Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η θήκη με τα μεταφορικά νομίζω μου πήγε 5 ευρώ x2 γιατί πήρα και του πατέρα μου. γελοίο ποσό.

ναι μεν έχει κάνει λίγο το D2 πιο μεγάλο, αλλά είναι καλυμένο απο κάτω και γύρω γύρω.

αν σου είπαν ότι εστάλη τότε στην καλύτερη να το έχεις αύριο, στην χειρότερη μεθαύριο...

όσο για τον tsour_ee, λίγο χλωμό το κόβο αλλά θα δείξει. τέτοια ώρα αυτοί ετοιμάζονται για το σπίτι τους, και η courier έχει σταματήσει.

να αναφέρω ότι μόλις ανοίξετε το τηλέφωνο (το οποίο μάλλον δεν θα έχει ελληνικό αντάπτορα για την μπρίζα οπότε πηγαίνετε να αγοράσετε) θα είναι φορτισμένο στο 90% (περίεργο ξέρω)

ξέχασα να πω ότι η μπαταρία μου βρίσκετε στο 74% απο το πρωί. κανονικά τώρα με τα στατιστικά που έδειχνε απο το πρωί θα έπρεπε να έχω 47% μπαταρία. πρέπει να το πάω σε παπά. κάτσε να κάνω κανα reset.

οκ ευχαριστώ. πάντως στο paypal δεν είμαι verified αλλά έχω μέσα χρήματα να αγοράσω, θα υπάρξει πρόβλημα στο ebay? (δεν χρησιμοποιώ κάρτες και δεν γινόταν verify αλλιώς...) άρα αφού είναι στο 90% το λιώνω όλη μέρα όταν έρθει και μετά full φόρτηση όλο το βράδυ :p

όσο για τον φορτηστή τους ρώτησα και μου παν βάζουν αυτοί αντάπτορα μέσα άρα θα δουμε...

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οκ ευχαριστώ. πάντως στο paypal δεν είμαι verified αλλά έχω μέσα χρήματα να αγοράσω, θα υπάρξει πρόβλημα στο ebay? (δεν χρησιμοποιώ κάρτες και δεν γινόταν verify αλλιώς...) άρα αφού είναι στο 90% το λιώνω όλη μέρα όταν έρθει και μετά full φόρτηση όλο το βράδυ :p

όσο για τον φορτηστή τους ρώτησα και μου παν βάζουν αυτοί αντάπτορα μέσα άρα θα δουμε...

Για μικρά ποσά μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα να αγοράσεις,αλλά δεν είναι και τίποτα να την κάνεις verify.

ναι καλά είδαμε τον ανταπτορά τους.

δεν έχεις πρόβλημα. verify θέλει για πάνω απο 100 ευρώ.

tsour_ee εσύ με το s200 είσαι τώρα? δεν είχες άλλο τηλέφωνο?

αν δεν σου κάνει κόπο βάλε κάποια στιγμή μια φότο πως είναι με την θήκη αυτή που αγόρασες...μην το βιάζεσαι κιόλας :p

Ναι S200 και τα σπάει με cooked rom και wm 6.1 και overclocking στον επεξεργαστή :D Βασικά αν ήταν και 3g δεν θα το άλλαζα:O Εσύ έχεις και το S100 ή το έχεις δώσει?

Θοδωρή, όσον αφορά την υπογραφή μου...

Το πρώτο link είναι για φωνητικές οδηγίες με tts (text to speech).

Δεν υπάρχουν προηχογραφημένες οδηγίες, όλα τα αναλαμβάνει η μηχανή της loquendo.

Εκτός από τις βασικές οδηγίες, ακούμε και τα ονόματα των οδών που θα στρίψουμε ή τα ονόματα των τοποθεσιών (περιοχών) προς τα οποία κατευθυνόμαστε.

Oλοι χρησιμοποιούμε τη χροιά της Αφροδίτης.

Η Αρτεμις έχει λίγο ξενική προφορά.

Το δεύτερο link είναι οι κλασσικές προηχογραφημένες φωνητικές οδηγίες.

Υπάρχει γυναικεία φωνή (Venera) και αντρική (Zeus).

Φυσικά και δεν εκφωνούν την οδό ή την περιοχή της επόμενης αλλαγής πορείας.

Το tts είναι must στο iGO8 και το diamond 2 δεν αντιμετωπίζει θέματα ανεπαρκούς μνήμης

οπότε και δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιείς τις προηχογραφημένες φωνές.

Τέλος αν κρίνω από το πως φαίνεται το iGO8 στο ΗD,

φαντάζομαι ότι λόγω ανάλυσης οθόνης έτσι ακριβώς θα δείχνει και στο diamond 2,

δηλαδή ''χάρμα ιδέσθαι''!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

σε ευχαριστώ, με κατατόπησες. όντως η ανάλυση δεν παίζεται οπότε... :D να ρωτήσω το sys.txt που διαβάζω συνέχεια, που χρειάζεται?

επειδή εμένα ο φάκελός μου δεν το έχει αυτό το αρχείο, και παίζω μια χαρά.

μόλις μπορέσω θα βγάλω και φωτογραφία.

όσο αφορά το s100 το έχω πουλήσει εδώ και καιρό. ήταν το πρώτο μου pda και για αυτό το έδωσα σε φίλο. πολύ ωραίο εργαλείο. πάντως η διαφορά s200 σε Diamond 2, Θα σου είναι απίστευτη.

Α! και κάτι που έχω ξανα ρωτήσει. υπάρχει δυνατότητα στο igo να ψάχνω οδό κατευθείαν πριν βάλω πόλη? το χρειάζομαι αυτό

Το s100 που κολλάει?

το είπα για ένα προηγούμενο post. :)

Α sorry αλλά διαβάζω επιλεκτικά!:)

Το sys.txt είναι οι ρυθμίσεις που θα χρησιμοποιήσει και θα διαβάζει όταν ξεκινάει το πρόγραμμα.

Επιπλέον κάποιες ρυθμίσεις δεν γίνονται μέσα από το μενού παρά μόνο από το sys.txt

Oσο για την αναζήτηση δεν υπάρχει αυτή η επιλογή, δυστυχώς.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

αυτό το αρχείο το sys όμως που το βάζω και πως το βρίσκω. δεν θα έπρεπε να υπάρχει ήδη μέσα?

άσε που τώρα το τηλέφωνο νομίζει ότι είμαι ακόμα στην Πάρο και δεν βρίσκει δορυφόρους.

άκυρο το απείλησα και βρήκε σήμα....

• Administrators
αυτό το αρχείο το sys όμως που το βάζω και πως το βρίσκω. δεν θα έπρεπε να υπάρχει ήδη μέσα?

sys.txt έτοιμο για τη συσκευή σου.

Modpic.gif

το βάζω στο κυρίως φάκελο? και γιατί να το βάλω εφόσον λειτουργεί ήδη χωρίς αυτό και πως γίνεται να λειτουργεί χωρίς αυτό? παλαβό πρόγραμμα!

• Administrators
Έχω την εντύπωση ότι όταν δεν υπάρχει, φτιάχνει το πρόγραμμα ένα αυτόματα. Δεν είμαι όμως σίγουρος, ας μας πουν οι ειδικοί περί προγραμμάτων πλοήγησης. Να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί σε εσένα το πρόγραμμα κανονικά χωρίς τέτοιο αρχείο (Το πετάς χύμα στο φάκελο του iGO).

Modpic.gif

έλα ντε πως λειτουργεί και κρατάει και τις ρυθμίσεις μου :)

τέσπα, το έβαλα και έχει κρατήσει και τις ρυθμίσεις μου και τις ρυθμίσεις του sys. μαγικό!!!! :D

οδυσσέα όταν λες text to speech εννοείς ότι μπορώ να μιλήσω στο igo και να βάλει την διεύθυνση μόνο του?

οδυσσέα όταν λες text to speech εννοείς ότι μπορώ να μιλήσω στο igo και να βάλει την διεύθυνση μόνο του?

Οχι!Απλά διαβάζει απο το πρόγραμμα!

Για παράδειγμα μπαίνεις σε ένα δρόμο που λέγεται Αγ. Κωνσταντίνου και σου λέει η κοπελίτσα: Στρίψτε δεξια σε 50 μέτρα στην Αγ. Κωνσταντίνου... και άλλα τέτοια παρόμοια!

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

λοιπόν χθες το βράδυ το άφησα στο 100% της μπαταρίας ώρα 11.30. σήμερα 9.30 είχε 84%.

δεν ξέρω τι να πω. θεωρητικά με ένα 90% θα ήμουν ευχαριστημένος. σίγουρα φταίει η radio.

Καλημέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το TD2, στην αρχή πήγαινα για το HD αλλά το είδα απο κοντά, το κράτησα στο χέρι μου και μου φάνηκε μεγάλο σε μέγεθος για να το κουβαλάω συνέχεια μαζι μου. Μπόρειτε να μου πείτε αν αξίζει να το πάρω απο το expansys και γενικά τι πρέπει να προσέξω κατα την αγορά? Σημειώνω οτι έχω και χρησιμοποιώ paypal οπότε η πληρωμή μπορεί να γίνει έτσι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Administrators

Εάν το HD σου φάνηκε μεγάλο, το Diamond 2 είναι ότι πρέπει από θέμα μεγέθους.

Δεν υπάρχει κάτι να προσέξεις, καινούργια συσκευή θα πάρεις και δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα (μέχρι τώρα τουλάχιστον).

Modpic.gif

Θοδωρή, εγώ το άφησα με 54% μπαταρία χθες το βράδυ και το πρωί είχε 53%. Μάλλον δεν φταίει η radio αλλά το 3g. Σε όλες τις συσκευές που είχα είτε ήταν windows mobile είτε ήταν symbian όταν είχα ενεργοποιημένο το 3G η κατανάλωση μπαταρίας ήταν απίστευτα μεγάλη, με το που το έβγαζα, κέρδιζα πάνω από μία ημέρα σε αναμονή και χρήση του κινητού. Το ίδιο συνέβει και με το 5800 της γυναίκας μου. Μόλις το απενεργοποιήσα τις κρατάει πάνω από 2 ημέρες ενώ στην αρχή έπρεπε να το φορτίζει κάθε ημέρα.

Αν πάλι δεν είναι αυτό, ίσως τελικά να έχεις κάποιο πρόγραμμα που να τρώει μνήμη από πίσω. για ψάξε το λίγο.

Εάν το HD σου φάνηκε μεγάλο, το Diamond 2 είναι ότι πρέπει από θέμα μεγέθους.

Δεν υπάρχει κάτι να προσέξεις, καινούργια συσκευή θα πάρεις και δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα (μέχρι τώρα τουλάχιστον).

Πιστεύω οτι το μέγεθος του θα είναι ιδανικό. Όταν λεω να προσέξω κάτι, εννοώ όχι στη λειτουργία της συσκευής αλλα στην αγορά επειδή διάβασα οτι αρκετοί φίλοι αντιμετώπισαν προβλήματα στις παραγγελίες τους.

Πιστεύω οτι το μέγεθος του θα είναι ιδανικό. Όταν λεω να προσέξω κάτι, εννοώ όχι στη λειτουργία της συσκευής αλλα στην αγορά επειδή διάβασα οτι αρκετοί φίλοι αντιμετώπισαν προβλήματα στις παραγγελίες τους.

με paypal αν κάνεις παραγγελία δεν πιστεύω να χεις πρόβλημα. Εγώ έκανα καταθεση και όταν είχε διαθεσιμη την συσκευή δεν την δέσμευσαν για μένα γιατί περίμεναν 2 μέρες μέχρι να εμφανιστούν τα χρήματα στο σύστημα τους. Και γιατό μου έστειλαν με την επόμενη παραλαβή τους. Και από ότι μου παν σε 2-3 ώρες θα φτάσει η συσκευή σπίτι μου :)

Θοδωρή, εγώ το άφησα με 54% μπαταρία χθες το βράδυ και το πρωί είχε 53%. Μάλλον δεν φταίει η radio αλλά το 3g. Σε όλες τις συσκευές που είχα είτε ήταν windows mobile είτε ήταν symbian όταν είχα ενεργοποιημένο το 3G η κατανάλωση μπαταρίας ήταν απίστευτα μεγάλη, με το που το έβγαζα, κέρδιζα πάνω από μία ημέρα σε αναμονή και χρήση του κινητού. Το ίδιο συνέβει και με το 5800 της γυναίκας μου. Μόλις το απενεργοποιήσα τις κρατάει πάνω από 2 ημέρες ενώ στην αρχή έπρεπε να το φορτίζει κάθε ημέρα.

Αν πάλι δεν είναι αυτό, ίσως τελικά να έχεις κάποιο πρόγραμμα που να τρώει μνήμη από πίσω. για ψάξε το λίγο.

hsdpa κλειστό και 3G κλειστό. επίσης κανένα άλλο πρόγραμμα απο αυτά που έχω βάλει δεν τρέχει στο background οπότε δεν μπορεί να είναι αυτά.

έχω επίσης την εντύπωση ότι όσο πέφτει η μπαταρία του τηλεφώνου, τόσο πέφτει και το ποσοστό κατανάλωσης. ακούγεται χαζό αλλά νομίζω το παρατήρησα.

κάτι πάει στραβά. τώρα είναι στο 77% απο χθές το βράδυ 11.30 που ήταν 100%.

θοδωρη κατι τετοιες καταναλωσεις ειχα και γω στο συντομο διαστημα που κρατησατο προγραμμα που κανει αυτοματα ροτεσιον την οθονη. για δες μηπως αυτο σου κανει τη ζημια

με paypal αν κάνεις παραγγελία δεν πιστεύω να χεις πρόβλημα. Εγώ έκανα καταθεση και όταν είχε διαθεσιμη την συσκευή δεν την δέσμευσαν για μένα γιατί περίμεναν 2 μέρες μέχρι να εμφανιστούν τα χρήματα στο σύστημα τους. Και γιατό μου έστειλαν με την επόμενη παραλαβή τους. Και από ότι μου παν σε 2-3 ώρες θα φτάσει η συσκευή σπίτι μου :)

Με το καλό να το παραλάβεις!

Κοίταξα στο site και λέει οτι θα είναι διαθέσιμο σε 3 μερες. Αυτό σημαίνει οτι θα έχει κομμάτια εδώ στην Ελλάδα η στα κεντρικά τους (όπου είναι αυτά) οπότε θα χρειαστεί αλλες 1-2 μέρες να έρθει?