Jump to content

Εmarket (πρώην Fleamarket): Χρήση και γενικές απορίες

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aplos emeis i to apodeychomaste ayto i ochi.

Και ξαναλέω, εγώ (όπως και όλοι οι χρήστες που εγγράφηκαν πριν την πολιτική χρέωσης), δεν αποδέχτηκα τίποτα σχετικά με χρέωση! Αν δεν του αρέσει αυτό του webmaster του fleamarket, ας με διαγράψει. Δεν με νοιάζει ούτε με αφορά. Ελάχιστα το χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς για να δω τι παίζει με τιμές στα μεταχειρισμένα.

• Απαντήσεις 303
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φτάσαμε στο σημείο να γνωρίζουμε και τα οικονομικά του fleamarket τώρα και είμαστε σε θέση να βγάζουμε πόρισμα για τον αν κερδίζει ή χάνει :wacko: Τι άλλο θ' ακούσουμε...

Anyway, ΑΝ ποτέ σας τα ζητήσουν μην τα δώσετε. Το πολύ πολύ να σας κυνηγόησει η ρώσιοκοη μαφία που κρύβεται πίσω απο τον οικονομικο αυτο κολοσσο. :p

• 1 month later...

Τελικα εχει πληρωσει κανεις?

Μου ηρθε και μενα ειδοποιηση να πληρωσω αλλα το σκεφτομαι λογω του οτι και εγω δε συμφωνω με τους κανονισμους μιας και οταν ειχα γραφτει δεν υπηρχε ο εν λογω ορος...

Τι μπορει να γινει σε αυτη τη περιπτωση?

:X

Τελικα εχει πληρωσει κανεις?

Μου ηρθε και μενα ειδοποιηση να πληρωσω αλλα το σκεφτομαι λογω του οτι και εγω δε συμφωνω με τους κανονισμους μιας και οταν ειχα γραφτει δεν υπηρχε ο εν λογω ορος...

Τι μπορει να γινει σε αυτη τη περιπτωση?

Nα σε διαγράψουν ας πούμε......

και εγω λιγες φορες το εχω χρησιμοποιησει το flea αλλα πιστευω οτι επειδη ειναι μια επιχειρηση και οχι φιλανθρωπικο ιδρυμα, η χρεση ειναι λογικη.

οντως το site ειναι σε κακη κατασταση και το λαθος τους ηταν οτι επρεπε πρωτα να επενδυσουν στην τεχνολογια, να δειξουν οτι σεβονται τους χρηστες παρεχοντας καλες υπηρεσιες και μετα να ανακοινωσουν τις χρεωσεις.

επισης ο τροπος πληρωμης δεν ειναι ευκολος ετσι οπως τον ζητανε

Nα σε διαγράψουν ας πούμε......

Όπως εμενα πχ!!! αλλα εγω τους την ειπα και με την αξιολογηση που εκανα στην συνναλαγη μου.ενας αλλος που ξερω και του ηρθε ειδοποιηση,απλως την αγνοησε και ειναι ολα καλα...γενικα εγω καταλαβα οτι αυτοι περιμενουν να κανεις αξιολογηση και μετα στο καπακι σου στελνουν το φιρμανι...(αμα εχεις ξεπερασει τα 100 ευρω)

Όπως εμενα πχ!!! αλλα εγω τους την ειπα και με την αξιολογηση που εκανα στην συνναλαγη μου.ενας αλλος που ξερω και του ηρθε ειδοποιηση,απλως την αγνοησε και ειναι ολα καλα...γενικα εγω καταλαβα οτι αυτοι περιμενουν να κανεις αξιολογηση και μετα στο καπακι σου στελνουν το φιρμανι...(αμα εχεις ξεπερασει τα 100 ευρω)

αξιολογηση που ? για το fleamarket?

οποτε αν δε πληρωσεις απλα σε διαγραφουν ??

:X

Θελετε το 2%? οκ, αλλα να ειστε και εσεις σωστοι απεναντι στους πελατες σας...εστειλα 2 email σε διαστημα 20 ημερων για να μου αλλαξουν το email και ουτε φωνη ουτε ακροαση, και ενα πρωινο τηλεφωνουν για να μου θυμισουν οτι οφειλω 9 ευρω και τους λεω αν δεν αλλαξετε το email μου δεν σας δινω τιποτα και ως εκ θαυματος αυτο που δεν μπορεσαν να κανουν σε 20 ημερες το εκαναν σε 10 δευτερολεπτα...τα συμπερασματα δικα σας...
:up:

• 1 month later...

Mετα απο 2 μηνες σχεδον ''ξεθαβω'' το θέμα κάνωντας μια ερώτηση...

Εχω κανει την μεγαλυτερη προσφορα σε μια δημοπρασια..η δημοπρασια εκλεισε, παρολο αυτα δν εχει επιτευχθει η επιθυμητη τιμη..!. την κερδισα την δημοπρασια η οχι?

IPHONE 4 The Ultimate

Mετα απο 2 μηνες σχεδον ''ξεθαβω'' το θέμα κάνωντας μια ερώτηση...

Εχω κανει την μεγαλυτερη προσφορα σε μια δημοπρασια..η δημοπρασια εκλεισε, παρολο αυτα δν εχει επιτευχθει η επιθυμητη τιμη..!. την κερδισα την δημοπρασια η οχι?

Aπο τη στιγμη που δεν έχει επιτευχθεί η επιθυμητή τιμή,οχι δεν κερδίζεις τη δημοπρασία.

Τώρα βέβαια αν θέλει ο πωλητής μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου μέσω μαιλ και να τα βρείτε σε κάποια τιμή.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

• 3 weeks later...

Παιδιά εδώ και 2 μέρες είναι πάλι κάτω το κ#%$site τους.

Είχα μια δημοπρασία(και είχα πετύχει την επιθυμητή) που έληγε 28/07 και θέλω να δω τι γίνεται...

Τι κάνουμε?!

Ανοίγει σε κανέναν η σελίδα?

Ούτε σε εμένα ανοίγει...μου θέλανε και λεφτά. Τώρα να τους δω που πληρώνει ο κοσμάκης και θα έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Tεσπά η ανακοίνωση υπάρχει απο 21/7 και το αντίστοιχο mail το έχω λάβει απο τότε ( μπορεί να το στείλανε επιλεκτικά :D )
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Μόνο που το mail έλεγε οτι μόλις γίνει η αλλαγή σε emarket.gr,θα υπάρξει και η σχετική ενημέρωση,οχι να μυρίσουμε τα νύχια μας αν άλλαξε.:wacko:
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

29 Ιουλίου 2006

Αλλαγή του http://www.fleamarket.gr σε http://www.emarket.gr

Αγαπητά μέλη και φίλοι του fleamarket,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τεχνικούς λόγους η αλλαγή του url του fleamarket πραγματοποιήθηκε εκτάκτως σήμερα.

Από σήμερα θα πρέπει να πληκτρολογείτε το http://www.emarket.gr ώστε να έχετε πρόσβαση στους λογαριασμούς και τις υπηρεσίες μας. Επίσης μαζί με το url άλλαξαν και οι διευθύνσεις των emails με τα οποία θα μπορείτε πλέον να επικοινωνείτε μαζί μας. Αντί δηλαδή για webmaster@fleamarket.gr θα πρέπει να μας στέλνετε τα emails σας στο webmaster@emarket.gr.

Προσωρινά η εμφάνιση των εικόνων δεν είναι δυνατή. Προσπαθούμε για την ταχύτερη επίλυση του προβλήματος.

Λυπούμαστε για οποιαδήποτε προβλήματα αυτή η κίνηση μπορεί να σας προκάλεσε και που δεν υπήρξε η δυνατότητα να σας ενημερώσουμε νωρίτερα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

fleamarket.gr

Αυτοι για να αλλαξαν το πολυ γνωστο domain name αλλα και ονομα για δημοπρασιες, να αλλαξαν εταιρεια φιλοξενειας και να μην εκαναν ουτε προωθηση το fleamarket.gr στο νεο ονομα μαλλον ειτε το ονομα δεν ηταν δικο τους ποτε ή το δωσαν για να παρουν κανενα φραγκο στην internetQ.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

prosopika ime euxaristimenos me to fleamarket kati agores pou ekana itan entaxi

to pos tha ginotan emarket to ixera ,ixa lavi mail alla apo oti lete prepi na imoun mesa stous tixerous .prosopika gia tin xreosi 2% stis polisis den exo provlima me tin proipothesi to site na kani kala tin doulia tou exalou epidi exo kai ego ena mikro site me kati allous xero oti ta exoda sintirisis (server administration,bacup)ine arketa .Auta a kai me tis petres pou tha me parete prosexete ligo exo ena maurismeno mati apo kauga etsi xtipate oxi dexia na min xaso telios tin orasi mou:)

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.