Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro 2 (Rhodium)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα τελευταία 6.5.Χ builds που κυκλοφορούν δουλεύουν πολύ καλά πια. Είναι γρήγορα και απροβλημάτιστα.

Σιγουρα λειτουργουν καλυτερα απο οτι αυτες καποιων των περασμενων μηνων. Προσωπικα επιλεγω τις ΡΟΜ με βαση την σταθεροτητα και εχοντας δοκιμασει σχεδον ολες που κυκλοφορουν εχω καταληξει πως οι εκδοσεις των 6.5 ειναι πιο σταθερες απο εκεινες των 6.5.χ.

Τωρα με εβαλες σε σκεψεις και πανω που ελεγα πως δεν σκοπευω να ξαναφλασαρω συντομα (τωρα ειμαι με μια NRG 6.5), λες να τους δωσω αλλη νια ευκαιρια? Η τελεταια 6.5.3 που ειχα βαλει ηταν της προηγουμενης εβδομαδας, και παλι ειχε μια ευθραυστη αισθηση...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ FOOTPRINT????

1. Ναι, τι θέλεις να κάνεις ακριβώς;

2. Δεν γράφουμε με κεφαλαία. Στον κόσμο των φόρουμ είναι σαν να φωνάζεις και έχουν καταργηθεί και επίσημα στο myphone.gr.

Modpic.gif

1. Ναι, τι θέλεις να κάνεις ακριβώς;

2. Δεν γράφουμε με κεφαλαία. Στον κόσμο των φόρουμ είναι σαν να φωνάζεις και έχουν καταργηθεί και επίσημα στο myphone.gr.

Θα ήθελα να το περάσω στο touch pro 2 αλλά δεν τα έχω καταφέρει.

• Administrators
Θα ήθελα να το περάσω στο touch pro 2 αλλά δεν τα έχω καταφέρει.

Ποια rom φοράει η συσκευή σου; Νομίζω ότι εάν βάλεις την τελευταία επίσημη υπάρχει το footprints στο HTC Sense.

Modpic.gif

Ποια rom φοράει η συσκευή σου; Νομίζω ότι εάν βάλεις την τελευταία επίσημη υπάρχει το footprints στο HTC Sense.

Την τελευταία έχω περάσει,αλλα δεν το εχει προεγκατεστημένο.Τί μπορώ να κάνω?

Σιγουρα λειτουργουν καλυτερα απο οτι αυτες καποιων των περασμενων μηνων. Προσωπικα επιλεγω τις ΡΟΜ με βαση την σταθεροτητα και εχοντας δοκιμασει σχεδον ολες που κυκλοφορουν εχω καταληξει πως οι εκδοσεις των 6.5 ειναι πιο σταθερες απο εκεινες των 6.5.χ.

Τωρα με εβαλες σε σκεψεις και πανω που ελεγα πως δεν σκοπευω να ξαναφλασαρω συντομα (τωρα ειμαι με μια NRG 6.5), λες να τους δωσω αλλη νια ευκαιρια? Η τελεταια 6.5.3 που ειχα βαλει ηταν της προηγουμενης εβδομαδας, και παλι ειχε μια ευθραυστη αισθηση...

αυτα κανεις και ξανα φλασαρεις χεχεχε :D δοκιμασε και την δικια μου ;)

ΠΟΥΛΑΩ το TP2 μου

οποιος θελει πμ

με εγγύηση και αγρατζουνιστο και Ελληνικο

mod please αν υπαρχει καποιο τοπικ με πωλήσεις δωσε μου λινκ παω για HD2 μου βγηκε η αναβαθμηση μου ;)

ελπιζω να με στηριξεις στο HD2 χεχεχε

Edited by b16b

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

• Administrators

@b16b:

Για να έχεις πρόσβαση στο Buy&Sell πρέπει να έχεις τουλάχιστον 150 post στο forum και για το λόγο αυτό δεν μπορείς να το δεις στην παρούσα φάση. Ενημερωτικά... δεν μας επιτρέπεται να προωθούμε αγγελίες οπουδήποτε αλλού στο forum.

Όσον αφορά το HD2, δες στο πρώτο post του σχετικού θέματος. ;)

Modpic.gif

Το 1 ειναι η λεγομενη Screen Of Death η οποια ειναι bug της νεας επισημης ΡΟΜ (αυτη που εχεις εχει το sense 2.5 σωστα?) . Δεν μπορεις να κανεις κατι γι'αυτο, απλα το συνηθιζεις ή αλλαζεις ΡΟΜ.

Το 2 το ακουω πρωτη φορα, ισως λυθει με hard reset. Παρατηρεις καποιο μοτιβο σε αυτο, δηλαδη αλλαζουν οταν κατι συγκεκριμενο?

Θα έλεγα να κάνεις ένα hard reset και να παρατηρήσεις τη συμπεριφορά της συσκευής χωρίς να εγκαταστήσεις "μυστήρια" προγράμματα τα οποία ενδεχομένως να δημιουργούν κάποιο conflict.

Άρα μιλάμε για hard reset χωρίς full restore ή αλλάζω ROM.

Αν κάνω hard reset, τα προγράμματα που έχω εγκατεστημένα στη microSD δε θα χρειαστούν ξανά εγκατάσταση. Αν το conflict είναι σε κάποιο από αυτά υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί πάλι;

Ευχαριστώ.

• Administrators
Κάνοντας hard reset η συσκευή σου επανέρχεται στην εργοστασιακή της κατάσταση. Η κάρτα μνήμης σου μένει ανέπαφη.

Modpic.gif

Κάνοντας hard reset η συσκευή σου επανέρχεται στην εργοστασιακή της κατάσταση. Η κάρτα μνήμης σου μένει ανέπαφη.

Σωστά, αλλά τα εγκατεστημένα στη κάρτα μνήμης προγράμματα δεν θα τα ξαναεγκαταστήσω απλά θα βάλω μια συντόμευση στο φάκελο Προγράμματα.

Σε αυτή τη περίπτωση μπορεί κάποιο πρόγραμμα να μου δημιουργήσει πάλι conflict;

• Administrators
Ενδεχομένως ναι γιατί μερικά προγράμματα γράφουν στη registry και αν δεν υπάρχουν εκεί τα σχετικά keys ίσως να μη λειτουργούν σωστά.

Modpic.gif

@b16b:

Για να έχεις πρόσβαση στο Buy&Sell πρέπει να έχεις τουλάχιστον 150 post στο forum και για το λόγο αυτό δεν μπορείς να το δεις στην παρούσα φάση. Ενημερωτικά... δεν μας επιτρέπεται να προωθούμε αγγελίες οπουδήποτε αλλού στο forum.

Όσον αφορά το HD2, δες στο πρώτο post του σχετικού θέματος. ;)

thanks για το pm

υπαρχει 1.72 ρομ wwe για HD2.. ανεβασε την στην πρωτη σελιδα του HD2 thread...... (off topic)

Edited by b16b

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

• Administrators
υπαρχει 1.72 ρομ wwe για HD2.. ανεβασε την στην πρωτη σελιδα του HD2 thread...... (off topic)

Σου έχω απαντήσει ήδη εκεί.

Modpic.gif

ανεβάζω καινούρια ρομ με 23563 build και σύντομα και 21901

φαντάζομαι ξέρετε που θα την βρείτε

Κωνσταντινος

Ποια rom έχεις πάρει σαν base;

Rhodium S2 2.07.707 με αγγλικο πληκτρολογιο ομως απο 2,07,401 για το ελληνικο εχετε το λινκ

εδω η ρομ με 23563build

http://rapidshare.com/files/377915716/AthineOS_23563_Sense_2.5.rar

Κωνσταντινος

καμια παραπομπη b16b για την 172 ROM για TP2???

μηπως υπαρχει δυνατοτητα εγκαταστασεως της εφαρμογης "ψυφιακη πυξιδα" στο TP2???

ευχαριστω προκαταβολικα

Edited by FREETESTER

συγγνωμη παιδια δικη μου απροσεξια!

διαβασα την ακολουθη καταχωρηση του φιλου b16b, και δεν προσεξα οτι αναφερεται σε HD2!

thanks για το pm

Edited by FREETESTER

ευχαριστο για την απαντηση athanaso77!

υπεθεσα πως μια και η ROM του TP2, ειναι σχεδον ομοια με αυτην του HD2, δεν θα ηταν τοσο δυσκολο!?

ευχαριστο για την απαντηση athanaso77!

υπεθεσα πως μια και η ROM του TP2, ειναι σχεδον ομοια με αυτην του HD2, δεν θα ηταν τοσο δυσκολο!?

Αδύνατο είναι, γιατί λείπει η ψηφιακή πυξίδα από τη συσκευή. Είναι θέμα υλικού, όχι λογισμικού.