WeeFairy Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Προσπαθησα να το κανω παλι και με γεματη μπαταρια αλλα ακριβως τα ιδια μου γραφει... Τι μπορει να φταιει? Αναγκαστηκα δηλαδη θα πρεπει να δωσω 20€ για αναβαθμιση αφου δεν βρισκω λυση? Να ξανακατεβασω το update service μηπως φταιει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Εχει καποιος οδηγιες για συνδεση στο ιντερνετ με το w995 ,μεσω του υπολογιστη? (modem------->pc------->w995) όχι το κινητο ως modem. Ευχαριστω εκ των προτερων Σπυρος Καλώς ήρθες στο forum! Ρίξε μια ματιά εδώ. Ελπίζω να σου δουλέψει. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Προσπαθησα να το κανω παλι και με γεματη μπαταρια αλλα ακριβως τα ιδια μου γραφει... Τι μπορει να φταιει? Αναγκαστηκα δηλαδη θα πρεπει να δωσω 20€ για αναβαθμιση αφου δεν βρισκω λυση? Να ξανακατεβασω το update service μηπως φταιει αυτο? Η συσκευασία του κινητού έχει ένα cd. Μέσα σ'αυτό υπάρχει το Update Service. Εγκατέστησέ το από το cd και προσπάθησε πάλι. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeeFairy Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Το περασα και απο το cd οπως μου ειπες αλλα και απο εκει ακριβως το ιδιο γινεται.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) Προσπαθησα να το κανω παλι και με γεματη μπαταρια αλλα ακριβως τα ιδια μου γραφει... Τι μπορει να φταιει? Αναγκαστηκα δηλαδη θα πρεπει να δωσω 20€ για αναβαθμιση αφου δεν βρισκω λυση? Να ξανακατεβασω το update service μηπως φταιει αυτο? φιλη μου γιατι δεν κανεις update απο το wifi του κινητου?? η ολη διαδικασια δεν κραταει περισσοτερο απο 10 λεπτα! επισης αναβαθμισης σε service point ειναι δωρεαν εχωντας αποδειξη αγορας. Edited February 7, 2010 by RAVER Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeeFairy Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Καταρχην ειμαι φιλη! :Ρ Γνωριζω πολλα για τα κινητα αλλα αυτο με το wifi δεν το ξερω.... :blink: Και το κινητο μου το εκαναν δωρο. Οποτε μπορεις να μου εξηγησεις πως θα κανω αυτο που δεν ξερω? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Καταρχην ειμαι φιλη! :Ρ Γνωριζω πολλα για τα κινητα αλλα αυτο με το wifi δεν το ξερω.... :blink: Και το κινητο μου το εκαναν δωρο. Οποτε μπορεις να μου εξηγησεις πως θα κανω αυτο που δεν ξερω? :D συγγνωμη!! για την μ@κ@κι@ μου να μην :blink: καλα το προφιλ.:down: το wifi ειναι ασυρματο δικτυο.το κινητο σου υποστηριζει συνδεση με wifi μπορεις να συνδεθεις σε ενα ελευθερο δικτυο και μεσα απο το μενου να πας και να πατησεις ενημερωση συσκευης και μετα ολα θα γινουν μονα τους.εφοσν εχεις και γνωσεις περι-κινητων καταλαβαινεις τι λεω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeeFairy Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 καλα το παιρνω πισω αυτο που ειπα.... δεν ξερω πως να το κανω αυτο.... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 καλα το παιρνω πισω αυτο που ειπα.... δεν ξερω πως να το κανω αυτο.... :cry: Θα βρεις κάποια περιοχή που να έχει WiFi ή θα ενεργοποιήσεις το WiFi από το μόντεμ σου (αν το υποστηρίζει), θα πας στο μενού "Συνδεσιμότητα" και μέσω της επιλογής WiFi θα αναζητήσεις και θα συνδεθείς στο δίκτυό σου ή στο δίκτυο της περιοχής στην οποία έχεις βρει ασύρματο Internet. P.s: Έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω Sony Ericsson κινητό και μπορεί να κάνω λάθος για το που βρίσκεται η επιλογή WiFi μέσα στη συσκευή σου. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Αυτό που σου λεει ο RAVER είναι να ενεργοποιήσεις το wifi του κινητού σου και συνδεθείς στο δίκτυο μέσω αυτού. Αφού συνδεθείς θα πας στο Μενού->Γενικές->Υπηρεσία Αναβάθμισης->Αναζήτηση για πακέτα αναβάθμισης και ας ελπίσουμε να δουλέψει Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goolag2005 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Καλώς ήρθες στο forum! Ρίξε μια ματιά εδώ. Ελπίζω να σου δουλέψει. :) Δεν παιρνει IP το usb δικτυο. τεσπα θα δοκιμασω manual Σ'ευχαριστω για το link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Δεν παιρνει IP το usb δικτυο. τεσπα θα δοκιμασω manual Σ'ευχαριστω για το link Κάποτε είχαμε φτιάξει έναν οδηγό για να σερφάρεις στο δίκτυο απο το κινητό που έχει συνδεθεί σε υπολογιστή που έχει δίκτο μέσω bluetooth. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο πες μου να το ψάξω. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goolag2005 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) Κάποτε είχαμε φτιάξει έναν οδηγό για να σερφάρεις στο δίκτυο απο το κινητό που έχει συνδεθεί σε υπολογιστή που έχει δίκτο μέσω bluetooth. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο πες μου να το ψάξω. :) Αν δεν ειναι κοπος. Εφαγα το forum αλλα δεν βρηκα κατι. EDIT: Ολα οκ . καταργησα ολα τα usb controlers και τα επανεγκαταστησα στην διαχειριση συσκευων. Πολυ καλη η συνδεση .θα δοκιμασω καποια στιγμη με bluetooth. Edited February 7, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Πολυ καλη η συνδεση .θα δοκιμασω καποια στιγμη με bluetooth. Ορίστε και ο οδηγός. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DenisTF Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 (edited) εκανα μόνος μου το debrand στο w995 και τωρα ειναι και αναβαθμιζμενο στο 036!! τορα ρε παιδια..μια βοήθεια για το πώς θα εγκαταστίσω στο κήνητο τα camera και acoustic drivers του rodriguez?? ενα tutorial καλό θα ήταν.. καλα το παιρνω πισω αυτο που ειπα.... δεν ξερω πως να το κανω αυτο.... :cry: κανε το update service απ'το pc και ακολουθα της οδιγείες..αν εχεις το νεότερο λογισμικο δεν πιράζει εσυ συνέχησε την αναβαθμιση κανονικά.. Edited February 8, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 εκανα μόνος μου το debrand στο w995 και τωρα ειναι και αναβαθμιζμενο στο 036!! τορα ρε παιδια..μια βοήθεια για το πώς θα εγκαταστίσω στο κήνητο τα camera και acoustic drivers του rodriguez?? ενα tutorial καλό θα ήταν.. Αφού συνδέσεις το κινητό με το a2uploader (ίδια διαδικασία με το debrand) και κατεβάσεις τα rar που σου δίνουν, κάνε τα εξής: 1) Αποσυμπίεσε τα rar. 2) Kάνε drag n drop τα acoustic files στη διαδρομή φακέλων ifs/settings/acoustic και του camdriver στην ifs/settings/camera. 3) Κλείσε το uploader, αποσύνδεσε το κινητό από το p/c και άνοιξέ το. Έχεις τελειώσει. :cool: Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neptune21 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Καλησπέρα σε όλους, Καλώς σας Βρήκα! Ήθελα τη γνώμη σας σε κάτι. Σε καινούργιο W995 είναι φυσιολογικό όταν σύρω το πορτάκι πάνω, όταν πλέον το πορτάκι είναι πάνω και ανοικτό, όταν πατάω τα πλήκτρα που είναι ακριβώς κάτω από την οθόνη στο πορτάκι(κεντρικό κουμπί, κουμπί κλήσης κλπ) να κάνει το πορτάκι κλάκ κλάκ και να παίζει το πορτάκι με την οθόνη? Δεν θα έπρεπε κανονικά όταν έχω σύρει το πορτάκι πάνω να είναι στιβαρό και όχι όποτε πατάω κουμπί να κάνει όλη η οθόνη κλάκ κλάκ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Καλησπέρα σε όλους, Καλώς σας Βρήκα! Ήθελα τη γνώμη σας σε κάτι. Σε καινούργιο W995 είναι φυσιολογικό όταν σύρω το πορτάκι πάνω, όταν πλέον το πορτάκι είναι πάνω και ανοικτό, όταν πατάω τα πλήκτρα που είναι ακριβώς κάτω από την οθόνη στο πορτάκι(κεντρικό κουμπί, κουμπί κλήσης κλπ) να κάνει το πορτάκι κλάκ κλάκ και να παίζει το πορτάκι με την οθόνη? Δεν θα έπρεπε κανονικά όταν έχω σύρει το πορτάκι πάνω να είναι στιβαρό και όχι όποτε πατάω κουμπί να κάνει όλη η οθόνη κλάκ κλάκ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καταρχήν καλωσήρθες!:) Δυστυχώς σχεδόν όλα τα κινητά με slider της SE είναι κατασκευασμένα έτσι οπότε η κατάσταση που περιέγραψες είναι ή μάλλον θεωρείται "φυσιολογική"!!.:wacko: Δεν πρόκειται για ελάττωμα απλά έτσι είναι η κατασκευή του κινητού! Σε άλλα είναι πιο σφιχτό και σε άλλα χοροπηδάει και έχει τζόγο. Βέβαια σε εσένα και εμένα αυτό φαίνεται και θα έπρεπε να θεωρείται ελάττωμα αλλά και να το πας να στο αντικαταστήσουν δεν υπάρχει καμία εγγύηση οτι και το άλλο δεν θα είναι πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση, είναι θέμα τύχης το αν θα σου προκύψει κάποιο καλό ή κάποιο που χορεύει τραμπάλα. Προσωπικά θεωρώ αδύνατο να χειριστώ άνετα ένα κινητό που μόλις πατάω τα πλήκτρα χοροπηδάει, είναι φοβερά εκνευριστικό!:mad: Πάντως είσαι ίσως και λίγο άτυχος γιατί το slider του W995 είναι γενικά αρκετά καλό αν και με λίγο τζόγο αλλά τα κρούσματα με ξεχαρβαλωμένο slider είναι πιστεύω λίγα. Edited February 10, 2010 by RAZR2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Καλησπέρα σε όλους, Καλώς σας Βρήκα! Ήθελα τη γνώμη σας σε κάτι. Σε καινούργιο W995 είναι φυσιολογικό όταν σύρω το πορτάκι πάνω, όταν πλέον το πορτάκι είναι πάνω και ανοικτό, όταν πατάω τα πλήκτρα που είναι ακριβώς κάτω από την οθόνη στο πορτάκι(κεντρικό κουμπί, κουμπί κλήσης κλπ) να κάνει το πορτάκι κλάκ κλάκ και να παίζει το πορτάκι με την οθόνη? Δεν θα έπρεπε κανονικά όταν έχω σύρει το πορτάκι πάνω να είναι στιβαρό και όχι όποτε πατάω κουμπί να κάνει όλη η οθόνη κλάκ κλάκ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΔΕΝ είναι φυσιολογικό. Άλλο ο τζόγος κι άλλο αυτό που περιγράφεις. Προφανώς έπεσες στην περίπτωση. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να το πας για αλλαγή. Μη ρισκάρεις αφήνοντάς το. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neptune21 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Το θέμα είναι ότι πρίν αγοράσω το εν λόγω κινητό, το είχα πιάσει στα χέρια μου, αφού το έχει ένας φίλος, και το slide ήταν στιβαρότατο. Με αυτό το δεδομένο το επέλεξα. Το τρελό είναι άλλο όμως. Φυσικά και κανένας δεν μου εγγυάται ότι και να μου το αντικαταστήσουν, το νέο κινητό δεν θα έχει και αυτό τζόγο. Διότι μου το αντικάτέστησαν. Και το νέο κινητό έχει τον ίδιο, μην πώ λίγο περισσότερο, τζόγο. Και πλέον πήγα ο ίδιος σε ένα άλλο service point της SE και το είδε εξειδικευμένος τεχνικός. Και μου είπε "αν σου αντικατέστησαν το παλιό, πρέπει να σου αντικαταστήσουν και αυτό". Και ότι "είναι θέμα παρτίδας". Μάλιστα μου έδειξε και δυό τρία ίδια καινούργια κινητά που είχαν από λιγότερο, ως καθόλου τζόγο. Αυτό είναι που λέμε : Άλλα αντ'άλλων !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) Το θέμα είναι ότι πρίν αγοράσω το εν λόγω κινητό, το είχα πιάσει στα χέρια μου, αφού το έχει ένας φίλος, και το slide ήταν στιβαρότατο. Με αυτό το δεδομένο το επέλεξα. Το τρελό είναι άλλο όμως. Φυσικά και κανένας δεν μου εγγυάται ότι και να μου το αντικαταστήσουν, το νέο κινητό δεν θα έχει και αυτό τζόγο. Διότι μου το αντικάτέστησαν. Και το νέο κινητό έχει τον ίδιο, μην πώ λίγο περισσότερο, τζόγο. Και πλέον πήγα ο ίδιος σε ένα άλλο service point της SE και το είδε εξειδικευμένος τεχνικός. Και μου είπε "αν σου αντικατέστησαν το παλιό, πρέπει να σου αντικαταστήσουν και αυτό". Και ότι "είναι θέμα παρτίδας". Μάλιστα μου έδειξε και δυό τρία ίδια καινούργια κινητά που είχαν από λιγότερο, ως καθόλου τζόγο. Αυτό είναι που λέμε : Άλλα αντ'άλλων !!! Φίλε μου δυστυχώς όπως σου είπα ήδη και διαπίστωσες και εσύ δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι και το νέο που θα σου δώσουν δεν θα είναι στην ίδια μοίρα. Ούτε είναι ακριβώς θέμα παρτίδας που σου είπαν γιατί το θέμα αυτό με το slider υπάρχει χρόνια με αρκετά μοντέλα της SE, έχει απλά να κάνει με τον τρόπο κατασκευής ο οποίος προφανώς δεν εξασφαλίζει οτι όλα θα είναι όμοια με την μικρότερη δυνατή απόκλιση. Άλλα είναι καλύτερα και άλλα χειρότερα. Δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση είτε το ανέχεσαι και το δουλεύεις έτσι είτε το πουλάς και παίρνεις κάτι άλλο.:( Edited February 11, 2010 by RAZR2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neptune21 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Επέστρεψα στο κατάστημα και το δεύτερο κινητό για υπερβολικό τζόγο στο slide... Σημειωτέον, ότι το κατάστημα δεν φταίει και τίποτε και είναι και εξυπηρετικοί. Μάλλον αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η SE. Σκέφτομαι από περιέργεια και μόνο, όταν σε λίγες μέρες πάω για καινούργια συσκευή πάλι, να πάρω πάλι SE W995.!! Αν δώ ότι έχει υπερβολικό τζόγο πάλι, θα σκεφτώ τι θα κάνω. Διαφορετικά μπορεί να αποφύγω το ρίσκο να πάω κατευθείαν για το Aino. Πάντως έχετε κάμια άλλη συμβουλή για το θέμα ή έχετε να προτείνετε μήπως κάποια άλλη συσκευή ; Ευχαριστώ παίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 θελεις να πεις οτι το επεστρεψες,και οτι στο αλλαξανε χωρις κανενα προβλημα??? εγω προσωπικα δεν το πιστευω αυτο γιατι το θεμα με το slide ειναι καθαρα μετρια ποιοτητας της συσκευης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neptune21 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Τη συσκευή την επέστρεψα στο κατάστημα κινητής 1 μέρα μετά την αγορά. Με φανερά υπερβολικό τζόγο, που ξεπερνάει μια μέτρια ποιότητα κατασκευής. Γι αυτό και ενέκριναν από τη SE αντικατάσταση. Το κουφό είναι όμως ότι και η δεύτερη συσκευή ( άλλο σφραγισμένο κουτί, με άλλο ΙΜΕΙ) είχε υπερβολικό τζόγο επίσης, και την επέστρεψα και αυτήν. Το ότι δεν είναι απλά μέτρια ποιότητα κατασκευής αποδείχθηκε από το ότι πήγα από μόνος μου σε SE service center και μίλησα με τον υπεύθυνο που μου έφερε και 3 ακόμη συσκευές καινούργιες W995 να δώ. Και όλες είχαν πολύ λιγότερο τζόγο και η μία ήταν στιβαρή. Η δική μου συσκευή ξεπερνούσε το ανεκτό. Πήρα τηλ. και τα κεντρικά της SE και τους ανέφερα το περιστατικό και μου είπαν ότι πρόκειται για"μεμονωμένο ατυχές περιστατικό". Αυτό βέβαια εγώ ΔΕΝ το πιστεύω. Αφού δεν είναι δυνατόν να αντικαθιστώ συσκευή και η δεύτερη να έχει το ίδιο πρόβλημα. Τοσο σύμπτωση? Μήπως υπάρχει παρτίδα με χάρβαλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DenisTF Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) ρε παιδια..εκανα κάπιες συγκρήσεις ανάμεσα στο w995 και στο πια κομμάτι μου γιατι το έχω 3 χρώνια w900..απο ότι καταλαβα το module της κάμερας του w900 ειναι απ΄τα καλήτερα στην αγωρά γιατι αν και μετά απο 3 χρώνια βλέπω της φοτογραφίες και η πιότιτα είναι εξερετική! δεν καταλαβένω όμως..πώς είναι δυνατόν να τραβάει καλήτερες φωτογραφίες απ'το w995? παραδέχομαι πως τα χρώματα σε αυτές του 995 ειναι πιό ζωιρά απ του 900..αλλα πάντα μετά την λήψη τους τους κάνω μια μικρή επεξεργασία σε αντίθεση, χρώμα και φοτινότιτα και μετά όλα τέλεια! το 900 έχει και το πιό δυνατό ηχείο που έχουμε δεί ποτέ σε κηνητό ακώμα και σήμερα..δυλαδή τι εχει πάθει η SE? μετά απο 5 χρώνια καν δεν έπρεπε να σηζητίθει αν υπάρχει σχέση αναμεσα σε ενα κηνητό του τότε με του σήμερα και να βγένει το 5 χρονών κηνητό καλήτερο? (σε θεμα φωτογραφίας ενοώ γιατί είναι συμαντικό για εμένα) Τη συσκευή την επέστρεψα στο κατάστημα κινητής 1 μέρα μετά την αγορά. Με φανερά υπερβολικό τζόγο, που ξεπερνάει μια μέτρια ποιότητα κατασκευής. Γι αυτό και ενέκριναν από τη SE αντικατάσταση. Το κουφό είναι όμως ότι και η δεύτερη συσκευή ( άλλο σφραγισμένο κουτί, με άλλο ΙΜΕΙ) είχε υπερβολικό τζόγο επίσης, και την επέστρεψα και αυτήν. Το ότι δεν είναι απλά μέτρια ποιότητα κατασκευής αποδείχθηκε από το ότι πήγα από μόνος μου σε SE service center και μίλησα με τον υπεύθυνο που μου έφερε και 3 ακόμη συσκευές καινούργιες W995 να δώ. Και όλες είχαν πολύ λιγότερο τζόγο και η μία ήταν στιβαρή. Η δική μου συσκευή ξεπερνούσε το ανεκτό. Πήρα τηλ. και τα κεντρικά της SE και τους ανέφερα το περιστατικό και μου είπαν ότι πρόκειται για"μεμονωμένο ατυχές περιστατικό". Αυτό βέβαια εγώ ΔΕΝ το πιστεύω. Αφού δεν είναι δυνατόν να αντικαθιστώ συσκευή και η δεύτερη να έχει το ίδιο πρόβλημα. Τοσο σύμπτωση? Μήπως υπάρχει παρτίδα με χάρβαλα? κείταξε να δείς αγόρι μου..το θεμά με τον τζόγο σε αύτο το κηνητο το ακούω συχνά εδω μέσα και αρχίζει να μου την δίνει στα νέυρα η SE! δώξα τον θεό δυλαδή για την τήχη μου που το δικό μου είναι στιβαρό και χωρίς προβλίματα γιατι το 70% βάζω στήχημα πως είναι ελατοματικα γιατι και η ξαδέρφη μου το ίδιο ειχε και το επέστρεψε και της είπαν πως οι 28 στης 30 συσκευες είχαν προβλήματα...τώρα αν είμουν στην θέση σού θα επέμενα στο ίδιο γιατι αν πέσεις σε καλό κηνητο αξίζει (σταυρόστε τα δάχτιλά σας να είναι) Υπενθύμιση από την Ο.Δ.: Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον μύνημα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση". Για πολλαπλή παράθεση πατάμε το αντίστοιχο κουμπάκι: http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_off.gif Edited February 11, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts