Knocky Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Μου ηρθε 438 € απο το E-click ,(γνησιοτατο παρακαλω). Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες , στιβαρη κατασκευη , η καμερα του ολα τα λεφτα. Επιτελους ενα W που ζουμαρει σε full αναλυση. Μεγαλη ευκολια το mini jack απο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Μου ηρθε 438 € απο το E-click ,(γνησιοτατο παρακαλω). Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες , στιβαρη κατασκευη , η καμερα του ολα τα λεφτα. Επιτελους ενα W που ζουμαρει σε full αναλυση. Μεγαλη ευκολια το mini jack απο πανω. To πηρες?? Για πες μας κι αλλα!! Καλοριζικο να το χαιρεσαι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Μου ηρθε 438 € απο το E-click ,(γνησιοτατο παρακαλω). Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες , στιβαρη κατασκευη , η καμερα του ολα τα λεφτα. Επιτελους ενα W που ζουμαρει σε full αναλυση. Μεγαλη ευκολια το mini jack απο πανω. Mεγεια σου φίλε :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Χθες που ρωτησα στο Πλαίσιο πάντως η αποθήκη τους αναφέρει διαθεσιμότητα από 30/6/09. Αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει, είτε λίγο νωρίτερα είτε λίγο αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Το έχουν στο newsletter του U (you.gr) Διαθέσιμο από 22/06/2009 τιμή 439€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Το έπιασα στα χέρια μου και είναι πανάλαφρο ενώ κατασκευαστικά δείχνει άψογο. Φοβερό τηλεφωνάκι που θα πάει πολύ καλά. Η κάμερα είχε ικανοποιητική ανάλυση και το ηχείο επιπέδου walkman. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 καλοριζικο σε οσους το πηρατε..... πειτε και αλλα Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Μου ηρθε 438 € απο το E-click ,(γνησιοτατο παρακαλω). Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες , στιβαρη κατασκευη , η καμερα του ολα τα λεφτα. Επιτελους ενα W που ζουμαρει σε full αναλυση. Μεγαλη ευκολια το mini jack απο πανω. Καλοριζικο και Καλομιλητο:) Στο manual, τι sar γραφει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Οπως ειχα ποσταρει την προηγουμενη εβδομαδα (οπου και εχω στα χερια μου ενα test unit), το τηλεφωνακι ειναι οντως πολυ καλο καικατασκευαστικα και σε ολα τα αλλα. Αρνητικο για εμενα ειναι η τιμη του. στα 440 ευρω που κανει τωρα υπαρχουν ανταγωνιστικες προτασεις που δινου καλυτερο value for money. Αυτο βεβαια μπορει και να μην σημαινει τιποτα για τις πωλησεις που θα κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Καλοριζικο σε οσους το αγορασαν! Περιμενουμε αναλυτικες εντυπωσεις. Εγω προσωπικα θα ηθελα ενα δειγμα απο φωτο και ειδικα βραδυνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Δες τα δείγματα του C902 για βραδινές(για να έχεις μια ιδεα πως είναι το W995) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Αν βγαζει τετοιες φωτο τοτε ειναι πολυ καλο σε αυτο τον τομεα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knocky Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Καλοριζικο και Καλομιλητο:) Στο manual, τι sar γραφει? Η αναγραφομενη τιμη SAR ειναι 1.18W/Kg στα 10gr ιστου. Το οριο για την Ευρωπαικη Ενωση ειναι 2W/Kg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SelectivePants Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Μου ηρθε 438 € απο το E-click ,(γνησιοτατο παρακαλω). Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες , στιβαρη κατασκευη , η καμερα του ολα τα λεφτα. Επιτελους ενα W που ζουμαρει σε full αναλυση. Μεγαλη ευκολια το mini jack απο πανω. Ελληνικο menu??? Παράθεση Sent from my iPhone 4S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Αν βγαζει τετοιες φωτο τοτε ειναι πολυ καλο σε αυτο τον τομεα! :D Τετοιες βγάζει.Δηλαδή ούτε κακές ούτε καλές. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SelectivePants Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Η αναγραφομενη τιμη SAR ειναι 1.18W/Kg στα 10gr ιστου. Το οριο για την Ευρωπαικη Ενωση ειναι 2W/Kg. Ξερεις αν ειναι παραεισαγωγης? Το manual ειναι στα Ελληνικα? please reply ASAP Παράθεση Sent from my iPhone 4S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knocky Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Ξερεις αν ειναι παραεισαγωγης? Το manual ειναι στα Ελληνικα? please reply ASAP Παιδια ειπα και πριν πως ειναι γνησιοτατο. Ναι εχει ελληνικο μενου, και ελληνικο manual. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SelectivePants Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Παιδια ειπα και πριν πως ειναι γνησιοτατο. Ναι εχει ελληνικο μενου, και ελληνικο manual. Σε τι χρωμα το πηρες? Παράθεση Sent from my iPhone 4S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knocky Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Progressive Black Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Λιγο τσιμπημενο ειναι το SAR του ε?? Βεβαια μας εχει συνηθισει η SE σε τετοιες τιμες! Βασικα καποιους δεν τους επιρεαζει καθολου στον ανθρωπο ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knocky Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Λιγο τσιμπημενο ειναι το SAR του ε?? Βεβαια μας εχει συνηθισει η SE σε τετοιες τιμες! Βασικα καποιους δεν τους επιρεαζει καθολου στον ανθρωπο ειναι! Εδω δεν μας ενοχλουσε με τα πρωτα κινητα που εφταναν και τα 3W/Kg μερικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Ναι ρε μην κολλατε στο sar. Εξαλλου το'χω ξαναπει οτι οσο μικρο και να'ναι αμα εχετε συνεχεια το κινητο κολλημενο στ'αυτι θα παθετε ζημια! Bluetoothακι η ακουστικα και θα'ναι καλυτερα τα πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Χθες που ρωτησα στο Πλαίσιο πάντως η αποθήκη τους αναφέρει διαθεσιμότητα από 30/6/09. Αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει, είτε λίγο νωρίτερα είτε λίγο αργότερα. ειτε αργοτερα ειτε νωριτερα θα περιμενω να το παρω απο κει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Ναι ρε μην κολλατε στο sar. Εξαλλου το'χω ξαναπει οτι οσο μικρο και να'ναι αμα εχετε συνεχεια το κινητο κολλημενο στ'αυτι θα παθετε ζημια! Bluetoothακι η ακουστικα και θα'ναι καλυτερα τα πραγματα... Εννοειται απλα ειναι καποιοι που εχουν οντως προβλημα αλλα για την πλειοψηφια no problem! Ετσι κι αλλιως η SE εχει βγαλει πολυ χειροτερα π.χ. Κ770. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 ειτε αργοτερα ειτε νωριτερα θα περιμενω να το παρω απο κει. Και πολύ καλά θα κάνεις!;) Δεν χρειάζονται περιπέτειες. Και εγώ περιμένω να κυκλοφορήσει κανονικά πρώτα και να το δω από κοντά και μετά αν μου γεμίσει το μάτι θα το πάρω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts