KaFFiR Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά! Είμαι χρίστης ΝΟΚΙΑ τα τελευταία 10 χρονια! Η μοίρα έφερε στα χέρια μου ένα SE W995 με την αιτήσια επιδότηση της εταιρικής μου σύνδεσης! Δεν μπορώ να το αλλάξω με απλές διαδικασίες, και ως φαντάρος σε άδεια, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω απο το να ψάχνω καταστήματα που θα έπερναν την συσκευή και θα μου έδιναν χρήματα, ή ένα ιphone, που θα προτιμούσα! Έτσι είπα να το κρατήσω! Το άνοιξα, είναι αρκετά όμορφο, και δείχνει ανθεκτικό! Σίγουρα θα είναι καλύτερο απο το ΝΟΚΙΑ 5610 που είχα μέχρι χτες. Επειδή είμαι ψύρρας όμως και θέλω 5 πραματάκια στο κινητό να λειτουργούν όπως θέλω, έχω να κάνω τις παρακάτω ερωτήσεις, και κάθε link - βοήθεια, είναι ευπρόσδεκτα!! 1. Το κινιτό είναι Cosmote, και έχει το εκνευριστικό κουμπάκι, my view στο δεξι κουμπί της πρόσοψης. Απ'οτι κατάλαβα δεν βγαίνει με κάποια ρίθμηση, όπως κάνουν τα αγαπημένα ΝΟΚΙΑ, αλλά θέλει Debrand και ιστοριες! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ :p (Υπάρχει περίπτωση να χαθούν κάτι παιχνιδάκια που έχει?? (Bowling - bubble town, diamond Island, Guitar Rock, Nitro Street racing, playman extreme, Real Football). 2.Θελώ πολύ να βάλω να χτυπάει το μήνυμα με τον Κλασσικό ΝΟΚΙΑ ήχο SMS. Αλλά τα νόκια δεν τον έχουν σαν ΜΙDI ωστε να τον στειλω με BT, αλλά τον έχουν στην database. Ξέρετε που θα μπορούσα να τον Βρώ?! 3. Πως δουλέυει το GPS που έχει το κινητό πάνω!! Ποιο είναι για πλοήγηση!??! Το Google Maps, ή το Wayfinder Navigator ? Αυτά για την ώρα! Θα προσθέσω ότι νέο μου έρχεται!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά! Είμαι χρίστης ΝΟΚΙΑ τα τελευταία 10 χρονια! Η μοίρα έφερε στα χέρια μου ένα SE W995 με την αιτήσια επιδότηση της εταιρικής μου σύνδεσης! Δεν μπορώ να το αλλάξω με απλές διαδικασίες, και ως φαντάρος σε άδεια, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω απο το να ψάχνω καταστήματα που θα έπερναν την συσκευή και θα μου έδιναν χρήματα, ή ένα ιphone, που θα προτιμούσα! Έτσι είπα να το κρατήσω! Το άνοιξα, είναι αρκετά όμορφο, και δείχνει ανθεκτικό! Σίγουρα θα είναι καλύτερο απο το ΝΟΚΙΑ 5610 που είχα μέχρι χτες. Επειδή είμαι ψύρρας όμως και θέλω 5 πραματάκια στο κινητό να λειτουργούν όπως θέλω, έχω να κάνω τις παρακάτω ερωτήσεις, και κάθε link - βοήθεια, είναι ευπρόσδεκτα!! 1. Το κινιτό είναι Cosmote, και έχει το εκνευριστικό κουμπάκι, my view στο δεξι κουμπί της πρόσοψης. Απ'οτι κατάλαβα δεν βγαίνει με κάποια ρίθμηση, όπως κάνουν τα αγαπημένα ΝΟΚΙΑ, αλλά θέλει Debrand και ιστοριες! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ :p (Υπάρχει περίπτωση να χαθούν κάτι παιχνιδάκια που έχει?? (Bowling - bubble town, diamond Island, Guitar Rock, Nitro Street racing, playman extreme, Real Football). 2.Θελώ πολύ να βάλω να χτυπάει το μήνυμα με τον Κλασσικό ΝΟΚΙΑ ήχο SMS. Αλλά τα νόκια δεν τον έχουν σαν ΜΙDI ωστε να τον στειλω με BT, αλλά τον έχουν στην database. Ξέρετε που θα μπορούσα να τον Βρώ?! 3. Πως δουλέυει το GPS που έχει το κινητό πάνω!! Ποιο είναι για πλοήγηση!??! Το Google Maps, ή το Wayfinder Navigator ? Αυτά για την ώρα! Θα προσθέσω ότι νέο μου έρχεται!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Για να βγαλεις την σπαστικη συντομευση του mycosmos view θα πρεπει να βγαλεις αυτο το μενου και να κανεις το κινητο σκετη συσκευη. αυτο μοπρεις να το κανεις απο το νετ πληρωνοντας καποιο ποσο..η να το στειλεις στο 9volto.gr τα παιχνιδια και τις εφαρμογες και τους ηχους κλησεις θα τους χασεις.αλλα με λιγο ψαξιμο θα τα ξαναβρεις. και στις 2 περιπτωσεις η χανεις την εγγυηση. τους ηχους των κλασσικων νοκια θα σου τους στειλω εγω.εχεις προσωπικο μηνυμα.;) το gps για να δουλεψει θα πρεπει να συνδεθεις στο ιντερνετ και να κατεβασεις δεδομενα.δουλευει με ογκοχρεωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaFFiR Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Για να βγαλεις την σπαστικη συντομευση του mycosmos view θα πρεπει να βγαλεις αυτο το μενου και να κανεις το κινητο σκετη συσκευη. αυτο μοπρεις να το κανεις απο το νετ πληρωνοντας καποιο ποσο..η να το στειλεις στο 9volto.gr τα παιχνιδια και τις εφαρμογες και τους ηχους κλησεις θα τους χασεις.αλλα με λιγο ψαξιμο θα τα ξαναβρεις. και στις 2 περιπτωσεις η χανεις την εγγυηση. τους ηχους των κλασσικων νοκια θα σου τους στειλω εγω.εχεις προσωπικο μηνυμα.;) το gps για να δουλεψει θα πρεπει να συνδεθεις στο ιντερνετ και να κατεβασεις δεδομενα.δουλευει με ογκοχρεωση. Για το GPS, πρεπει να είμαι μόνιμα στο internet, όσο θέλω να βλεπω χάρτες δηλαδή, δεν μπορώ να μπω με το wireless, να κατεβάσω τους χάρτες, και αυτό μετά να μου δίνει απλά το στίγμα χωρίς να συνδέεται κάπου?! Thnx for everything καταρχας! Κατα δεύτερων, άλλη ερώτηση! Βλέπω πως όταν γράφω sms, γύρω στους 90 χαρακτήρες, μου δείχνει πως αλλάζει SMS (SMS 2 κτλ). Απ'οσο θυμάμαι απο τα ΝΟΚΙΑ, το έκαναν αυτό και σε χρέωναν παραπάνω, αλλά έκανες μία ρύθμηση (Υποστήρηξη χαρακτήρων ---> Περιορισμένη) και τα SMS γίνονταν τα κλασικα πατροπαράδωτα 160 χαρακτήρων!! Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα Ericsson ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Βλέπω πως όταν γράφω sms, γύρω στους 90 χαρακτήρες, μου δείχνει πως αλλάζει SMS (SMS 2 κτλ). Απ'οσο θυμάμαι απο τα ΝΟΚΙΑ, το έκαναν αυτό και σε χρέωναν παραπάνω, αλλά έκανες μία ρύθμηση (Υποστήρηξη χαρακτήρων ---> Περιορισμένη) και τα SMS γίνονταν τα κλασικα πατροπαράδωτα 160 χαρακτήρων!! Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα Ericsson ? Εδώ θα δεις πώς να κάνεις debrand και εδώ πώς να γράφεις με 160 χαρακτήρες Μιας και είσαι καινούριος στα SE ρίξε μια ματιά Sony Ericsson FAQ. Ότι άλλο χρειστείς εδώ είμαστε! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 και εγω επισης δεν θυμαμαι αλλο slider της SE με τετοια τελεια κατασκευη Σε προσωπικό επίπεδο, και αφού έχουν περάσει και άλλες SE συσκευές από τα χέρια μου, οφείλω να ομολογήσω ότι είναι η πρώτη που δεν με έχει ικανοποιήσει σχεδόν καθόλου. Ο τζόγος είναι μεν ελαφρύς στην αίσθηση αλλά υπαρκτός, αν αντιθέσει με τα προηγούμενα slide κινητά στα οποία δεν υπήρχε ούτε υποψία τζόγου. Πήγα στο κατάστημα που προμηθεύτηκα την εν λόγω συσκευή και έλεγξα και άλλες υπάρχουσες, με τα ίδια αποτελέσματα. Αν εντοπίσω κάποια συσκευή που να μου κάνει έστω και λίγο κλικ, αυτή μάλλον θα πάρει πόδι... Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Μια ερωτησούλα σε παλαιότερους κατόχους της συσκευής. Είναι φυσιολόγικό να έχει κάποιον μικρό τζόγο η συσκευή στο slide είτε με το slide σε πλήρη έκταση η με το slide μαζεμένο; Αν και γενικά πολλά slider κινητά έχουν τζόγο, έστω και ελάχιστο, ειδικά για τα SE, ναι είναι "φυσιολογικό"! Μάλιστα του W995 είναι από τα πλέον στιβαρά σε σχέση με άλλα μοντέλα της εταιρείας αλλά πάντα παίζει ρόλο και το κάθε κομμάτι. Σε κάποιον μπορεί να τύχει κάποιο με σφιχτό slider και σε κάποιον άλλο κάποιο με αρκετό τζόγο. Είναι βέβαια εκνευριστικό, ειδικά αν είναι έντονο αλλά μη φιβάσαι οτι θα πάθει κάτι, απλά έτσι είναι η κατασκευή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Μπορεί να μην παθαίνει τίποτα,όμως ο τζόγος δίνει την αίσθηση φθηνής κατασκευής,κάτι που δε γίνεται άμεσα αντιληπτό όταν η συσκευή κοστίζει κοντά στα 400 ευρώ (τώρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Εγω ειδικα σε αυτο το κομματι ειμαι ποοολυ ψειρας,θελω να εχει οσο πιο στιβαρο slide γινετε!!!!:):D Και απ τα 3 τελευταια μοντελα της SE C905,W995,Aino εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος σε αυτο το σημειο! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaFFiR Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 To GPS που έχει πάνω του το κινητό, άκουσα πως δεν λειτουργεί σαν κανονικός πλοηγός, όπως κάνουν τα ΝΟΚΙΑ για παράδειγμα, ή οι πλοηγοί της αγοράς, και έχει ένα περίεργο συστημα που χρειάζεται σύνδεση στο ιντερνετ, και υπολογίζει την θέση σου και κάτι τέτοια!!! Είναι όσο "μούφα" ακούγεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 To GPS που έχει πάνω του το κινητό, άκουσα πως δεν λειτουργεί σαν κανονικός πλοηγός, όπως κάνουν τα ΝΟΚΙΑ για παράδειγμα, ή οι πλοηγοί της αγοράς, και έχει ένα περίεργο συστημα που χρειάζεται σύνδεση στο ιντερνετ, και υπολογίζει την θέση σου και κάτι τέτοια!!! Είναι όσο "μούφα" ακούγεται??? Εκτός συγκεκριμένων συσκευών, όλες οι υπόλοιπες λειτουργούν με a-GPS που υποδηλώνει ότι το GPS της συσκευής λειτουργεί με υποβοήθηση από το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας. Σε κάποιες συσκευές υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις μόνο το GPS χωρίς την υποβοήθηση. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Μπορεί να μην παθαίνει τίποτα,όμως ο τζόγος δίνει την αίσθηση φθηνής κατασκευής,κάτι που δε γίνεται άμεσα αντιληπτό όταν η συσκευή κοστίζει κοντά στα 400 ευρώ (τώρα) Συμφωνώ απόλυτα! Πάντως το W995 ευτυχώς έχει γενικά αρκετά καλό slider σε σχέση με τα περισσότερα άλλα μοντέλα της εταιρείας. Το Aino βέβαια έχει το καλύτερο και πιο στιβαρό slider από όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenica Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Εχω κ εγω το κινητο εδω και 2 μερες και θα ηθελα να ρωτησω κατι. 1) Γιατι στην δημιουργια μηνυματων ενω εχω ρυθμισει να γραφει με κεφαλαια-μικρα γραφει μονο κεφαλαια; Μπορει να διορθωθει αυτο; 2)Μπορει να μου πει καποιος πως γινεται η αναβαθμιση; Προσπαθω να το κανω οπως λεει στο Update Service, το συνδεω πατωντας το c και τα σχετικα, αλλα μετα τι κανω; Δεν μου βγαζει τιποτε αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Εχω κ εγω το κινητο εδω και 2 μερες και θα ηθελα να ρωτησω κατι. 1) Γιατι στην δημιουργια μηνυματων ενω εχω ρυθμισει να γραφει με κεφαλαια-μικρα γραφει μονο κεφαλαια; Μπορει να διορθωθει αυτο; 2)Μπορει να μου πει καποιος πως γινεται η αναβαθμιση; Προσπαθω να το κανω οπως λεει στο Update Service, το συνδεω πατωντας το c και τα σχετικα, αλλα μετα τι κανω; Δεν μου βγαζει τιποτε αλλο. Χρόνια πολλά και σε σένα:lol::lol::lol:. 1) Προφανώς η γλώσσα γραφής μηνυμάτων είναι ρυθμισμένη στα ελληνικά. Άλλαξέ το και βάλ' το στο "τυπικό abc". Θα λειτουργήσει σωστά. 2) Θα προσέξεις, πριν κάνεις τη διαδικασία, η μπαταρία σου να είναι φορτισμένη πλήρως. Η αλήθεια είναι πως το καλώδιο σύνδεσης είναι ψιλοχάλια και δεν κάνει καλή επαφή. Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου. Επανέλαβε τη σύνδεση του τηλεφώνου πατώντας ταυτόχρονα το c μέχρι να πιάσει. Όταν συνδεθεί θα το δεις στην οθόνη του υπολογιστή σου. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Να ρωτησω αν εχουμε νεο software περαν του 090906? Το W995 ειναι κορυφη! Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenica Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 empathis, επειδη η πληκρολογιση με το "τυπικό abc" δεν με βολευει καθολου, θελω να εχω και την λειτουργια Τ9 δεν γινεται να συνδιαστουν και τα δυο; Οσο για την αναβαθμιση θα ξαναπροσπαθησω και βλεπουμε. Ευχαριστω παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Να ρωτησω αν εχουμε νεο software περαν του 090906? Το W995 ειναι κορυφη! Η πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού είναι η R1GA031. Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Εχω κ εγω το κινητο εδω και 2 μερες και θα ηθελα να ρωτησω κατι. 1) Γιατι στην δημιουργια μηνυματων ενω εχω ρυθμισει να γραφει με κεφαλαια-μικρα γραφει μονο κεφαλαια; Μπορει να διορθωθει αυτο; 2)Μπορει να μου πει καποιος πως γινεται η αναβαθμιση; Προσπαθω να το κανω οπως λεει στο Update Service, το συνδεω πατωντας το c και τα σχετικα, αλλα μετα τι κανω; Δεν μου βγαζει τιποτε αλλο. 1.Με μικρά γράμματα γράφει μόνο όταν έχεις ενεργή τη λειτουργία Εθνικών Χαρακτήρων. Είναι στις επιλογές των μηνυμάτων. Αν την έχεις όμως ενεργή,θα μπορείς να γράφεις έως και 70 χαρακτήρες το πολύ σε κάθε μηνυμα. 2.Συνδέεις πρώτα το καλώδιο στον υπολογιστή κι έπειτα στη συσκευή και την ίδια στιγμή κρατάς πατημένο το c έως ότου σου πει να το αφήσεις. Δεν το αφήνεις εάν δε σου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Εχω την συσκευή κοντά στον ενα μηνα και δεν εχω κανένα παραπονο μονο οτι το slider ετυχε και απο την αρχή και ειχε αρκετό τζόγο. Αν το παω στο service θα κανουνε κατι λετε η θα μου λενε ενταξει δεν ειναι τιποτα ολα ετσι ειναι.. Απλα ειναι λιγο σπαστικο.. Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Εχω την συσκευή κοντά στον ενα μηνα και δεν εχω κανένα παραπονο μονο οτι το slider ετυχε και απο την αρχή και ειχε αρκετό τζόγο. Αν το παω στο service θα κανουνε κατι λετε η θα μου λενε ενταξει δεν ειναι τιποτα ολα ετσι ειναι.. Απλα ειναι λιγο σπαστικο.. τιποτα δεν θα σου κανουν.αυτο θεωρειται φυσιολογικη φθορα του κινητου απο την πολυχρησια.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Η πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού είναι η R1GA031. . Εγω συνδεομαι με wifi αλλα μου λεει οτι εχω ηδη την πιο προσφατη ενω εχω την R1GA026 Απο που και πως θα βρω την χχχχ031? Και με το Sony-Ericsson Update μεσω Usb παλι το ιδιο ,οτι εχω την τελευταια εκδοση.. Καμια ιδεα? Ευχαριστω και Χρονια Πολλα σε ολους..:) Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Και εμενα μου βγαζει οτι η τελευταια ειναι η R1GA026 :confused: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Γεια σας,εχω ενα W995 και προσπαθω να βρω μια ρυθμιση αλλα δε τη βρισκω.αποτι καταλαβα εχει αισθητηρα φωτος και προσαρμοζει καθε φορα τη φωτεινοτητα της οθονης αναλογα με το εξωτερικο φως.αλλα μουχει σπασει τα νευρα γιατι αλλαζει συνεχεια.φοβαμαι μη χαλασει κιολας.υπαρχει πουθενα τροπος να κλεινει αυτο? επισης για το gps,λειτουργει σαν κανονικο GPS?(πχ εχω το Ν79 και εχει κανονικο pgs) ή παντα θα μου λεει στο περιπου που ειμαι?γιατι το ειχα μιση ωρα εξω και δε με εβρισκε κανενας δορυφορος.μονο το ιντερνετ αλλα μουλεγε στο περιπου που ειμαι.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 τιποτα δεν θα σου κανουν.αυτο θεωρειται φυσιολογικη φθορα του κινητου απο την πολυχρησια.:) Ουτε ενας μήνας θεωρείτε πολυχρησια?? Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Ουτε ενας μήνας θεωρείτε πολυχρησια?? Εφόσον όπως λες το κινητό είχε εξαρχής αρκετό τζόγο δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, έτσι είναι το κινητό! Κάποια κομμάτια έχουν λιγότερο και κάποια περισσότερο τζόγο, έιναι θέμα κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Το έφαγα το κινητακι δεν ξερω πως αλλά κατάφερα και εσπασα το ελατηριο του slide (εκανα μαλ@@) και δεν ανοίγει τωρα και το κινητό είναι σαν να το βγαλες τώρα απο το κουτί.. Το πήγα στο service και θα με ενημερώσουνε μετα τις 10/01. Απο χρώμα αν και αυτό είναι υποκεμενικο ποιο πιστευτε οτι πιο ωραίο μαυρο η ασημί? Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Το έφαγα το κινητακι δεν ξερω πως αλλά κατάφερα και εσπασα το ελατηριο του slide (εκανα μαλ@@) και δεν ανοίγει τωρα και το κινητό είναι σαν να το βγαλες τώρα απο το κουτί.. Το πήγα στο service και θα με ενημερώσουνε μετα τις 10/01. Απο χρώμα αν και αυτό είναι υποκεμενικο ποιο πιστευτε οτι πιο ωραίο μαυρο η ασημί? και να ξερεις οτι την βλαβη την χρεωνεσαι εσυ 100%.τωρα εμενα προσωπικα μ'αρεσει το μαυρο :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts