Jump to content

Sony Ericsson W995


nikos_se
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια φιλη μου το ειδε και το επιασε και τελος παντων ειπε οτι ειναι ολο πλαστικο και κατι τετοια..ισχυει?γιατι εγω ξερω οτι η συσκευη φημιζεται για τη στηβαροτητα της...

 

Παντως ειδα φωτο και βιντεο απο το κινητο και εμεινα πολυ ικανοποιημενη...παρα πολυ!!!:)

 

http://img44.imageshack.us/img44/9297/dsc00016n.jpg

http://img380.imageshack.us/img380/7452/dsc00015v.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/1292/dsc00013yir.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οι φωτογραφιες τη μερα ειναι καλες αλλα το βραδυ?το led flash που εχει ειναι καθολου δυνατο??please ας απαντησει καποιος που το εχει η το εχει δει απο κοντα γιατι ειναι αναγκη...
Link to comment
Share on other sites

να υποθεσω οτι αφου δεν εχει λογισμικο δεν μπορει να διαβασει αρχεια κειμενου word excel κλπ κ ουτε μπορουμε να του βαλλουμε καποιο προγραμμα που να τα διαβαζει σωστα?
Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV....
Link to comment
Share on other sites

Το φλας μπορεις να πεις οτι εχει καποια ισχυ αλλα δεν βοηθαει και πολυ την ποιοτητα που απαθανατιζει ο φακος. Ετσι θα δεις πολλους κοκκους το βραδυ που χαλανε τη φωτογραφια.. σε μεγενθυση δεν βλεπεται!

Πιστευω οτι το K770 που εχεις στο αβαταρ σου(το οποιο ειχα κι εγω για λιγους μηνες)τραβαει πολυ καλυτερες το βραδυ! Βεβαια μιλαμε για cybershot και οχι για walkman, οποτε λογικο ειναι.

Link to comment
Share on other sites

ωχ!!!!δλδ το φλας του w995 θα μπορουσες να πεις οτι ειναι σχεδον σαν του κ770 ή πολυ χειροτερο??α και ακομα...το ηχειο του w995 ειναι καθολου δυνατο ή μονο η ποιοτητα ειναι καλη?γιατι καπου διαβαζα οτι δν ειναι κθλ δυνατο....οποιος ξερει ας απαντησει!!!
Link to comment
Share on other sites

Το ηχειο του εμενα μου φανηκε μια χαρα. Ας πουνε και οι χρηστες που το δουλευουν συνεχεια. Το φλας δεν ξερω κατα ποσο καλυτερο η χειροτερο ειναι απο του K770 αλλα το W995 καθοτι δεν ειναι φωτογραφικο κινητο βγαζει χειροτερες φωτο το βραδυ.
Link to comment
Share on other sites

παιδια οποιος εχει το κινητο ας μου απαντησει για την ενταση του ηχειου!!!!και ακομη αν καποιος χρηστης του w995 μπορει, ας ανεβασει δειγματα εικονων του κινητου του σε νυχτερινες ληψεις!!πληζ ειναι επειγον!!!
Link to comment
Share on other sites

Ειχε ποσταρει ενας φιλος σε προηγουμενες σελιδες. Οι φωτο βλεπονται..μεχρι να τις μεγενθυνεις! Αν ομως θες κινητο για φωτογραφιες και πολυ καλυτερες βραδυνες βρισκεις μεχρι και 5 megapixel με..100 ευρω!!
Link to comment
Share on other sites

δεν το θελω αποκλειστικα για φωτογραφιες...θελω βεβαια μια καλη φωτογραφικη αλλα το θελω και για μουσικη...γενικα πιστευω οτι αυτο τ κινητο θα με ικανοποιουσε αλλα με προβληματιζει λιγο το φλας..σορυ κιολας που σε ξαναρωταω αλλα μηπως θα μπορουσες να κανεις μια συγκριση με το φλας του κ770 γιατι δεν εχω καταφερει να δω το κινητο απο κοντα ανοιχτο για να το δω μονος μου...

 

ok δεν μου το εμφανισε ξανα το προβλημα αλλα μου την δινει λιγο ο τζογος....κατα τα αλλα το κινητο μαμαει

 

εσυ που το εχεις το κινητο πες μου λιγο για τις νυχτερινες ληψεις...ειναι χαλια??εχεις γενικα κανενα προβλημα με το κινητο?

 

χρηστη conception τα link με με τις φωτο που μου εστειλες τα ανοιγω αλλα μου γραφει ERROR!

Link to comment
Share on other sites

Θα σου το θεσω απλα.. οι ληψεις του K770 το βραδυ σε ικανοποιουν; Γιατι του W995 ΔΕΝ ειναι καλυτερες, δυστυχως! Ειναι απλα ανεκτες αν τις βλεπεις στην οθονη του κινητου. Γιατι στο pc αν τις μεγενθυνεις βλεπεις πολλους κοκκους και θολουρα. Ενω στα 3.2 megapixel του K770 φαινονταν καλυτερες μεγενθυμενες. Αυτη ειναι η αποψη μου γιατι ειχα βγαλει αρκετες με αυτο το κινητο και προσωπικα με ικανοποιουσαν.

 

Οι φωτο μαλλον ειχαν οριο χρησης και εχει τελειωσει, γι'αυτο δεν ανοιγουν. Ας κανει ενα ψυχικο καποιος χρηστης να ποσταρει καινουργιες....

Link to comment
Share on other sites

κοιτα του κ770 το βρδυ με ικανοποιουν...δεν περιμενω κατι παραπανω απο το w995 απλα ρωταω αν ειναι χειροτερο...γιατι ενας φιλος μου πηρε το g705 και το φλας του ειναι χειροτερο απο του κ770 παροτι ειναι και τα 2 led...αυτο που θελω να μαθω λοιπον ειναι αν το φλας του w995 ειναι σαν του κ770 ή αν ειναι χειροτερο δλδ σαν του g705...
Link to comment
Share on other sites

Εδω μαλλον θα σε απογοητευσω. Ειναι led και τα δυο αλλα οσα walkman και λοιπα κινητα της S.E. κυκλοφορουν εχουν πιο αδυναμο φλας απο τα cybershot. Αν παρατηρησεις του K770 και αυτο του G705 ειναι διαφορετικα. Και οπως καταλαβαινεις παρομοιο φλας εχει και το W995. Αλλα παιζει ρολο και η ποιοτητα του φακου για να βγαινουν καλες οι βραδυνες. Ο φακος του K770 ειναι σε θεση ν'απεικονισει λεπτομερειες με περισσοτερη καθαροτητα, αρα θα ελεγα οτι ειναι ελαφρως καλυτερη η ποιοτητα του στις φωτο, παρολο που εχει λιγοτερα megapixel.
Link to comment
Share on other sites

το κινητο ειναι πολυ καλο φανταστικο ηχειο ευκολο στην χρηση.....

 

στα μειον ο ενοχλητικος τζογος και η οχι και τοσο καλη καμερα....

 

φιλε μιλτο θα σου δωσω το βραδακι link με νυχτερινη λυψη

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9
Link to comment
Share on other sites

οκ!!σε ευχαριστω παρα πολυ!!ηθελα να σε ρωτησω ομως...οταν λες ''ενοχλητικος τζογος'' τι εννοεις????
Link to comment
Share on other sites

Οταν λεει τζογο εννοει το εξης.

Οταν εχει ανοιχτο η κλειστο το slide το πανω και το κατω μερος της συσκευης να μην ειναι σταθερα μεταξυ τους αλλα να εχουν ενα μικρο ενοχλητικο κουνημα.

Link to comment
Share on other sites

Φαινεται να το εχουν καποιες αλλα ειναι πως θα τυχει.

 

Μπορει εσυ αν το παρεις να μην εχει καθολου μπορει ομως και ναχει.

Link to comment
Share on other sites

Εγω πιστευω οτι ο τζογος γινεται και με τη χρηση. Οσο πιο συχνα ανοιγοκλεινεις το κινητο, τοσο πιο συντομα θα σου παρουσιαστει. Τουλαχιστον ετσι μου συνεβη εμενα με 2 slide που ειχα, τα Nokia 5610 & LG KC550. Δεν πρεπει να σε προβληματιζει ομως αυτο, το τηλεφωνο δεν θα παθει τιποτα. Το μονο που πρεπει να προσεχεις ειναι να μη σου πεσει κατω ανοιχτο, γιατι μπορει να παθει ζημια το slide.
Link to comment
Share on other sites

Καμια φορα τα κινητα της SE (και οχι μονο) και καινουρια οταν ειναι παλι εχουν. Ειναι πως θα τυχει.

 

Παντως εγω εχω το W595.Απο την αρχη ειχε τζογο και μαλιστα εντονο αλλα ενα περιεργο πραγμα. Μετα απο χρηση 8 μηνων (το εχω λιωσει το κινητο) ο τζογος εξαφανιστηκε και το slide ειναι απιστευτα σφικτο και ωραιο!

Ισως απο καποια πεσιματα που εκανε στραβωσαν τα σιδερακια ρου slide και εσφηξε.

 

Παντως ο τζογος αν δεν ειναι εντονος δεν δημιουργει προβληματα παρα μονο μια δυσαρεσκεια οταν πατας το πολυπληκτρο.

Link to comment
Share on other sites

Μην κανεις το λαθος. Μπορει να χουν το ιδια Μρ αλλα αν θες φωτογραφιες το W995 δεν ειναι αυτο που ψαχνεις.

 

Αν πας μερικες σελιδες πισω θα δεις οτι οι κατοχοι αναφερουν οτι οι φωτογραφιες του δεν ειναι καλες!

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά θέλω ένα κινητό με καλή φωτογραφική.

Βλέπω ότι έχει ίδια κάμερα με το C905.

Ισχύει αυτό ή το C905 είναι καλύτερο;

 

Κατά γενική ομολογία,ναι,το W995 είναι καλύτερο απ΄το C905.Δεν έχει προβλήματα hardware,ο ήχος του είναι αρκετά καλύτερος,έχει μεγαλύτερη οθόνη,υποδοχή για ακουστικά της αρεσκείας σου.

 

Όμως,στο γενικότερο θέμα κάμερας/βίντεο,το C905 είναι κλάσεις ανώτερο.Αν θες λοιπόν φωτογραφία και Sony Ericsson κινητό,θα πας σε C905 που αποτελεί μονόδρομο αυτήν τη στιγμή εντός της εταιρίας.

Αν θες όλα τα υπόλοιπα που σου ανέφερα πιο πάνω,θα πας πάλι υποχρεωτικά στο W995.

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Sony Ericsson W995

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...