Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕ OFFICIAL ΑΓΓΛΙΚΗ ΡΟΜ 2.5 ΓΙΑ DIAMOND 2

LINK: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=629652

την περασα πριν απο λιγο ...

Θα μπορούσες φίλε μου να με βοηθήσεις λίγο να εγκαταστήσω τα WM 6.5..Να με κατατοπίσεις λίγο..?Σε ευχαριστώ πολύ.

nikolakis

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Θα μπορούσες φίλε μου να με βοηθήσεις λίγο να εγκαταστήσω τα WM 6.5..Να με κατατοπίσεις λίγο..?Σε ευχαριστώ πολύ.

Συνδέεις τη συσκευή στο pc, τρέχεις τη rom και ακολουθείς τα βήματα.

Modpic.gif

Καλημέρα! Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω οδηγίες για αντικατάσταση της οθόνης ? Ευχαριστώ!

φιλε μου για οδηγιες δε ξερω που θα βρεις αλλα ειναι πανευκολο.

στην ουσια ειναι 4 βιδες και 3 βυσματακια που πρεπει να βγουν για να βγαλεις τη μυτρικη.

να ξερεις οτι η οθονη χωριζετε σε 2 μερη, την lcd οθονη που ειναι εσωτερικα και το εξωτερικο μερος που ειναι η digitizer.

εσενα τι απο τα δυο εχει, ξερεις καθολου?

εγω χρειαστηκα το 2ο οπου με μια παραγκελια απο ebay και με κοστος 11ευρω την εβγαλα καθαρη. σε σερβις αν το πηγαινα θα μου τα αλλαζαν και τα δυο και απο οτι ξερω κοστιζει γυρω στα 130 ευρω.

μπορεις να παρεις μια γευση απο βιντεακια στο youtube που μπορει να μη βρεις καποιο απο το ιδιο τηλ αλλα ολα πανω κατω ιδια ειναι.

Κώστας

φιλε μου για οδηγιες δε ξερω που θα βρεις αλλα ειναι πανευκολο.

στην ουσια ειναι 4 βιδες και 3 βυσματακια που πρεπει να βγουν για να βγαλεις τη μυτρικη.

να ξερεις οτι η οθονη χωριζετε σε 2 μερη, την lcd οθονη που ειναι εσωτερικα και το εξωτερικο μερος που ειναι η digitizer.

εσενα τι απο τα δυο εχει, ξερεις καθολου?

εγω χρειαστηκα το 2ο οπου με μια παραγκελια απο ebay και με κοστος 11ευρω την εβγαλα καθαρη. σε σερβις αν το πηγαινα θα μου τα αλλαζαν και τα δυο και απο οτι ξερω κοστιζει γυρω στα 130 ευρω.

μπορεις να παρεις μια γευση απο βιντεακια στο youtube που μπορει να μη βρεις καποιο απο το ιδιο τηλ αλλα ολα πανω κατω ιδια ειναι.

Δεν ξέρω αν είναι από lcd η digitizer.. Μου έβγαλε χθες κάτι μαύρες λεπτές γραμμές σε μια περιοχή στο κέντρο της οθόνης. Χωρίς να είμαι σίγουρος, έχω την εντύπωση πως όταν ζεσταίνεται μικραίνουν ενώ όταν κρυώνει εξαπλώνονται λίγο. Για κάποιο λόγο νομίζω πως είναι πάνω από την οθόνη. Από την άλλη αν κάνω tap επάνω στις γραμμές δουλεύει κανονικότατα. Υπάρχει περίπτωση να έχει πάρει υγρασία ?

Το κινητό μου έπεσε από ένα ύψος 20cm. Μετά δούλευε κανονικά για τουλάχιστον 20 λεπτά. Οι γραμμές εμφανιστήκαν 2 ώρες αργότερα. Ήμουν σε μέρος με πολύ υγρασία..

Επίσης πέτυχα αυτό το thread που στο τέλος λέει ότι έφτιαξε μόνο του όταν το άφησαν σε ζεστό μέρος (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=5335542).

Παλιότερα είχα αλλάξει lcd σε ένα nokia αλλά τώρα δεν βρίσκω οδηγίες για το συγκεκριμένο. Αν μπορείς στείλε μου το link με pm από εκεί που πήρες για το δικό σου. Ευχαριστώ!

y4

Δεν ξέρω αν είναι από lcd η digitizer.. Μου έβγαλε χθες κάτι μαύρες λεπτές γραμμές σε μια περιοχή στο κέντρο της οθόνης. Χωρίς να είμαι σίγουρος, έχω την εντύπωση πως όταν ζεσταίνεται μικραίνουν ενώ όταν κρυώνει εξαπλώνονται λίγο. Για κάποιο λόγο νομίζω πως είναι πάνω από την οθόνη. Από την άλλη αν κάνω tap επάνω στις γραμμές δουλεύει κανονικότατα. Υπάρχει περίπτωση να έχει πάρει υγρασία ?

Το κινητό μου έπεσε από ένα ύψος 20cm. Μετά δούλευε κανονικά για τουλάχιστον 20 λεπτά. Οι γραμμές εμφανιστήκαν 2 ώρες αργότερα. Ήμουν σε μέρος με πολύ υγρασία..

Επίσης πέτυχα αυτό το thread που στο τέλος λέει ότι έφτιαξε μόνο του όταν το άφησαν σε ζεστό μέρος (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=5335542).

Παλιότερα είχα αλλάξει lcd σε ένα nokia αλλά τώρα δεν βρίσκω οδηγίες για το συγκεκριμένο. Αν μπορείς στείλε μου το link με pm από εκεί που πήρες για το δικό σου. Ευχαριστώ!

http://stores.ebay.com/gplustrading

το link σε παει στο καταστημα του πωλητη. η καταχωρηση που ειχε τοτε δεν εμφανιζετε.

δευτερα το εστειλε και παρασκευη το πηρα.

δε μπορω να σου πω για υγρασια, δε μου ετυχε αν και γνωμη μου ειναι οτι προερχετε απο το πεσιμο η μαυριλα.

εμενα ειχε ειχε ενα μικρο πολυ μικρο ραγισματακι εξωτερικα, και τωρα ειναι σαν καινουριο.

Κώστας

• Administrators
Καλημέρα! Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω οδηγίες για αντικατάσταση της οθόνης ? Ευχαριστώ!

http://translate.google.co.uk/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pdacenter.ru%2Frazborka%2Fhtc-touch-diamond2%2F&sl=ru&tl=en&hl=en&ie=UTF-8

Modpic.gif

κανά πρόβλημα έβγαλε? αν είναι να την δοκιμάσω

Όχι μια χαρά είναι 24 ώρες τώρα που την έχω.

Συνδέεις τη συσκευή στο pc, τρέχεις τη rom και ακολουθείς τα βήματα.

Αυτό δεν ονομάζεται βοήθεια..Λες να μην έκανα τα βήματα??Καλύτερα να μην απαντούσες καν στο μήνυμά μου.

nikolakis

Αυτό δεν ονομάζεται βοήθεια..Λες να μην έκανα τα βήματα??Καλύτερα να μην απαντούσες καν στο μήνυμά μου.

Geraks ηρέμησε φίλε, να σε βοηθήσει προσπάθησε...

Σχετικά με το θέμα σου, έχω την εντύπωση πως για να περάσεις τη ROM, πρέπει να έχεις πρώτα περάσει το HSPL. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από τα λίγα posts που διάβασα στο αντίστοιχο θέμα στο XDA.

Ειναι φανταστικη εχει πολλα καλα..

Μανώλη εσύ είχες περασμένο HSPL πριν flash-άρεις τη νέα ROM;

Geraks ηρέμησε φίλε, να σε βοηθήσει προσπάθησε...

Σχετικά με το θέμα σου, έχω την εντύπωση πως για να περάσεις τη ROM, πρέπει να έχεις πρώτα περάσει το HSPL. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από τα λίγα posts που διάβασα στο αντίστοιχο θέμα στο XDA.

Μανώλη εσύ είχες περασμένο HSPL πριν flash-άρεις τη νέα ROM;

Ναι είχα το 1,83 συγνώμη που δεν το είπα.

http://www.youtube.com/watch?v=FbRboNeo2XE

Ναι είχα το 1,83 συγνώμη που δεν το είπα.

Οπότε κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να έχεις το HPSL αν θες να περάσεις τη νέα ROM....

Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί η Official ROM για να περαστεί χρειάζεται το HSPL, το οποίο όμως ακυρώνει την εγγύηση...:confused:

Edited by Cuore_Sportivo

Οπότε κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να έχεις το HPSL αν θες να περάσεις τη νέα ROM....

Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί η Official ROM για να περαστεί χρειάζεται το HSPL, το οποίο όμως ακυρώνει την εγγύηση...:confused:

Αν η συσκευή σου είναι ευρωπαική με αγγλική rom τότε δεν νομίζω να χρειάζεσαι hspl.Απο ότι κοιταξα στο xda απλα λένε οτι η rom τρέχει καλύτερα με hspl 1.83 σε σχέση με αλλα hspl.

• Administrators

Εάν η νέα rom έχει το ίδιο vendo id με την παλιά, δεν χρειάζεται hard spl η συσκευή.

Δεν μας είπες όμως... ποιο είναι το πρόβλημα;

Modpic.gif

Ξέρει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω τα εφέ του καιρού στην πρώτη καρτέλα του TF3D,? (manila ver. 2.5.2).(Έτρεξα το Manila - stop watch animation.cab μπας και κάνει αυτό που ήθελα αλλα τίποτε).

Α και κάτι άλλο. Αν δεν κάνω ενημέρωση του my location (δεν έχω την official rom αλλά του Energy) πως μπορώ να του ορίσω εγώ την τοποθεσία, γιατί κάθε φορά που συνδέομαι με το pc μου αλλάζει την ώρα.

Edited by agriniopk

• Administrators
Ξέρει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω τα εφέ του καιρού στην πρώτη καρτέλα του TF3D,? (manila ver. 2.5.2).(Έτρεξα το Manila - stop watch animation.cab μπας και κάνει αυτό που ήθελα αλλα τίποτε).

Δεν γίνεται. Είναι το βασικό χαρακτηριστικό του HTC Sense και ο λόγος που μετονομάστηκε έτσι από TF3D.

Α και κάτι άλλο. Αν δεν κάνω ενημέρωση του my location (δεν έχω την official rom αλλά του Energy) πως μπορώ να του ορίσω εγώ την τοποθεσία, γιατί κάθε φορά που συνδέομαι με το pc μου αλλάζει την ώρα.

Στο tab του καιρού βάλε όποια πόλη θέλεις και μετά πήγαινε στο ρολόι του Home tab και επέλεξε την πόλη αυτή.

Modpic.gif

Ξέρετε αν γίνεται να αφαιρέσεις τα τρία shortcuts που υπάρχουν στην Today Screen κάτω από το ρολόι (για το Sense 2.5 αναφέρομαι);

Δεν γίνεται. Είναι το βασικό χαρακτηριστικό του HTC Sense και ο λόγος που μετονομάστηκε έτσι από TF3D.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν μία επιλογή για να απενεργοποίησει όποιος θέλει τα animation του καιρού...

Προσωπικά, όταν πέρασα καινούρια ROM, έκανα το λάθος να κάνω ενημέρωση του καιρού, με αποτέλεσμα να χρειαστώ Hard Reset μετά απο καμμία βδομάδα γιατί έβρισκα τα animations λίγο εως πολύ άθλια...:nagger:

Ξέρετε αν γίνεται να αφαιρέσεις τα τρία shortcuts που υπάρχουν στην Today Screen κάτω από το ρολόι (για το Sense 2.5 αναφέρομαι);

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν μία επιλογή για να απενεργοποίησει όποιος θέλει τα animation του καιρού...

Προσωπικά, όταν πέρασα καινούρια ROM, έκανα το λάθος να κάνω ενημέρωση του καιρού, με αποτέλεσμα να χρειαστώ Hard Reset μετά απο καμμία βδομάδα γιατί έβρισκα τα animations λίγο εως πολύ άθλια...:nagger:

Εμένα δεν έχει τετοια shortcut. Πάντως φαίνονται πολυ ωραία. Τα έχει στην καινούρια rom?

• Administrators

Όπως είναι τώρα δεν γίνεται. Υπάρχει τρόπος εάν αναζητήσεις κάποιο custom skin που τα κρύβει. Εάν σε ενδιαφέρει, θύμησε το μου να σου το στείλω κάποια άλλη στιγμή που θα είμαι στον υπολογιστή μου. Θέλει λίγο δουλίτσα όμως και με αμφιβόλου ποιότητας αποτελέσματα γιατί αυτό εξαρτάται και από την εκάστοτε έκδοση του htc sense.

Εμένα δεν έχει τετοια shortcut. Πάντως φαίνονται πολυ ωραία. Τα έχει στην καινούρια rom?

Ναι, υπάρχουν στην καινούργια rom η οποία έχει καινούργια έκδοση του manila.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Αν δεν κανω λαθος θα πρεπει να αλλαξεις το backround στην αρχικη οθονη και αυτοματα δεν θα εχεις τα "ενοχλητικα" animations

• Administrators
Και το background να αλλάξεις με ένα δικό σου, πάλι θα βλέπεις τα animations του καιρού. Εκτός και αν πατήσεις το δεξί soft key (Menu) -> Home wallpaper και εκεί επιλέξεις αντί για weather... animated wallpaper.

Modpic.gif