Jump to content

Sony Ericsson W995

nikos_se
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ SONYERICSSON W995 ΜΕ ΔΕΚΤΗ GPS!

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ MLS DESTINATOR

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ DESTINATOR ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΑΖΙ!

Φίλε clickis[/member] θα σε παρακαλούσα να μην χρησιμοποιείς γραφή με συνεχόμενους κεφαλαίους χαρακτήρες. Πέραν του δυσανάγνωστου κειμένου, κάτι τέτοιο ισοδυναμεί με αύξηση του τόνου της φωνής και επίσης απαγορεύεται από τους όρους χρήσης.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ SONYERICSSON W995 ΜΕ ΔΕΚΤΗ GPS!

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ MLS DESTINATOR

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ DESTINATOR ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΑΖΙ!

Παιδια να το ξαναπουμε ακομα 1 φορα.

Τα κινητα ΚΛΕΙΣΤΟΥ λειτουργικου οπως τα 905,995,Αινο κ.α. ΔΕ τρεχουν τετοια προγραμματα GPS οπως Destinator iGO η εφαρμογων για Symbian(π.χ. Garmin).

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Μια ερωτησούλα σε παλαιότερους κατόχους της συσκευής.

Είναι φυσιολόγικό να έχει κάποιον μικρό τζόγο η συσκευή στο slide

είτε με το slide σε πλήρη έκταση η με το slide μαζεμένο;

Racing because all other sports require one ball only!

εμενα του φιλου μου που το εχει 6 μηνες το κινητο παραδοξως ειναι "βραχος" και εχει :food: κακομεταχειρηση παρα πολυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!

Είμαι χρίστης ΝΟΚΙΑ τα τελευταία 10 χρονια!

Η μοίρα έφερε στα χέρια μου ένα SE W995 με την αιτήσια επιδότηση της εταιρικής μου σύνδεσης!

Δεν μπορώ να το αλλάξω με απλές διαδικασίες, και ως φαντάρος σε άδεια, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω απο το να ψάχνω καταστήματα που θα έπερναν την συσκευή και θα μου έδιναν χρήματα, ή ένα ιphone, που θα προτιμούσα!

Έτσι είπα να το κρατήσω!

Το άνοιξα, είναι αρκετά όμορφο, και δείχνει ανθεκτικό!

Σίγουρα θα είναι καλύτερο απο το ΝΟΚΙΑ 5610 που είχα μέχρι χτες.

Επειδή είμαι ψύρρας όμως και θέλω 5 πραματάκια στο κινητό να λειτουργούν όπως θέλω, έχω να κάνω τις παρακάτω ερωτήσεις, και κάθε link - βοήθεια, είναι ευπρόσδεκτα!!

1. Το κινιτό είναι Cosmote, και έχει το εκνευριστικό κουμπάκι, my view στο δεξι κουμπί της πρόσοψης. Απ'οτι κατάλαβα δεν βγαίνει με κάποια ρίθμηση, όπως κάνουν τα αγαπημένα ΝΟΚΙΑ, αλλά θέλει Debrand και ιστοριες! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ :p (Υπάρχει περίπτωση να χαθούν κάτι παιχνιδάκια που έχει?? (Bowling - bubble town, diamond Island, Guitar Rock, Nitro Street racing, playman extreme, Real Football).

2.Θελώ πολύ να βάλω να χτυπάει το μήνυμα με τον Κλασσικό ΝΟΚΙΑ ήχο SMS. Αλλά τα νόκια δεν τον έχουν σαν ΜΙDI ωστε να τον στειλω με BT, αλλά τον έχουν στην database. Ξέρετε που θα μπορούσα να τον Βρώ?!

3. Πως δουλέυει το GPS που έχει το κινητό πάνω!! Ποιο είναι για πλοήγηση!??! Το Google Maps, ή το Wayfinder Navigator ?

Αυτά για την ώρα! Θα προσθέσω ότι νέο μου έρχεται!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!

Είμαι χρίστης ΝΟΚΙΑ τα τελευταία 10 χρονια!

Η μοίρα έφερε στα χέρια μου ένα SE W995 με την αιτήσια επιδότηση της εταιρικής μου σύνδεσης!

Δεν μπορώ να το αλλάξω με απλές διαδικασίες, και ως φαντάρος σε άδεια, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω απο το να ψάχνω καταστήματα που θα έπερναν την συσκευή και θα μου έδιναν χρήματα, ή ένα ιphone, που θα προτιμούσα!

Έτσι είπα να το κρατήσω!

Το άνοιξα, είναι αρκετά όμορφο, και δείχνει ανθεκτικό!

Σίγουρα θα είναι καλύτερο απο το ΝΟΚΙΑ 5610 που είχα μέχρι χτες.

Επειδή είμαι ψύρρας όμως και θέλω 5 πραματάκια στο κινητό να λειτουργούν όπως θέλω, έχω να κάνω τις παρακάτω ερωτήσεις, και κάθε link - βοήθεια, είναι ευπρόσδεκτα!!

1. Το κινιτό είναι Cosmote, και έχει το εκνευριστικό κουμπάκι, my view στο δεξι κουμπί της πρόσοψης. Απ'οτι κατάλαβα δεν βγαίνει με κάποια ρίθμηση, όπως κάνουν τα αγαπημένα ΝΟΚΙΑ, αλλά θέλει Debrand και ιστοριες! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ :p (Υπάρχει περίπτωση να χαθούν κάτι παιχνιδάκια που έχει?? (Bowling - bubble town, diamond Island, Guitar Rock, Nitro Street racing, playman extreme, Real Football).

2.Θελώ πολύ να βάλω να χτυπάει το μήνυμα με τον Κλασσικό ΝΟΚΙΑ ήχο SMS. Αλλά τα νόκια δεν τον έχουν σαν ΜΙDI ωστε να τον στειλω με BT, αλλά τον έχουν στην database. Ξέρετε που θα μπορούσα να τον Βρώ?!

3. Πως δουλέυει το GPS που έχει το κινητό πάνω!! Ποιο είναι για πλοήγηση!??! Το Google Maps, ή το Wayfinder Navigator ?

Αυτά για την ώρα! Θα προσθέσω ότι νέο μου έρχεται!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Για να βγαλεις την σπαστικη συντομευση του mycosmos view θα πρεπει να βγαλεις αυτο το μενου και να κανεις το κινητο σκετη συσκευη.

αυτο μοπρεις να το κανεις απο το νετ πληρωνοντας καποιο ποσο..η να το στειλεις στο 9volto.gr

τα παιχνιδια και τις εφαρμογες και τους ηχους κλησεις θα τους χασεις.αλλα με λιγο ψαξιμο θα τα ξαναβρεις.

και στις 2 περιπτωσεις η χανεις την εγγυηση.

τους ηχους των κλασσικων νοκια θα σου τους στειλω εγω.εχεις προσωπικο μηνυμα.;)

το gps για να δουλεψει θα πρεπει να συνδεθεις στο ιντερνετ και να κατεβασεις δεδομενα.δουλευει με ογκοχρεωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να βγαλεις την σπαστικη συντομευση του mycosmos view θα πρεπει να βγαλεις αυτο το μενου και να κανεις το κινητο σκετη συσκευη.

αυτο μοπρεις να το κανεις απο το νετ πληρωνοντας καποιο ποσο..η να το στειλεις στο 9volto.gr

τα παιχνιδια και τις εφαρμογες και τους ηχους κλησεις θα τους χασεις.αλλα με λιγο ψαξιμο θα τα ξαναβρεις.

και στις 2 περιπτωσεις η χανεις την εγγυηση.

τους ηχους των κλασσικων νοκια θα σου τους στειλω εγω.εχεις προσωπικο μηνυμα.;)

το gps για να δουλεψει θα πρεπει να συνδεθεις στο ιντερνετ και να κατεβασεις δεδομενα.δουλευει με ογκοχρεωση.

Για το GPS, πρεπει να είμαι μόνιμα στο internet, όσο θέλω να βλεπω χάρτες δηλαδή, δεν μπορώ να μπω με το wireless, να κατεβάσω τους χάρτες, και αυτό μετά να μου δίνει απλά το στίγμα χωρίς να συνδέεται κάπου?!

Thnx for everything καταρχας!

Κατα δεύτερων, άλλη ερώτηση!

Βλέπω πως όταν γράφω sms, γύρω στους 90 χαρακτήρες, μου δείχνει πως αλλάζει SMS (SMS 2 κτλ). Απ'οσο θυμάμαι απο τα ΝΟΚΙΑ, το έκαναν αυτό και σε χρέωναν παραπάνω, αλλά έκανες μία ρύθμηση (Υποστήρηξη χαρακτήρων ---> Περιορισμένη) και τα SMS γίνονταν τα κλασικα πατροπαράδωτα 160 χαρακτήρων!!

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα Ericsson ?

Βλέπω πως όταν γράφω sms, γύρω στους 90 χαρακτήρες, μου δείχνει πως αλλάζει SMS (SMS 2 κτλ). Απ'οσο θυμάμαι απο τα ΝΟΚΙΑ, το έκαναν αυτό και σε χρέωναν παραπάνω, αλλά έκανες μία ρύθμηση (Υποστήρηξη χαρακτήρων ---> Περιορισμένη) και τα SMS γίνονταν τα κλασικα πατροπαράδωτα 160 χαρακτήρων!!

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα Ericsson ?

Εδώ θα δεις πώς να κάνεις debrand και εδώ πώς να γράφεις με 160 χαρακτήρες

Μιας και είσαι καινούριος στα SE ρίξε μια ματιά Sony Ericsson FAQ.

Ότι άλλο χρειστείς εδώ είμαστε! :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

εμενα του φιλου μου που το εχει 6 μηνες το κινητο παραδοξως ειναι "βραχος" και εχει :food: κακομεταχειρηση παρα πολυ.

και εγω επισης δεν θυμαμαι αλλο slider της SE με τετοια τελεια κατασκευη

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

και εγω επισης δεν θυμαμαι αλλο slider της SE με τετοια τελεια κατασκευη

Σε προσωπικό επίπεδο, και αφού έχουν περάσει και άλλες SE συσκευές από τα χέρια μου,

οφείλω να ομολογήσω ότι είναι η πρώτη που δεν με έχει ικανοποιήσει σχεδόν καθόλου.

Ο τζόγος είναι μεν ελαφρύς στην αίσθηση αλλά υπαρκτός, αν αντιθέσει με τα

προηγούμενα slide κινητά στα οποία δεν υπήρχε ούτε υποψία τζόγου.

Πήγα στο κατάστημα που προμηθεύτηκα την εν λόγω συσκευή και έλεγξα

και άλλες υπάρχουσες, με τα ίδια αποτελέσματα.

Αν εντοπίσω κάποια συσκευή που να μου κάνει έστω και λίγο κλικ,

αυτή μάλλον θα πάρει πόδι...

Αν και γενικά πολλά slider κινητά έχουν τζόγο, έστω και ελάχιστο, ειδικά για τα SE, ναι είναι "φυσιολογικό"! Μάλιστα του W995 είναι από τα πλέον στιβαρά σε σχέση με άλλα μοντέλα της εταιρείας αλλά πάντα παίζει ρόλο και το κάθε κομμάτι. Σε κάποιον μπορεί να τύχει κάποιο με σφιχτό slider και σε κάποιον άλλο κάποιο με αρκετό τζόγο. Είναι βέβαια εκνευριστικό, ειδικά αν είναι έντονο αλλά μη φιβάσαι οτι θα πάθει κάτι, απλά έτσι είναι η κατασκευή του.

Μπορεί να μην παθαίνει τίποτα,όμως ο τζόγος δίνει την αίσθηση φθηνής κατασκευής,κάτι που δε γίνεται άμεσα αντιληπτό όταν η συσκευή κοστίζει κοντά στα 400 ευρώ (τώρα)

Εγω ειδικα σε αυτο το κομματι ειμαι ποοολυ ψειρας,θελω να εχει οσο πιο στιβαρο slide γινετε!!!!:):D

Και απ τα 3 τελευταια μοντελα της SE C905,W995,Aino εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος σε αυτο το σημειο!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

To GPS που έχει πάνω του το κινητό, άκουσα πως δεν λειτουργεί σαν κανονικός πλοηγός, όπως κάνουν τα ΝΟΚΙΑ για παράδειγμα, ή οι πλοηγοί της αγοράς, και έχει ένα περίεργο συστημα που χρειάζεται σύνδεση στο ιντερνετ, και υπολογίζει την θέση σου και κάτι τέτοια!!!

Είναι όσο "μούφα" ακούγεται???

To GPS που έχει πάνω του το κινητό, άκουσα πως δεν λειτουργεί σαν κανονικός πλοηγός, όπως κάνουν τα ΝΟΚΙΑ για παράδειγμα, ή οι πλοηγοί της αγοράς, και έχει ένα περίεργο συστημα που χρειάζεται σύνδεση στο ιντερνετ, και υπολογίζει την θέση σου και κάτι τέτοια!!!

Είναι όσο "μούφα" ακούγεται???

Εκτός συγκεκριμένων συσκευών, όλες οι υπόλοιπες λειτουργούν με a-GPS

που υποδηλώνει ότι το GPS της συσκευής λειτουργεί με υποβοήθηση από

το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας.

Σε κάποιες συσκευές υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις μόνο το GPS

χωρίς την υποβοήθηση.

Μπορεί να μην παθαίνει τίποτα,όμως ο τζόγος δίνει την αίσθηση φθηνής κατασκευής,κάτι που δε γίνεται άμεσα αντιληπτό όταν η συσκευή κοστίζει κοντά στα 400 ευρώ (τώρα)

Συμφωνώ απόλυτα! Πάντως το W995 ευτυχώς έχει γενικά αρκετά καλό slider σε σχέση με τα περισσότερα άλλα μοντέλα της εταιρείας. Το Aino βέβαια έχει το καλύτερο και πιο στιβαρό slider από όλα.

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Εχω κ εγω το κινητο εδω και 2 μερες και θα ηθελα να ρωτησω κατι.

1) Γιατι στην δημιουργια μηνυματων ενω εχω ρυθμισει να γραφει με κεφαλαια-μικρα γραφει μονο κεφαλαια; Μπορει να διορθωθει αυτο;

2)Μπορει να μου πει καποιος πως γινεται η αναβαθμιση; Προσπαθω να το κανω οπως λεει στο Update Service, το συνδεω πατωντας το c και τα σχετικα, αλλα μετα τι κανω; Δεν μου βγαζει τιποτε αλλο.

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Εχω κ εγω το κινητο εδω και 2 μερες και θα ηθελα να ρωτησω κατι.

1) Γιατι στην δημιουργια μηνυματων ενω εχω ρυθμισει να γραφει με κεφαλαια-μικρα γραφει μονο κεφαλαια; Μπορει να διορθωθει αυτο;

2)Μπορει να μου πει καποιος πως γινεται η αναβαθμιση; Προσπαθω να το κανω οπως λεει στο Update Service, το συνδεω πατωντας το c και τα σχετικα, αλλα μετα τι κανω; Δεν μου βγαζει τιποτε αλλο.

Χρόνια πολλά και σε σένα:lol::lol::lol:.

1) Προφανώς η γλώσσα γραφής μηνυμάτων είναι ρυθμισμένη στα ελληνικά. Άλλαξέ το και βάλ' το στο "τυπικό abc". Θα λειτουργήσει σωστά.

2) Θα προσέξεις, πριν κάνεις τη διαδικασία, η μπαταρία σου να είναι φορτισμένη πλήρως. Η αλήθεια είναι πως το καλώδιο σύνδεσης είναι ψιλοχάλια και δεν κάνει καλή επαφή. Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου. Επανέλαβε τη σύνδεση του τηλεφώνου πατώντας ταυτόχρονα το c μέχρι να πιάσει. Όταν συνδεθεί θα το δεις στην οθόνη του υπολογιστή σου.

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Να ρωτησω αν εχουμε νεο software περαν του 090906?

Το W995 ειναι κορυφη!

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

empathis, επειδη η πληκρολογιση με το "τυπικό abc" δεν με βολευει καθολου, θελω να εχω και την λειτουργια Τ9 δεν γινεται να συνδιαστουν και τα δυο;

Οσο για την αναβαθμιση θα ξαναπροσπαθησω και βλεπουμε. Ευχαριστω παντως!

Να ρωτησω αν εχουμε νεο software περαν του 090906?

Το W995 ειναι κορυφη!

Η πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού είναι η R1GA031.

1.Με μικρά γράμματα γράφει μόνο όταν έχεις ενεργή τη λειτουργία Εθνικών Χαρακτήρων. Είναι στις επιλογές των μηνυμάτων. Αν την έχεις όμως ενεργή,θα μπορείς να γράφεις έως και 70 χαρακτήρες το πολύ σε κάθε μηνυμα.

2.Συνδέεις πρώτα το καλώδιο στον υπολογιστή κι έπειτα στη συσκευή και την ίδια στιγμή κρατάς πατημένο το c έως ότου σου πει να το αφήσεις. Δεν το αφήνεις εάν δε σου πει.

Εχω την συσκευή κοντά στον ενα μηνα και δεν εχω κανένα παραπονο μονο

οτι το slider ετυχε και απο την αρχή και ειχε αρκετό τζόγο.

Αν το παω στο service θα κανουνε κατι λετε η θα μου λενε ενταξει δεν ειναι τιποτα

ολα ετσι ειναι..

Απλα ειναι λιγο σπαστικο..

• The title was changed to Sony Ericsson W995