Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω εχω μια αλλη μεγαλη απορρία και αν μπορεί κάποιος ας μου το εξηγήσει :

Η official απο το site HTC που εβαλα το S/N της συσκευής μου και την κατέβασα βγαίνει σε μέγεθος 54,1ΜΒ

Η ρομ που κατέβασα απο το htcpedia.com που υποτίθεται οτι είναι και αυτή ίδια βγαίνει σε μέγεθος 159ΜΒ.

Γιατι αυτή η τεράστια διαφορα?

Οριστε και τα ονόματά τους :

ΗΤC.com--->_HTC Touch Diamond2_WM6.5_RUU_Topaz_S_HTC_WWE_2.16.405.4_Radio_Sign_Topaz_61.44tc.25.32_4.49.25.17_Ship 54,1MB

HTCpedia.com--->RUU_Topaz_S_HTC_WWE_2.16.405.4_Radio_Sign_Topaz_61.44tc.25.32_4.49.25.17_Ship 159MB

Aς μου το εξηγήσει καποιος που είναι αυτή η διαφορά των 100ΜΒ (δεν ειναι και λιγα)....

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

159mb είναι αυτή που κατέβασα απο htc.com. Μάλλον θα κόπηκε το dl και δεν κατέβηκε όλο. Ξαναδοκίμασε

Ρε παιδιά μια βοήθεια.

Χρησιμοποιώ Windows 7 και θέλω να βάλω την νέα official ROM.

Συνδέω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή με το USB καλώδιο και ο υπολογιστής

δεν βλέπει το τηλέφωνο.

Το κέντρο συσκευών των Windows δεν συνδέεται με το τηλ.

Ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα.

Τι μπορεί να φταίει??

Συγγνώμη για το offtopic αλλά με το άλλο μου τηλ. δεν έχω ανάλογο πρόβλημα.

Άκυρο. Τελικά την βρήκα τη λύση.

• Administrators
Άκυρο. Τελικά την βρήκα τη λύση.

Καλό όμως είναι εκτός από τα προβλήματα να λέμε και τις λύσεις γιατί ενδεχομένως και κάποιος άλλος να αντιμετωπίσει μελλοντικά το ίδιο πρόβλημα.

Modpic.gif

Εγω εχω μια αλλη μεγαλη απορρία και αν μπορεί κάποιος ας μου το εξηγήσει :

Η official απο το site HTC που εβαλα το S/N της συσκευής μου και την κατέβασα βγαίνει σε μέγεθος 54,1ΜΒ

Η ρομ που κατέβασα απο το htcpedia.com που υποτίθεται οτι είναι και αυτή ίδια βγαίνει σε μέγεθος 159ΜΒ.

Γιατι αυτή η τεράστια διαφορα?

Οριστε και τα ονόματά τους :

ΗΤC.com--->_HTC Touch Diamond2_WM6.5_RUU_Topaz_S_HTC_WWE_2.16.405.4_Radio_Sign_Topaz_61.44tc.25.32_4.49.25.17_Ship 54,1MB

HTCpedia.com--->RUU_Topaz_S_HTC_WWE_2.16.405.4_Radio_Sign_Topaz_61.44tc.25.32_4.49.25.17_Ship 159MB

Aς μου το εξηγήσει καποιος που είναι αυτή η διαφορά των 100ΜΒ (δεν ειναι και λιγα)....

Αυτός είναι ο λόγος που είπα να κατεβάσετε την official έκδοση απο us και οχι απο Europe γιοτί η έκδοση απο Ευρώπη είναι χαλασμένη.

Τι παίζει με το Marketplace και δεν έχει προγραμματα?

OnePlus 6T

Εχω παρει το διαμαντάκι από Γερμανία από τη Vodafone. Είχε έκδοση windows mobile 6.1 και έκανα upgrade σε 6.5 της Vodafone.

Θέλω να εγκαταστήσω την αγγλική official rom 6.5 και εκεί που βάζω το serial number μου βγάζει ότι δεν κάνει για την συσκευή μου.

Έχω κατεβάσει την 6.5 από αλλού. Αν την εγκαταστήσω θα λειτουργήσει κανονικά ή θα πρεπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα?

ανάλογα με την χρήση που κάνει ο κάθε ένας. κανονικά out of the box, το diamond 2 κρατάει με κανονική χρήση 2 μέρες μέσο όρο.

αν ακολουθήσεις αυτά που λέω στην υπογραφή μου, θα έχεις μέσο όρο 3 έως 4 μέρες (ΤΟ ΠΟΛΥ).

τώρα αγόρασα μια μπαταρία στα 1700 αντί για 1150(αν θυμάμαι καλά), και θεωρητικά, πρέπει να μου κρατάει ΑΝΕΤΑ 4 μέρες το τηλέφωνο με κανονική χρήση.

Αν βάλω GPS τότε αν μου βγάλει 3 μέρες είμαι χαρούμενος.

Ευχαριστώ που μου απάντησες άμεσα γιατί το έχω σφραγισμένο και δεν ήξερα αν έπρεπε να το ανοίξω η να το πουλήσω.

Μάλλον δεν με καλύπτει αφού με το Ε71 βγάζω 1,5 μέρες.

• Administrators
Εχω παρει το διαμαντάκι από Γερμανία από τη Vodafone. Είχε έκδοση windows mobile 6.1 και έκανα upgrade σε 6.5 της Vodafone.

Θέλω να εγκαταστήσω την αγγλική official rom 6.5 και εκεί που βάζω το serial number μου βγάζει ότι δεν κάνει για την συσκευή μου.

Έχω κατεβάσει την 6.5 από αλλού. Αν την εγκαταστήσω θα λειτουργήσει κανονικά ή θα πρεπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα?

Για να βάλεις οποιαδήποτε rom πέρα της γερμανικής θα χρειαστεί να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου, λάβε όμως υπόψιν ότι όσο την έχεις ξεκλειδωμένη είσαι εκτός εγγύησης. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=520312

Modpic.gif

περασα στο diamond HSPL αυτο:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=520312

και περασα μια rom του dutty τη r4!!

αν τωρα θελω να περασω την official τι θα πρεπει να κανω?

την περναει κανονικα με bootloader?

• Administrators
Το ίδιο link, δεύτερο post, έχει οδηγίες για το πως θα επαναφέρεις το stock spl για λόγους ανάκτησης της εγγύησης.

Modpic.gif

Sorry, this software download is not suitable for your device.

Αυτό είναι το μύνημα που μου βγάζει οταν προσπαθώ να κατεβάσω την official rom 6.5. Γιατί άραγε? Το κινητό είναι της ACE Hellas.

Αν κατεβάσω την official αγγλική rom απο το HTCpedia θα μπορώ να την περάσω κανονικά στο τηλέφωνο μου που είναι της ACE Hellas?

• Administrators
Από τη στιγμή που δεν είναι άμεσα διαθέσιμη από το site της HTC (http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=249&cat=2&dl_id=728), θα σου συνιστούσα να περιμένεις (κι άλλο!) μέχρι να υπάρχουν νεότερα. Ούτως ή άλλως αυτή που αναφέρεις και πάλι δεν μπαίνει (officially) στη συσκευή σου.

Modpic.gif

Τελικά το αρχείο που κατεβάσαμε από το htcpedia είναι ή δεν είναι official ?

Αν είναι σωστό, γιατί δεν το δίνουν και από το site της htc εδώ ?

http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg

• Administrators
Ενδεχομένως να μην είναι final έκδοση. Δοκίμασε αν θες να την περάσεις. Εάν δεν είναι official, δεν θα μπει στη συσκευή σου.

Modpic.gif

Ενδεχομένως να μην είναι final έκδοση. Δοκίμασε αν θες να την περάσεις. Εάν δεν είναι official, δεν θα μπει στη συσκευή σου.

Θα κάνω λίγη υπομονή ακόμα.

Άλλωστε ακόμα έχω τα xp.

Δεν βιάζομαι να πάω στα 7 και φυσικά ούτε στα 6,5 :lol:

Θα μείνω παραδοσιακός :rolleyes:

http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg

Sorry, this software download is not suitable for your device.

Αυτό είναι το μύνημα που μου βγάζει οταν προσπαθώ να κατεβάσω την official rom 6.5. Γιατί άραγε? Το κινητό είναι της ACE Hellas.

Αν κατεβάσω την official αγγλική rom απο το HTCpedia θα μπορώ να την περάσω κανονικά στο τηλέφωνο μου που είναι της ACE Hellas?

εγω την εχω περασει κανονικα την rom στο κινητο το οποιο ειναι απο ace hellas.

ολα καλυτερα μου φαινονται , μονο που καπως βλεπω την μνημη να κατεβαινει ευκολα ... μεχρι 60 Mb με λιγες ωρες χρησης.

Για ολους αυτους που εχουν τοποθετησει cooked roms για πεστε μας ποια νομιζετε πως ειναι η καλύτερη που να δουλευει το κινητο μας μια χαρα χωρις προβλήματα με win.6.5 και manila2.5??

Και αν μπορειτε και το λινκ που θα μπορεσουμε να την βρουμε ...

τους έστειλα ένα email και τους είπα απλά να στείλουν το εργαλείο. δεν συμπληρώνω τίποτα.

παιδιά, απο το μεσημέρι στις 12. μέχρι τώρα με την R6 πάντα, έχω 93% μπαταρία (με λίγη χρήση). μια χαρά είναι. βέβαια περιμένω να αυξηθεί και άλλο αυτό το νούμερο, μόλις στρώσει η μπαταρία.

ούτε ζεσταίνεται ούτε τίποτα. φτου να μην την ματιάξω, φαίνεται καλή.

Και μένα μου το στείλανε το e-mail, πήρα τηλέφωνο την τράπεζα ,μου δώσανε τον κωδικό της κίνησης,τους τον έστειλα και τώρα περιμένω το diamond αφου μου στείλανε e-mail ότι όλα καλά και ειναι στο δρόμο.

Xiaomi Mi2S

• Administrators
εμονο που καπως βλεπω την μνημη να κατεβαινει ευκολα ... μεχρι 60 Mb με λιγες ωρες χρησης.

Αυτό είναι το τίμημα του νέου λειτουργικού.

Modpic.gif

Να κάνω 2 ερωτήσεις άσχετα με roms, official & unofficial?

1) Όταν στέλνουμε SMS δεν μπορούμε να έχουμε σαν προεπιλεγμένο πάντα την επιλογή "Επιλογή κειμένου";

2) Στο Adobe Reader LE, δεν γίνεται να είναι προεπιλεγμένο πάλι το "Αναδίπλωση κειμένου" ή στα αγγλικά - word wrap?

Μήπως υπάρχει λύση για να μην τα επιλέγουμε κάθε φορά?

Και μένα μου το στείλανε το e-mail, πήρα τηλέφωνο την τράπεζα ,μου δώσανε τον κωδικό της κίνησης,τους τον έστειλα και τώρα περιμένω το diamond αφου μου στείλανε e-mail ότι όλα καλά και ειναι στο δρόμο.

εσύ πήρες το τελευταίο κομμάτι και τώρα εμένα με μ@μήσανε?:( σε μία βδομάδα λέει μάλλον θα παραλάβουν!

εσύ πήρες το τελευταίο κομμάτι και τώρα εμένα με μ@μήσανε?:( σε μία βδομάδα λέει μάλλον θα παραλάβουν!

Περίμενε να το πάρω πρώτα γιατί πέρασαν 3 μέρες ήδη.

Ασε που εσύ μπορεί να το πάρεις με 6.5 φορεμένα (λέμε τώρα)

Xiaomi Mi2S

Ξέρει κανείς αν στα 6.5 θα υπάρχει επιλογή τα sms να μην είναι threaded???

Η καινούργια έκδοση του Manilla (2.5), είναι διαθέσιμη στα ελληνικά ή πρέπει να περάσουμε τα 6.5 πρώτα.....?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

Και να μην υπάρχει η δυνατότητα για τα threaded SMS, θα μπορείς να την βάλεις εσύ.

Για το καινούργιο manila δεν υπάρχει δυνατότητα να το περάσεις από πάνω, πρέπει να είναι embedded στη rom. Παρόλα αυτά, νομίζω ότι στην καινούργια rom που περιμένεις δεν θα έχει την 2.5 έκδοση του manila αλλά την προηγούμενη.

Modpic.gif