gvg Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Είναι το λιγότερο ιεροσυλία συγκρίνεις κατασκευαστικά το E66 ή οποιοδήποτε παλαιότερο Eseries με αυτό το plastic blob. :lol: Όσο για την "καλή τιμή" είδαμε τι καλή ποιότητα έχουν και τα πολύ ακριβότερα σημερινά Nokia. Ίδιο λειτουργικό, ίδια bugs ίδια προβλήματα και ίδια παλιοκατασκευή είτε μιλάμε για E55 των 300e είτε για N86 ή N97 των 500, 600 και βάλε. Και για να μην παρεξηγηθώ ήμουν και μάλλον ακόμα είμαι συμπαθών της Nokia. Αλλιώς δεν θα είχα δώσει μέσα σε 20 ημέρες περισσότερα από 1000e για Nokia τηλέφωνα. Θα έπαιρνα εξαρχής την "παιδική χαρά" το iPhone 3GS και θα παρίστανα τον αυτοϊκανοποιημένο αγοραστή. Άλλο όμως η συμπάθεια και άλλο να κλείνω τα μάτια στα χοντροκοπήματα και τις σαπιοκατασκευές των φίλων Φινλανδών. :p Κατά τα άλλα και επί του θέματος, λυπάμαι αν δυσαρεστώ αυτούς που έτυχε να το αγοράσουν (μέσα στους οποίους είμαι και εγώ), αλλά δεν μπορώ βρε φιλαράκια να μην βλέπω τα χάλια των τελευταίων συσκευών της Nokia, που στην κυριολεξία βγάζουν μάτι και ανταγωνίζονται επάξια την Κίνα στο πρωτάθλημα των χειρότερων κατασκευών. μαλλον δεν με διαβασες καλα φιλε μου...απο αυτα που εγραψα ανεφερα την ομοιοτητα στο καπακι κ στην βαση του κινητου δεν συνεκρινα τιποτα οποτε τα γελακια τα κρατας για τον εαυτο σου καλυτερα....αμα δεν σου αρεσουν τα νοκια μην τα παιρνεις φιλε μου ειναι πολυ απλο..... το συμπαθων με την παλιοκατασκευη κλπ που αναφερεις δεν συμβαδιζουν... κ σου θυμιζω οτι εδω λεμε την γνωμη μας ηπια κ ωραια...εσυ αρχισες με χαρακτηρισμους κλπ και συνεχιζεις με γελακια ειρωνικα....χαλαρωσε κ απλα μην ξαναπαρεις νοκια εφοσον βρισκεις σε ολα τα τηλ τα ιδια προβληματα προφανως για σενα ειναι ελατωματικα πια σε εμας μας κανουν... ετσι ειναι αυτα... κ μαλλον μονο εσυ εχεις την αποψη αυτη γιατι οι υπολοιποι που το εχουμε αλλα γραψαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 μαλλον δεν με διαβασες καλα φιλε μου...απο αυτα που εγραψα ανεφερα την ομοιοτητα στο καπακι κ στην βαση του κινητου δεν συνεκρινα τιποτα οποτε τα γελακια τα κρατας για τον εαυτο σου καλυτερα....αμα δεν σου αρεσουν τα νοκια μην τα παιρνεις φιλε μου ειναι πολυ απλο..... το συμπαθων με την παλιοκατασκευη κλπ που αναφερεις δεν συμβαδιζουν... κ σου θυμιζω οτι εδω λεμε την γνωμη μας ηπια κ ωραια...εσυ αρχισες με χαρακτηρισμους κλπ και συνεχιζεις με γελακια ειρωνικα....χαλαρωσε κ απλα μην ξαναπαρεις νοκια εφοσον βρισκεις σε ολα τα τηλ τα ιδια προβληματα προφανως για σενα ειναι ελατωματικα πια σε εμας μας κανουν... Οι δικοί μου χαρακτηρισμοί φίλε μου απευθύνονται σε άψυχες συσκευές όχι σε συνάδελφους συμφορουμίτες τους οποίους σέβομαι και εκτιμώ. Ούτε γέλασα με αυτούς ούτε έθιξα κάποιον προσωπικά. Τώρα αν εσύ ταυτίζεσαι με ότι αγοράζεις, θεωρώντας τον εαυτό σου θιγμένο όταν κάποιος σχολιάζει τα (πολύ) κακώς κείμενα της συγκεκριμένης συσκευής, κανένα πρόβλημα. Παίρνω πίσω τα "γελάκια" και σε συγχαίρω για την ...άριστη αγορά. Ευχαριστημένος τώρα; Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Οι δικοί μου χαρακτηρισμοί φίλε μου απευθύνονται σε άψυχες συσκευές όχι σε συνάδελφους συμφορουμίτες τους οποίους σέβομαι και εκτιμώ. Ούτε γέλασα με αυτούς ούτε έθιξα κάποιον προσωπικά. Τώρα αν εσύ ταυτίζεσαι με ότι αγοράζεις, θεωρώντας τον εαυτό σου θιγμένο όταν κάποιος σχολιάζει τα (πολύ) κακώς κείμενα της συγκεκριμένης συσκευής, κανένα πρόβλημα. Παίρνω πίσω τα "γελάκια" και σε συγχαίρω για την ...άριστη αγορά. Ευχαριστημένος τώρα; φιλε μου τα γελακια ηταν σχετικα με το οτι εγω "συνεκρινα"κατα την γνωμη σου τα 2 κινητα κ οχι για τις συσκευες....αλλα το οτι τα μαζευεις τωρα ειναι μια προοδος...δεν ταυτιζομαι με κατι γιατι αλλαζω παρα πολυ συχνα συσκευη....το "συγχαίρω για την ...άριστη αγορά"ειναι ειρωνια αλλα ξερεις πισω απο την οθονη ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει..... η ειρωνια ειναι δικο σου bug αλλα ξερεις για αυτο δεν φταιει η νοκια ...(σου απανταω στο ιδιο υφος αν και δεν θα πρεπε..) κ αν θες πες μας μια τιμη που το πουλας να το αγορασει ενας φιλος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 φιλε μου τα γελακια ηταν σχετικα με το οτι εγω "συνεκρινα"κατα την γνωμη σου τα 2 κινητα κ οχι για τις συσκευες....αλλα το οτι τα μαζευεις τωρα ειναι μια προοδος...δεν ταυτιζομαι με κατι γιατι αλλαζω παρα πολυ συχνα συσκευη....το "συγχαίρω για την ...άριστη αγορά"ειναι ειρωνια αλλα ξερεις πισω απο την οθονη ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει..... η ειρωνια ειναι δικο σου bug αλλα ξερεις για αυτο δεν φταιει η νοκια ...(σου απανταω στο ιδιο υφος αν και δεν θα πρεπε..) κ αν θες πες μας μια τιμη που το πουλας να το αγορασει ενας φιλος μου. Καλέ μου φίλε ειλικρινά δεν ήταν πρόθεσή μου να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κάποιον άλλο εκτός της ίδιας της Nokia, για τα τερατουργήματα της οποίας όμως θα μου επιτρέψεις να διατηρήσω ακέραια την άποψή μου. Όπως και να έχει επί προσωπικού σου ζητώ συγγνώμη αν άθελά μου σε πρόσβαλα. :) Όσο για την τιμή, θα πρέπει αναγκαστικά να περιμένω μετά τις 20 του μήνα καθώς σε κάτι λιγότερο από τέσσερεις ώρες ταξιδεύω Ιταλία για ολιγοήμερες διακοπές. Στο μεταξύ, καλά να περάσετε όλοι, παραθερίζοντες και μη. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alestr9s Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 μπορεί κάποιος να μου απαντήσει 2 πραγματάκια? Πόσους λογαριασμούς email μπορώ να διαχειριστώ με το E55. Καθέ πόση ώρα κάνει refresh στο inbox? ή μήπως είναι real time η λήψη? Κάνει λήψη από 3-4 account ταυτόχρονα ή θα πρέπει να βγαίνω και να αλλάζω account για να λάβει και των άλλων λογαριασμών τα mail? Η ταχύτητα πληκτολόγισης πως είναι όταν το συνηθίσεις? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 μπορεί κάποιος να μου απαντήσει 2 πραγματάκια? Πόσους λογαριασμούς email μπορώ να διαχειριστώ με το E55. Καθέ πόση ώρα κάνει refresh στο inbox? ή μήπως είναι real time η λήψη? Κάνει λήψη από 3-4 account ταυτόχρονα ή θα πρέπει να βγαίνω και να αλλάζω account για να λάβει και των άλλων λογαριασμών τα mail? Η ταχύτητα πληκτολόγισης πως είναι όταν το συνηθίσεις? λοιπον γραμματο κιβωτια μπορεις να κανεις πολλα εχω κανει ηδη 3, 2 εκ των οποιων σε αφηνει να τα βλεπεις στην αρχικη οθονη,τωρα για τα υπολοιπα real time κλπ δεν ξερω να σου απαντησω γιατι κανω ληψη μονο οταν ειμαι σε wi fi. η ταχυτητα ειναι καλη αν εισαι γρηγορος..δηλαδη δεν εχει θεμα αποκρισης το πληκτρολογιο...θεμα συνηθειας ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Το ότι θα είχε πλαστικό, ήταν αναμενόμενο. Το θέμα είναι αν είναι πιο χρήγορο και αν δουλεύει απροβλημάτιστα σαν πολυεργαλείο. Οσο για την εναλλαγή από Ελληνικά σε Αγγλικά και το ανάποδο, στο Ε55 που έχω αυτή τη στιγμή, γίνεται πατώντας ταυτόχρονα το ctrl και το chr κάτω δεξιά. Περιμένω και εγώ να το βρω, αλλά λίγο δύσκολο εδώ στην Ιεράπετρα που κάνω διακοπές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Απλά είπα στο ε63 πως γινεται ιδιαιτερα απλά η αλλαγή από Ελληνικά σε Αγγλικά. Με το ctrl και chr που βρίσκονται κάτω δεξια. Δεν ξέρω αν το ε55 τα έχει. Δεν είναι ομως δυνατό να μη το έχουν προβλέψει αφού υπάρχει σε άλλη συσκευή. Και μένα με είχε παιδέψει και το βρήκα με ψάξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyLord Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Φιλτατε foxx, κι εγω παιρνω ΟΛΑ τα τελευταια μοντελα της ΝΟΚΙΑ αλλα νομιζω οτι υπερβαλλεις με το να τα χαρακτηριζεις τοσο προβληματικα απο πλευρας software και hardware. Mια χαρα λειτουργουν και το Ν86 και το Ε55 και το 5630 που ειχα/εχω. Τωρα, με 95 γραμ. βαρος, ηταν αναμενομενο οτι το τηλεφωνο θα ηταν (σχεδον) πλαστικο. Και το 5630 ειναι εντελως πλαστικο αλλα παροτι το εχω δωσει εδω και καιρο σε εναν "ξεμετοχο", αυτο παραμενει σε αψογη κατασταση απο ολες τις αποψεις. Και το 6220 ηταν φτηνοκατασκευη αλλα μετα απο 2 χρονια αποδειχτηκε οτι ηταν μαλλον εντελως απροβληματιστο. Σε σχεση με το τι τραβανε οι κατοχοι των κατασκευων της καταρρεουσας SE, τα φτηνα πλαστικα της ΝΟΚΙΑ ελαχιστα προβληματα δημιουργουν στους κατοχους. Στα ιδια χρηματα με το Ε55, η SE προσφερει την (και παλι) πλαστικουρα, το C903. Μια συγκριση μεταξυ των δυνατοτητων των δυο ειναι σιγουρα αστεια! Προσπαθησε να το δεις με πιο θετικο ματι, σκεψου το σαν ενα ευχρηστο πολυεργαλειο, βαλτο και σε μια λεπτη θηκη της Krusell και σκεψου ποσα πολλα μπορει να προσφερει στον κατοχο του με ελαχιστο βαρος και παχος. Οριστε και δυο φωτο απο την καμερα του που ειναι ευχαριστα ικανοποιητικη! http://img17.imagehosting.gr/out.php/t862849_07082009011-1.jpg http://img17.imagehosting.gr/out.php/t862850_07082009012.jpg Μιας κι έχεις κάποια από τα τηλέφωνα που με ενδιαφέρουν πιο από τα 3 ακουγόταν περισσότερο σε ήχο κλήσης? Και γενικά λες ότι αξίζει να δώσει κανείς τα παραπάνω χρήματα για να πάρει το Ν86 σε σχέση με το Ε55 το οποίο μάλλον θα είναι η επιλογή μου αν δεν είναι αρκετά πιο αδύναμο στον ήχο κλήσης (με ενδιαφέρει περισσότερο η ένταση). Και κάτι ακόμα που δεν έχω πολυκαταλάβει είναι ο τρόπος λειτουργίας του πληκτρολογίου τόσο στην σύνταξη μηνυμάτων όσο και στην απλή κλήση κάποιου αριθμού. Ευχαριστώ πολύ και sry αν έχει απαντηθεί ήδη η ερώτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Κατι δεν παει καλα στη συζητηση! :confused: Το Ε63 ήθελα να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Μιας κι έχεις κάποια από τα τηλέφωνα που με ενδιαφέρουν πιο από τα 3 ακουγόταν περισσότερο σε ήχο κλήσης? Και γενικά λες ότι αξίζει να δώσει κανείς τα παραπάνω χρήματα για να πάρει το Ν86 σε σχέση με το Ε55 το οποίο μάλλον θα είναι η επιλογή μου αν δεν είναι αρκετά πιο αδύναμο στον ήχο κλήσης (με ενδιαφέρει περισσότερο η ένταση). Και κάτι ακόμα που δεν έχω πολυκαταλάβει είναι ο τρόπος λειτουργίας του πληκτρολογίου τόσο στην σύνταξη μηνυμάτων όσο και στην απλή κλήση κάποιου αριθμού. Ευχαριστώ πολύ και sry αν έχει απαντηθεί ήδη η ερώτηση. απλα σκεψου οτι σε καθε πληκτρο αντι για 3 γραμματα υπαρχουν μονο 2.δηλαδηβ στο 1 υπηρχε ΑΒΓ τωρα υπαρχει το Ε ΚΑΙ ΤΟ Ρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Για εναλλαγη γλώσσας πατάτε το βελακι (δεξια από το 0 μηδέν) και μετά -ταυτόχρονα- το αριστερο πλήκτρο από το μηδέν ( sym ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Nokia E55 - first look review http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/Nokia_E55-first_look_review.php Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Στο oteshop της Λαμιας που ρωτησα χθες δεν γνωριζαν καν την υπαρξη της συγκεκριμενης συσκευης. Υποθετω πως δεν εχουν ενημερωθει ακομη οι καταλογοι που εχουν καθως η συσκευη διατιθεται στο πλαισιο με συνδεσεις, οπως και στo multirama. Eχει προμηθευτει κανεις την συσκευη απο γερμανο ή oteshop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Εχει δοκιμάσει κάποιος το συγκεκριμένο τηλέφωνο στη λειτουργία ως μόντεμ; Κυρίως αν είναι σε περιοχή που υπάρχει HSDPA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Σε σχέση με το Ε52 το έχει δοκιμάσει κανένας να αναφέρει εντυπώσεις με το πληκτρολόγιο? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 ΣΟΣ http://www.allaboutsymbian.com/news/item/10316_Nokia_E55_video_review.php σοβαρο θεμα με οθονη. τρεμοπαιζει στην καμερα!!! Since the shutters used in liquid crystal displays for each pixel stay at a steady opacity, they do not flicker, even when the image is refreshed. http://en.wikipedia.org/wiki/Flicker_%28screen%29 υπαρχει θεμα με το backlight τη φωτεινοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 ΣΟΣ http://www.allaboutsymbian.com/news/item/10316_Nokia_E55_video_review.php σοβαρο θεμα με οθονη. τρεμοπαιζει στην καμερα!!! υπαρχει θεμα με το backlight τη φωτεινοτητα To βλεπω και αδυνατω να το πιστεψω!!!Στο review φαινεται καθαρα οτι τρεμοπαιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Μην αγχώνεστε, έχει να κάνει καθαρά με τα fps που τραβάει η κάμερα που τράβηξε το βίντεο, στο μάτι δεν τρεμοπαίζει Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Μην αγχώνεστε, έχει να κάνει καθαρά με τα fps που τραβάει η κάμερα που τράβηξε το βίντεο, στο μάτι δεν τρεμοπαίζει σε αυτη την περιπτωση θα επρεπε να τρεμοπαιζουν αντιστοιχα και οι οθονες των υπολοιπων κινητων κατι που δεν ισχυει.....αρα κατι διαφορετικο εχει το backlight της οθονης του ε55,ε52 σε σχεση με e51, e75, e71 αφου οι υγροι κρυσταλλοι δεν παρουσιαζουν το φαινομενο flickering σε αντιθεση με τις crt ισως εξοικονομει περισσοτερο μπαταρια με το να αναβοσβηνει αντι να μενει συνεχως ανοιχτο. μη ξεχνατε το backlight ειναι μεγιστος παραγοντας καταναλωσης μπαταριας update τα fps του βιντεο ειναι 30. αν το refresh rate του backlight γινεται με 60 fps τοτε θα πρεπει να δεις 2 τρεμοπαιγματα το δευτερολεπτο. αν ειναι 90 3 κλπ. αυτο σημαινει οτι με ενα ρυθμο 120 fps το ματι δε καταλαβαινει κατι με την καμερα στα 30 fps θα το δεις γιατι ειναι 4 το δευτερολεπτο (το ματι μπορει να καταλαβει πολυ παραπανω). αυτο ενα πραγμα μπορει να σημαινει οπως προειπα. το backlight στα αλλα κινητα μενει μονιμα ανοιχτο ενω σε αυτα αναβοσβηνει με ενα ρυθμο που το ματι δε μπορει να το αντιληφθει (?) για εξοικονομηση ενεργειας επειδη το backlight ειναι πολυ ενεργοβορο. παμε τωρα στο sensitivity to darkness για να δουμε αν το ματι μπορει να αντιληφθει το τρεμοπαιγμα η οχι εν τελει. Imagine yourself in a very dark room. You have been there for hours and it's totally black. Now light flashes right in front of you. Let's say as bright as the sun. Would you see it, when it's only 1/25th of a second? You surely would. 1/100th of a second? Yes. 1/200th of a second? Yes. Tests with Air force pilots have shown, that they could identify the plane on a flashed picture that was flashed only for 1/220th of a second. That is identifying Now if you take into consideration, that you have two eyes with different angles and different areas of sensitivity (you probably know, that you see TV flickering best, when you don't look directly into the TV screen, but with the sides of your eyes) So, we should add a security value, to make sure nobody sees ANYTHING even unconsciously and feels comfortable about it. http://www.100fps.com/how_many_frames_can_humans_see.htm Οποτε σε pitch black καταστασεις δεν ειμαι και 100% βεβαιος οτι δε θα ειναι ενοχλητικο στο ματι εστω και υποσυνειδητα! η λαμπα αναβοσβηνει με ρυθμο 60 fps τη βλεπει κανεις να αναβοσβηνει? αν κατσεις ομως πολυ ωρα σου πριζει το κεφαλι εν αντιθεση με το φως του ηλιου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Επειδή έχω το Ε52, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι με το μάτι δεν αντιλαμβάνεσαι τίποτα απολύτως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Review: Nokia E55 από το allaboutsymbian.com Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 ΣΟΣ http://www.allaboutsymbian.com/news/item/10316_Nokia_E55_video_review.php σοβαρο θεμα με οθονη. τρεμοπαιζει στην καμερα!!! υπαρχει θεμα με το backlight τη φωτεινοτητα Υπαρχει θεμα με αυτα που λετε! Ανοιξε την καμερα στο κινητο σου Οποιο και να ειναι αυτο και τραβα το Monitor σου ανοιχτο οσο διαβαζεις εδω... .... τρεμοπαιζει η οχι? αν δεν τρεμοπαιζει σου βγαζει κατι γραμμες εστω.... οι καμερες οι ψηφιακες απλα δειχνουν οτι τρεμοπαιζει ενα μονιτορ η ενα κινητο με τοσα χρωματα..δεν νομιζω κανεις χαζος να εκανε προμοσιον ενα τηλεφωνο ελατωματικο! για ονομα του θεου... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Υπαρχει θεμα με αυτα που λετε! Ανοιξε την καμερα στο κινητο σου Οποιο και να ειναι αυτο και τραβα το Monitor σου ανοιχτο οσο διαβαζεις εδω... .... τρεμοπαιζει η οχι? αν δεν τρεμοπαιζει σου βγαζει κατι γραμμες εστω.... οι καμερες οι ψηφιακες απλα δειχνουν οτι τρεμοπαιζει ενα μονιτορ η ενα κινητο με τοσα χρωματα..δεν νομιζω κανεις χαζος να εκανε προμοσιον ενα τηλεφωνο ελατωματικο! για ονομα του θεου... βρε οι TFT δεν κανουν τετοια. αυτο που αναφερεις ειναι στις CRT και παρουσιαζεται εξαιτιας του refresh rate επειδη ανανεωνεται η οθονη γραμμη γραμμη. το θεμα ειναι το blinking του backlight που φαινεται στην καμερα το οποιο δεν υπαρχει στα αλλα κινητα της παρουσιασης. δεν λεω οτι ειναι ελλατωματικο αλλα κατι παιζει με τις διαφορετικες τεχνολογιες.... και δεν ειναι το μονο βιντεο που φαινεται να τρεμοπαιζει το συγκεκριμενο κινητο http://www.youtube.com/watch?v=jxdpIerbW4U βρες μου τωρα εσυ ενα βιντεο με το Ε51 που να κανει ετσι η οθονη. δεν ειπα οτι το αντιλαμβανεται το ματι. προφανως αν το αντιλαμβανοταν το ματι δε θα μπορουσε να πουληθει.....δυστυχως η ευτυχως ομως ο εγκεφαλος δεν καταλαβαινει μονο οτι πιανει το ματι.....εκει ειναι η καποια ενσταση μου με τη τεχνολογια που επελεξε η νοκια γιαυτη τη νεα οθονη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Μα η οθονη δεν ειναι ιδια και στο Ε52 και στο Ε55 ? Αν δεις υπαρχουν και βιντεο οπου δεν τρεμοπαιζει.Δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι εννοεις με την καινουργια τεχνολογια οθονης της νοκια γιατι στα συγκεκριμενα κινητα νομιζω εχει οτι εχουν πολλα αλλα.Παντως για δυσλειτουργια η ελατωμα του κινητου δεν φαινεται ! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts