Administrators athanaso77 Δημ. March 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Μην τρελαινεσαι, αφενος τα προβληματα σταματησαν σε εμενα, αφετερου μπορεις να αλλαξεις Radio (athanaso77 δεν νομιζω να χρειαζεται hspl και γι'αυτο ε?) Χρειάζεται. Η διαδικασία φλασαρίσματος radio είναι ίδια με της ανεπίσημης rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypersonic Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Hello again!!! Πλεον και εγώ με τη νέα ROM!!! :D:D:D Να πω και εγώ τις δικές μου εντυπωσεις: Απλά ΤΕΛΕΙΑ :D Βασικά μεγάλη διαφορά με την προηγούμενη αναβάθμιση. Ο Manilla 2.5 είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Βασικά ότι ήθελα πριν και έψαχνα απο εδω και απο εκει εφαρμογές, τα έχει σχεδόν όλα μέσα. Π.χ. μεγάλη δουλεία τα Quick Links!!!! Επίσης παρατήρησα ότι έχει ενεργοποιημένες και περισσότερες ρυθμίσεις (π.χ. πλέον είναι ρύθμιση να απενεργοποιήσεις τη συζήτηση στα sms). Προς το παρον, το μεγάλο αρνητικό που παρατήρησα είναι η εφαρμογή για τα SMS. Βασικά είναι λίγο... ΧΑΛΙΑ. Και ρε ****το η κλασσική εφαρμογή για SMS των WiMo (όπως ήταν όταν πατούσες "Περισσότερα" πριν) δεν υπάρχει πουθενά. Έχει κανείς καμμιά ιδέα? Πάντως το κινητό πλέον είναι ίδιο το HD2 (αν εξαιρέσεις ότι είναι πιο μικρό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 (edited) Παιδιά πέρασα τη καινούρια ROM GR (2.07.482.2 με radio 4.49.25.91) Έχω τα εξής θέματα: 1. Δεν λειτουργεί το mp3 Trimmer. To setup έγινε κανονικά. Μόλις πάω να το ανοίξω πέφτει και η συσκευή γυρνά στο home page. 2. Όμοια με πριν αλλά με το παιχνίδι Astraware Boardgames. Edited March 6, 2010 by morfeass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Βασικά μεγάλη διαφορά με την προηγούμενη αναβάθμιση. Ο Manilla 2.5 είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Βασικά ότι ήθελα πριν και έψαχνα απο εδω και απο εκει εφαρμογές, τα έχει σχεδόν όλα μέσα. Π.χ. μεγάλη δουλεία τα Quick Links!!!! Επίσης παρατήρησα ότι έχει ενεργοποιημένες και περισσότερες ρυθμίσεις (π.χ. πλέον είναι ρύθμιση να απενεργοποιήσεις τη συζήτηση στα sms). Με τα παρακάτω, κάνεις το manila ακόμα πιο ενδιαφέρον... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625483 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=642133 Προς το παρον, το μεγάλο αρνητικό που παρατήρησα είναι η εφαρμογή για τα SMS. Βασικά είναι λίγο... ΧΑΛΙΑ. Και ρε ****το η κλασσική εφαρμογή για SMS των WiMo (όπως ήταν όταν πατούσες "Περισσότερα" πριν) δεν υπάρχει πουθενά. Έχει κανείς καμμιά ιδέα? Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσεις το HTC Messaging... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3040750#post3040750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypersonic Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Με τα παρακάτω, κάνεις το manila ακόμα πιο ενδιαφέρον... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625483 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=642133 Τα έχω περάσει ΗΔΗ!!! :) Με το που άνοιξε η συσκευή τα πέρασα! Είναι MUST για τον Manilla 2.5. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσεις το HTC Messaging... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3040750#post3040750 ΘΕΟΣ!!!!! :respect: Τώρα τι να πω... όλη νύχτα έψαχνα και δεν βρήκα τίποτα... και εσύ μου έδωσες τη λύση "στο πιάτο". Είσαι απλά ΘΕΟΣ! :D Παιδιά πέρασα τη καινούρια ROM GR (2.07.482.2 με radio 4.49.25.91) Έχω τα εξής θέματα: 1. Δεν λειτουργεί το mp3 Trimmer. To setup έγινε κανονικά. Μόλις πάω να το ανοίξω πέφτει και η συσκευή γυρνά στο home page. 2. Όμοια με πριν αλλά με το παιχνίδι Astraware Boardgames. Γενικώς έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα με παλιότερα προγράμματα και με τα WM 6.5.3 και Sense 2.5 (νέα ROM). Γενικώς να ξέρετε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα προγράμματα που είχατε περασμένα πριν να μη δουλεύουν καλά τώρα. Παίζοντας λίγο με την Registry είδα ότι κλασσικα registry tweaks για το TP2 με WM 6.5, τώρα δεν παίζουν. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι η νέα ROM είναι πραγματική αναβάθμιση και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα (π.χ. δες το πρόβλημα που είχα με τα SMS). Προσωπικά (και απο ότι έχω δει γενικά) έχω σοβαρό πρόβλημα με προγράμματα Auto Lock για κλείδωμα της συσκευής όταν την βάζω σε Stand By. Έχω περάσει SmartLock, AutoLock (το παλιό SmartLock), και LockDevice και κανένα δεν δουλεύει σωστά. Και μιλάμε για το πιο απλό πράγμα... κλείδωμα της συσκευής. Αν κανένας απο τους Guru της παρέας (βλέπε athanaso77) έχει καμμιά ιδέα για κάποιο Locking πρόγραμμα που να δουλεύει σωστά ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Αν κανένας απο τους Guru της παρέας (βλέπε athanaso77) έχει καμμιά ιδέα για κάποιο Locking πρόγραμμα που να δουλεύει σωστά ας μας πει. Γιατί δεν χρησιμοποιείς αυτό που έχει ήδη; Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Αν κανένας απο τους Guru της παρέας (βλέπε athanaso77) έχει καμμιά ιδέα για κάποιο Locking πρόγραμμα που να δουλεύει σωστά ας μας πει. Δοκίμασε αυτό του επερχόμενου HD mini και πες μας αν σου δουλέψει. Πάρε ένα backup πρώτα πριν τη δοκιμή. Mini HTC Lockscreen 2.0 WVGA.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Παιδια τα φωτα σας παρακαλω. Αλλαξα υπολογιστη και ο νεος εχει τα windows 7. Εχω εγκαταστησει το κεντρο συσκευων των windows mobile κανονικα, αλλα οταν συνδεω την συσκευη μου σε activesync, αυτη δεν αναγνωριζεται. Αλλα ουτε και οταν προσπαθησω να την συνδεσω με bluetooth. Σε activesync εννοω, γιατι με bluetooth (οπως και με usb κανω κανονικη ανταλλαγη αρχειων). Εχουμε καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Στο προγραμμα activesync του κινητου ειναι τσεκαρισμενες ολες οι επιλογες που πρεπει (για την ακριβεια μαλιστα δεν εχω πειραξει τιποτα απο οταν το συνδεα κανονικα με τα vista οποτε κατι αλλο παιζει). Επισης εχω εγκαταστησει και απεγκαταστησει το προγραμμα απο τον υπολογιστη αλλα χωρις αποτελεσμα.... Καθε ιδεα καλοδεχουμενη :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Παιδια τα φωτα σας παρακαλω. Αλλαξα υπολογιστη και ο νεος εχει τα windows 7. Εχω εγκαταστησει το κεντρο συσκευων των windows mobile κανονικα, αλλα οταν συνδεω την συσκευη μου σε activesync, αυτη δεν αναγνωριζεται. Αλλα ουτε και οταν προσπαθησω να την συνδεσω με bluetooth. Σε activesync εννοω, γιατι με bluetooth (οπως και με usb κανω κανονικη ανταλλαγη αρχειων). Εχουμε καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Στο προγραμμα activesync του κινητου ειναι τσεκαρισμενες ολες οι επιλογες που πρεπει (για την ακριβεια μαλιστα δεν εχω πειραξει τιποτα απο οταν το συνδεα κανονικα με τα vista οποτε κατι αλλο παιζει). Επισης εχω εγκαταστησει και απεγκαταστησει το προγραμμα απο τον υπολογιστη αλλα χωρις αποτελεσμα.... Καθε ιδεα καλοδεχουμενη :) δοκίμασε να απενεργοποιήσεις όλα τα firewall και antivirus που τυχόν έχεις Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Παιδια τα φωτα σας παρακαλω. Αλλαξα υπολογιστη και ο νεος εχει τα windows 7. Εχω εγκαταστησει το κεντρο συσκευων των windows mobile κανονικα, αλλα οταν συνδεω την συσκευη μου σε activesync, αυτη δεν αναγνωριζεται. Αλλα ουτε και οταν προσπαθησω να την συνδεσω με bluetooth. Σε activesync εννοω, γιατι με bluetooth (οπως και με usb κανω κανονικη ανταλλαγη αρχειων). Εχουμε καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Στο προγραμμα activesync του κινητου ειναι τσεκαρισμενες ολες οι επιλογες που πρεπει (για την ακριβεια μαλιστα δεν εχω πειραξει τιποτα απο οταν το συνδεα κανονικα με τα vista οποτε κατι αλλο παιζει). Επισης εχω εγκαταστησει και απεγκαταστησει το προγραμμα απο τον υπολογιστη αλλα χωρις αποτελεσμα.... Καθε ιδεα καλοδεχουμενη :) Σιγουρέψου ότι ο υπολογιστής έχει εγκατεστημένο το windows mobile device center και τρέξτο. Όταν συνδέσεις με usb τη συσκευή δεν αντιδρά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Σιγουρέψου ότι ο υπολογιστής έχει εγκατεστημένο το windows mobile device center και τρέξτο. Όταν συνδέσεις με usb τη συσκευή δεν αντιδρά; Το εχω εγκαταστησει αυτο, τρεχω το προγραμμα, αλλα δεν μου αναγνωριζει την συσκευη. Παντως δεν ειναι θεμα usb γιατι αφενος φορτιζει κανονικα και αφετερου οταν το συνδεω σε storage ο υπολογιστης μου το βλεπει κανονικα. Με το activesync ειναι το προβλημα... kthanassis το firewall τι σχεση μπορει να εχει? Θα το δω κ αυτο ομως.. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Το εχω εγκαταστησει αυτο, τρεχω το προγραμμα, αλλα δεν μου αναγνωριζει την συσκευη. Παντως δεν ειναι θεμα usb γιατι αφενος φορτιζει κανονικα και αφετερου οταν το συνδεω σε storage ο υπολογιστης μου το βλεπει κανονικα. Με το activesync ειναι το προβλημα... kthanassis το firewall τι σχεση μπορει να εχει? Θα το δω κ αυτο ομως.. Δεν το συνδέεις μέσω κάποιου hub φαντάζομαι? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Δεν το συνδέεις μέσω κάποιου hub φαντάζομαι? Οχι σε κανονικη θυρα το συνδεω. Να σου πω την αληθεια δεν θα με ενδιεφερε καν ο συγχρονισμος καθως δεν τον χρησιμοποιω ποτε. Αλλα ειναι καποια προγραμματα σε . exe τα οποια για να τα εγκαταστησω στην συσκευη πρεπει να ειμαι συνδεδεμενος σε activesync, γι'αυτο γινεται ολο το θεμα... Αν υπαρχει καποια λυση για να βρισκω τα .cab μεσω των .exe installers δεν σκοπευω να ασχοληθω παραπανω με την ολη διαδικασια. Αλλα αυτο ειναι απαραιτητο :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Οχι σε κανονικη θυρα το συνδεω. Να σου πω την αληθεια δεν θα με ενδιεφερε καν ο συγχρονισμος καθως δεν τον χρησιμοποιω ποτε. Αλλα ειναι καποια προγραμματα σε . exe τα οποια για να τα εγκαταστησω στην συσκευη πρεπει να ειμαι συνδεδεμενος σε activesync, γι'αυτο γινεται ολο το θεμα... Αν υπαρχει καποια λυση για να βρισκω τα .cab μεσω των .exe installers δεν σκοπευω να ασχοληθω παραπανω με την ολη διαδικασια. Αλλα αυτο ειναι απαραιτητο :) Έχεις ήδη δημιουργήσει σύνδεση με το ac? Αν ναι, διέγραψέ τη και ξαναδοκίμασε. Τέτοια προβλήματα παρουσιάζονται καμιά φορά, αλλά συνήθως διορθώνονται μόνα τους, ή μετά από επανεκκίνηση του pc και του κινητού. ίσως πάλι να είναι κάποια ρύθμιση στη registry του pc . Δεν ξέρω από win7 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Οχι σε κανονικη θυρα το συνδεω. Να σου πω την αληθεια δεν θα με ενδιεφερε καν ο συγχρονισμος καθως δεν τον χρησιμοποιω ποτε. Αλλα ειναι καποια προγραμματα σε . exe τα οποια για να τα εγκαταστησω στην συσκευη πρεπει να ειμαι συνδεδεμενος σε activesync, γι'αυτο γινεται ολο το θεμα... Αν υπαρχει καποια λυση για να βρισκω τα .cab μεσω των .exe installers δεν σκοπευω να ασχοληθω παραπανω με την ολη διαδικασια. Αλλα αυτο ειναι απαραιτητο :)[/QUOTΕ] Ανοιξε Μονος σου το Windows Device Center... και ενωσε το USB επίσης ψαξε και στο windows update για το Windows Device Center αν εχει βρει οτι εχεις συνδεσει ποτε συσκευη θα στο εχει βγαλει να το κατεβασεις μπας και εχεις λαθος εκδοση τα windows βρισκουν την συσκευη στον υπολογιστη μου? στο usb to pc το εχεις στο ActiveSync? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 kthanassis το firewall τι σχεση μπορει να εχει? Θα το δω κ αυτο ομως.. Χρησιμοποιείς κάποιο μυστήριο Internet security; Μπορεί να μπλοκάρει την επικοινωνία. Απενεργοποίησε τον τελείως και ξαναδοκίμασε. Οχι σε κανονικη θυρα το συνδεω. Να σου πω την αληθεια δεν θα με ενδιεφερε καν ο συγχρονισμος καθως δεν τον χρησιμοποιω ποτε. Αλλα ειναι καποια προγραμματα σε . exe τα οποια για να τα εγκαταστησω στην συσκευη πρεπει να ειμαι συνδεδεμενος σε activesync, γι'αυτο γινεται ολο το θεμα... Αν υπαρχει καποια λυση για να βρισκω τα .cab μεσω των .exe installers δεν σκοπευω να ασχοληθω παραπανω με την ολη διαδικασια. Αλλα αυτο ειναι απαραιτητο :) Σχεδόν όλα τα exe τα βρίσκεις και σε cab αλλά δεν είναι λύση αυτή. Θα σου συνιστούσα να πάρεις ένα backup και να κάνεις ένα hard reset πριν την ξανασυνδέσεις τη συσκευή. Εάν δεν την δει πάλι, τότε σίγουρα είναι θέμα του υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Χρησιμοποιείς κάποιο μυστήριο Internet security; Μπορεί να μπλοκάρει την επικοινωνία. Απενεργοποίησε τον τελείως και ξαναδοκίμασε. Σχεδόν όλα τα exe τα βρίσκεις και σε cab αλλά δεν είναι λύση αυτή. Θα σου συνιστούσα να πάρεις ένα backup και να κάνεις ένα hard reset πριν την ξανασυνδέσεις τη συσκευή. Εάν δεν την δει πάλι, τότε σίγουρα είναι θέμα του υπολογιστή. Οχι δεν εχω βαλει τιποτα τρελο, ενα nod32 εχω, το ιδιο που ειχα και στα vista. Ειναι καθαρα θεμα υπολογιστη γιατι στον παλιο (που εχω ακομα προσωρινα σε λειτουργια) συνδεομαι κανονικα. Κατι παιζει με το προγραμμα λογικα. Στον φιλο που ρωτησε παραπανω, οχι δεν εχω καταφερει ακομα συνδεθω με αυτον τον υπολογιστη, ειναι ολοκαινουριος, χτες τον εστησα... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Οχι δεν εχω βαλει τιποτα τρελο, ενα nod32 εχω, το ιδιο που ειχα και στα vista. Ειναι καθαρα θεμα υπολογιστη γιατι στον παλιο (που εχω ακομα προσωρινα σε λειτουργια) συνδεομαι κανονικα. Κατι παιζει με το προγραμμα λογικα. Στον φιλο που ρωτησε παραπανω, οχι δεν εχω καταφερει ακομα συνδεθω με αυτον τον υπολογιστη, ειναι ολοκαινουριος, χτες τον εστησα... μου έχει τύχει και σε μένα!!! το δικό μου tytn ΜΟΝΟ δεν συνδεόταν με έναν υπολογιστή μου!!! και μετά από hard reset ακόμη! το active sync, δημιουργεί μια εικονική σύνδεση δικτύου (με IP, subnet mask, και dns για να έχει ίντερνετ!!!) επομένως είναι λογικό τα firewall να το κόβουν (ίσως) Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Οχι δεν εχω βαλει τιποτα τρελο, ενα nod32 εχω, το ιδιο που ειχα και στα vista. Ειναι καθαρα θεμα υπολογιστη γιατι στον παλιο (που εχω ακομα προσωρινα σε λειτουργια) συνδεομαι κανονικα. Κατι παιζει με το προγραμμα λογικα. Στον φιλο που ρωτησε παραπανω, οχι δεν εχω καταφερει ακομα συνδεθω με αυτον τον υπολογιστη, ειναι ολοκαινουριος, χτες τον εστησα... Μπες στο internet και κάνε windows update στο λειτουργικό του υπολογιστή σου. Μετά την ολοκλήρωση του ξαναδοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Μπες στο internet και κάνε windows update στο λειτουργικό του υπολογιστή σου. Μετά την ολοκλήρωση του ξαναδοκίμασε. Μολις γυρισα σπιτι και δοκιμασα και αυτο αλλα παλι τιποτα.. Δεν μπορω καν να υποθεσω τι φταιει. Απενεργοποιησα και το τοιχος προστασιας αλλα ματαια... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Δοκίμασε σε όλες τις usb θήρες του υπολογιστή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Δοκίμασε σε όλες τις usb θήρες του υπολογιστή σου. Το εκανα και αυτο.. Δεν ειναι θεμα usb ομως αφενος διοτι μπορω να το συνδεσω κανονικα ως μοναδα δισκου (φορτιζει η συσκευη επισης), αφετερου διοτι ουτε με bluetooth συνδεεται activesync παρολο που με τον explorer βλεπω κανονικα τα αρχεια που υπαρχουν μεσα... Μηπως γνωριζεις κανεναν τροπο για να βγαλω καποιο .cab που περιεχεται σε ενα .exe μηπως ετσι δωσω προσωρινη (μπακαλιστικη βεβαια) λυση? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Μηπως γνωριζεις κανεναν τροπο για να βγαλω καποιο .cab που περιεχεται σε ενα .exe μηπως ετσι δωσω προσωρινη (μπακαλιστικη βεβαια) λυση? Για ποιο exe μιλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Για ποιο exe μιλάς; Αναφερομαι στα προγραμματα που για να τα περασεις στην συσκευη σου πρεπει να τρεχεις τον installer (.exe) στον υπολογιστη σου και επειτα σε καθοδηγει στην οθονη του κινητου. Λογικα αυτα θα πρεπει να περιεχουν καποιο cab το οποιο και στελνουν στην συσκευη, σωστα? Αυτο ψαχνω να βρω διοτι για να γινει αυτη η διαδικασια προυποθετει activesync πραγμα που δυστυχως δεν λειτουργει. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Κατάλαβα για τι μιλάς. Σε ρώτησα εάν θες κάποιο συγκεκριμένα μήπως μπορώ να σε βοηθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts