Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Παιδιά μια ερώτηση: Στα wm 6,5 που ακριβώς βρίσκουμε το owners name της συσκευής; Start / Settings / Personal / Owner Information. Εάν δεν το βλέπεις εκεί, τρέξε το Touch X show owner.cab, κάνε επανεκκίνηση και ξαναμπες εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!!! Έχετε ιδέα πως βάζουμε αποκρύψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου. (Start / Settings / Menu / All Settings / Personal / Phone) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Ναι έχεις δίκιο. Στέλνει SMS με 160. Και πολύ πρώτο. εγω παντως το εγκατεστησα και τωρα δεν ανοιγει η συσκευη μου!! καμια βοηθεια?? παραμενει μετα το πρωτο read που κανει στα χαρακτηριστικα με μια μαυρη οθονη!!! pls help!! εγω παντως το εγκατεστησα και τωρα δεν ανοιγει η συσκευη μου!! καμια βοηθεια?? παραμενει μετα το πρωτο read που κανει στα χαρακτηριστικα με μια μαυρη οθονη!!! pls help!! hard reset η λυση :wacko::(:(:(:(:( --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Εγκατέστησα τα Windows 7 στο PC και όταν πηγαίνω να συγχρονίσω τις επαφές του D2 (Outlook 2007) δεν βλέπω καμία κίνηση (και από το PC και από το κινητό). Σαν εξωτερικό δίσκο το βλέπει. Καμιά ιδέα; Το windows mobile device center τρέχει κανονικά; Δεν βλέπω να υπάρχει στα W7 το windows mobile device. Υπάρχει όμως το windows mobility center και εκεί έχει το sync center. Όταν συνδέω το D2 βγάζει στην οθόνη του να επιλέξω το Active sync, ή μονάδα δίσκου ή κοινή χρήση internet. Επιλέγω το Active sync αλλά δεν γίνεται καμιά ενέργεια. Τελικά διορθώθηκε το πρόβλημα. Μέσα από το Devices and Printers έτρεξα ένα troubleshooter και το αναγνώρισε κανονικά το D2. Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALdaperan Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 καλησπερα σας ειμαι και εγω κατοχος του diamond 2 και θα ήθελα να αγοράσω μια μεγαλύτερη μνήμη! τωρα εχω αυτη που είχε οταν το αγορασα (2gb) εχετε να μου προτεινετε καποια συγκεκριμένη μαρκα/χωρητικοτητα για να δουλευει αψογα? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 καλησπερα σας ειμαι και εγω κατοχος του diamond 2 και θα ήθελα να αγοράσω μια μεγαλύτερη μνήμη! τωρα εχω αυτη που είχε οταν το αγορασα (2gb) εχετε να μου προτεινετε καποια συγκεκριμένη μαρκα/χωρητικοτητα για να δουλευει αψογα? :) Sandisc 8GB microSDHC class 6 Δεν βλέπω να υπάρχει στα W7 το windows mobile device. Υπάρχει όμως το windows mobility center και εκεί έχει το sync center. Το ίδιο πράγμα λέμε. hard reset η λυση :wacko::(:(:(:(:( Ε ναι. Γιαυτό είναι καλό να παίρνουμε backup κατά καιρούς με τον Sprite Backup ή το Spb Backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Παιδια υπαρχει κατι παρομοιο με το Athensbook (iphone) και ενα προγραμμα για αναπαραγωγη Παγκοσμιου Ράδιου;(απο Wi-fi , 3G) Ευχαριστώ!:p Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 για αναπαραγωγη Παγκοσμιου Ράδιου;(απο Wi-fi , 3G) Spb Radio, Resco Pocket Radio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrak Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 καλημέρα! υπάρχει κάποιο λεξικό για το diamond2 που να έχει πολλές γλώσσες μέσα! βεβαίως και τα ελληνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 καλημέρα! υπάρχει κάποιο λεξικό για το diamond2 που να έχει πολλές γλώσσες μέσα! βεβαίως και τα ελληνικά... Υπάρχουν διάφορα. Ένα από αυτά είναι και το Lingvosoft Greek - English Talking Dictionary. Και αντίστοιχα για διάφορες γλώσσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 1)Το TF3d μπορει να αλλαξει εμφανιση,πχ το ρολοι να γινει αναλογικο η να αλlαξει χρωματισμο???Γενικως μπορω να επεξεργαστω την εμφανιση του?? 2)Θελω ενα καλο προγραμμα για την εμφανιση των φωτογραφιων(δεν με ενδιαφερει η επεξεργασια εικονων,μονο να ειναι ευχρηστο στην προβολη τους) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 1)Το TF3d μπορει να αλλαξει εμφανιση,πχ το ρολοι να γινει αναλογικο η να αλlαξει χρωματισμο???Γενικως μπορω να επεξεργαστω την εμφανιση του?? Πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα σχετικά themes. Υπάρχει ένα προγραμματάκι για αυτό το MaxManila. Εάν κάνεις μια αναζήτηση εδώ ή στο xda θα βρεις τις κατάλληλες πληροφορίες. Θέλει λίγο ψάξιμο πάντως. 2)Θελω ενα καλο προγραμμα για την εμφανιση των φωτογραφιων(δεν με ενδιαφερει η επεξεργασια εικονων,μονο να ειναι ευχρηστο στην προβολη τους) Resco Photo Viewer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spy_812_tm Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Hey παιδια ψηνομαι και εγς να παρω το κινητακι και θα ηθελα να σας ρωτησω ποια κατα την γνωμη σας ειναι τα υπερ και ποια τα κατα αφου το εχετε καθημερινα και επισης αν το παρω τωρα θα εχει τα Windows Mobile 6.5 ή θα χρειαστει να τα περασω εγω; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Spyttt.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Καλησπερα! το d2 μου φοραει την RADIO 3,43,25,19 και τα wm 6.1 μπορω να αναβαθμισω μονο την ραδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Παιδιά σήμερα είχα ένα θεματάκι που με ψιλοξενέρωσε. Πάνω που είχα αρχίσει να το συνηθίζω...:( Για κάποιο λόγο, η μπαταρία δεν κάνει κάλη επαφή, με αποτέλεσμα να κλείνει το κινητό και να αναγκάζομαι να την ξανατοποθετώ. Το έχει κάνει μέχρι στιγμής δύο φορές. Αν το ξανακάνει θα βάλω ένα χοντρό χαρτάκι ανάμεσα στην μπαταρία και την πρόσοψη προκειμένου να κρατάει αντίσταση. Αν συνεχίσει, δυστυχώς θα πρέπει να επιστρέψω τη συσκευή...:( Γιατί όμως γίνεται αυτό; Το κινητό το προσέχω σαν τα μάτια μου καθώς το έχω λιγότερο από δύο βδομάδες, χωρίς προφανώς να το πετάω δεξία και αριστερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Hey παιδια ψηνομαι και εγς να παρω το κινητακι και θα ηθελα να σας ρωτησω ποια κατα την γνωμη σας ειναι τα υπερ και ποια τα κατα αφου το εχετε καθημερινα και επισης αν το παρω τωρα θα εχει τα Windows Mobile 6.5 ή θα χρειαστει να τα περασω εγω; Η συσκευή δεν έχει προβλήματα. Τα 6.5 το πιθανότερο είναι να τα έχεις ήδη η συσκευή εάν την πάρεις τώρα. Και να μην τα έχει όμως τα περνάς επίσημα πανεύκολα. Καλησπερα! το d2 μου φοραει την RADIO 3,43,25,19 και τα wm 6.1 μπορω να αναβαθμισω μονο την ραδιο? Φυσικά. Με τον ίδιο τρόπο που περνάς και μια οποιαδήποτε ROM. Απλά θα πρέπει να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου με hard-spl κάτι που σημαίνει ότι θα είσαι εκτός εγγύησης μέχρι να επαναφέρεις το επίσημο και την ξανακλειδώσεις. Αν συνεχίσει, δυστυχώς θα πρέπει να επιστρέψω τη συσκευή...:( Μην περιμένεις να το συνεχίσει. Να την πας πίσω άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Hey παιδια ψηνομαι και εγς να παρω το κινητακι και θα ηθελα να σας ρωτησω ποια κατα την γνωμη σας ειναι τα υπερ και ποια τα κατα αφου το εχετε καθημερινα και επισης αν το παρω τωρα θα εχει τα Windows Mobile 6.5 ή θα χρειαστει να τα περασω εγω; To μονο που δεν μου αρεσε στο συγκεκριμενο κινητο ειναι οτι δεν εχει κουμπι για να βγαζεις φωτογραφιες και πρεπει να πατας το εικονικο της οθονης,κατα τ αλλα ειναι αψογο,μονο ευχαριστημενος θα μεινεις. Για κάποιο λόγο, η μπαταρία δεν κάνει κάλη επαφή, με αποτέλεσμα να κλείνει το κινητό και να αναγκάζομαι να την ξανατοποθετώ. Το έχει κάνει μέχρι στιγμής δύο φορές. Αν το ξανακάνει θα βάλω ένα χοντρό χαρτάκι ανάμεσα στην μπαταρία και την πρόσοψη προκειμένου να κρατάει αντίσταση. Αν συνεχίσει, δυστυχώς θα πρέπει να επιστρέψω τη συσκευή...:( Ουτε χαρτακια ουτε τιποτα καινουργια συσκευη εχεις και θα την λειτουργεις ετσι???Κατευθειαν επιστροφη!!!!! @athanaso77 Eυχαριστω για τη βοηθεια.Τελικα εβαλα το Resco Photo Manager 7.00 (γιατι το viewer ηταν μονο σε beta(6η) ) και ειναι απιστευτο,ακριβως αυτο που χρειαζομουν.:yahoo: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 εγω παντως το εγκατεστησα και τωρα δεν ανοιγει η συσκευη μου!! καμια βοηθεια?? παραμενει μετα το πρωτο read που κανει στα χαρακτηριστικα με μια μαυρη οθονη!!! pls help!! hard reset η λυση :wacko::(:(:(:(:( Παιδια προς ενημερωση να σας πω οτι κι εμενα το κινητο κολλησε και εκανα hard reset. Τι κερδιζω με την αναβαθμιση της radio χονδρικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Τι κερδιζω με την αναβαθμιση της radio χονδρικα? Εξαρτάται το radio. Ο σκοπός είναι η βελτίωση του σήματος, του GPS και γενικώς κάθε ασύρματης επικοινωνίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις η απόδοση εξαρτάται και σε συνδυασμό με την εκάστοτε ROM. Μην περιμένεις να δεις τρελές διαφορές πάντως και εάν έχεις σκοπό να αλλάξεις μόνο radio, δεν αξίζει κατά την ταπεινή μου άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Καλημερα παιδια ξαφνικα απο iphone βρεθηκα με ενα htc d2 και θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις για να ξεκινησω να βγαζω ακρη: 1) Διαβασα για cooked roms τι ακριβως κανουν και αν χρειαζονται για να εγκαταστησουμε διαφορα προγραμματα,χωρις αυτα δεν μπορουμε να βαλουμε πραγματα? 2) Υπαρχει καποιος οδηγος για προγραμματα τα οποια μπορουμε να εγκαταστησουμε και απο που τα βρισκουμε αυτα? 3) Απ οτι διαβασα τα περισσοτερα ειναι .cabs μορφη, πως τα εγκαθηστουμε ποια ειναι η διαδικασια,και 4) Με ενδιαφερουν προγραμματα για block calls,converter χρειαζονται και αυτα cooked rom? Ευχαριστω εκ τω πρωτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Καλημερα παιδια ξαφνικα απο iphone βρεθηκα με ενα htc d2 και θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις για να ξεκινησω να βγαζω ακρη: 1) Διαβασα για cooked roms τι ακριβως κανουν και αν χρειαζονται για να εγκαταστησουμε διαφορα προγραμματα,χωρις αυτα δεν μπορουμε να βαλουμε πραγματα? 2) Υπαρχει καποιος οδηγος για προγραμματα τα οποια μπορουμε να εγκαταστησουμε και απο που τα βρισκουμε αυτα? 3) Απ οτι διαβασα τα περισσοτερα ειναι .cabs μορφη, πως τα εγκαθηστουμε ποια ειναι η διαδικασια,και 4) Με ενδιαφερουν προγραμματα για block calls,converter χρειαζονται και αυτα cooked rom? Ευχαριστω εκ τω πρωτερων 1) οι cooked roms είναι σαν να λέμε τα windows σου, με διαφορετικές ρυθμίσεις στην "registry" για να το κάνουν να τρέχει συνήθως γρηγορότερα και καλύτερα. αν θές να βάλεις official 6.5, μην το κάνεις. 2) μερικά προγράμματα θα τα βρείς στην υπογραφή μου. 3) τα μεταφέρεις στο τηλέφωνο και τα τρέχεις απο εκεί. 4) τα προγράμματα δεν νοιάζονται για το αν έχεις cooked rom ή όχι. τα πάντα μπαίνουν παντού. χρόνια πολλά σε όλους Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Εξαρτάται το radio. Ο σκοπός είναι η βελτίωση του σήματος, του GPS και γενικώς κάθε ασύρματης επικοινωνίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις η απόδοση εξαρτάται και σε συνδυασμό με την εκάστοτε ROM. Μην περιμένεις να δεις τρελές διαφορές πάντως και εάν έχεις σκοπό να αλλάξεις μόνο radio, δεν αξίζει κατά την ταπεινή μου άποψη. Σ'ευχαριστω, θα το αφήσω έτσι... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Ε ναι. Γιαυτό είναι καλό να παίρνουμε backup κατά καιρούς με τον Sprite Backup ή το Spb Backup. εννοειται πως ειχα back up...αλλα δεν μου αρεσει τοσο να το χρησιμοποιώ εξαιτιας μιας εφαρμογης!!Και γι αυτο το ανεβασα, να ενημερωθει ο κοσμος....και απο οτι ειδα παρακατω, βρεθηκε κι αλλος με το ιδιο προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALdaperan Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 καλησπερα σας , ειμαι κατοχος του diamond 2 με windows 6.5 και νμζω tf3d 2.1, μηπως γνωριζετε πώς μπορω να κανω επεξεργασια το tf3d? πχ να βάλω σαν καρτελα (εκτος απο τον καιρο,προσωπα,ρυθμισεις κλπ που εχει απο μονο του ) καποιο προγραμμα (πχ καμερα,opera κλπ) ευχαριστω εκ των προτερων :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts