GIANNAKIS75 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Παιδια γεια σας,το κινητουλη ειναι παρα μα παρα πολυ καλο το εχω 2βδομαδες και ειναι τελειο.Τιποτε στον κοσμο δεν ειναι τελειο οποτε αρκουμαστε σε αυτα.Ευχαριστω πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 εαν κλεισω το slide αποτομα μου βγαζει ανενεργη sim και κανει reboot......συμβαινει και σε αλλους αυτο;;;να το παω για αντικατασταση;;; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 εαν κλεισω το slide αποτομα μου βγαζει ανενεργη sim και κανει reboot......συμβαινει και σε αλλους αυτο;;;να το παω για αντικατασταση;;; Ναι παντους το πισω! Δεν γινεται καθε φορα που θα πας να το κλεισεις να χεις το μυαλο σου μην κανει reboot! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spartan_X Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Εχω πάρει εδω και 2 μέρες το ασημί μοντέλο. Το κινητό είναι πάρα πολύ όμορφο, η ποιότητα ήχου απο τα ακουστικά είναι απλά εκπληκτική, η οθόνη είναι πολύ φωτεινή και τεράστεια... και η κάμερα του είναι αποδεκτή. Γνωρίζοντας κίολας πως "πειράζουν" κατα καιρούς τα firmware των SE κινητών έχω ελπίδες πως θα βελτιωθει στο μέλλον η κάμερα του. Με μια λέξη λοιπόν: Κορυφαίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 εαν κλεισω το slide αποτομα μου βγαζει ανενεργη sim και κανει reboot......συμβαινει και σε αλλους αυτο;;;να το παω για αντικατασταση;;; ok δεν μου το εμφανισε ξανα το προβλημα αλλα μου την δινει λιγο ο τζογος....κατα τα αλλα το κινητο μαμαει Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 φιλος μου πηρε το κινητο και ειναι απολυτα ευχαριστημενος. ομως μια ερωτηση??? ενω κανει συνδεση κανονικα με το ασυρματο δικτυο του σπιτιου του..τι πρεπει να κανει μετα για να συνδεθει?? να ανοιξει εφαρμογη π.χ. mini opera :worry: :O Μια απαντηση σε αυτο που ρωτησα??? επισης πριν μια βδομαδα ακριβως το πηραμε στα 405 ευρο μαζι με εξοδα αποστολης και τωρα βλεπω οτι κοστιζει στα 375 ευρο! σε παλιοτερο μου ποστ (ουτε 10 ημερων) ειχα πει οτι το κινητο θα πεσει κατω απο 300 ευρο σε συντομο χρονικο διαστημα και οπως φαινεται..εκει παει η κατασταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Μια απαντηση σε αυτο που ρωτησα??? επισης πριν μια βδομαδα ακριβως το πηραμε στα 405 ευρο μαζι με εξοδα αποστολης και τωρα βλεπω οτι κοστιζει στα 375 ευρο! σε παλιοτερο μου ποστ (ουτε 10 ημερων) ειχα πει οτι το κινητο θα πεσει κατω απο 300 ευρο σε συντομο χρονικο διαστημα και οπως φαινεται..εκει παει η κατασταση. Ε ναι θα πρεπει να ανοιξει καποιον browser. Ειτε τον ενσωματωμενο ειτε τον mini opera που θα πρεπει να τον περασει ο ιδιος. Κατα πως φαινεται εκει παει η δουλεια. Στο 300 θα ναι μια χαρα για αυτο το κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 εγω συνεχιζω την απογοιτευση μου με την καμερα του. αλλα κινητα των 8 MP κανουν παππαδες και αυτο ειναι σαν vga. εχω στραβωσει απιστευτα .. μαυρη ωρα που το πηρα Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 εγω συνεχιζω την απογοιτευση μου με την καμερα του. αλλα κινητα των 8 MP κανουν παππαδες και αυτο ειναι σαν vga. εχω στραβωσει απιστευτα .. μαυρη ωρα που το πηρα αν ηθελες καλη καμερα,μαλλον λαθος επιλογη κινητου εκανες.το κινητο ειναι φοβερο μονο σαν μουσικο και μονο για αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 εγω συνεχιζω την απογοιτευση μου με την καμερα του. αλλα κινητα των 8 MP κανουν παππαδες και αυτο ειναι σαν vga. εχω στραβωσει απιστευτα .. μαυρη ωρα που το πηρα Μα ρε παιδια η SE το πλασαρει σαν μουσικο κινητο και οχι φωτογραφικο γιαυτο και ειναι στη σειρα W και οχι στην C. Tην 8αρα την καμερα την εβαλε καθαρα για λογους μαρκετινγκ. Την εβαλε για να ειναι πιο εντυπωσιακα τα χαρακτηριστικα του και να πουλησει το προιον..:rolleyes: ----------------------------- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant_kam12 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Παιδια στο site τηs opera ποιο μοντελο ειναι πιο κοντα/πιο συνβατο με το w995 για να κατεβασουμε τον browser???? A!! Και καποιο site με ψαγμενα stuff για w995....thanks...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 K850,W980,W910,K660,G502,C902,C702 κλπ,κλπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Δυστυχως δεν υποστηριζει VODAFONE LIVE απ οτι εμαθα.Αληθευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Παιδια στο site τηs opera ποιο μοντελο ειναι πιο κοντα/πιο συνβατο με το w995 για να κατεβασουμε τον browser???? A!! Και καποιο site με ψαγμενα stuff για w995....thanks...!!! αν μπεις απο το κινητο μεσω wifi στη σελιδα του opera,και πατησεις ελληνικα,στη κατεβαζει αμεσως στο κινητο.δεν χρειαζεται να βαλεις μοντελο.θα μπεις ομως στη σελιδα απο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant_kam12 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Thanks!!!! Και ποιο site θα προτεινατε για cool applications κλπ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Thanks!!!! Και ποιο site θα προτεινατε για cool applications κλπ...? http://www.zedge.net και http://www.lasyk.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bladedvd Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 γεια σας και απο μενα το πηρα και γω επιτελουσ πολυ καλο!!!μιας και ειμαι της οικογενειας ερικσον απο πολυ παλια....το κινητακι καλο πολυ ευχαριστημενος....και 330 που το πηρα!!!και καλα μεταχιρισμενο!!!!με την εγγυηση ολα κομπλε!!!!μονο που θα ηθελα να περνει σκοινακι αλλα δεν πειραζει!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Οταν λες σκοινακι τι εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Προφανώς εννοεί την υποδοχή που έχουν κάποιες συσκευές να παίρνουν λουράκι μεταφοράς.Πάντως,διάβαζα μια συνέντευξη ενός manager της εταιρίας και δήλωνε πως το εν λόγω κινητό πάει προς το παρόν πολύ καλά σε πωλήσεις-σε συνάρτηση μάλιστα και με την τιμή/λειτουργίες.Αν δε βγάλει και προβλήματα hardware όπως το 905 θα αποτελέσει καλή επιλογή..Ιδίως αν πέσει η τιμή του κάτω από τα 350.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Τωρα που το λες, δεν εχω ακουσει καποιο προβλημα εκτος απο το slide σε μερικους. Απο θεμα λογισμικου αν δεν τρωει κολληματα και επαννεκινησεις θα παει καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Τωρα που το λες, δεν εχω ακουσει καποιο προβλημα εκτος απο το slide σε μερικους. Απο θεμα λογισμικου αν δεν τρωει κολληματα και επαννεκινησεις θα παει καλα... Τουλαχιστον τα προβληματα λογισμικου λυνονται με καποιες αναβαθμισεις. Τα hardware οχι. Αλλα ειναι αληθεια δεν υπαρχουν παραπονα και την εχουν αρκετοι την συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant_kam12 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Παιδια γίνεται αναβάθμηση λογισμικου απο το pc suite????Εννοω χωρις να βγαινουν μπαταριες και να παταμε το C κλπ... Επισης κατι αλλο, αυτο το Media Go ακομα να το πιασω πως κανει την αλλαγη format απο pc στο κινητο...(Χρησημοποιω το Format Factory που ενσωματονει και υποτιτλους srt στο mp4...) Υ.Γ.:Κατι εχει κατσει σαν χνοθδακι πολυυυυυυυυ μικρο στον φακο της καμερας απο μεσα ομως!!!!!Και σιγουρα δεν ηταν εκει οταν το πηρα γιατι ειμαι λιγο ψηρας με αυτα........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Και επισημως απο την vodafone δεν υποστηριζει vodafone live! και ουτε προκειται στο μελλον να υποστηριξει!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Και επισημως απο την vodafone δεν υποστηριζει vodafone live! και ουτε προκειται στο μελλον να υποστηριξει!!!:( και δεν χαιρεσαι!!! :yahoo: μακαρι ολα τα κινητα να τα βγαζανε στην αγορα χωρις τα χαζο μενου..:down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Μακρια απο vf live, myview και λοιπες αηδιες. Δεν προσφερουν τιποτα και χαλανε τα μενου του κινητου. Αν καταργηθουν θα ειναι χαρας ευαγγελιο! Οι περισσοτεροι συμφωνουν φανταζομαι... και επισης ειναι ενας βασικος λογος που παραμενω στη wind! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts