Prattein_Aloga Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Τα τελευταία 6.5.Χ builds που κυκλοφορούν δουλεύουν πολύ καλά πια. Είναι γρήγορα και απροβλημάτιστα. Σιγουρα λειτουργουν καλυτερα απο οτι αυτες καποιων των περασμενων μηνων. Προσωπικα επιλεγω τις ΡΟΜ με βαση την σταθεροτητα και εχοντας δοκιμασει σχεδον ολες που κυκλοφορουν εχω καταληξει πως οι εκδοσεις των 6.5 ειναι πιο σταθερες απο εκεινες των 6.5.χ. Τωρα με εβαλες σε σκεψεις και πανω που ελεγα πως δεν σκοπευω να ξαναφλασαρω συντομα (τωρα ειμαι με μια NRG 6.5), λες να τους δωσω αλλη νια ευκαιρια? Η τελεταια 6.5.3 που ειχα βαλει ηταν της προηγουμενης εβδομαδας, και παλι ειχε μια ευθραυστη αισθηση... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Οι cooked rom είναι περισσότερο θέμα developer παρά windows build. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrthanasis Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ FOOTPRINT???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ FOOTPRINT???? 1. Ναι, τι θέλεις να κάνεις ακριβώς; 2. Δεν γράφουμε με κεφαλαία. Στον κόσμο των φόρουμ είναι σαν να φωνάζεις και έχουν καταργηθεί και επίσημα στο myphone.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrthanasis Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 1. Ναι, τι θέλεις να κάνεις ακριβώς; 2. Δεν γράφουμε με κεφαλαία. Στον κόσμο των φόρουμ είναι σαν να φωνάζεις και έχουν καταργηθεί και επίσημα στο myphone.gr. Θα ήθελα να το περάσω στο touch pro 2 αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Θα ήθελα να το περάσω στο touch pro 2 αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Ποια rom φοράει η συσκευή σου; Νομίζω ότι εάν βάλεις την τελευταία επίσημη υπάρχει το footprints στο HTC Sense. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrthanasis Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Ποια rom φοράει η συσκευή σου; Νομίζω ότι εάν βάλεις την τελευταία επίσημη υπάρχει το footprints στο HTC Sense. Την τελευταία έχω περάσει,αλλα δεν το εχει προεγκατεστημένο.Τί μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) Σιγουρα λειτουργουν καλυτερα απο οτι αυτες καποιων των περασμενων μηνων. Προσωπικα επιλεγω τις ΡΟΜ με βαση την σταθεροτητα και εχοντας δοκιμασει σχεδον ολες που κυκλοφορουν εχω καταληξει πως οι εκδοσεις των 6.5 ειναι πιο σταθερες απο εκεινες των 6.5.χ. Τωρα με εβαλες σε σκεψεις και πανω που ελεγα πως δεν σκοπευω να ξαναφλασαρω συντομα (τωρα ειμαι με μια NRG 6.5), λες να τους δωσω αλλη νια ευκαιρια? Η τελεταια 6.5.3 που ειχα βαλει ηταν της προηγουμενης εβδομαδας, και παλι ειχε μια ευθραυστη αισθηση... αυτα κανεις και ξανα φλασαρεις χεχεχε :D δοκιμασε και την δικια μου ;) ΠΟΥΛΑΩ το TP2 μου οποιος θελει πμ με εγγύηση και αγρατζουνιστο και Ελληνικο mod please αν υπαρχει καποιο τοπικ με πωλήσεις δωσε μου λινκ παω για HD2 μου βγηκε η αναβαθμηση μου ;) ελπιζω να με στηριξεις στο HD2 χεχεχε Edited April 19, 2010 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 @b16b: Για να έχεις πρόσβαση στο Buy&Sell πρέπει να έχεις τουλάχιστον 150 post στο forum και για το λόγο αυτό δεν μπορείς να το δεις στην παρούσα φάση. Ενημερωτικά... δεν μας επιτρέπεται να προωθούμε αγγελίες οπουδήποτε αλλού στο forum. Όσον αφορά το HD2, δες στο πρώτο post του σχετικού θέματος. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Το 1 ειναι η λεγομενη Screen Of Death η οποια ειναι bug της νεας επισημης ΡΟΜ (αυτη που εχεις εχει το sense 2.5 σωστα?) . Δεν μπορεις να κανεις κατι γι'αυτο, απλα το συνηθιζεις ή αλλαζεις ΡΟΜ. Το 2 το ακουω πρωτη φορα, ισως λυθει με hard reset. Παρατηρεις καποιο μοτιβο σε αυτο, δηλαδη αλλαζουν οταν κατι συγκεκριμενο? Θα έλεγα να κάνεις ένα hard reset και να παρατηρήσεις τη συμπεριφορά της συσκευής χωρίς να εγκαταστήσεις "μυστήρια" προγράμματα τα οποία ενδεχομένως να δημιουργούν κάποιο conflict. Άρα μιλάμε για hard reset χωρίς full restore ή αλλάζω ROM. Αν κάνω hard reset, τα προγράμματα που έχω εγκατεστημένα στη microSD δε θα χρειαστούν ξανά εγκατάσταση. Αν το conflict είναι σε κάποιο από αυτά υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί πάλι; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Κάνοντας hard reset η συσκευή σου επανέρχεται στην εργοστασιακή της κατάσταση. Η κάρτα μνήμης σου μένει ανέπαφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Κάνοντας hard reset η συσκευή σου επανέρχεται στην εργοστασιακή της κατάσταση. Η κάρτα μνήμης σου μένει ανέπαφη. Σωστά, αλλά τα εγκατεστημένα στη κάρτα μνήμης προγράμματα δεν θα τα ξαναεγκαταστήσω απλά θα βάλω μια συντόμευση στο φάκελο Προγράμματα. Σε αυτή τη περίπτωση μπορεί κάποιο πρόγραμμα να μου δημιουργήσει πάλι conflict; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Ενδεχομένως ναι γιατί μερικά προγράμματα γράφουν στη registry και αν δεν υπάρχουν εκεί τα σχετικά keys ίσως να μη λειτουργούν σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) @b16b: Για να έχεις πρόσβαση στο Buy&Sell πρέπει να έχεις τουλάχιστον 150 post στο forum και για το λόγο αυτό δεν μπορείς να το δεις στην παρούσα φάση. Ενημερωτικά... δεν μας επιτρέπεται να προωθούμε αγγελίες οπουδήποτε αλλού στο forum. Όσον αφορά το HD2, δες στο πρώτο post του σχετικού θέματος. ;) thanks για το pm υπαρχει 1.72 ρομ wwe για HD2.. ανεβασε την στην πρωτη σελιδα του HD2 thread...... (off topic) Edited April 19, 2010 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 υπαρχει 1.72 ρομ wwe για HD2.. ανεβασε την στην πρωτη σελιδα του HD2 thread...... (off topic) Σου έχω απαντήσει ήδη εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 ανεβάζω καινούρια ρομ με 23563 build και σύντομα και 21901 φαντάζομαι ξέρετε που θα την βρείτε Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Ποια rom έχεις πάρει σαν base; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Ποια rom έχεις πάρει σαν base; Rhodium S2 2.07.707 με αγγλικο πληκτρολογιο ομως απο 2,07,401 για το ελληνικο εχετε το λινκ εδω η ρομ με 23563build http://rapidshare.com/files/377915716/AthineOS_23563_Sense_2.5.rar Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREETESTER Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) καμια παραπομπη b16b για την 172 ROM για TP2??? μηπως υπαρχει δυνατοτητα εγκαταστασεως της εφαρμογης "ψυφιακη πυξιδα" στο TP2??? ευχαριστω προκαταβολικα Edited April 21, 2010 by FREETESTER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 καμια παραπομπη b16b για την 172 ROM για TP2??? Υπάρχει 1.72 rom για το TP2; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREETESTER Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 (edited) συγγνωμη παιδια δικη μου απροσεξια! διαβασα την ακολουθη καταχωρηση του φιλου b16b, και δεν προσεξα οτι αναφερεται σε HD2! thanks για το pm υπαρχει 1.72 ρομ wwe για HD2.. ανεβασε την στην πρωτη σελιδα του HD2 thread...... (off topic) Edited April 22, 2010 by FREETESTER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 μηπως υπαρχει δυνατοτητα εγκαταστασεως της εφαρμογης "ψυφιακη πυξιδα" στο TP2??? Δύσκολο. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREETESTER Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 ευχαριστο για την απαντηση athanaso77! υπεθεσα πως μια και η ROM του TP2, ειναι σχεδον ομοια με αυτην του HD2, δεν θα ηταν τοσο δυσκολο!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 ευχαριστο για την απαντηση athanaso77! υπεθεσα πως μια και η ROM του TP2, ειναι σχεδον ομοια με αυτην του HD2, δεν θα ηταν τοσο δυσκολο!? Αδύνατο είναι, γιατί λείπει η ψηφιακή πυξίδα από τη συσκευή. Είναι θέμα υλικού, όχι λογισμικού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Έτσι ακριβώς. Είναι θέμα hardware και όχι software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts