zxr Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Δες το SonyEricsson FAQ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Παίδες υπάρχει κάποια εφαρμογή calculator λίγο πιο "εξελιγμένη" για το W995 γιατί αυτό που έχει αρχικά,δεν έχει πολλά πράγματα...Ευχαριστώ. Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Παίδες υπάρχει κάποια εφαρμογή calculator λίγο πιο "εξελιγμένη" για το W995 γιατί αυτό που έχει αρχικά,δεν έχει πολλά πράγματα...Ευχαριστώ. δυστηχως δεν μπορεις να βαλεις τετοια προγραμμα στο κινητο.σε java τετοια εφαρμογη που αναφερεις δεν εχω δει :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Παίδες υπάρχει κάποια εφαρμογή calculator λίγο πιο "εξελιγμένη" για το W995 γιατί αυτό που έχει αρχικά,δεν έχει πολλά πράγματα...Ευχαριστώ. Κατέβασε αυτή. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Κατέβασε αυτή. :) Δε μου επιτρέπεται η πρόσβαση.:( Ξέρουμε τον λόγο; Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Δεν πειράζει. Δες το συνημμένο. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixalhsOo Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 TO ποστ έγινε επικόλληση AΠO TO θέμα ΓIA debrand..Στο w995 που αγορασα εχει στις πρωτες δυο γραμμες R1HA035 prg1215-7995_GENERIC_HI R1HA035(αν και δεν μας ενδιαφερει απο οτι καταλαβα) και εκει που λεει προσαρμογη γραφει 1209-4776 (pou einai kai ta noumera p bazoume sto .xml) R7A Kai πιο κατω: "ADRIATIC" οχι vodafone..cosmote ή καποια αλλη εταιρια..αυτο σημαινει κατι?οτι ειναι branded?Απο οτι καταλαβα χρειαζεται ολη αυτη η διαδικασια για να περασω κατι .swf files και γενικα flash menu στο κινητο μου?..Ευχαριστω για τις τυχων απαντησεις. Edit:..τελικα το εκανα φλας,αλλα σαν φιρμγουερ εβαλα το r1ea028..το τελευταιο ομως ειναι το r1ha036,πρεπει να ξανακανω την διαδικασια για να την περασω?(ελπιζω οχι,γιατι μου πηγε 5-5).Προσπαθησα απντειτ μεσω κινητού αλλα εβγαζε οτι εχω την τελευταια εκδοση,τι κανω τοτε?Επισης περασα το ντραιβερ για καμερα του ροντριγκεζ..τωρα βρισκεται απο 1.2 στο 4.7 η εκδοση..παρατηρησα καποια διαφορα αλλα οχι σπουδαια πραγματα..υπαρχει καποιο δοκιμασμενο καλυτερο λογισμικο?Ακομα..δεν εχω περασει ντραιβερ για ηχο..υπαρχει καποιο καλυτερο απο το οριτζιναλ (το οποιο μου αρεσει πολυ αυτη την στιγμη)?..Ακομα,που μπορω να βρω τα οριτζιναλ ντραιβερ του ω995?επισης..με ποια αλλα συστηματα απο ΣΕ κινητα ειναι συμβατο αυτο του ω995?π.χ αν θελω να βαλω τα ντραιβερ καμερας του c905?Τελος,τι παιζει με κατι εκδοσεις DB3250 κλπ..Σας επρηξα αλλα θελω να εχω μια σφαιρική γνωση οσον αφορα το κινητο μου..Παρακαλώ απαντηστε μου..γιατι βλεπω οτι το τοπικ εχει καιρο να σχολιαστει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Οταν προσπαθω να δω βιντεο απο το youtube μεσω της εφαρμογης μου βγαζει το εξης μηνυμα "video was interrupted. Please restart the video" . Συνδεομαι με το wifi του σπιτιου. Καμια λυση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntamis Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 (edited) ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ W995... Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited April 18, 2010 by zxr Κεφαλαία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ W995... Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. δες εδω τη δευτερη ερωτηση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=256008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 να ρωτησω κατι? υπαρχει μεγαλη διαφορα σε αυτο το κινητο και στο w705? στο θεμα μουσικης αποδοσης και μπαταριας? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 (edited) να ρωτησω κατι? υπαρχει μεγαλη διαφορα σε αυτο το κινητο και στο w705? στο θεμα μουσικης αποδοσης και μπαταριας? νομίζω η διαφορα δεν είναι και πολύ αισθητή... :shifty: εκτος από θέμα φωτό και video :) Edited April 20, 2010 by irenegate77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 να ρωτησω κατι? υπαρχει μεγαλη διαφορα σε αυτο το κινητο και στο w705? στο θεμα μουσικης αποδοσης και μπαταριας? ειναι σαφως πολυ καλυτερο σε ολους τους τομεις το w995 ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 ειναι σαφως πολυ καλυτερο σε ολους τους τομεις το w995 ;) Και σαφως ποιο ποιοτικο να προσθεσω!!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 η μπαταρια του ποσο κραταει? καλητερη απο του w705? το εχω βρει 250ε και 90 η επιδοτηση.τα αξιζει? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) η μπαταρια του ποσο κραταει? καλητερη απο του w705? το εχω βρει 250ε και 90 η επιδοτηση.τα αξιζει? Σε μενα μου κραταει στανταρ 3 μερες με περιπου 1 ωρα τη μερα ομιλια. Μπορει και παραπανω με λιγοτερη Απο αυτονομια δεν εχω ουδεν προβλημα!:) Υποψιν δε το εχω στο 3G και το δουλευω κυριως σα τηλεφωνο(δλδ sms και τηλεφωνηματα),ουτε wi-fi ουτε ιντερνετ κ.α. Οσο για το αν αξιζει στα 350 ευρω(και εγω τοσο το πηρα τη 2η φορα) δε ξερω ο καθενας εχει αλλη γνωμη για το θεμα,παντος ειναι 1 τιμιο,ποιοτηκο κινητο που υποψιν κοστιζε οταν το ειχα πρωτοπαρει 450!! Edited April 21, 2010 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 η μπαταρια του ποσο κραταει? καλητερη απο του w705? το εχω βρει 250ε και 90 η επιδοτηση.τα αξιζει? και καλυτερη μπαταρια,και καλυτερο στερεοφωνικο ηχο,και μεγαλυτερη σε ιντσες οθονη..και 100 ευρο παραπανω κοστος απο το w705. αμα το παρεις προτιμησε να μην εχει "πειραγμενο" μενου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 πειραγμενο εννοεις vodafone live και τετοια? απο πλαισιο θα το παρω,αν το παρω.τα πειραζουν λεσ? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 πειραγμενο εννοεις vodafone live και τετοια? απο πλαισιο θα το παρω,αν το παρω.τα πειραζουν λεσ? ακριβως αυτο εννοω! απο πλαισιο συνηθως τα κινητα ειναι μια χαρα.πριν το παρεις ομως καλο ειναι να το :blink: πρωτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 δεν επιτρεπεται να το ανοιξουν πριν το παρω:( Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 δεν επιτρεπεται να το ανοιξουν πριν το παρω:( στο κουτι το γραφει αμα προκειτε για κινητο με αλλο μενου.αλλωστε η συσκευασια ειναι διαφορετικη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 (edited) δε το ηξερα αυτο!!! θα κοιταξω να μη λεει vodafone η κατι τετοιο. παντως απο μπαταρια το 705 πρεπει να ειναι καλητερο (4-5 μερεσ μου εχουν πει). σε προηγουμενες σελιδες διαβασα οτι δεν ειναι δυνατος ο ηχος απο τα ακουστικα.σε σχεση με το w705 ειναι χαμηλοτεροσ? ρωταω γιατι μονο το 705 ξερω απο sony και προσπαθω να καταλαβω το 995 edit. στο πλαισιο ειπαν θα το εχουν κατοπιν παραγγελιας και οτι δε θα εχει v.live. απο τη sony θα το παραγγειλουν? πηγα και στπ multyrama. το εχουν αλλα με παραξενεψε το οτι ειπαν 'αν δε σας αρεσει το δινετε πισω και περνετε τα χρηματα'. δηλαδη αν το εχει παρει καποιος πριν απο εμενα και του εκανε κατι η του επεσε,θα ειναι σαν να το πηρα απο δευτερο χερι?! απο που να το παρω? Edited April 23, 2010 by RAVEN_ Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Απ' όπου και να το πάρεις να κοιτάξεις αν το κουτί είναι σφραγισμένο. Τσέκαρε την ταινία για να βεβαιωθείς. Αλλιώς να μην το αγοράσεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 μου χε πει ενας γνωστος που δουλευε σε παρομοιο κατυαστημα οτι οταν τους επιστρεφουν πραγματα,τα κολλανε ξανα με ταινια ιδια και δε φαινεται. απλα φοβαμαι γιατι εχω ασχημη εμπειρια απο καταστημα. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Μιας και το κινητό έχει WiFi, ξέρει κανείς εάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί (και) για voip (sip) τηλεφωνία (μέσω WiFi)? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts