dimkns Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Παιδιά καλησπερα. Εχω το εξης πρόβλημα. Μετά την αναβάθμιση με την τελευταία rom πηγα να συνδεθώ με το ασύρματο ρουτερ του σπιτιου αλλά εβαλα λάθος wap2 key. Έτσι τωρα προσπαθεί συνεχώς να συνδεθεί, ανεπιτυχώς φυσικά, αλλά δε μου εμφανίζει και τη δυνατότητα να περάσω τον σωστό κωδικό. Τι μπορώ να κάνω στη συγκεκριμένη περίπτωση? (Εκτός φυσικά από την εύκολη λύση να βγάλω το encryption και να δινω free internet στους γείτονες). Που υπάρχει αποθηκευμένος ο κωδικός στο τηλ ώστε να τον σβήσω και να βάλω τον σωστό? Για όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα η πιο απλη λύση τελικά είναι η αλλαγή του ονόματος του wireless modem. Έτσι η συσκευή βρίσκει νέο access point και σου ζητάει τον κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Παιδιά καλησπερα. Εχω το εξης πρόβλημα. Μετά την αναβάθμιση με την τελευταία rom πηγα να συνδεθώ με το ασύρματο ρουτερ του σπιτιου αλλά εβαλα λάθος wap2 key. Έτσι τωρα προσπαθεί συνεχώς να συνδεθεί, ανεπιτυχώς φυσικά, αλλά δε μου εμφανίζει και τη δυνατότητα να περάσω τον σωστό κωδικό. Τι μπορώ να κάνω στη συγκεκριμένη περίπτωση? (Εκτός φυσικά από την εύκολη λύση να βγάλω το encryption και να δινω free internet στους γείτονες). Που υπάρχει αποθηκευμένος ο κωδικός στο τηλ ώστε να τον σβήσω και να βάλω τον σωστό? Για όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα η πιο απλη λύση τελικά είναι η αλλαγή του ονόματος του wireless modem. Έτσι η συσκευή βρίσκει νέο access point και σου ζητάει τον κωδικό. Έμεση λύση που θα προκαλέσει πρόβλημα σε όλες τις άλλες συσκευές που συνδέονται στο router. Στην λίστα των δικτύων wifi πατας κατω δεξια advanced. Στην καρτέλα main επιλέγεις change network. Εκεί εμφανίζει όλα τα δικτυα που έχει αποθηκεύσει. Με παρατεταμένη πίεση πάνω στο επίμαχο δίκτυο επιλέγεις διαγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Γεια σας παιδια. Ειχα καιρο να ασχοληθω με το κινητο και σημερα ειπα να δοκιμασω καμια νεα ROM. Απο οσο θυμαμαι σε ολες τις τελευταιες που ειχα δοκιμασει, ηταν σωστα ενημερωμενες οι ρυθμισεις της Cosmote και παιζαν με τη μια τα MMS και το Internet. Σημερα εχω προβλημα. 1) Υπαρχει κανενα ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ cab με αυτα τα settings ή γενικα κανενας οδηγος που να ισχυει? 2) Πως μπορω να αποφυγω ολα τα συνεφα που φαινονται απο τον καιρο στην οθονη του κινητου? Στην προηγουμενη ROM ειχα ενα μικρο εικονιδιακι λιγο κατω απο το ρολοι αλλα τωρα πηγαινοερχονται συνεφα που πιανουν ολη την οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Γεια σας παιδια. Ειχα καιρο να ασχοληθω με το κινητο και σημερα ειπα να δοκιμασω καμια νεα ROM. Απο οσο θυμαμαι σε ολες τις τελευταιες που ειχα δοκιμασει, ηταν σωστα ενημερωμενες οι ρυθμισεις της Cosmote και παιζαν με τη μια τα MMS και το Internet. Σημερα εχω προβλημα. 1) Υπαρχει κανενα ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ cab με αυτα τα settings ή γενικα κανενας οδηγος που να ισχυει? 2) Πως μπορω να αποφυγω ολα τα συνεφα που φαινονται απο τον καιρο στην οθονη του κινητου? Στην προηγουμενη ROM ειχα ενα μικρο εικονιδιακι λιγο κατω απο το ρολοι αλλα τωρα πηγαινοερχονται συνεφα που πιανουν ολη την οθονη. 1) δεν τα φτιάχνει μόνο του? 2) μας δουλεύεις? :) βάλε ένα animated wallpaper αντί για weather wallpaper. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 (edited) 1) Υπαρχει κανενα ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ cab με αυτα τα settings ή γενικα κανενας οδηγος που να ισχυει? 2) Πως μπορω να αποφυγω ολα τα συνεφα που φαινονται απο τον καιρο στην οθονη του κινητου? 1) Start / Settings / Menu / All Settings / Connections / Connection Setup. 2) Η λύση που προτείνει ο Θοδωρής μια χαρά μου φαίνεται αν και υπάρχει και άλλη. Edited March 25, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 1) δεν τα φτιάχνει μόνο του? 2) μας δουλεύεις? :) βάλε ένα animated wallpaper αντί για weather wallpaper. 1) Πολυ περιεργο. Και μαλιστα δοκιμασα 2 διαφορετικες και δεν παιζει σε καμια. Το περιεργο ειναι οτι πριν καποιους μηνες οποια ROM και να εβαζα, επαιζε το internet χωρις καμια ρυθμιση. Μηπως αλλαξε κατι η Cosmote τελευταια? :confused: 2) Νομιζα οτι τα animated ειναι μονο κατι κινουμενα που εχει και δεν το ειχα δοκιμασει καθολου να επιλεξω καποια δικη μου εικονα. Τελικα ολα καλα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 1) Πολυ περιεργο. Και μαλιστα δοκιμασα 2 διαφορετικες και δεν παιζει σε καμια. Το περιεργο ειναι οτι πριν καποιους μηνες οποια ROM και να εβαζα, επαιζε το internet χωρις καμια ρυθμιση. Μηπως αλλαξε κατι η Cosmote τελευταια? :confused: Πήγες εκεί που προτείνω παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 1) Start / Settings / Menu / All Settings / Connection Setup. Οταν ειδα οτι δε μπαινει στο Internet μετα την εγκατασταση της ROM, αυτο ηταν το πρωτο που εκανα. Μου εβγαλε μηνυμα οτι πηρε τις ρυθμισεις αλλα και παλι τζιφος. Η πλακα ειναι οτι αυτος ηταν ο αρχικος λογος που αλλαξα ROM. Mετα απο καιρο χρειαστηκα να μπω στο Internet μεσω Cosmote και ειδα οτι δεν παιζει (ενω το ειχα σεταρισμενο) Και σκεφτηκα "απο το να ψαχνω τι φταιει, ας περασω καμια νεα ROM που δεν εχω αλλαξει εδω και 3-4 μηνες καθολου" Αλλα τελικα παλι τιποτα. :( ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Δεν είναι θέμα rom. Κάτι με τον provider σου δεν πάει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Καλησπέρα! Απ'ότι είδα κυκλοφόρησε ο Opera 10 για WM! Κατέβασα και εγκατέστησα το Opera Mobile 10 Touch. Γίνεται με κάποιο τρόπο να απεγκαταστήσω από τη μνήμη της συσκευής την προηγούμενη έκδοση του browser; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Δεν είναι θέμα rom. Κάτι με τον provider σου δεν πάει καλά. Mακαρι να φταιει η Cosmote, γιατι δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο που να εχει λογικη. :rolleyes: Αν εχει καποιος φιλος Cosmote και δε βαριεται, ας κανει μια δοκιμη να μας πει αν του παιζει το Internet. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 αν καποιος γνωριζει θα ηθελα να με βοηθησει καποιος με το setup του email στο d2 εχω ενα λογαριασμο στη hol και θα ηθελα αν γινεται να μπορω να λαμβανω και να στελνω τα email μου ειτε απο το σπίτι (wifi hol) ειτε απο το κινητο μου μακρυα απο το σπιτι (μαλλον μεσω gprs ή 3G συνδεσης - αναλογα το σημα. αυτο το λεω γιατι καταφερα να σεταρω το λογαριασμο μου αλλα δουλευε μονο εφοσον συνδεομουν με wifi στο δικτυο της hol (σπιτι) οσες φορες προσπαθησα να στειλω ή να λαβω με συνδεση gprs δεν τα καταφερα. μπορει να γινει κατι τετοιο ; και πως ; ευχαριστω υπαρχει ακνεις να γνωριζει πως σεταρουμε το email ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Γίνεται με κάποιο τρόπο να απεγκαταστήσω από τη μνήμη της συσκευής την προηγούμενη έκδοση του browser; Δεν μπορείς να απεγκαταστήσεις ότι είναι προεγκατεστημένο στη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Καλησπέρα παιδιά,η ερώτηση μου,αξίζει αυτή τη στιγμή να αποκτήσει κάποιος το htc d2 ή θα βγει κάτι αρκετά καλύτερο σε λίγο καιρό;Και το αρκετά καλύτερο το ορίζω ως κάτι που θα έχει πράγματα τα οποία δε μπορείς να κάνεις π.χ. upgrade στο htc d2.Ευχαριστώ. Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Φυσικά και αξίζει η συσκευή. Δεν υπάρχουν προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Καλησπέρα παιδιά,η ερώτηση μου,αξίζει αυτή τη στιγμή να αποκτήσει κάποιος το htc d2 ή θα βγει κάτι αρκετά καλύτερο σε λίγο καιρό;Και το αρκετά καλύτερο το ορίζω ως κάτι που θα έχει πράγματα τα οποία δε μπορείς να κάνεις π.χ. upgrade στο htc d2.Ευχαριστώ. Upgrade σε κινητο;Τι ακριβως εννοεις;Μηπως θες να πεις update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Upgrade σε κινητο;Τι ακριβως εννοεις;Μηπως θες να πεις update; Ναι εννοώ την αναβάθμιση προγραμμάτων.Π.χ. θα υπάρξουν σημαντικές βελτιώσεις σε νέα HTC που δε θα μπορείς να τις έχεις σε παρόμοιο βαθμό στο d2; Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Κάποια στιγμή θα βγουν τα windows phone 7 που δεν θα υποστηρίζει καμία από τις συσκευές της εταιρίας που κυκλοφορούν σήμερα. Κατά τα άλλα δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Κάποια στιγμή θα βγουν τα windows phone 7 που δεν θα υποστηρίζει καμία από τις συσκευές της εταιρίας που κυκλοφορούν σήμερα. Κατά τα άλλα δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Έγινε ευχαριστώ πολύ,ελπίζω μέχρι τότε τα 6.5 να τα πάνε μια χαρά. Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Τα πάνε ήδη μια χαρά. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jetsetter Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Mακαρι να φταιει η Cosmote, γιατι δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο που να εχει λογικη. :rolleyes: Αν εχει καποιος φιλος Cosmote και δε βαριεται, ας κανει μια δοκιμη να μας πει αν του παιζει το Internet. ;) Πάντως με wind παίζει μια χαρά. Ρε παιδιά, μια ερώτηση: Έκανα με το pagepool changer αλλαγή στη rom από 15 σε 20 και προσπάθησα να τη ξαναflashάρω. Όμως γύρω στο 10% το flashάρισμα σταματάει και μου λέει ότι η rom είναι corrupted ή κάτι τέτοιο. Στο καπάκι προσπάθησα άλλη μια φορά και μου έβγαλε πάλι το ίδιο. Τη τρίτη φορά έτρεξα την ανέγκιχτη rom και ευτυχώς προχώρησε και τελείωσε, οπότε γύρισα πάλι στα ίδια. Μήπως φταίει ότι δεν έχω κάνει hspl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Αν δεν έχεις κάνει hard-spl δεν μπορείς να φλασάρεις άλλη rom πέρα από την official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jetsetter Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Αν δεν έχεις κάνει hard-spl δεν μπορείς να φλασάρεις άλλη rom πέρα από την official. Μα για την τελευταία official μιλούσα. Προφανώς αλλάζοντας το pagepool size σε μια rom παύει να αναγνωρίζεται ως official από το stock spl. Πάντως μόλις του πέρασα το hardspl μετά την δέχθηκε κανονικά... Tnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Eπειδη δεν εχω βαλει ακομα τα WM 6.5 αξιζει τελικα να κανω την αλλαγη η οχι??Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να μην γινει ποιο αργο το κινητο και να μην αυξηθει η καταναλωση της μπαταριας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Eπειδη δεν εχω βαλει ακομα τα WM 6.5 αξιζει τελικα να κανω την αλλαγη η οχι??Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να μην γινει ποιο αργο το κινητο και να μην αυξηθει η καταναλωση της μπαταριας. Αν θες την γνωμη μου βαλτα.Δεν ειδα διαφορα ουτε σε καταναλωση ουτε μπαταρια.Ισα ισα εχουν καλυτερη radio και ειναι και πιο finger friendly. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts