Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω και μερικες μερες μου κανει το εξης κουφο το d2, στο αλμπουμ καμερας οι μικρογραφιες των φωτογραφιων που παταμε για να δουμε την πληρη εικονα ειναι διαφορετικες απο την πληρη εικονα. Δοκιμασα και τις αφαιρεσα (τις φωτο) με cut/paste se allo fakelo και μετα τις ξαναμετεφερα στον φακελο τους αλλα δεν διορθωθηκε.

Το εχει παθει κανεις αλλος? τι λετε να κανω? Που ειναι αποθηκευμενες οι μικρογραφιες ωστε αν τις διαγραψω θα φτιαχτουν λογικα καινουριες και ισως λυθει το προβλημα?

υποθετω οτι υπαρχει προβλημα στο registry και δεν επρεπε να κανεις αυτο με το copy/paste.

μακαρι να βγω λαθος αλλα προβλεπω hard reset σε τετοια περιπτωση.

δοκιμασε με το sktools να κανεις ενα καθαρισμο στο registry για λαθος καταχωρησεις. στο Sktools Στην κατηγορια cleanup εχει επιλογη για invalid registry entries και Invalid registry values. εχει επισης και το advance clean εκει.

αν εχεις εγκαταστησει το sktools στα προγραμματα του τηλεφωνου (εναρξη --> προγραμματα) υπαρχει το auto clean το οποιο καθαριζει και το registry.

κανε μια δοκιμη με τα παραπανω μηπως και σου λυθει.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tο δοκιμασα αλλα παλι τα ιδια. Θα δω αν μου απαντησει κανεις αλλος και μετα παω για hard reset. Σ'ευχαριστω παντως...

Αν ξερει καποιος που αποθηκευονται οι μικρογραφιες και τις διεγραφα πιστευω κατι θα καναμε...

Tο δοκιμασα αλλα παλι τα ιδια. Θα δω αν μου απαντησει κανεις αλλος και μετα παω για hard reset. Σ'ευχαριστω παντως...

Αν ξερει καποιος που αποθηκευονται οι μικρογραφιες και τις διεγραφα πιστευω κατι θα καναμε...

για δοκίμασε album.cache

θα υπάρχει απο ένα σε κάθε φάκελο με φωτογραφίες

διέγραψε τα και κανε επανεκκίνηση

δές και εδώ

paokaras45 εισαι θεος!! Εσβυσα τα album.cache και δεν εγινε τπτ και μετα εκανα αυτο που εκανε ο τυπος στο λινκ που δινεις και φαινεται να ειναι οκ

Σ'ευχαριστω!!!

με bt τσεκαρεις τη φωτο χωρις να την ανοιξεις -μενου-μεταβιβαση αρχειου

μπορουμε να βαλουμε το google earth στη συσκευη?

το εκανα αυτο αλλα δεν υπαρχει μεταβιβαση αρχειου.(στο μενου)ειναι κατι αλλο?

• Administrators
Standby time:Up to 500 hours for WCDMA-Up to 360 hours for GSM...ειναι λογικο αυτο;

Που το βρήκες αυτό; Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικά δίκτυα.

Modpic.gif

Χρησιμοποιώ το rss hub της HTC για να διαβάζω τα νέα όταν δεν θα είμαι συνδεδεμένος στο internet. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν εμφανίζει τις φωτογραφίες που είναι στην κάθε είδηση.

Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα έτσι ώστε να μπορώ να ενημερώνω το κινητό με τα νέα που με ενδιαφέρουν και να τα διαβάζω όταν πλέων δεν θα είμαι συνδεδεμένος στο internet ?

ενα απο τα κορυφαια σε αυτο το ειδος ειναι το spb news. κατεβαζει και τις εικονες και κατεβαζει και το πληρες αρθρο σε αντιθεση με τον rss reader που εχει η htc.

αν δεν μπορεις να το βρεις το spb news στειλε μου pm να σε βοηθησω.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

το εκανα αυτο αλλα δεν υπαρχει μεταβιβαση αρχειου.(στο μενου)ειναι κατι αλλο?

Με καποιον file explorer πηγαινε στο φακελο οπου εχεις αποθηκευσει τη

φωτογραφια σου (αν ειναι φωτο καμερας θα τη βρεις στο φακελο DCIM),

κρατησε πατημενη τη γραφιδα πανω στη συντομευση της εικονας

μεχρι να σου ανοιξει το μενου

Πριν από μερικές ημέρες έγινα κάτοχος ενός d2 από τη WIND, το οποίο περιελάμβανε το πρόγραμμα πλοήγησης NDRIVE το οποίο ήταν εγκατεστημένο σε κάρτα αποθήκευσης 2gb, ενώ στα προγράμματα της συσκευής ήταν και το copilot. Τρέχοντάς το σε πληροφορούσε ότι πρόκειται για δοκιμαστική έκδοση 14 ημερών και ότι δεν υπήρχαν εγκατεστημένοι χάρτες τους οποίους έπρεπε να κατεβάσει κανείς από την ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας. Πράγματι, κατέβασα τους χάρτες και αφού τους αντέγραψα στο σχετικό folder copilot της συσκευής από το PC, τους έκανα extract κατευθείαν από τη συσκευή και τους αποθήκευσα όπως μου ζητήθηκε. Αποτέλεσμα ήταν ότι δεν άλλαξε απολύτως τίποτα αφού τρέχοντας το πρόγραμμα πάλι πληροφορεί ότι πρόκειται για δοκιμαστική έκδοση 14 ημερών, ενώ εξακολουθούν να μην υπάρχουν εγκατεστημένοι χάρτες.

ΥΓ Εντός του προγράμματος στις ρυθμίσεις-πληροφορίες για το copilot, αναγράφεται ένας κωδικός 25 ψηφίων, ο οποίος ουδέποτε μου ζητήθηκε να τον χρησιμοποιήσω.

Μπορεί κάποιος να μου πει τι κάνω στραβά ή να διαγράψω το πρόγραμμα για να μη μου πιάνει χώρο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

καλησπερα, εχω κατεβασει και εγκαταστησει το mp3 trimmer στο κινητο με wm 6.5 και ενω δεν εχει προβλημμα στην εγκατασταση,μετα οταν παω να εκτελεσω το προγραμμα δεν κανει τιποτα,σαν να μην πατηθηκε. Ξερει κανεις γιατι? Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια?τα προγραμματα που ειχε ο virus εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2987062#post2987062 κατω κατω λειτουργουν ολα για wm 6.5 official? Πολλα παντως λειτουργουν, ωραιο ποστ παρ επιπτοντος!

\\κατι ακομα,εκανα απεγκατασταση το digital compass, αλλα τα εικονιδια δεν εχουν φυγει. Επισης λογω πολλων βλακειων μαζι, μπορω να ξαναεγκαταστησω τα wm 6.5?

Καλησπερα, δεν ξερω κατα ποσο ειναι νομιμο αυτο που ζηταω αλλα ψαχνω για καποια links (...ξερετε για τι μιλαω) για τα προγραμματα Destinator και iGo 8. Αν δεν μπορουν να δημοσιευτουν τα links εστω με καποιο pm αν γινεται.

Thanks!

Πριν από μερικές ημέρες έγινα κάτοχος ενός d2 από τη WIND, το οποίο περιελάμβανε το πρόγραμμα πλοήγησης NDRIVE το οποίο ήταν εγκατεστημένο σε κάρτα αποθήκευσης 2gb, ενώ στα προγράμματα της συσκευής ήταν και το copilot. Τρέχοντάς το σε πληροφορούσε ότι πρόκειται για δοκιμαστική έκδοση 14 ημερών και ότι δεν υπήρχαν εγκατεστημένοι χάρτες τους οποίους έπρεπε να κατεβάσει κανείς από την ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας. Πράγματι, κατέβασα τους χάρτες και αφού τους αντέγραψα στο σχετικό folder copilot της συσκευής από το PC, τους έκανα extract κατευθείαν από τη συσκευή και τους αποθήκευσα όπως μου ζητήθηκε. Αποτέλεσμα ήταν ότι δεν άλλαξε απολύτως τίποτα αφού τρέχοντας το πρόγραμμα πάλι πληροφορεί ότι πρόκειται για δοκιμαστική έκδοση 14 ημερών, ενώ εξακολουθούν να μην υπάρχουν εγκατεστημένοι χάρτες.

ΥΓ Εντός του προγράμματος στις ρυθμίσεις-πληροφορίες για το copilot, αναγράφεται ένας κωδικός 25 ψηφίων, ο οποίος ουδέποτε μου ζητήθηκε να τον χρησιμοποιήσω.

Μπορεί κάποιος να μου πει τι κάνω στραβά ή να διαγράψω το πρόγραμμα για να μη μου πιάνει χώρο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αν πας Ρυθμισεις->Παροχη αδειας χρησης;

Απ' οτι θυμαμαι, οταν το ειχα παρει ειχα κανει τη δηλωση στη σελιδα τους

(δοκιμασε αυτη http://www.alk.com/htc/el/)

και μου ειχανε δωσει τους κωδικους.

Παρεμπιπτόντως, (επαναλαμβανω), Παρεμπιπτόντως,

ειναι παρα πολυ καλο προγραμμα.

Καλησπέρα και πάλι και καλές γιορτές! Σήμερα τελικά παρέλαβα το Diamond2! :happy:

Μετά από τόσα χρόνια σε Sony Ericsson, η διαφορά μου φαίνεται κυριολεκτικά χαώδης. Η αλήθεια είναι ότι έχω μπλέξει αρκετά τα μπούτια μου προκειμένου να καταλάβω τις διάφορες λειτουργίες της συσκευής, αλλά αργά ή γρήγορα ελπίζω να τα κατεφέρω! Μέσα στη μίση ώρα ενασχόλησής μου με τη συσκευή, υπήρχαν κάποια πραγματάκια που μου κάναν αρνητική εντύπωση.

Το πρώτο είναι, οτί ενώ η συσκευή συνοδευόταν από μνήμη χωριτηκότητας 2GB, η πωλήτρια μου είπε πως δεν εμπεριέχεται στη συσκευασία καμία μνήμη, με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να αγοράσω μία.

Το δεύτερο είναι ότι ενώ όπως πληροφορήθηκα (και με διαβεβαίωσε ένας πωλητής), η συσκευή θα έπρεπε να έχει τα Win 6.5, αυτή που έχω εγώ έχει τα 6.1. Αυτό τουλάχιστον είδα, κατά την εγκατάσταση των drivers στον υπολογιστή μου. Μπορώ να δω από κάπου αλλού αν όντως έχω τα Win6.1; Δικαιούμαι δωρέαν αναβάθμιση σε 6.5;

Επίσης παρατήρησα αυτό που αναφέρει ο KLEO67 πιο πάνω, ότι δηλαδή όχι μόνο δεν έχει χάρτες (όπως μου είχε πει ο πωλητής) αλλά λέει ότι είναι και δοκιμαστική έκδοση 14 ημερών.

Το τελευταίο αρνητικό, είναι η ισχύς του σήματος του Wi-Fi. Δοκίμασα να συνδεθώ στο router μου (απόσταση ενός δωματίου) και έδειχνε ισχύς μόλις 1 στα 4. Τελικά δεν καταάφερε να συνδεθεί (είχα βάλει WPA encryption, ενώ συνδέθηκε επιτυχώς σε ενα γείτονα που δεν είχε κλειδί).

Αυτά! Κατ'άλλα πρόκειται για μία άκρως εντυπωσιακή συσκευή, με πληθώρα λειτουργιών, τις οποίες ελπίζω κάποτε να συνηθίσω...:D

Χρόνια πολλά σε όλους!!!

για την κάρτα μαλλον δεν γνωριζε!!!

ένας εύκολος τρόπος για να τσεκάρεις την έκδοση των windows είναι το start menu.

Αν είναι το ένα κάτω απο το άλλο (τα προγράμματα) με άσπρο φόντο έχει τα 6.1

Αν είναι σε 3 στήλες ασύμμετρα τοποθετημένα (λίγο κάτω η μεσαία) τότε έχει τα 6.5

Εναλακτικά πάς ρυθίσεις->συστημα πληροφορίες συστήματος ή συσκευής ή λογοσμικού.

Αναβάθμιση δικαιούσαι κανονικά απο το επίσημο site

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα κατ εμέ στην μετάβαση στα 6.5 είναι η καινούρια radio που έχει (drivers όλων την κεραιών ένα πράγμα) που βελτιώνει σημαντικά την απόδοση wifi, δικτύου κινητής καθώς και την κατανάλωση της μπαταρίας.

Ά! ξεχασα να σου πω για τους χάρτες.

Με το copilot δεν ασχολήθηκα ιδιέταιρα!!! Έφυγε εδιαβαστο!!!

Προτείνω Destinator και iGo

Άν όμως δεν θές να μπλέξεις ακόμα με εμπορικά προγράμματα, καλο είναι και αυτό

Τέλος, δες μήπως στην κάρτα που είχε μέσα μπας και έχει κανενα άλλο λογισμοκό πλοήγησης, γιατί κανονικά η συσκευή έρχεται σκέτη!!!!

Το μενού της έναρξης είναι όπως το αναφέρεις, δηλαδή σε τρεις στήλες, άρα μάλλον μιλάμε για τα 6.5!

Μόλις διάβασα το manual τους CoPilot και λέει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για καθαρά δοκιμαστική έκδοση και πως πρέπει εντός 14 ημερών να αγοράσω από το επίσημο site την πλήρη έκδοση του λογισμικού. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, ξέρετε πως το απεγκαθιστώ προκειμένου να βάλω κάποιο άλλο δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης (αν μπορείτε προτείνετε και κανένα γιατί δεν έχω ιδέα);

Edit: Πάνω δεξία, εκεί που εμφανίζει το σήμα την ένταση κτλ, μου εμφανίζει και έναν αριθμό το " 1 "... Τί είναι αυτό και αν δεν χρειάζεται, πως βγαίνει;

Το μενού της έναρξης είναι όπως το αναφέρεις, δηλαδή σε τρεις στήλες, άρα μάλλον μιλάμε για τα 6.5!

Μόλις διάβασα το manual τους CoPilot και λέει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για καθαρά δοκιμαστική έκδοση και πως πρέπει εντός 14 ημερών να αγοράσω από το επίσημο site την πλήρη έκδοση του λογισμικού. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, ξέρετε πως το απεγκαθιστώ προκειμένου να βάλω κάποιο άλλο δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης (αν μπορείτε προτείνετε και κανένα γιατί δεν έχω ιδέα);

Edit: Πάνω δεξία, εκεί που εμφανίζει το σήμα την ένταση κτλ, μου εμφανίζει και έναν αριθμό το " 1 "... Τί είναι αυτό και αν δεν χρειάζεται, πως βγαίνει;

Προτάσεις έκανα παραπάνω. Νομίζω οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ή θα συμπληρώσουν και κάποιο άλλο.

Το destinator 7 παντως είναι ένα must have μιάς και όταν όλα τα άλλα αποτύχουν... αυτό σε βγάζει περα (παρά την ηλικία του) :)

Για να βγάλεις το copilot, αν δεν υπάρχει στην αφέραιση προγραμμάτων στον στις ρυθμίσεις, τοτε το sktools θα σε βοηθήσει σίγουρα.

Το 1 πανω δεξια σημαίνει γραμμή 1. Δεν ξέρω αν και πώς βγαίνει!!!

Paokara χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Πρέπει να έκανα μία βλακεία... Τόση ώρα έκανα κάτι ρυθμίσεις e-mail, έμπαινα στο internet χωρίς να είμαι συνδεδεμένος σε κάποιο ασύρματο δίκτυο, και μετά τυχαία παρατήρησα ότι έμπαινα μέσω Cosmote 3G (για περίπου 5 λέπτα όλα αυτά, έγραφε και τον ακριβή χρόνο σύνδεσης). Ας ελπίσω ότι δεν θα μου έρθει κανένας περίεργος λογαριασμός...:innocent:

Πως μπορώ να απενεργοποιήσω τα 3G, ούτως ώστε να μην την ξαναπάτησω στο μέλλον;

Paokara χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Πρέπει να έκανα μία βλακεία... Τόση ώρα έκανα κάτι ρυθμίσεις e-mail, έμπαινα στο internet χωρίς να είμαι συνδεδεμένος σε κάποιο ασύρματο δίκτυο, και μετά τυχαία παρατήρησα ότι έμπαινα μέσω Cosmote 3G (για περίπου 5 λέπτα όλα αυτά, έγραφε και τον ακριβή χρόνο σύνδεσης). Ας ελπίσω ότι δεν θα μου έρθει κανένας περίεργος λογαριασμός...:innocent:

Πως μπορώ να απενεργοποιήσω τα 3G, ούτως ώστε να μην την ξαναπάτησω στο μέλλον;

Για να απενεργοποιήσεις τις συνδέσεις δικτύου για αποφυγή χρεώσεων θα χρειαστείς το nodata. Δες μερικές σελίδες πίσω, υπάρχει και φωτό.

Το 3G πρέπει να το απενεργοποιήσεις για να γλυτώσεις μπαταρία!!!

Δεν θυμάμαι που ακριβώς είναι σε stock rom ελληνική.

Εμένα σε αγγλική μαγειρεμένη είναι στον communication manager στο κατω μέρος

Όσο για τον πρώτο λογαρασμό.... ανάλογα τι έχεις κατεβάσει.... μπορεί και να πονέσει!!!!!

Γειά σε όλους.Εδώ και δέκα ημέρες έχω στα χέρια μου το Topaz και αληθινά το χαίρομαι. Τον τελευταίο χρόνο είχα το Treo με WM 6 το οποίο επιτέλους ξεφορτώθηκα!Αγόρασα το διαμάντι από το ΠΛΑΙΣΙΟ με την προσφορά των άτοκων δόσεων για τα 40 του χρόνια.Πέρασα το ίδιο βράδυ τα 6.5 και διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά το Copilot είναι σε πλήρη και όχι δοκιμαστική έκδοση 14 ημερών.Τουλάχιστον έτσι αναφέρει (ΑΔΕΙΑ:πλήρης) στις πληροφορίες του προγράμματος.Βρήκα την ευκαιρία να το δοκιμάσω (μένω Ηράκλειο Κρήτης) σε επαρχιακούς δρόμους και με εξέπληξε ευχάριστα γιατί μπόρεσε εκεί που το NAVIGON 7310 δεν τα κατάφερε(ναι, ξέρω το πρόβλημα με τους χάρτες της navigon στην Ελλάδα και ελπίζω ακόμα...).Πέρασα 4 ξενύχτια διαβάζοντας μία-μία και τις 217 σελίδες του topic και έμαθα αρκετά πράγματα, κατέβασα προγράμματα, ακολούθησα συμβουλές και για όλα αυτά αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω όλους.Το Topaz είναι καλό...Λίγο τα μπουρδουκλώνω στο σκρολαρισμα αλλά θα το συνηθίσω που θα πάει.

Στον desktop έχω win7 αλλά και xp που πεισματικά αρνούμαι να τα εγκαταλείψω.Στα xp ο συγχρονισμός με το outlook γίνεται χωρίς πρόβλημα.Στα 7 παρατηρώ όμως ότι:

1. Πρέπει να απενεργοποιήσω το firewall για να "δουν" τη συσκευή (όχι στα xp με το ίδιο firewall παρακαλώ...)

2. Στο outlook δε βλέπω ούτε επαφές ούτε τίποτα (Να φταίει το office 2003 που χρησιμοποιώ;)

3. Τα συγχρονισμένα αρχεία πού στην ευχή αποθηκεύονται στο pc;Με δουλεύει οταν αναφέρει "συγχρονισμός επιτυχής";

Εσείς πως τα καταφέρνετε; Να χρησιμοποιήσω bluetooth αντι usb;

Νομιζω οτι, επειδη ερχεται με τη ROM, δεν μπορεις να το απεγκαταστησεις.( CoPilot)

Α, και κατι αλλο. Η καρτα μνημης που περιλαμβανονταν στο δικο μου πακετο,

ηταν αυτη που ειχε πανω της τον κωδικο ενεργοποιησης του CoPilot