Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μην το κάνεις enable, δεν υπάρχει λόγος μιας και δεν χρησιμοποιείται πουθενά.

Δηλαδη το aGPS ειναι απενοργοποιημενο σπο αυτους???Αν ναι ποιος ο λογος να υπαρχει???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρα το aGPS ειναι αχρηστο για Ελλαδα???Δεν το υποστιριζουν τα δικτυα μας,γιατι βλεπω οτι το τονιζουν αρκετα σαν χαρακτηριστικο αλλα κανεις δεν εχει αναφερει οτι δεν λειτουργει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χωρίς να είμαι σχετικός με το θέμα της ακτινοβολίας που εκπέμεπει το κινητό, έπεσα σε μία σελίδα, στην οποία μεταξύ των χαρακτηριστικών της συσκευής αναφέρονταν και τα επίπεδα SAR τα οποία δυστυχώς είναι πολύ υψηλά (1.51W/kg με όριο 1.6W/kg).

Δεν θα αργήσει. Να παρακολουθείς και το σχετικό thread για νεότερα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=260545

Οκ ευχαριστώ!

Στο εξωτερικό υπάρχει λόγος. Σε εμάς όχι.

Δεν ξέρω πώς λειτουργεί η όλη κατάσταση στα window mobile, γιατί είναι το πρώτο μου κινητό wm με ενσωματωμένο gps, αλλά σε symbian (Νοκια 5800), το agps βοηθούσε πολύ στο ταχύτερο κλείδωμα των δορυφόρων. Τώρα στα wm, αν έχεις ενημερωμένο το quickgps (τουλάχιστον σε μένα), κλειδώνει γρήγορα. Από την άλλη, πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε το nodata, οπότε πρέπει να το κάνεις enabled και μετά να χρησιμοποιήσεις το agps και μετά πάλι disabled και είναι ολόκληρη διαδικασία να το κάνεις αυτό.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Αρα το aGPS ειναι αχρηστο για Ελλαδα???Δεν το υποστιριζουν τα δικτυα μας,γιατι βλεπω οτι το τονιζουν αρκετα σαν χαρακτηριστικο αλλα κανεις δεν εχει αναφερει οτι δεν λειτουργει.

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το aGPS το οποίο κατεβάζει δεδομένα και σε χρεώνει; Το σκέτο GPS είναι δωρεάν και κάνει μια χαρά τη δουλειά του.

Shake my body release my soul

Punish my senses lose control

THE JAMES

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το aGPS το οποίο κατεβάζει δεδομένα και σε χρεώνει; Το σκέτο GPS είναι δωρεάν και κάνει μια χαρά τη δουλειά του.

To aGPS σε χρεώνει;:confused:

Ακόμα κι αν συνδεθείς στο Internet μέσω WiFi;

Χωρίς να είμαι σχετικός με το θέμα της ακτινοβολίας που εκπέμεπει το κινητό, έπεσα σε μία σελίδα, στην οποία μεταξύ των χαρακτηριστικών της συσκευής αναφέρονταν και τα επίπεδα SAR τα οποία δυστυχώς είναι πολύ υψηλά (1.51W/kg με όριο 1.6W/kg).!

Το SAR της συσκευής είναι: 0,776 w/kg @10g (Κεφαλή) και 1,42 w/kg @10g (Σώμα)

THE JAMES

Stefangsm που τις βρήκες αυτές τις πληροφορίες; Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο Google, βρίσκω μεν κάποιες τιμές, αλλά οι λίστες δυστυχώς δεν είναι ανανεωμένες, και τα κινητά που παρουσιαζούν είναι αρκετούς μήνες στην αγορά.

Μέσω WiFi δε χρεώνεσαι. Όταν όμως χρησιμοποιείς το GPS (δηλαδή είσαι σε κίνηση) δεν μπορείς να έχεις WiFi. Το aGPS κατεβάζει το αρχείο GPS ephemeris (γίνεται και από WiFi) και επίσης μπορεί να βρει το στίγμα σου χρησιμοποιώντας τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας (με χρέωση).

Αυτά έχω καταλάβει. Αν κάνω κάποιο λάθος διορθώστε με.

THE JAMES

Stefangsm που τις βρήκες αυτές τις πληροφορίες; Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο Google, βρίσκω μεν κάποιες τιμές, αλλά οι λίστες δυστυχώς δεν είναι ανανεωμένες, και τα κινητά που παρουσιαζούν είναι αρκετούς μήνες στην αγορά.

Από το ελληνικό εγχειρίδιο (το πλήρες σε pdf) του D2 σελ 264

THE JAMES

• Administrators

Μην μπερδεύετε τα windows mobile με τα symbian. Στα windows δεν υπάρχει λόγος να κάνει κάποιος χρήση του agps.

Modpic.gif

Αν δεν υπάρχει λόγος χρήσης του, γιατί υπάρχει τότε αυτή η επιλογή; Και στον τομέα του agps, ποια είναι η διαφορά του ενός από το άλλο λειτουργικό;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

• Administrators

Το ένα (symbian) χρησιμοποιεί αποκλειστικά το agps και κατά συνέπεια την σύνδεση στο internet για να βρει δορυφόρους με ότι αυτό συνεπάγεται από θέμα αξιοπιστίας και κόστους, ενώ το άλλο (windows mobile) έχει ενσωματωμένο GPS δέκτη που λειτουργεί αυτόνομα σαν συσκευή πλοήγησης βάση του σήματος που λαμβάνει από τους δορυφόρους χωρίς καμία χρέωση.

(Εντούτοις έχουμε ξεφύγει εντελώς από το θέμα του συγκεκριμένου thread και θα παρακαλούσα να συνεχίσουμε με ότι έχει να κάνει με το Diamond2 μιας και υπάρχουν άλλα thread για τέτοιου είδους συζητήσεις.)

Modpic.gif

Έχει δοκιμάσει κανείς καμία καινούργια ROM;

Είμαι με την R6 του Dutty τον τελευταίο μήνα, αλλά δεν την παλεύω άλλο...

Είναι αρκετά βαριά!

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

Το ένα (symbian) χρησιμοποιεί αποκλειστικά το agps και κατά συνέπεια την σύνδεση στο internet για να βρει δορυφόρους με ότι αυτό συνεπάγεται από θέμα αξιοπιστίας και κόστους, ενώ το άλλο (windows mobile) έχει ενσωματωμένο GPS δέκτη που λειτουργεί αυτόνομα σαν συσκευή πλοήγησης βάση του σήματος που λαμβάνει από τους δορυφόρους χωρίς καμία χρέωση.

(Εντούτοις έχουμε ξεφύγει εντελώς από το θέμα του συγκεκριμένου thread και θα παρακαλούσα να συνεχίσουμε με ότι έχει να κάνει με το Diamond2 μιας και υπάρχουν άλλα thread για τέτοιου είδους συζητήσεις.)

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα για το symbian, γιατί υπάρχουν συσκευές που έχουν ενσωματωμένο δέκτη, ο οποίος λειτουργεί και αυτόνομα, δηλαδή χωρίς agps. Απλά με το agps κλειδώνει πιο γρήγορα. Οπότε από τη στιγμή που και τα δύο λειτουργικά έχουν δέκτη gps, για ποιο λόγο να είναι άχρηστο (το agps) στα windows mobile και χρήσιμο στα symbian.

Συγκεκριμένα εγώ έχω το nodata ενεργοποιημένο. Κάποιος άλλος χρήστης έχει δει κάποια διαφορά με τη χρήση του agps στο Diamond2;

Έχει δοκιμάσει κανείς καμία καινούργια ROM;

Είμαι με την R6 του Dutty τον τελευταίο μήνα, αλλά δεν την παλεύω άλλο...

Είναι αρκετά βαριά!

Αν σου φαίνεται πολύ βαριά, δοκίμασε αυτήν που έχει και μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα και τα πιο ενημερωμένα πακέτα.

• Administrators

Μίλησα γενικότερα για λόγους απλοποίησης μιας και όπως προείπα αυτή η συζήτηση δεν αφορά συγκεκριμένα το Diamond2 αλλά γενικότερα τα windows mobile. Συνεπώς είμαστε off-topic.

Στα windows mobile ο μόνος λόγος που θα χρειαστείς το internet σε σχέση με το GPS είναι να ενημερώνεις κάθε τόσο το quickgps. Υποτίθεται ότι έτσι κλειδώνει η συσκευή πιο γρήγορα τους δορυφόρους, κάτι που όμως δεν είναι απαραίτητο μιας και αυτό γίνεται ούτως ή άλλως.

Modpic.gif

Με το quickgps εγώ βλέπω πάντως μεγάλη διαφορά. Δηλαδή μία φορά που είχα αλλάξει rom και δεν είχα ενημερώσει το quickgps, άργησε αρκετά να μου κλειδώσει, σε αντίθεση με ενημερωμένο quickgps που κάνει το πολύ 20'' το κλείδωμα.

• Administrators
Δηλαδή μία φορά που είχα αλλάξει rom και δεν είχα ενημερώσει το quickgps, άργησε αρκετά να μου κλειδώσει

Στην πρώτη σύνδεση μετά από hard reset ή αλλαγή ROM, πάντα αργεί λίγο παραπάνω.

Modpic.gif

Ναι, όμως σε άλλη rom, που πρώτα ενημέρωσα το quickgps, αμέσως μου βρήκε σήμα, για αυτό και συμπέρανα ότι ήταν ζήτημα quickgps. Βέβαια δεν το πολυψάχνω το θέμα γιατί δε χρησιμοποιώ (αυτό το διάστημα) καθόλου gps, άσε που κάθε δυο μέρες αλλάζω rom! :p

Mε μη ενημερωμενο το quickgps μου εκανε περιπου ενα λεπτο να βρει δορυφορους και μαλιστα 6-7.Με ενημερωση απλα δεν περνω χαμπαρι για ποτε βρησκει 11!!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Για κάποια ρόμ είδα ότι έγραφε το εξής : Need the lastest Hard SPL before update Rom.

Πως ελέγχω με πια έκδοση έχω ξεκλειδώσει την συσκευή ? ή τέλος πάντων τι πρέπει να κάνω ?