Prattein_Aloga Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Κατάλαβα για τι μιλάς. Σε ρώτησα εάν θες κάποιο συγκεκριμένα μήπως μπορώ να σε βοηθήσω. Αααααα sory, mea culpa! :) Ναι, ειναι επειγον να εγκατστησω παλι το SlovoEd στην συσκευη μου το οποιο δυστυχως το εχω μονο σε exe (ευτυχως το database ειναι αποθηκευμενο στην καρτα μνημης). Αυτο με καιει προς το παρον διοτι εχω κατι αμεσες υποχρεωσεις στα ιταλικα και το συγκεκριμενο προγραμμα αποτελει απαραιτητη εγκατασταση στο κινητο μου :rolleyes: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypersonic Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Δοκίμασε αυτό του επερχόμενου HD mini και πες μας αν σου δουλέψει. Πάρε ένα backup πρώτα πριν τη δοκιμή. Mini HTC Lockscreen 2.0 WVGA.cab Thanks again athanaso77 για την άμεση απάντηση σου. Το κατέβασα και το πέρασα. Δεν ξετρελάθηκα να πω την αλήθεια. Δουλεύει κανονικά, αλλά όχι πολύ smoothly. Το θέμα είναι ότι ακόμα και με αυτό ΔΕΝ μπορώ να κάνω Auto Lock. Δηλαδή όταν πατάω το κουμπί και η συσκευή μπαίνει σε stand-by, να κλειδώνει αυτόματα. Από ότι κατάλαβα, αυτό το .cab είναι το νεο Lock Screen της HTC. Στην πράξη απλά αλλάζει το Lock Screen μόνο και δεν προσφέρει άλλες λειτουργίες. Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά αν και σε όλα τα άλλα HTC το Auto Lock είναι default, στο TP2 ο μόνος τρόπος για να ενεργοποιήσω το Auto Lock ειναι να βάλω κλείδωμα με PIN (που εννοείται αυτό απορρίπτεται). Τι να πω....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Αααααα sory, mea culpa! :) Ναι, ειναι επειγον να εγκατστησω παλι το SlovoEd στην συσκευη μου το οποιο δυστυχως το εχω μονο σε exe (ευτυχως το database ειναι αποθηκευμενο στην καρτα μνημης). Αυτο με καιει προς το παρον διοτι εχω κατι αμεσες υποχρεωσεις στα ιταλικα και το συγκεκριμενο προγραμμα αποτελει απαραιτητη εγκατασταση στο κινητο μου :rolleyes: Δοκίμασε να κάνεις σύνδεση μέσω bt . Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Δοκίμασε να κάνεις σύνδεση μέσω bt . Ναι και αυτο το εκανα αλλα ματαια... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Αααααα sory, mea culpa! :) Ναι, ειναι επειγον να εγκατστησω παλι το SlovoEd στην συσκευη μου το οποιο δυστυχως το εχω μονο σε exe (ευτυχως το database ειναι αποθηκευμενο στην καρτα μνημης). Αυτο με καιει προς το παρον διοτι εχω κατι αμεσες υποχρεωσεις στα ιταλικα και το συγκεκριμενο προγραμμα αποτελει απαραιτητη εγκατασταση στο κινητο μου :rolleyes: Εάν υπάρχει στην κάρτα μνήμης νομίζω ότι δουλεύει χωρίς να το ξαναεγκαταστήσεις. Απλά τρέχεις το exe. Το δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Η συσκευή έχει ενσωματωμένο μετρητή δεδομένων για το internet, ή χρειάζεται κάποια third party application? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Η συσκευή έχει ενσωματωμένο μετρητή δεδομένων για το internet, ή χρειάζεται κάποια third party application? Βάλε το Spb Wireless Monitor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Εάν υπάρχει στην κάρτα μνήμης νομίζω ότι δουλεύει χωρίς να το ξαναεγκαταστήσεις. Απλά τρέχεις το exe. Το δοκίμασες; Εχεις δικιο! Ειχα κρατησει γενικο μπακαπ και μου εβγαζε το εικονιδιο στην home tab, αλλα οταν το παντουσα ελεγε πως λειπουν καποια στοιχεια οποτε μπλοκαρα και δεν σκεφτηκα το προφανες! Ναι λειτουργει κανονικα ετσι, αρα προσωρινα κανω την δουλεια μου μεχρι να βρω χρονο να ασχοληθω περαιτερω, thanks :D Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Υπάρχει εναλλακτικός τρόπος για όλα. Για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Εβαλα την καινούρια Rom απο HTCPedia και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Εχοντας επιλέξει σαν wallpaper το weather animation παρατηρώ μια καθυστέρηση στην ομαλή κίνηση του animation της αρχικής οθόνης σε σχέση με το animation στο tab weather. Είναι φυσιολογικό αυτό? Επίσης η αρχική οθόνη γίνεται πιο βαριά όταν έχω ενεργοποιημένο το animation στην αρχική οθόνη. Μέσω του προγράμματος Home Tab απενεργοποιώ το animation και η ταχύτητα επανέρχεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Ποια από όλες έβαλες; Από ποιον δημιουργό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Εβαλα την καινούρια Rom απο HTCPedia και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Εχοντας επιλέξει σαν wallpaper το weather animation παρατηρώ μια καθυστέρηση στην ομαλή κίνηση του animation της αρχικής οθόνης σε σχέση με το animation στο tab weather. Είναι φυσιολογικό αυτό? Επίσης η αρχική οθόνη γίνεται πιο βαριά όταν έχω ενεργοποιημένο το animation στην αρχική οθόνη. Μέσω του προγράμματος Home Tab απενεργοποιώ το animation και η ταχύτητα επανέρχεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Tην επισημη εβαλες? Δεν ειναι εντελως παραλογο αυτο που αναφερεις, αλλα για πες τι ποσοστο μνημης σου βγαζει ελευθερο οταν συμβαινει αυτο? Βεβαια κατι τετοιο εχω παρατηρησει κυριως στις μαγειρεμενες ΡΟΜ και οχι στην επισημη... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Σε γενικές γραμμές πάντως τόσο η official όσο και οι cooked roms δεν έχουν πρόβλημα με το animation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Σε γενικές γραμμές πάντως τόσο η official όσο και οι cooked roms δεν έχουν πρόβλημα με το animation. Δεν ειχα παρατηρησει καποιο εξαιρετικο προβλημα, απλα ενα ελαχιστο lag κυριως στα συννεφα να σου πω την αληθεια. Αλλα ετσι κι αλλιως το εχω απενργοποιησει αυτο το feature για λογους ενεργειας.. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Ποια από όλες έβαλες; Από ποιον δημιουργό; Εβαλα την επίσημη Rom 2.07.401.1 και οχι κάποια cooked. Μνήμη έχω 167 MB ελευθερα storage και 43 MB στο programs. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή αλλά έχω την εντύπωση ότι μόνο 43ΜΒ ελεύθερη ROM είναι πολύ λίγα. Μπορεί να κάνει ένα crosscheck κάποιος άλλος κάτοχος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Mε την επισημη εχω μεσο ορο συν πλην 50 MB συνηθως. Ξεκιναει βεβαια με πολυ περισσοτερα. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Η RAM είναι αυτή που μεταβάλλεται κατά τη διάρκεια της χρήσης. Η ROM δύσκολα. Για το ίδιο πράγμα μιλάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 (edited) Η RAM είναι αυτή που μεταβάλλεται κατά τη διάρκεια της χρήσης. Η ROM δύσκολα. Για το ίδιο πράγμα μιλάμε; Ναι :) Eχω γυρω στα 50 MB ελευθερα στο programs που ρωτησε ο φιλος. Η ΡΑΜ δεν ειναι αυτη? Κατσε γιατι το εχασα και εγω :lol: ΕΝΤΙΤ: Και μετα απο επανεκινηση 80 ΜΒ. Edited March 14, 2010 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Storage είναι η ROM, Programs είναι η RAM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 (edited) Εβαλα την επίσημη Rom 2.07.401.1 και οχι κάποια cooked. Μνήμη έχω 167 MB ελευθερα storage και 43 MB στο programs. Δοκιμάστε την Δικιά μου Custom ROM LINK ROM http://rapidshare.com/files/363383684/b16b_23547.rar *βασισμένη στην 2,07 ROM WWE *Νεο Office 2010 *Threaded emails *Νεο Windows Live Messenger *Νεα Windows 6.5.5 (More Finger Frendly) *BUILD 23547 Οτι πιο καινουριο υπαρχει κατι ημερων (5 Ημερων παλιο) *Opera 10 Beta 3 *Νεο Google Map 4.00 *Soft Reset App *Pocket RAR *16 Shortcuts on Manila Home Tab *4 σειρές στο Startmenu *Total Commander 2.52 *Free ROM 201MB *Free RAM 98MB μετα απο σοφτ ρεσετ *Ελληνικο Πληκτρολογιο απο την ελληνικη 2,07 ROM *Αφερεση ολων το στοιχειων που δεν χρησιμοποιουντε απο την ρομ αλλα φορτονονται και τρώνε RAM και μνημη ROM *Και πολλα ακομα.. για σωστες επιδωσεις πρεππει να εχετε το τελευταίο RADIO 4.49.25.91 Radio link http://rapidshare.com/files/351404806/Rhodium_Radio_4.49.25.91.rar Radio link2 http://www.4shared.com/file/219944205/8d228d65/Radio_Rhodium_4492591.html HSPL για να φλασαρετε Custom ROM Thread HSPL LINK http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=550131 η ROM μου στο xda χωρις Ελληνικο Πληκτρολογιο + Screenshots http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=612214 ΟΠΟΙΣ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ 22 ΑΤΟΜΑ Edited March 16, 2010 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Storage είναι η ROM, Programs είναι η RAM. Οκ, αρα το εχουμε :D Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 ΟΠΟΙΣ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ 22 ΑΤΟΜΑ Περιμένουμε εντυπώσεις από τους κατόχους. Καλό είναι να βοηθάμε στις δουλειές των δικών μας παιδιών. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 (edited) Τα εχουν μπερδεψει στην ιστοσελιδα της HTC ή εγω κανω κατι λαθος λολ! Στην επιλογη Αναβαθμιση Λειτουργικου δινουν ΡΟΜ για το HD2 ενω ο τιτλος γραφει ΤΡ2. http://www.htc.com/gr/supportdownloadlist.aspx?p_id=250&act=sd&cat=2 Στους xda ακουγεται πως η WWE εκδοση ειναι η ιδια που ειχε διαρευσει στην htcpedia, οποτε λογικα θα ισχυει το ιδιο και για την ελληνικη... Edited March 18, 2010 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Έβαλες το serial number της συσκευής σου να δεις εάν θα σου βγάλει κάτι για download; Ίσως πρόκειται απλά για ορθογραφικό λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts