zyp3r Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Άφησα χθες το βράδυ ανοιχτό το κινητό, χωρίς να τρέχει καμμία εφαρμογή, και το πρωί που σηκώθηκα (9 περίπου ωρές μετά) η μπαταρία είχε πέσει κατά 15%. Είναι λογική αυτή η (μεγάλη) πτώση, ή έχω κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία μου; Eγω το εβγαλα απο την φορτιση την Δευτερα κατα τις 8μμ.Απο τοτε μεχρι σημερα η μπαταρια ειναι στο 64% με συνολικη δειακεια κλησεων γυρω στα 10 λεπτα,5 λεπτα wifi και 1 ωρα χρηση ραδιοφωνου και φυσικα χωρις να το κλεισω το βραδυ.Οσον αφορα το σημα ηταν μετριο,1-2 γραμμες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=4862123&postcount=2998 Αυτο εκανε δουλεια τελικα! Πουθενα διπλες φωτογραφιες αλλο! Αλλα γιατι δεν το βλεπω στην πρωτη σελλιδα του HD2; Μηπως πρεπει να μπει; O φιλος EchiDNA ρωτουσε απεγνωσμενα ποσες μερες και κανενας δεν εδινε τα φωτα του. Σε ευχαριστω Φιλε μου!!! Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 23:38 Η μπαταρια στο 24%. Θα την αλλαξω με της μαμας, και θα συνεχισω αυριο το ραπορτο Eγω το εβγαλα απο την φορτιση την Δευτερα κατα τις 8μμ.Απο τοτε μεχρι σημερα η μπαταρια ειναι στο 64% με συνολικη δειακεια κλησεων γυρω στα 10 λεπτα,5 λεπτα wifi και 1 ωρα χρηση ραδιοφωνου και φυσικα χωρις να το κλεισω το βραδυ.Οσον αφορα το σημα ηταν μετριο,1-2 γραμμες. Μηπως εχεις την "πατεντα" που ελεγε καποτε η διαφημιση της Telestet με το Σβιγγο; Anyway, ποια μπαταρια, ποια ROM, και ποιο "Sense"; (Αν το λεω σωστα) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Καμια πατεντα.Η μπαταρια και η RΟΜ ειναι της μανας του και δεν εχω κανει τιποτα απο τις λυσεις που εχουν γραφτει για εξοικονομιση της μπαταριας.Το μονο που κανω ειναι να αφηνω την μπαταρια να αδειασει τελειως και στη συνεχεια να την φορτισω πληρως.Αυτο εκανα παντα σε ολα μου τα κινητα και ποτε δεν αντιμετωπισα προβληματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Αυτο εκανε δουλεια τελικα! Πουθενα διπλες φωτογραφιες αλλο! Άντε πάλι hard reset...:( Έφτιαξε και στο sense/album; Γιατί λέει οτι εκεί έχει ακόμη διπλές φωτό (αν κατάλαβα καλά τι θέλει να πεί ο γερμανός) Τελικά δεν υπάρχει πληκτρολόγιο που να έχει ΟΛΗ τη λειτουργικότητα του ελληνικού της HTC; Το cab του panosha πλησιάζει, αλλά δεν έχει το αριστερό EN/GR και δεξιά το 12# που με βολεύει αφάνταστα, το δε FingerKeyboard έχει την κακή συνήθεια να σκεπάζει το κάτω μέρος της οθόνης που συνήθως υπάρχει το ΟΚ, Next Cancel και τέτοια, και πρέπει να το κλείνεις για να συνεχίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Αλλα γιατι δεν το βλεπω στην πρωτη σελλιδα του HD2; Έχεις δίκιο. Προστέθηκε και εκεί για ευκολότερη πρόσβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους..μολις εγινα κατοχος της συσκευης,προτιμησα το διαμαντι τελικα απ το HD2 το οποιο δε το σηκωνε η τσεπη μου (και απο χρηματα και απο..ογκο):p Μερικες αποριουλες.. -Σαν ποιοτητα κατασκευης και αξιοπιστια,τι λεει το κινητο?πρωτη φορα παιρνω HTC -τα wm6.5 που τρεχει τι διαφορα εχουν απ τα 6.1 του ομνια ας πουμε? -συνδεθηκα για λιγο στο internet μεσω 3G και οχι wifi,ενω εκλεισα μετα τον explorer, παταω στην αρχικη οθονη την μπαρα πανω πανω της μπαταριας και του σηματος και μου βγαζει 'Cosmote internet' και διπλα ενα χρονομετρο που συνεχιζει να 'γραφει'...αυτο τι σημαινει?συνεχιζω να χρεωνομαι? Ευχαριστω προκαταβολικα και KAΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 -συνδεθηκα για λιγο στο internet μεσω 3G και οχι wifi,ενω εκλεισα μετα τον explorer, παταω στην αρχικη οθονη την μπαρα πανω πανω της μπαταριας και του σηματος και μου βγαζει 'Cosmote internet' και διπλα ενα χρονομετρο που συνεχιζει να 'γραφει'...αυτο τι σημαινει?συνεχιζω να χρεωνομαι?!Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα και σε σένα!! Δυστυχώς όσο είναι συνδεδεμένο στο Cosmote Internet θα χρεώνεσαι. Έχει γραφτεί και προηγουμένως ότι πρέπει να εγκαταστήσεις το NoData. Μην ξεχάσεις όμως, αφού το εγκαταστήσεις, να ανοίξεις το πρόγραμμα και να απενεργοποιήσεις το Cosmote Internet. Εγώ πάντως, προτίμησα να πάρω ένα τηλέφωνο την Cosmote (στο 1212) και να τους ζητήσω να μου απενεργοποιήσουν το Comsote Internet προκειμένου να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να μην μπλέκω και με προγράμματα, ειδικά από τη στιγμή που μου ήταν και παντελώς άχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrak Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 ΓΕια! Θα ήθελα να μου πείτε τα πιο χρήσιμα προγράμματα για το DIamond!!! και πως να τα εγκαταστησω! ευχαριστώ προσπαθω να εγκαταστήσω το nodata. το κατέβασα και το έβαλα χύμα στην κάρτα. από εκεί από το file exploerer πάω στην κάρτα και βρίσκω το αρχείο. μόλις πάνω διπλό κλικ πάνω του δε γίνεται τίποτα. γιατί??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 προσπαθω να εγκαταστήσω το nodata. το κατέβασα και το έβαλα χύμα στην κάρτα. Από που το κατέβασες ακριβώς και τι κατάληξη έχει σαν αρχείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrak Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 εντάξει το έλυσα, ήθελε restart! athanaso77, ποιό είναι το πιο καλό πρόγραμμα για χάρτες??? που μπορώ να χρησμοποιήσω για το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Ρε παιδιά υπάρχει κάποια επιλογή ώστε να γυρνάει σε landscape όπως στο Touch Cruise; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 athanaso77, ποιό είναι το πιο καλό πρόγραμμα για χάρτες??? που μπορώ να χρησμοποιήσω για το κινητό? Το iGO είναι μακράν από τα καλύτερα. Αξίζει να το δοκιμάσεις μιας και είναι και πολύ παραμετροποιήσιμο. Ρε παιδιά υπάρχει κάποια επιλογή ώστε να γυρνάει σε landscape όπως στο Touch Cruise; Για να εμφανίσεις στη θέση Start / Settings / System /Screen τη ρύθμιση για περιστροφή της οθόνης σε landscape/portrait. HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\Rotation\HideOrientationUI Όπου αλλάζεις την τιμή από 1 σε 0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Eβαλα τον Opera 10(την τελευταια beta εκδοση) αλλα δεν λειτουργει το zoom in-out που εχει το κινητο και στις ρυθμισεις δεν ειδα κατι σχετικο. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Εγκατέστησα τα Windows 7 στο PC και όταν πηγαίνω να συγχρονίσω τις επαφές του D2 (Outlook 2007) δεν βλέπω καμία κίνηση (και από το PC και από το κινητό). Σαν εξωτερικό δίσκο το βλέπει. Καμιά ιδέα; Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Το windows mobile device center τρέχει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Εχω συνδεση cosmote με δωρεαν καποια mb ιντερνετ το μηνα(250 νομιζω μολις αλλαξα προγραμμα και δεν ηρθε νεος λογαριασμος ακομη) 1)Παρολα αυτα να εγκαταστησω λετε το nodata?οταν το κινητο δε χρησιμοποιει καποια ιντερνετ εφαρμογη και απλα γραφει το χρονομετρο στο cosmote internet,χρεωνομαι παλι και ας μην κατεβαζω δεδομενα?η δειχνει απλα ποση ωρα εχει περασει απο τη στιγμη που εκανε συνδεση και αυτο μονο? 2)Αν απενεργοποιησω το 3G θα βελτιωθει η αποδοση της μπαταριας? 3)Το nDrive που εχει μεσα στην καρτα μνημης,συνδεεται στο ιντερνετ καθε φορα που το ενεργοποιω(θα χρειαζεται 3G για να μη σερνεται?)..η μονο στην εγκατασταση? 4)Για ειδοποιηση μηνυματος εχει αυτη τη..σαχλαμαριτσα μονο που ακουγεται και στην αναφορα παραδοσης..?Δηλαδη πρεπει να κοιτας συνεχεια αμα αναβει το λεντακι στο ακουστικο :( Αυτα για σημερα..ευχαριστω για το ενδιαφερον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 1) Η χρέωση στη συσκευή σου είναι βάσει του όγκου που κατεβάζεις και όχι του χρόνου που είσαι συνδεδεμένος. 2) Ναι. 3) Δεν συνδέεται στο Internet. 4) Πήγαινε στο Sounds & Notifications στο Event New text message ενεργοποίησε το αναλόγως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrak Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 1) Η χρέωση στη συσκευή σου είναι βάσει του όγκου που κατεβάζεις και όχι του χρόνου που είσαι συνδεδεμένος. 2) Ναι. 3) Δεν συνδέεται στο Internet. 4) Πήγαινε στο Sounds & Notifications στο Event New text message ενεργοποίησε το αναλόγως. συγνώμη αλλά πως απενεργοποιώ το 3G??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Τελικά δεν υπάρχει πληκτρολόγιο που να έχει ΟΛΗ τη λειτουργικότητα του ελληνικού της HTC; Το cab του panosha πλησιάζει, αλλά δεν έχει το αριστερό EN/GR και δεξιά το 12# που με βολεύει αφάνταστα... Βασικά υπάρχει πληκτρολόγιο το οποίο δουλεύει ακριβώς όπως αυτό της HTC και στην ουσία είναι το πληκτρολόγιο της HTC. Το έχει φτιάξει ένα παληκάρι στο xda, παρακάτω θα βρείς το link. Το δουλεύω εδώ και 2 βδομάδες και όχι μόνο είναι άψογο αλλά στέλνει SMS με 160 χαρακτήρες και μάλιστα με μικρά και τόνους. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πας στα μηνύματα του Manila να πατήσεις "Περισσότερα" και μετά Menu->Settings->Options και ξετσεκάρεις το "Use Unicode when necessary" στα SMS. Τα παιδί που το έφτιαξε έχει το nick b16b και τα εύσημα πάνε σ' αυτόν για τον κόπο του και το χρόνο που διέθεσε, εγώ απλώς το βρήκα... Thread Link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=554163 Download Link: http://rapidshare.com/files/313076551/b16b_IME___EZ_Input_Greek.cab Καλό θα ήταν να περάσετε μια βόλτα από το thread του και να πείτε ένα ευχαριστώ, μην κατεβάσετε απλά το πληκτρολόγιο από εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 συγνώμη αλλά πως απενεργοποιώ το 3G??? Eναρξη,Ρυθμισεις,Επικοινωνιες,Τηλεφωνο,Μπαντα,GSM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Βασικά υπάρχει πληκτρολόγιο το οποίο δουλεύει ακριβώς όπως αυτό της HTC και στην ουσία είναι το πληκτρολόγιο της HTC. Το έχει φτιάξει ένα παληκάρι στο xda, παρακάτω θα βρείς το link. Το δουλεύω εδώ και 2 βδομάδες και όχι μόνο είναι άψογο αλλά στέλνει SMS με 160 χαρακτήρες και μάλιστα με μικρά και τόνους. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πας στα μηνύματα του Manila να πατήσεις "Περισσότερα" και μετά Menu->Settings->Options και ξετσεκάρεις το "Use Unicode when necessary" στα SMS. Σε εμένα πάντως δεν δούλεψε. Πάλι 70 χαρακτήρες στέλνει στα ελληνικά..:( Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Σε εμένα πάντως δεν δούλεψε. Πάλι 70 χαρακτήρες στέλνει στα ελληνικά..:( Ποια rom έχεις? Εγώ δουλεύω την Duttys HG R6 LP και στέλνω μια χαρά 160 με μικρά. Αφού στην αρχή δεν το πίστευα ότι δουλεύει κι έστελνα συνέχεια sms για δοκιμές.:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitadim Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Βασικά υπάρχει πληκτρολόγιο το οποίο δουλεύει ακριβώς όπως αυτό της HTC και στην ουσία είναι το πληκτρολόγιο της HTC. Το έχει φτιάξει ένα παληκάρι στο xda, παρακάτω θα βρείς το link. Το δουλεύω εδώ και 2 βδομάδες και όχι μόνο είναι άψογο αλλά στέλνει SMS με 160 χαρακτήρες και μάλιστα με μικρά και τόνους. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πας στα μηνύματα του Manila να πατήσεις "Περισσότερα" και μετά Menu->Settings->Options και ξετσεκάρεις το "Use Unicode when necessary" στα SMS. Τα παιδί που το έφτιαξε έχει το nick b16b και τα εύσημα πάνε σ' αυτόν για τον κόπο του και το χρόνο που διέθεσε, εγώ απλώς το βρήκα... Thread Link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=554163 Download Link: http://rapidshare.com/files/313076551/b16b_IME___EZ_Input_Greek.cab Καλό θα ήταν να περάσετε μια βόλτα από το thread του και να πείτε ένα ευχαριστώ, μην κατεβάσετε απλά το πληκτρολόγιο από εδώ. Ναι έχεις δίκιο. Στέλνει SMS με 160. Και πολύ πρώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Παιδιά μια ερώτηση: Στα wm 6,5 που ακριβώς βρίσκουμε το owners name της συσκευής; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts