Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Λογικά στο xda-devs θα υπάρχει και τέτοια ROM. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=490 (Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή για να γίνω πιο συγκεκριμένος.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Καλημερα, θελω να ρωτησω ποσο λογικο ειναι να μου δειχνει μια θερμοκρασια 15c η καρτελα καιρου για μια δεδομενπ στιγμη και η home tab να δειχνει 10c. Ο συγχρονισμος γινεται σωστα και τεινω πως η σωστη θερμοκρασια ειναι αυτη της weather tab. Εχει παρουσιαστει κατι αναλογο? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Καλημερα, θελω να ρωτησω ποσο λογικο ειναι να μου δειχνει μια θερμοκρασια 15c η καρτελα καιρου για μια δεδομενπ στιγμη και η home tab να δειχνει 10c. Ο συγχρονισμος γινεται σωστα και τεινω πως η σωστη θερμοκρασια ειναι αυτη της weather tab. Εχει παρουσιαστει κατι αναλογο? H κάθε μια καρτέλα παίρνει τα δεδομένα καιρού ανεξάρτητα. Πολλές φορές το "My location" μπορεί να καθυστερεί την λήψη σε κάποια από τις 2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Λογικά στο xda-devs θα υπάρχει και τέτοια ROM. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=490 (Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή για να γίνω πιο συγκεκριμένος.) Ναι ΟΚ ήδη ψαχουλεύω εκεί εδώ και 2 μέρες. Απλά αναρωτιόμουν αν και κάποιος άλλος έχει τα δικά μου χούγια και είχε ψαχτεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 H κάθε μια καρτέλα παίρνει τα δεδομένα καιρού ανεξάρτητα. Πολλές φορές το "My location" μπορεί να καθυστερεί την λήψη σε κάποια από τις 2. Οχι δεν ειναι αυτο το προβλημα διοτι αν επιλεξω (μεσω του ρολογιου) ειτε Την Τοποθεσια μου, ειτε απλα Αθηνα παλι το ιδιο γινεται. Για την ακριβεια γινοταν, γιατι μολις ειδα πως εφτιαξε μονο του. Περιεργα πραγματα συμβαινουν και με βλεπω να φλασαρω παλι συντομα... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Είσαι με official ROM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Nαι με επισημη ειμαι. Δεν θα ελεγα επισης πως εχω πειραξει κατι πολυ ιδιαιτερο, μονο κατι τυπικα tweaks τα οποια ειναι πολυ συγκεκριμενα. Εκτος αν φταει το dusk theme του manila που εχω περασει, αλλα απο την αλλη αυτο ειναι απλα ενα skin, δεν δικαιολογειται. Οποτε μαλλον θα το φορμαρω παλι, εχω κρατησει ενα καλο μπακαπ απο οταν λειτουργουσε αψογα αρα δεν θα παρει και πολυ χρονο :-) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Ναι... αυτή είναι η καλύτερη λύση. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Καλησπερα σε ολους. Γνωριζει κανεις τι παιζει με το Navigon σε PDA? Στο Xperia με WM6.1 μου το τρεχει τελεια και σε Touch Pro 2 me WM 6.5 δεν ανοιγει καθολου και τερματιζει η εφαρμογη. Βγαζει το γνωτο μηνυμα λαθους και οτι η εφαρμογη τερματιστικε και αποστολης σφαλματων Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Καλημερα! Βρηκα στους xda ενα προγραμματακι που πιθανων να ενδιαφερει καποιους (αν δεν ειναι ηδη γνωστο). Λεγεται rhodium keyboard control και επιτρεπει να κανουμε remap σε οποιοδηποτε κουμπι της συσκευης. Εγω καταφερα επιτελους να χρησιμοποιησω το αχρηστο για μενα mute που βρισκεται κατω απο την καμερα και να το κανω screen rotation. Επισης σου δινει τεσσερεις επιλογες για καθε πληκτρο: 1click, double click, triple click και long press. Παρεμπιπτοντως ηθελα να ρωτησω αν ο αυτοματος φωτισμος της οθονης (που χρησιμοποιει τον αισθητηρα), καταναλωνει τελικα περισσοτερη ενεργεια. Λογικα οχι, αλλα αφου γινεται συνεχης χρηση του αισθητηρα φωτος αυτο δεν χρειαζεται εξτρα ενεργεια απο οτι αν ηταν ανενεργος? Κατι αλλο που παρατηρησα ειναι πως ανα διαστηματα δεν μου διαβαζει την καρτα μνημης και πρεπει να κανω επανεκινηση για να την δει. Αυτο που μπορει να οφειλεται? Πρεπει να εχει αναφερθει ξανα, αλλα μου κανει εντυπωση γιατι παλια δεν το εκανε... Τελος η επιλογη internet sharing που εχει μεσα default η συσκευη επιτρεπει να δινουμε ιντερνετ και ασυρματα (βλ wifi πομπος), ή προυποθετει την συνδεση usb? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Καλημερα! Βρηκα στους xda ενα προγραμματακι που πιθανων να ενδιαφερει καποιους (αν δεν ειναι ηδη γνωστο). Λεγεται rhodium keyboard control και επιτρεπει να κανουμε remap σε οποιοδηποτε κουμπι της συσκευης. Εγω καταφερα επιτελους να χρησιμοποιησω το αχρηστο για μενα mute που βρισκεται κατω απο την καμερα και να το κανω screen rotation. Επισης σου δινει τεσσερεις επιλογες για καθε πληκτρο: 1click, double click, triple click και long press. Καλό θα ήταν βέβαια να μας έδινες και κάποιο link. Τελος η επιλογη internet sharing που εχει μεσα default η συσκευη επιτρεπει να δινουμε ιντερνετ και ασυρματα (βλ wifi πομπος), ή προυποθετει την συνδεση usb? Μέσω USB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Καλό θα ήταν βέβαια να μας έδινες και κάποιο link. Μέσω USB. Δικιο εχεις, αφηρημαδα :-) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=554240&highlight=keyboard+mapping EDIT:Να προσθεσω και μια ερωτηση. Την επιλογη του transcriber σας την βγαζει στην Ελληνικη ΡΟΜ? Εμενα οχι, κατεβασα και ενα fixακι που εδωσε χτες επισημα η htc και παλι δεν ειδα φως. Στους xda βρηκα καποια cab που δινουν εκει, αλλα παρολο που μου βγαινει η επιλογη και λειτουργει σαν εφαρμογη, κατι δεν γινεται σωστα και δεν δουλευει οπως πρεπει, συγκεκριμενα δεν φαινονται τα κουμπακια enter, backspace κλπ οπως εχω δει σε screenshots... Συν οτι στην αρχη ανοιγει ενα μικρο παραθυρακι που δεν βλεπω τι λεει. Αρα κατι παει στραβα. Εχουμε καποια γνωση για αυτο ή καποιο αναλογο προγραμμα? Εννοειται πως δεν πιστευω να λειτουργει με Ελληνικα, αλλα τουλαχιστον στα Αγγλικα θα μου φανει χρησιμο. And merry christmas everyone :-) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gargar Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. 'Εχω εδώ και λίγες μέρες τη συγκεκριμένη συσκευή. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα παρακάτω 2 ερωτήματα? 1) γιατί μια συσκευή που έχει GPS , το έχει κλειδωμένο ώστε να μη φαίνεται κάν ότι υπάρχει (άσε που δεν το αναφέρει ούτε στα τεχνικά του χαρακτηριστικά)? 2) ποιό navigation software είναι καλό για το touch pro 2? Αν και έψαχα όλα τα post η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι αν έχει απαντηθεί η δεύτερη ερώτηση. Η πρώτη είναι ρητοτική μια και την απάντηση την έχει μόνο η HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 1) γιατί μια συσκευή που έχει GPS , το έχει κλειδωμένο ώστε να μη φαίνεται κάν ότι υπάρχει (άσε που δεν το αναφέρει ούτε στα τεχνικά του χαρακτηριστικά)? Ποιος είπε ότι είναι κλειδωμένο; Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οποιαδήποτε εφαρμογή το απαιτεί, αυτό ενεργοποιείται αυτόματα. Στα χαρακτηριστικά του φυσικά και αναφέρεται. 2) ποιό navigation software είναι καλό για το touch pro 2? iGO, Destinator, miomap, Garmin, TomTom και μπορείς να τα έχεις όλα ταυτόχρονα στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gargar Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Ποιος είπε ότι είναι κλειδωμένο; Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οποιαδήποτε εφαρμογή το απαιτεί, αυτό ενεργοποιείται αυτόματα. Στα χαρακτηριστικά του φυσικά και αναφέρεται. iGO, Destinator, miomap, Garmin, TomTom και μπορείς να τα έχεις όλα ταυτόχρονα στη συσκευή σου. Ο λόγος που λέω ότι είναι κλειδωμένο είναι γιατί με το advanced configuration είδα ότι το gps ήταν disabled και στο Ελληνικό site της HTC δεν αναφέρεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αν και γνώριχα ότι έχει. Σχετικά με τα προγράμματα που αναφέρεις το IGO δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει (δεν έβρισκε gpa hardware στη συσκευή) και στο destinator δεν έχω δεί να υποστηρίζει την συγκεκριμένη ανάλυση. Τα άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 ...και στο destinator δεν έχω δεί να υποστηρίζει την συγκεκριμένη ανάλυση. Τα άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει. Δοκίμασες το skin του pahosha από το hττp://www.navimania.gr/showthread.php?t=12604 για destinator 7? Άν όχι, κάνε μια προσπάθεια. Το Garmin δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Στο τηλέφωνό μου τουλάχιστον. (Άλλαξα το http σε hττp για να μην γίνει direct link. Λόγοι διακριτικότητας.) Υ.Γ. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για αγορά του τηλ., ίσως να βρει χρήσιμη την αγγελία μου στο ανάλογο topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Ο λόγος που λέω ότι είναι κλειδωμένο είναι γιατί με το advanced configuration είδα ότι το gps ήταν disabled και στο Ελληνικό site της HTC δεν αναφέρεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αν και γνώριχα ότι έχει. Το GPS δεν γίνεται να είναι disabled. Μάλλον μιλάς για το A-GPS (Assisted GPS) το οποίο δεν χρειάζεσαι (εδώ στην Ελλάδα) και σωστά είναι disabled. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gargar Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Το GPS δεν γίνεται να είναι disabled. Μάλλον μιλάς για το A-GPS (Assisted GPS) το οποίο δεν χρειάζεσαι (εδώ στην Ελλάδα) και σωστά είναι disabled. Δεν ξέρω τι να πώ. Κάτι που το IGO δεν έβρισκε gps,κάτι που το geo-tagging δεν μου δούλευε, κάτι που ενώ στην συσκευασία είχε διαφημιστικό του copilot με οδηγίες, δεν υπήρχε ούτε προεγκατεστημένο ούτε cd εγκατάστασης, θεώρησα ότι το gps είναι κλειδωμένο. Το A-GPS γιατί δεν χρειάζεται στην Ελλάδα? Ρωτάω γιατί αν και έχω χρόνια συσκευές gps, αυτό δεν το ήξερα, Δοκίμασες το skin του pahosha από το hττp://www.navimania.gr/showthread.php?t=12604 για destinator 7? (Άλλαξα το http σε hττp για να μην γίνει direct link. Λόγοι διακριτικότητας.) Υ.Γ. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για αγορά του τηλ., ίσως να βρει χρήσιμη την αγγελία μου στο ανάλογο topic. Σήμερα κατάφερα να κατεβάσω το skin του panosha. Τις προηγούμενες μέρες ήταν κατειλημμένα όλα τα slots. Άν όχι, κάνε μια προσπάθεια. Το Garmin δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Στο τηλέφωνό μου τουλάχιστον. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Το A-GPS γιατί δεν χρειάζεται στην Ελλάδα? Ρωτάω γιατί αν και έχω χρόνια συσκευές gps, αυτό δεν το ήξερα, Χρειάζεται, αλλά δεν χρησιμοποιείται. [ame]http://en.wikipedia.org/wiki/Assisted_GPS[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gargar Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Χρειάζεται, αλλά δεν χρησιμοποιείται. http://en.wikipedia.org/wiki/Assisted_GPS Αν και μάλλον είμαστε off topic, θα ήθελα να μου πείς γιατί δεν χρησιμοποιείται εφόσον σε πολλά navigation software (sygic, nokia maps, google maps και φαντάζομαι οτι υπάρχουν κι άλλα) γίνεται χρήση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Τα προγράμματα που αναφέρεις απαιτούν σύνδεση στο internet για να δουλεύουν. Ενώ τα stand alone προγράμματα πλοήγησης (iGO, Destinator, TomTom, miomap, Garmin, κτλ) όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOAS222 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!! ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ Μ ΠΕΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ)!!!!ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Καλώς ήρθες. Εάν διαβάσεις πιο πίσω θα βρεις όλες τις απορίες σου σχετικά με τη συσκευή. Δεν ενδείκνυται να επαναλαμβανόμαστε. Σε γενικές γραμμές πάντως η συσκευή είναι πολύ καλή και δεν παρουσιάζει προβλήματα. Επίσης σε παρακαλώ να μην γράφεις με κεφαλαία γιατί στον κόσμο των forum είναι σαν να φωνάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!! ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ Μ ΠΕΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ)!!!!ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Kατα την γνωμη μου αξιζει καθε cent. Βεβαια απο την αλλη οντας σε ενα θεμα στο οποιο η πλειοψηφια των γραφοντων ειναι κατοχοι της συσκευης, δυσκολα θα ακουσεις κατι τραγικα αρνητικο. Τελος παντων αυτο που κανει την διαφορα για εμενα ειναι το πληκτρολογιο το οποιο ειναι πραγματικα τελειο και ευχρηστο. Οταν λες θεματα τι ακριβως εννοεις? Η συσκευη εχει το shell HTC, του οποιου μπορεις να αλλαξεις χρωματα, υφος κλπ, μην περιμενεις ομως τις τρελες αλλαγες. Επισης υπαρχει το ui των windows που επισης μπορεις να παραμετροποιησεις στο θεμα χρωματων κλπ. Τελος υπαρχει και η επιλογη του shell της SPB (αυτο πρεπει να το εγκαταστησεις εσυ) το οποιο ειναι πληρως παραμετροποιησιμο. Το συγκεκριμενο βεβαια πολλοι το σιχαινονται και πολλοι (αναμεσα τους και εγω) το θεωρουν ισως καλυτερο του default. Θελει λιγο ψαξιμο και θα τα βρεις ολα :) Παρεμπιπτοντως why caps? Βγαζουν ματια λολ. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas26 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Καλημέρα και χρόνια πολλά από Κύπρο. Μου έφεραν από Αγγλία το κινητό. Θέλω να βάλω τα αγγλικά 6.5 αλλά να μπορώ να γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες sms αλλά και word αρχεία. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο και αν ναι πώς? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts