Jump to content

domenica

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About domenica

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 28

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

domenica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. στα Samsung δεν μου αρέσει καθόλου το ντιζάιν τους. έχουν πολλές καμπύλες για τα γούστα μου και επίσης έχω ακούσει διάφορα για πολλά προβλήματα με καμενες οθόνες έκρηξεις κλπ αν και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν. το HTC 10 θα το κοιτάξω. το ois δεν αφορά μόνο το βίντεο; γιατί με την λήψη βίντεο δεν ασχολούμαι τόσο οπότε δεν με πειράζει. όχι ότι θα με χαλούσε αν είχε βέβαια
  2. περίπου στα 380 ευρώ ξεκινάνε οι τιμές στο σκρουτζ για το performance και το p9. μεταξύ των 2 ποιο θεωρείτε ότι έχει καλύτερη κάμερα;
  3. Καλή χρονιά σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούργιο κινητό και μετά από όσα έχω διαβάσει σχετικά είμαι ανάμεσα σε xperia x performance, το Huawei p9 και το Huawei honor 8. Επειδή δεν αγοράζω συχνά νέα κινητά θέλω κάτι που να το έχω για τα επόμενα 3 χρόνια τουλάχιστον. η χρήση μου είναι κυρίως ίντερνετ κλήσεις viber fd και θέλω να έχει μια καλή κάμερα. θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί δεν μπορώ να καταλήξω στην επιλογή ενός από τα τρία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Καλη χρονια σε ολους, καλη επιτυχια και χρονια πολλα στους εορταζοντες σημερα!
  5. empathis, επειδη η πληκρολογιση με το "τυπικό abc" δεν με βολευει καθολου, θελω να εχω και την λειτουργια Τ9 δεν γινεται να συνδιαστουν και τα δυο; Οσο για την αναβαθμιση θα ξαναπροσπαθησω και βλεπουμε. Ευχαριστω παντως!
  6. Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Εχω κ εγω το κινητο εδω και 2 μερες και θα ηθελα να ρωτησω κατι. 1) Γιατι στην δημιουργια μηνυματων ενω εχω ρυθμισει να γραφει με κεφαλαια-μικρα γραφει μονο κεφαλαια; Μπορει να διορθωθει αυτο; 2)Μπορει να μου πει καποιος πως γινεται η αναβαθμιση; Προσπαθω να το κανω οπως λεει στο Update Service, το συνδεω πατωντας το c και τα σχετικα, αλλα μετα τι κανω; Δεν μου βγαζει τιποτε αλλο.
  7. Καλοριζικο σε οσους το πηραν!:) Να ρωτησω η συσκευασια τι περιλαμβανει??
  8. καλησπερα παιδια. Σκεφτομαι να αγορασω κ εγω το κινητο αλλα εχω καποιους ενδιασμους. Μιας κ δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε κινητο με οθονη αφης φοβαμαι μηπως δεν με βολεψει η λειτουργια της. Γενικα ειναι ευκολο να συνηθισει καποιος την οθονη αφης η ειναι καλυτερα με τα πληκτρα? Επειδη δεν αλλαζω συνεχεια κινητα θελω να παρω καποιο κ να το εχω για οσο κρατησει. Αλλα αν δεν μπορω να το λειτουργησω τοτε δεν εχει νοημα :worry: Επισης απο μπαταρια ποσο κραταει?
  9. Eυχαριστω για την απαντηση σκατζοχοιρε, να'σαι καλα :)
  10. Καλημερα παιδια. Να ρωτησω κ εγω καποια πραγματα μιας κ σκεφτομαι κ εγω να το αγορασω. υπαρχει καθηστερηση κατα την ληψη των φωτογραφιων? οταν καποιος σε καλει ο ηχος κλησης ακουγεται απο το πρωτο κουδουνισμα η απο το δευτερο? οταν βρει απο δυκτιο 3G ο ηχος παραμορφωνεται? Ολα τα παραπανω τα παρουσιαζει το Ν80 που εχω τωρα κ ειναι πολυ εκνευριστικα. Κυριως το δευτερο μιας κ δεν καταλαβαινω ποτε καποιος μου κανει αναπαντητη παρα μονο αν κοιταξω απο μονη μου το κινητο. Επισης θα μπορουσε καποιος να γραψει συγκεντρωτικα τα συν κ τα πλην του η ζηταω πολλα:rolleyes::whistle:
  11. Καλημερα! Εγω προσφατα απεκτησα το Ν80 και εχω προσεξει οτι οταν καποιος με παιρνει τηλ. ο ηχος αρχιζει να ακουγεται μετα το δευτερο κουδουνισμα. Δηλ. μια αναπαντητη δεν την καταλαβαινω παρα μονο αν κοιταξω στο κινητο. Αυτο μπορω να το αλλαξω? Επισης οταν βγαζω φωτο ενω στην αρχη ακουγοταν ο ηχος κανονικα τωρα πλεω δεν ακουγεται. Τι μπορω να κανω? (το προφιλ που εχω δεν ειναι στο αθορυβο):worry:
×
×
  • Create New...