Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γαμισετα.....επιδι καπου ειχε παρει το ματι μ στο μενου του κην για εντοπισμοσ τησ συσκεβησ....κ το ειχα στο ον !!!απο ψοσμοτε γινετε να μου πουν σε πιο σημιο ηταν το κην οταν εγινε η τελεφτεα κλιση?

Aν ειχες εγκατεστημενο στο κινητο ενα προγραμμα που να το ανιχνευει μεσω του GPS του(πχ WIMP) ισως ειχες καποιες ελπιδες αλλα τωρα πολυ δυσκολα.Η Cosmote και ολοι οι παροχοι μπορουν να βρουν το στιγμα του κινητου αλλα γινεται μονο με εισαγγελικη παρεμβαση και κατω απο εκτακτες περιπτωσης(καποιος που αγνοειται) οποτε δυστηχως δεν μπορεις να κανεις κατι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με το GPS του D2 ?

Εξηγούμαι :

1. τρέχω το quickgps, ξεκινάει και στο τέλος μου βγάζει ότι είναι ανεπιτυχής γιατί "η ρύθμιση τοποθεσία πρέπει να είναι ενεργοποιημένη ωστε να είναι εφικτή η χρήσητων πλέον πρόσθατων δεδομένων δορυφόρου ..."

2. εχω εγκαταστήσει και ενεργοποιήσει το CoPilot που είχε μαζί (full πρόγραμμα, με κλειδί κλπ.) Το τρέχω και πάω στις Ρυθμίσεις-Εγκατάσταση δέκτη GPS- Ενσωματωμένο- Αυτόματη Ρύθμιση και "Η εγκατάσταση GPS απέτυχε"

3. Πάω στα Google maps βρίσκει το στίγμα μου (τι βρίσκει δηλαδή, αλλού για αλλού με δείχνει) μέσω δικτύου (ξέρω, έχει χρέωση αλλά έχω data πακέτο οπότε ΟΚ). Μόλις του βάλω να χρησιμοποιεί GPS ψάχνει για δορυφόρους και ψάχνει και ψάχνει.... και τίποτα.

Ρε παιδιά είστε σίγουροι ότι έχει ενσωματωμένο GPS δέκτη ? (αστείο είναι προφανώς κάτι δεν κάνω καλά αλλά στα Nokia που είχα μέχρι τώρα δούλευε jet και αμέσως).

Thanks in advance.

Παιδια τι αλλαγες πρεπει να κανω στη registry για να με ειδοποιει με ηχο ανα τακτα διαστηματα ( εκτος απο το led) στις αναπαντητες και στα sms?

• Administrators
Παιδια τι αλλαγες πρεπει να κανω στη registry για να με ειδοποιει με ηχο ανα τακτα διαστηματα ( εκτος απο το led) στις αναπαντητες και στα sms?

Θα χρειαστείς μια third-party εφαρμογή όπως το Spb Phone Suite.

Modpic.gif

εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με τη rom του energy.

πάντως πήγαινε start->tools->bsb tweaks και έχει άπειρες επιλογές για το κινητό. λογικά κάπου εκεί μέσα κάτι θα βρείς :)

• Administrators

Δηλαδή σε ειδοποιεί ηχητικά ανά τακτικά χρονικά διαστήματα μέχρι να δεις την αναπάντητη κλήση ή το αδιάβαστο sms;

Modpic.gif

βασικά απάντησα για το προηγούμενο post του απλά έκανα λάθος quote :O

εβαλα την ρομ του energy -Leo με maxmanila η οποια παει πολυ καλα, εντυπωσιακη, το προβλημα τωρα, δεν εχει ηχο στα μυνηματα.... οτι ρυθμισεις και να κανω ουτε δονηση ουτε ηχο στα εισερχομενα.

μπορει καποιος να μου πει τι γινετε? καμια λυση?

όσο για αυτό το να ειδοποιεί συνέχεια δεν το έχω ψάξει γιατί δεν μαρέσει να κάνει ήχο συνέχεια :cool: αλλά το bsb tools όπως είπα έχει επιλογές για πολλά πραγματα (το χει ενσωματομένο η ρομ του energy).

• Administrators
Ενημερωτικά πάντως, το bsb tweaks ενεργοποιεί τα led notifications, δεν υπάρχει η δυνατότητα μέσα από εκεί και για ηχητικές ειδοποιήσεις.

Modpic.gif

παιδια ,για μεταχ διαμαντι2 που μπορω να δω?παω για το ιδιο παλι...ουτε καν το χαρικα 2 μνες το ειχα

Σημερα το μεσημερι και ενω ειχα το κινητο πανω στον καταψυκτη, ακουσα το

βζζζννν της δονησης. Κοιταω και βλεπω την οθονη που ανοιγει κατ'ευθειαν μολις

πατησουμε το πληκτρο ενεργοποιησης. Αυτη που γραφει

"Touch Diamond2" και απο κατω με κοκκινα γραμματα rom, ram, radio κλπ.

Ε, λεω το ρημαδι κανει επανεκκινηση. Αλλ' ουχί. Δεν ητο επανεκκινησις κυριοι.

Soft reset, ξανα το ιδιο. Μπαταρια βγαζω-βαζω, το αυτο. Κανω hard reset, μου

λεει οτι η ενεργεια ολοκληρωθηκε, Press Volup for reboot, ξανα εκει κολλαω.

Αλλαξα μπαταρια, το ιδιο.

Κατεβαζω official rom για να δω αν μπορω να κανω επανεγκατασταση, αλλα το βλεπω χλωμο, καθως τα Win7 δε βλεπουν τη συσκευη. Θα το δοκιμασω παντως.

Το PDA ειναι απο τη Vodafone και ολα του Official.

Υπαρχει καμια ιδεα ή τον ηπιαμε;

Και , αν φτασω μεχρι AceHellas, εχω ελπιδες ή θα μου βγαλουν την ψυχη;

Θα χρειαστείς μια third-party εφαρμογή όπως το Spb Phone Suite.

thanks θα το κοιταξω.

πάντως πήγαινε start->tools->bsb tweaks και έχει άπειρες επιλογές για το κινητό. λογικά κάπου εκεί μέσα κάτι θα βρείς :)

μα δεν ειναι προβλημα, απλα στα settings στον ηχο εκει που λεει reminder δεν μπορεις να το τικαρεις και δεν εχει ρ=την περιοδικη ειδοποιηση που εχει σε αλλα υπομενου του ηχου ( π.χ. αν θυμαμαι καλα για τα mail)

Εχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με το GPS του D2 ?

Εξηγούμαι :

1. τρέχω το quickgps, ξεκινάει και στο τέλος μου βγάζει ότι είναι ανεπιτυχής γιατί "η ρύθμιση τοποθεσία πρέπει να είναι ενεργοποιημένη ωστε να είναι εφικτή η χρήσητων πλέον πρόσθατων δεδομένων δορυφόρου ..."

2. εχω εγκαταστήσει και ενεργοποιήσει το CoPilot που είχε μαζί (full πρόγραμμα, με κλειδί κλπ.) Το τρέχω και πάω στις Ρυθμίσεις-Εγκατάσταση δέκτη GPS- Ενσωματωμένο- Αυτόματη Ρύθμιση και "Η εγκατάσταση GPS απέτυχε"

3. Πάω στα Google maps βρίσκει το στίγμα μου (τι βρίσκει δηλαδή, αλλού για αλλού με δείχνει) μέσω δικτύου (ξέρω, έχει χρέωση αλλά έχω data πακέτο οπότε ΟΚ). Μόλις του βάλω να χρησιμοποιεί GPS ψάχνει για δορυφόρους και ψάχνει και ψάχνει.... και τίποτα.

Ρε παιδιά είστε σίγουροι ότι έχει ενσωματωμένο GPS δέκτη ? (αστείο είναι προφανώς κάτι δεν κάνω καλά αλλά στα Nokia που είχα μέχρι τώρα δούλευε jet και αμέσως).

Thanks in advance.

Μήπως πρέπει να δηλώσεις την σωστή θύρα COM; Κάνε το και πες μας.

Shake my body release my soul

Punish my senses lose control

THE JAMES

• Administrators

@kolkoskylo:

Κάνε μια επίσκεψη στην Ace Hellas, τα παιδιά εκεί θα σε εξυπηρετήσουν. Φρόντισε φυσικά να έχεις επίσημη rom στη συσκευή σου.

Modpic.gif

Μήπως πρέπει να δηλώσεις την σωστή θύρα COM; Κάνε το και πες μας.

Πάνω στις διάφορες προσπάθειες το έβαλα να ξαναπεράσει τα settings του provider (vodafone) και μετά το restart έφτιαξε μόνο του.

Και το quickgps δουλεύει και το copilot βρίσκει το ενσωματωμένο gps.

Μυστήριαι αι βουλαί του κινητού :rolleyes: :)

Thanks, anyway.

Προσπαθω να κανω ενημερωση του καιρου και ενω ειμαι στι internet κανονικα μου βγαζει σφαλμα κατα τη ληψη ενημερωσης.Μου κανει update Μονο τη θεση μου και οχι τις τοποθεσιες που εβαλα απο το αρχειακι με ολες τις ελληνικες πολεις.Ξερει κανεις τι παιζει?

• Administrators
Προσπαθω να κανω ενημερωση του καιρου και ενω ειμαι στι internet κανονικα μου βγαζει σφαλμα κατα τη ληψη ενημερωσης.Μου κανει update Μονο τη θεση μου και οχι τις τοποθεσιες που εβαλα απο το αρχειακι με ολες τις ελληνικες πολεις.Ξερει κανεις τι παιζει?

Ήταν προσωρινό πρόβλημα του server του Accuweather. Ξαναδοκίμασε αν θέλεις.

Modpic.gif

Όποιος χρησιμοποιεί cooked rom με Sense 2.5 μπορεί να δοκιμάσει το Co0kie Home Tab. Κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο πρόγραμμα παραμετροποίησης της Home screen του Sense 2.5 το οποίο είναι γρηγορότερο από το MaxManila και με πιο ομαλά animations. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Μαζί εγκαταστήστε και το Co0kie's Home Tab Editor για εύκολη παραμετροποίηση

καλησπερα παιδια. έχω το diamond 2 με αγγλικα WM6.5. Καποτε στο diamond υπηρχαν καποια αρχεια που τα εβαζες στο τηλεφωνο και εφτιαχνες την πλαινη μπαρα στην αναζητηση επαφων απο αγγλικα σε ελληνικα. ηθελα να ρωτησω αν αυτο γινεται και στο diamond 2 και αν ναι ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε αυτα τα αρχεια?

ευχαριστω

• Administrators
καλησπερα παιδια. έχω το diamond 2 με αγγλικα WM6.5. Καποτε στο diamond υπηρχαν καποια αρχεια που τα εβαζες στο τηλεφωνο και εφτιαχνες την πλαινη μπαρα στην αναζητηση επαφων απο αγγλικα σε ελληνικα. ηθελα να ρωτησω αν αυτο γινεται και στο diamond 2 και αν ναι ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε αυτα τα αρχεια?

ευχαριστω

Ορίστε... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229809

Για σένα είναι η WVGA έκδοση.

Modpic.gif

ευχαριστω athanaso77 το εψαξα και το βρηκα αλλα απο οτι ειδα δεν λειτουργει με το contacts του μανιλα. αρα κατα ενα λογο ειναι λιγο αχρηστο. θα ηταν πολυ καλο αν λειτουργει με το μανιλα.

να σε ρωτησω κατι αλλο με το προγραμμα του καιρου. ενω το Mylocation γινεται κανονικα update οι αλλες 2 τοποθεσιες που εχω βαλει η μια αθηνα και μια αλλη αρνουνται πεισματικα να κανουν update. τι μπορει να συμβαινει?

ευχαριστω.

• Administrators
Ο server του accuweather έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα αυτές τις μέρες. Δοκίμασε ξανά αύριο μεθαύριο και αν το πρόβλημα συνεχιστεί το ξανασυζητάμε.

Modpic.gif

αντε να κανω ακομη μια ερωτηση. πες οτι ειμαι στα sms και τα βλεπω. το πρωτο επιλεγμενο ειναι πρασινο. αν θελω να κανω το επομενω πρασινο για να το σβησω πχ.! πως γινεται αυτο χωρις να ανοιξει το sms διοτι αν το πατησω με το δαχτυλο ανοιγει το sms. το ιδιο και στις επαφες ας πουμε οτι η πρωτη στο Α ειναι επιλεγμενη για να παω στην 7 του αλφα πως τα καταφερνει κανεις. στο diamond υπηρχε το hardware joystick εδω τπτ?

ευχαριστω

• Administrators
Όποιος χρησιμοποιεί cooked rom με Sense 2.5 μπορεί να δοκιμάσει το Co0kie Home Tab. Κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο πρόγραμμα παραμετροποίησης της Home screen του Sense 2.5 το οποίο είναι γρηγορότερο από το MaxManila και με πιο ομαλά animations. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Μαζί εγκαταστήστε και το Co0kie's Home Tab Editor για εύκολη παραμετροποίηση

Προσοχή στην καινούργια έκδοση (1.6). Υπάρχουν αναφορές για πιθανά μικροπροβλήματα. Εάν υποπέσει κάτι στην αντίληψή σας μπορείτε να ενημερώσετε.

Modpic.gif

αντε να κανω ακομη μια ερωτηση. πες οτι ειμαι στα sms και τα βλεπω. το πρωτο επιλεγμενο ειναι πρασινο. αν θελω να κανω το επομενω πρασινο για να το σβησω πχ.! πως γινεται αυτο χωρις να ανοιξει το sms διοτι αν το πατησω με το δαχτυλο ανοιγει το sms. το ιδιο και στις επαφες ας πουμε οτι η πρωτη στο Α ειναι επιλεγμενη για να παω στην 7 του αλφα πως τα καταφερνει κανεις. στο diamond υπηρχε το hardware joystick εδω τπτ?

ευχαριστω

Υπαρχουν προγραμματα που κανουν την μπαρα zoom και τα πληκτρα εντασης να κανουν αυτη την δουλεια, δλδ κατι σαν dpad.