DenisTF Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 (edited) ρε παιδες..υσχίει τωρα αυτο που ειπε ενας οτι το κηνητο έχει κατι που ριθμιζει την φωτινοτητα αναλογα με της συνθηκες φωτισμου?? γιατι πολλές φωρες αλαζει η φωτινοτητα της οθόνης σε πολύ χαμιλα επίπεδα ασχετα με της σινθήκες φωτισμού και νομίζω πως έχει πρόβλιμα..και κατι αλλο..και εμενα ADRIATIC ειναι αλλα εχει συντομευση για το my view..παει να πει οτι θελει debrand?..εμενα δεν ειναι αναβαθμισμενο και ειναι το R1FA035 και λεει διαθετο ιδι το νεοτερο λογισμικο..δεν καταλαβενω τιποτα!! Edited January 15, 2010 by DenisTF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Μπα, δε νομίζω να είναι πρόβλημα! Μάλλον ο αισθητήρας φωτισμού θα είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant_kam12 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Ναι ο αισθητηρας ειναι...Σπαστικο για μερικους βεβαια...Απενεργοποιηται με patch...Αλλα ειναι ολοκληρη διαδηκασια(αν γινεται οντως!)... Προφανως για το myview μεχρι εκει υπαρχει αναβαθμιση τωρα...Μπορεις να κανεις debrand χανοντας την εγγυηση κανοντας το generic και επειτα αναβαθμιζεις στη πιο προσφατη εκδοση την R1HA036! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Να ρωτήσω, αν αγοράσω ένα κινητό SE από εξωτερικό, ισχύει κανονικά η εγγύησή του εδώ για 2 χρόνια έτσι :worry: ? Μπορώ να πάω σε service εδώ κ να ζητήσω να μου περάσουν τα ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 mpampis81 said: Να ρωτήσω, αν αγοράσω ένα κινητό SE από εξωτερικό, ισχύει κανονικά η εγγύησή του εδώ για 2 χρόνια έτσι :worry: ? Μπορώ να πάω σε service εδώ κ να ζητήσω να μου περάσουν τα ελληνικά? μπορεις κανονικα εφοσον το αγορασεις απο χωρα κρατος της ευρωπαικης ενωσης.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 ποια εκδοση λογισμικου εχει αυτο το κινητο? s60 5th? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 gblakas said: ποια εκδοση λογισμικου εχει αυτο το κινητο? s60 5th? εχει κλειστο λειτουργικο αυτο το κινητο.δεν ειναι symbian. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 RAVER said: μπορεις κανονικα εφοσον το αγορασεις απο χωρα κρατος της ευρωπαικης ενωσης.;) Το πήγα σήμερα σε κατάστημα της SE και δεν με καλύπτουν γιατί λέει δεν είναι από Ελλάδα :worry::worry: Πήρα τηλ. 1520 Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή και μου είπαν ότι μόνο αν έχει εισαχθεί μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας της SE της Ελλάδας :worry: Για κατατοπίστε με... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Απόδειξη υπάρχει; Αν ναι από ποια χώρα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 zxr said: Απόδειξη υπάρχει; Αν ναι από ποια χώρα; Ναι υπάρχει από Γαλλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 mpampis81 said: Ναι υπάρχει από Γαλλία. Μια χαρα ισχυει η εγγυηση σου σε επισημη αντιπροσωπια. εγω στο παρελθον ειχα κινητο αγορασμενο απο Γερμανια και εκανα δωρεαν αναβαθμιση στην ελλαδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Mα γιατι να μπλεξεις μ'αυτους οταν μπορεις να το κανεις μονος σου.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2962778#post2962778 Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisem Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Γεια σας, πηρα πριν κανα μηνα το w995, και εκανα τωρα το i30 της cosmote. Μου ρθε λοιπον ενα sms που ελεγε να δεχτω το επομενο μηνυμα που θα ειναι οι ρυθμισεις για το ιντερνετ. Ηρθαν οι ρυθμισεις, πατησα αποδοχη, αλλα μετα εβγαλε ενα σφαλμα και τιποτα. Δεν εχει ιντερνετ με 3G. (το wifi δουλευει κανονικα οταν υπαρχει). Που μπορω να βρω τις ρυθμισεις??? Στο site της cosmote δεν την εχει την συσκευη (στις ρυθμισεις)..... ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 akisem said: Γεια σας, πηρα πριν κανα μηνα το w995, και εκανα τωρα το i30 της cosmote. Μου ρθε λοιπον ενα sms που ελεγε να δεχτω το επομενο μηνυμα που θα ειναι οι ρυθμισεις για το ιντερνετ. Ηρθαν οι ρυθμισεις, πατησα αποδοχη, αλλα μετα εβγαλε ενα σφαλμα και τιποτα. Δεν εχει ιντερνετ με 3G. (το wifi δουλευει κανονικα οταν υπαρχει). Που μπορω να βρω τις ρυθμισεις??? Στο site της cosmote δεν την εχει την συσκευη (στις ρυθμισεις)..... ευχαριστω! Μπορεις να το ρυθμισεις το κινητο σου απο το επισημο site της sony ericsson :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 greek_aeras said: Κι όμως για μια τέτοια τιμή να είσαι προετοιμασμένος γιατί τα ανταλλακτικά στα κινητά κοστίζουν γενικά πολύ! Όσον αφορά το ερώτημα με το χρώμα, εγώ είχα το μαύρο (το έδωσα τώρα), αλλά νομίζω το ασημί είναι πιο όμορφο. Αν το ξαναπάρω, θα ψάξω για ασημί. 150 ευρώ μου ζητησανε για να μου το φτιαξουνε υπερβολικη τιμη πιστευω... Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisem Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 RAVER said: Μπορεις να το ρυθμισεις το κινητο σου απο το επισημο site της sony ericsson :) Στο site λεει : 1.Επιλέξτε Μενού > Ρυθμίσεις > Βοήθεια χρήστη. 2.Επιλέξτε Λήψη ρυθμίσεων > Συνέχεια. Το κανω αλλα μου : Δεν ηταν δυνατη η λυψη των ρυθμισεων, επικοινωνηστε με τον λειτουργο κτλ κτλ " :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Και μόνος σου το είπες. "επικοινωνηστε με τον λειτουργο" Τί περιμένεις? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim788e Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Ακυρο. Να σβηστεί παρακαλώ. Παράθεση Δείτε το ιστολόγιο μου που ασχολείται με την Τεχνολογία και όχι μόνο!!! http://misios2.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 (edited) Καινούριος κάτοχος και 'γώ. Πέρασα το τελευταίο firmware μέσω της σουίτας SE, και τις τελευταίες 2 μέρες σπάζω το κεφάλι μου προσπαθώντας να λειτουργήσω το Wetravel.Συγκεκριμένα την έκδοση 0.9.10Full (πιο πρόσφατη, όχι οτι βρήκα πιο παλιές) , μαζί φυσικά με τον χάρτη Ελλάδας.Ξεκινάει η εφαρμογή, επιτρέπω να κάνει scan το root, βρίσκει τα πάντα σωστά.Επιλέγω ελληνικό χάρτη, εσωτερικό gps module αλλά όταν πηγαίνω στην οθόνη που περιμένω για στίγμα, δεν δίχνει ούτε χάρτη, ούτε στίγμα βρίσκει, πάνω δεξιά υπάρχει μια πράσινη τελεία.Έχω αρχίσει να νομίζω ότι η τελευταία έκδοση του wt δεν είναι συμβατή με το w995..; Όποιος θέλει ρίχνει τα φώτα του! Ευχαριστώ. Edited January 22, 2010 by Lacrymosa Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant_kam12 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Καποιος που να ασχοληται με ακουστικα και να εχει αποψη για τα παρακατω η' και για καποιο αλλο???Θελω να απελευθερωσω την δυναμη του W995..... SENNHEISER CX-300 II SENNHEISER MM-50 IP SENNHEISER CX-400 II Sony Ericsson HPM-88 Sony Ericsson MH-907 Creative EP-635 Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 ant_kam12 said: Καποιος που να ασχοληται με ακουστικα και να εχει αποψη για τα παρακατω η' και για καποιο αλλο???Θελω να απελευθερωσω την δυναμη του W995..... SENNHEISER CX-300 II SENNHEISER MM-50 IP SENNHEISER CX-400 II Sony Ericsson HPM-88 Sony Ericsson MH-907 Creative EP-635 Thanks! SENNHEISER CX-300 II δοκιμασμενα και για μενα τα καλυτερα.:music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant_kam12 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 RAVER said: SENNHEISER CX-300 II δοκιμασμενα και για μενα τα καλυτερα.:music: thanks!!! Κι εγω σε αυτα καταλληγω και ελπιζω να ταιριαξουν με το W995(Παρεα με τα HD Acoustics v3.2 του Blacklizard!:D ) Μηπως ξερεις σε τι τιμη υπαρχουν στον νακα γιατι στο site του δεν τα βρησκω... Thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 ant_kam12 said: thanks!!! Κι εγω σε αυτα καταλληγω και ελπιζω να ταιριαξουν με το W995(Παρεα με τα HD Acoustics v3.2 του Blacklizard!:D ) Μηπως ξερεις σε τι τιμη υπαρχουν στον νακα γιατι στο site του δεν τα βρησκω... Thanks... Στο e-shop στα 36.10 ευρο ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant_kam12 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 RAVER said: Στο e-shop στα 36.10 ευρο ;) Ναι το ειδα...Ειδα ομως οτι παιζοουν και πολλεσ μαιμουδες σ'αυτο το μοντελο...Και γι αυτυ λεω να παω καπου σιγουρα... Anyway...Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DenisTF Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 θα κανω το debrand αλλα δεν ξερω τιποτα..στιλτε μου οποιος θελει προσοπικο μηνημα με το e-mail του για να μηλησουμε απο msn και να με βοηθισει να το κανω..μην με ξεχασετε!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts