εχει (Διαχειριστης SIM) ειναι τελειως αθλιο.

:rolleyes:

Edited by zyp3r
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Για προτεινετε μου εναν καλο task manager.

WkTask manager

Επισης ενα καλο προγραμμα για να αποθηκευω επαφες στη SIM,γιατι αυτο που εχει (Διαχειριστης SIM) ειναι τελειως αθλιο.

Δεν φταίει το πρόγραμμα. Οι δυνατότητες της SIM είναι απαρχαιωμένες ούτως ή άλλως και κανένα πρόγραμμα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Εάν απλά θέλεις ένα καλό backup... PIM Backup.

Modpic.gif

χαιρετε,αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το alarm clock του diamond 2.βαζω ενα ξυπνητηρι π.χ στις 8 το πρωι, ενεργοποιειται κανονικα στις 8 με τη μελωδια που εχω βαλει ,παταω αναβολη, μετα απο 5 λεπτα ξανακτυπαει αλλα αυτη την φορα αντι να κτυπησει με την μελωδια που ειχα επιλεξει κανει ενα απλο beep που δεν σε ξυπναει με τιποτα , ετσι σημερα δεν ξυπνησα να παω στην δουλεια:).το δοκιμασα με διαφορες μελωδιες αλλα παντα η δευτερη αφυπνιση ειναι το beep.ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια

υπαρχει ακνεις να γνωριζει πως σεταρουμε το email ;;;

κοίτα φίλε μου το πρόβλημα έχει ως εξής... το να λάβεις μηνύματα δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα μιας και σαν λογαριασμό pop3 θα μπορείς να λαμβάνεις από παντού. το πρόβλημα είναι όταν θέλεις να στείλεις. έτσι όσο είσαι στο οικιακό σου δίκυτο με σύνδεση HOL λογικό είναι και να στέλνεις γιατί έχεις ρυθμίσεις για να στέλνεις μέσω του συγκεκριμένου παρόχου. σε κάθε άλλο δίκτυο ή θα πρέπει να τοποθετής τις ρυθμίσεις αποστολής του συγκεκριμένου δικτίου ή να ρυθμίσεις σαν αποστολή μόνο μέσω του παρόχου κινητής τηλεφωνιάς που έχεις την σύνδεση σου...(που δουλεύει σχεδόν πάντα αν και δεν ξέρω τι γίνεται όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό).

Δες μήπως έχει κάνει tick στο να λαμβάνει με proxy settings σε αυτή την περίπτωση και σωστές να είναι η ρυθμίσεις σου αυτό ψάχνει να βρει τα proxy settings

Οντως μανταρα τα κανανε γι'αυτο ξαναγυρισα στην 6.5 που για μενα ειναι και πιο γρηγορη.Μου εκανε και κατι κουλα κοληματα με την 6.5.3 κι ετσι την παρατησα.Τωρα εμαθα και για τα sms οποτε καλα εκανα.