nik1975 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Λοιπον παιδια,μου ηρθε η μπαταρια που ειναι γνωστη στο e-bay σαν 1700, μετα απο 3 μερες που την δουλευω εχω να πω τα εξης: Εχει διαρκεια περιπου 30% παραπανω,σε μενα ισχυει το εξης:Επειδη στη δουλεια μου μιλαω πολυ ωρα στο τηλ και περιπου καθε μερα το ιδιο,με την original μπαταρια, γεματος το πρωι, το μεσημερι κατα τις 14.00 με περιπου 2 ωρες ομιλια με το ζορι 20%.Με αυτη την μπαταρια το μεσημερι ημουνα στο 40% μπορει και λιγο παραπανω. Δεν ξερω αν οντως ειναι 1700αρα αλλα για 8,5 ευρουλακια παει καπως να σωσει την παρτιδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_63 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Την έχω πάρει κι εγώ 7 ευρώ και άλλα 6 για ένα φορτιστή και όταν η μία αδειάζει η άλλη με περιμένει έτοιμη.Μεγάλη ευκολία... Πάντως η κινεζούλα όντως κρατάει περισσότερο από τη μαμίσια. Σίγουρα 1 μέρα παραπάνω για εμένα που δεν κάνω μεγάλη χρήση δηλ 3,5 με 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Πάντως η κινεζούλα όντως κρατάει περισσότερο από τη μαμίσια. Αυτό παραδόξως έχει αναφερθεί από πολλούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosgrk7 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Καλημέρα! Ρε παιδια ψάχνω να βρω το παιχνίδι Teeter (η μπίλια με το λαβύρινθο) που χρησιμοποιεί το Gsensor, μόνο για Windows Mobile 6.1 το έχω βρει:( Υπάρχει κάτι για Windows Mobile 6.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Καλημέρα! Ρε παιδια ψάχνω να βρω το παιχνίδι Teeter (η μπίλια με το λαβύρινθο) που χρησιμοποιεί το Gsensor, μόνο για Windows Mobile 6.1 το έχω βρει:( Υπάρχει κάτι για Windows Mobile 6.5? Στην 6.5 που εχω την μαμισια υπαρχει μεσα το παιχνιδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosgrk7 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Στην 6.5 που εχω την μαμισια υπαρχει μεσα το παιχνιδι το χρειάζομαι μεμονωμένο φίλε μου!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Καλημέρα! Ρε παιδια ψάχνω να βρω το παιχνίδι Teeter (η μπίλια με το λαβύρινθο) που χρησιμοποιεί το Gsensor, μόνο για Windows Mobile 6.1 το έχω βρει:( Υπάρχει κάτι για Windows Mobile 6.5? Το ίδιο που παίζει στα 6.1 παίζει και στα 6.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosgrk7 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Το ίδιο που παίζει στα 6.1 παίζει και στα 6.5. Φίλε Γιάννη δυστυχώς το δοκίμασα και δεν έγινε τίποτα.. για την ακρίβεια δοκίμασα αρκετά .cab του παιχνιδιού αλλά τίποτα.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Ίσως ακουστεί λίγο περίεργο, αλλά ψάχνω να βρω το wallpaper που έχει η η Today Screen στην official ROM. Δυστυχώς μετά απο αρκετό ψάξιμο στο Google δεν βρήκα τίποτα... Όποιος το έχει ή μπορεί να το βρει θα με βοηθήσει πολύ! Φίλε Γιάννη δυστυχώς το δοκίμασα και δεν έγινε τίποτα.. για την ακρίβεια δοκίμασα αρκετά .cab του παιχνιδιού αλλά τίποτα.. :( Καλησπέρα συνονόματε! Χωρίς να το έχω δοκιμάσει και μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό. Ναί μεν λέει ότι είναι για Οmnia, αλλά δεν νομίζει να χάσεις τίποτα αν το δοκιμάσεις. Βέβαια καλό θα είναι πριν κάνεις οτιδήποτε να κρατήσεις ένα backup γιατί ποτέ δεν ξέρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Ίσως ακουστεί λίγο περίεργο, αλλά ψάχνω να βρω το wallpaper που έχει η η Today Screen στην official ROM. Αυτό εδώ σου κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Αυτό εδώ σου κάνει; Δυστυχώς όχι... Μάλιστα η δεύτερη κατά σειρά εικόνα είναι αυτή που έχει ως προεπιλεγμένο φόντο η ROM που χρησιμοποιώ. Πάντως, όπως και να'χει, ευχαριστώ για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Ίσως ακουστεί λίγο περίεργο, αλλά ψάχνω να βρω το wallpaper που έχει η η Today Screen στην official ROM. Ορίστε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Ορίστε.... Εεεεε τί να πω.... Είσαι παλικάρι!! :D Χίλια ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Καλησπέρα ! Βρίσκω στο ebay δύο μπαταρίες σε 1700 mAh. Η μια είναι μάρκα Galilio ενώ η άλλη λέει Andida. Ποια από τις 2 είναι δοκιμασμένη? Ευχαριστώ Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Παιδιά, κάποιο πρόγραμμα για μετρητές κλήσεων (όχι δεδομένων); Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Καλησπέρα ! Βρίσκω στο ebay δύο μπαταρίες σε 1700 mAh. Η μια είναι μάρκα Galilio ενώ η άλλη λέει Andida. Ποια από τις 2 είναι δοκιμασμένη? Ευχαριστώ Πριν δυο σελιδες που εγραψα τις εμπειριες μου ειναι με andida Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Παιδιά, κάποιο πρόγραμμα για μετρητές κλήσεων (όχι δεδομένων); Υπάρχει μια απλή εφαρμογή που κάνει αυτό που ζητάς και έχει τίτλο My call logs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Να ρωτησω και γω κατι αλλο, πως μπορω να στελνω με sms μια επαφη μαζι με το τηλεφωνο αλλα οχι σαν vcf τυπο,οπως δηλαδη με τα απλα κινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetraxasa Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 να κανω μια ερωτηση υπαρχει περιπτωση να ραγισει ο digitazer kai oxi i lcd οθονη γιατι πηρα στη ace-hellas και μου ειπε οτι πανε πακετο αυτα και ειναι απο πλαστικο οποτε δεν παθαινει τιποτα ο digitazer και παθαινει η lcd ενω εγω βλεπω οτι δουλευει κανονικα η lcd . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Μπορείς να βρεις χωριστά οθόνη αλλά και digitizer στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Εγκατέστησα σήμερα την EnergyROM "Phoenix 2" .Επειδή όμως δεν έχω ξαναδουλέψει τα 6.5.3 μπορεί κάποιος να μου προτείνει έναν καλό taskmanager?? Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τον wktask manager αλλά δεν ξέρω αν είναι συμβατός με την νέα taskbar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Καλησπέρα.Μόλις πήρα το D2 και απο μια πρώτη γνωριμία είμαι πολυ ευχαριστημένος (καλύτερη ανάλυση,αποκριση αγγίγματος κλπ) σε σχέση με το diamond1 που έχω.Μια ερώτηση: Αν θέλω να περάσω τα sms μου απο το diamond1 στο diamond2 μπορώ να το κάνω με το PIMbackup ή θα έχω πρόβλημα?Αν οχι,τότε υπάρχει καποιο αλλο πρόγραμμα που να μου κάνει αυτή τη δουλειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Αν θέλω να περάσω τα sms μου απο το diamond1 στο diamond2 μπορώ να το κάνω με το PIMbackup ή θα έχω πρόβλημα? Κάντο άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Παρόλο που έχω σβήσει όλα τα μηνύματα από το κινητό, μου εμφανίζει πως έχω ένα μη αναγνωσμένο, το οποίο όμως δεν υπάρχει πουθενά. Κάποιος φίλος πάλι είχε το ίδιο πρόβλημα, όμως δεν βρίσκω τώρα το ποστ του για να δω πιθανή απάντηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Κάντο άφοβα. Ευχαριστώ athanaso77:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts