Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6720 Classic

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο μενού τοποθεσία πας στο μέθοδοι εντοπισμού θέσης.

Αυτά όπως και τις πληοφορίες στην κάμερα τα έχω απενεργοποιήσει. Ρώτησα μη τυχόν υπάρχει και κάτι άλλο που δεν το έχω εντοπίσει. Αντε να δούμε. Πάντως στο 6220 που είχα πριν και χρησημοποιούσα το gps συνεχώς, δεν είχα δει παρόμοιο πρόβλημα με τη μπαταρία του.

• Απαντήσεις 276
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για κάνε μου την χάρη να κλείσεις όλα τα σχετικά με το GPS από τις ρυθμήσεις. Μιλάμε όλα. Και μετά δες τι γίνεται με την μπαταρία. Έχω μια υποψία.:worry:

'Ολα τα σχετικά με το gps κλειστά αλλά δυστυχώς τα ίδα :(

Κρίμα!! Και είχα μια ελπίδα ... :this:

Σ' ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σου.:cool:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• 4 weeks later...
Πολύ καλή τιμή, το παρήγγειλα κι εγώ, σαν 2ο κινητό (λόγω παλαιότητας) αξίζει και με το παραπάνω με αυτά τα λεφτά. Ξέρουμε αν είναι ελληνικό ή παραεισαγωγής από το e-shop;

Πολύ καλή τιμή, το παρήγγειλα κι εγώ, σαν 2ο κινητό (λόγω παλαιότητας) αξίζει και με το παραπάνω με αυτά τα λεφτά. Ξέρουμε αν είναι ελληνικό ή παραεισαγωγής από το e-shop;

Το παρέλαβα σήμερα από e-shop και είναι ελληνικό.

Δυστυχώς ούτε και για δεύτερο δεν κάνει, εκτός και αν έχετε συνέχεια εκτός την μπαταρία. Για κάποιον άγνωστο λόγο, αν και κλειστό, την τρώει. Και έτσι, σε τρεις μέρες το πολύ (χωρίς χρήση), ούτε καν ανάβει. Και δεν υπάρχει και λύση!! Όλα το ίδιο κάνουν. Edited by gianpithio
Αγγελία εκτός Buy & Sell

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Το παρέλαβα σήμερα από e-shop και είναι ελληνικό.

εξακολουθει να εχει το προβλημμα που αναφερουν παλαιοτεροι χρηστες με την μπαταρια?

εξακολουθει να εχει το προβλημμα που αναφερουν παλαιοτεροι χρηστες με την μπαταρια?

Το έχω σαν κύριο κινητό, δεν το σβήνω ποτέ οπότε δεν ξέρω αν καταναλώνει την μπαταρία όταν είναι κλειστό. Κάτι περίεργο δεν έχω παρατηρήσει. Το φορτίζω από το usb και μέχρι στιγμής η αυτονομία του είναι αρκετά καλή (τηλεφωνήματα + gps) 3-5 24ωρα αναλόγως τη χρήση

είχα στείλει το δικό μου στο service τς nokia, πήγε Τσεχία και ότα γύρισε μετά από σύντομο χρονικό διάστημα άρχισε τα ίδια. Δεν είχαν αλάξει πλακέτα στο τηλέφωνο. Το χρησημοποιώ βάζοντάς το σε προφίλ <<εκτός σύνδεσης>> αντί να το κλείνω. Κατά τα άλλα το τηλ. είναι άψογο και με την προσφορά του e-shop πήρα άλλα 2 για φίλους. Το πρόβλημα δε το βγάζει σε όλους και με τον τρόπο που είπα πιο πάνω πλέον δε μου φαίνεται καθόλου

Ναι, εξακολουθεί. Βέβαια αν το δουλεύεις σαν βασικό τηλέφωνο δεν γίνεται αντιλυπτό το πρόβλημα. Σαν backup τηλέφωνο δεν κάνει.

Αλλιώς σαν βασικό είναι άψογο και με πολύ καλό δέκτη. Αν είχε και wifi θα ήταν πραγματικά κομπλέ.

Μετά απο 7μήνες "σχέσης" με το 6720 παρατήρησα τα εξής:

Το πήρα απο ελληνικό site αλλά το τηλ δεν είναι ελληνικό:(

Με τη μπαταρία του κανένα απο τα παραπάνω προβλήματα.Αντιθέτως με πολύ μικρή χρήση και κλείσιμο το βράδυ - για να κοιμηθεί - κρατάει 1 εβδομάδα:)

Έχει κάνει μπλονζόν απελπισίας απο 1.5 μέτρο καμμιά 10αρια φορές , αλλά την μπάλλα την απέκρουσε :lol: Βέβαια κάτιτις έπαθε αλλά γκόλ δεν μπήκε:whistle:

Τα "κάτιτις" είναι : μια σκιά στην οθόνη 0.5χ0.5 χιλιοστά στην γωνία.Χαμπάρι δεν παίρνει κανείς.

Επίσης η κάρτα μνήμης(1gb) τα ΄φτυσε , γιατί ενώ είχα 2-3 βίντεο και 60φωτο , ξαφνικά μου δείχνει πλήρης. Πήρα 1 καινούρια κάρτα μν. και τέλος.

Τα παραπάνω ρίχνουν τάπα στα κινητά αφής που έχουν κυριέυσει την αγορά.

Να τα δώ να πέφτουν χάμου:lol: Ε ρε γλέντια:tease:

Α , και επίσης απο την πρώτη στιγμή , το hands free δεν έκανε καλή επαφή με το τηλ. Έπρεπε να το πιέζω συνεχώς για να ακούω καθαρά :blink:

• 4 months later...

το eshop το εχει 137€, να το παρω; η να παρω αυτό; http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007253

θελω κινητο σε αυτα τα λεφτα και να μου κρατησει πολυ οπως το αιμνηστο Ν81 που εζησε 3χρονια... λοιπον;:wacko:

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

να ρωτησω κατι, η συσκευασια λενε παντου (εκτος απο το e-shop) οτι περιεχεται και μια καρτα 1gb. είναι σιγουρο οτι την περιεχει,σωστα;;; στο eshop μου ειπαν οτι θα το κοιταξουν (τους πηρα τηλ) και θα το διορθωσουν το κειμενο... λοιπον;
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

vasilisx , έχει πολύ στοιβαρή κατασκευή και δεν θα έχεις πρόβλημα ποιότητας μακροχρόνια. Απλά και εγώ το πήρα απο το ιντερνετ και το ψιλομετάνοιωσα. Δεν ήταν ελληνικό , τα πλήκτρα δεν είχαν ελληνικά γράμματα. Είχε κάρτα 1gb μέσα.

Πάντως φωτο βγάζει πάρα πολύ καλές. Όχι όμως και βίντεο.

ευχαριστω για την απαντηση. δεν πιστευω το e-shop να εχει μη ελληνικα κηνιτα, εχω παρει το ν81 παλιοτερα απο εκει και ηταν ελληνικο. αν δεν ειναι ελληνικο και χαλασει δεν το δεχεται η νοκια για επισκευη; αν δεν ειναι δεν μπορω να το γηρισω αμεσως πισω στο e-shop;

εχει κανονικο gps ετσι παιδια; οχι σαν το n81 8gb που ειχα που επρεπε να εχω και συσκευη "gps bluetooth" για να δουλεψει...

ευχαριστω για την απαντηση. δεν πιστευω το e-shop να εχει μη ελληνικα κηνιτα, εχω παρει το ν81 παλιοτερα απο εκει και ηταν ελληνικο. αν δεν ειναι ελληνικο και χαλασει δεν το δεχεται η νοκια για επισκευη; αν δεν ειναι δεν μπορω να το γηρισω αμεσως πισω στο e-shop;

εχει κανονικο gps ετσι παιδια; οχι σαν το n81 8gb που ειχα που επρεπε να εχω και συσκευη "gps bluetooth" για να δουλεψει...

Εγώ το είχα πάρει την προηγούμενη φορά που το είχε προσφορά το e-shop. Ελληνικό και με κάρτα που περιέχει το πρόγραμμα πλοήγησης της nokia.

πηγα χθες να το παραλλαβω από το e-shop της περιοχής μου που επιτελους εφτασε και... ο πωλητης φαιρνει την παραγγελια και διαπιστώνω οτι η κουτα του κινητου ειναι παραβιασμένη δηλαδη η ταινια ασφαλειας της κουτας,αμεσως του το λεω και αφου το ειδε και αυτός ανοιξε την κουτα και η ζελατινα της οθονης ειναι φουσκαλες αερα στη πανω μεριά και πίσω ειχε αλλη ζελατινα εκει ποι λεει "νοκια" η οποια ηταν ξεκολλημενη.... αμεσως εβγαλα καβγα για αυτο τονιζοντας οτι εγω αγορασα(παρεγγειλα) καινουριο και οχι μεταχειρισμενο κινητο,και λεγοντας μου οτι καταλαθος και και... τελικα θα κανει επιστροφή και μου παρεγγειλε αλλο. θα πρπει να περιμενω καμια βδομαδα τωρα...

• 2 weeks later...

παιδια το πηρα, και μενα το ιδιο προβλημα με το ακουστικό... θα το παω στη νοκια...

κατι αλλο τωρα, η πυξιδα που λεει οτι εχει που είναι;

και το "Επιταχύμετρο" που ακριβως δουλευει;;;

• 10 months later...
γεία σας παιδία. Έχω ένα πρόβλημα. Αν μου στείλουν ένα μήνυμά δεν μου έρχεται ειδοποιείση "1 νέο μήνυμά" αλλά πρέπει να πάω απο το μενού στα μηνύματα για να δω μόνος μου αν έχω νέο μήνυμά. Δηλαδή στην αρχική οθονη δεν μου βγάζει το σύννεφακι και ούτε τον φάκελο στα δεξιά πάνω. Το ίδιο μου κάνει και αν έχω αναπάντητη δεν μου το βγάζει. Τι μπορώ να κάνω να το διορθώσω? Μου το κάνει της 2 τελευταίες μέρες αυτό.

Προσωπικά, έλυνα το παραπάνω πρόβλημα με hard format :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

οκ το βρήκα,χωρίς χα κάνω φορματ. απεγκαταστησα 1 πρόγραμμα που είχα βάλει απο το ovi νόκια κ όλα μια χαρά.