aprosarm Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Καλησπερα...ειμαι καινουρια χρηστης BB...θα ηθελα καποια βοηθεια για την ενεργοποιηση του ΒΙS....αν και διαβασα ολα τα post π εχουν γινει κ παλι δε τα καταφερα απο τη σελιδα http://www.cosmote.gr.blackberry.com ... ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 (edited) καλησπερα..παρε τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων της cosmote και ζητα ενεργοππιηση του bis στην γραμμη σου.περνει ελαχιστα να γινει... Edited January 29, 2013 by dalton114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aprosarm Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 χμ...περασα σημερα απο ενα καταστημα γερμανος κ ζητησα να γινει η ενεργοποιηση...κ μ ειπαν οτι δε γινεται γτ εχω καρτοκινητο κ μονο με συνδεση γινεται....αληθευει??? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 ναι αληθευει.ποια συσκευ εχεις?απλα ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aprosarm Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 παλιο...curve 8520.... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Touli Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 παιδιά θα ήθελα και εγώ να κάνω μια ερώτηση. Έχω το blackberry bold 9780 καρτοκινητο. Λόγω μιας φοιτητικής προσφοράς που τρέχει τώρα από την cosmote δικαιούμαστε κάποια δωρεάν mb το μήνα. Το πρόβλημα μου είναι ότι για να μπω σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες (πχ m.facebook.com, hotmail.com ) παρόλο που έχω δωρεάν mb δεν μπαίνει ποτέ. Για την ακρίβεια λέει: A communication failure has occurred. The server may be busy, please try again later. If the problem persists contact your service provider. πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και αφού διόρθωσα τις APN settings επιμένει να μην μπαίνει σε αυτές τις σελίδες εκτός αν χρησιμοποιώ δίκτυο wifi για να συνδεθώ. Η cosmote στο τέλος μετά από πολλές δικές μου κλήσεις στις οποίες μου έλεγαν περιμένετε και μου το έκλειναν χωρίς να με ξαναπάρουν μου είπαν ότι αυτές τις σελίδες θα μπορώ να τις επισκέπτομαι μόνο αν κάνω blackberry σύνδεση (κανονικά BIS νομίζω). Δοκίμασα όμως με μια κάρτα vodafone cu στην οποία τρέχει μια ίδια προσφορά για mb και άνοιγαν όλες κανονικά με τις ρυθμίσεις της cosmote ενεργοποιημένες. Η συσκευή ήταν καινούρια όταν την πήρα, καθώς και οι 2 κάρτες που χρησιμοποίησα (cosmote kai vodafone) ήταν καρτοκινητά χωρίς να έχουν ποτέ κάποιο πρόγραμμα blackberry ενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 παιδιά θα ήθελα και εγώ να κάνω μια ερώτηση. Έχω το blackberry bold 9780 καρτοκινητο. Λόγω μιας φοιτητικής προσφοράς που τρέχει τώρα από την cosmote δικαιούμαστε κάποια δωρεάν mb το μήνα. Το πρόβλημα μου είναι ότι για να μπω σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες (πχ m.facebook.com, hotmail.com ) παρόλο που έχω δωρεάν mb δεν μπαίνει ποτέ. Για την ακρίβεια λέει: A communication failure has occurred. The server may be busy, please try again later. If the problem persists contact your service provider. πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και αφού διόρθωσα τις APN settings επιμένει να μην μπαίνει σε αυτές τις σελίδες εκτός αν χρησιμοποιώ δίκτυο wifi για να συνδεθώ. Η cosmote στο τέλος μετά από πολλές δικές μου κλήσεις στις οποίες μου έλεγαν περιμένετε και μου το έκλειναν χωρίς να με ξαναπάρουν μου είπαν ότι αυτές τις σελίδες θα μπορώ να τις επισκέπτομαι μόνο αν κάνω blackberry σύνδεση (κανονικά BIS νομίζω). Δοκίμασα όμως με μια κάρτα vodafone cu στην οποία τρέχει μια ίδια προσφορά για mb και άνοιγαν όλες κανονικά με τις ρυθμίσεις της cosmote ενεργοποιημένες. Η συσκευή ήταν καινούρια όταν την πήρα, καθώς και οι 2 κάρτες που χρησιμοποίησα (cosmote kai vodafone) ήταν καρτοκινητά χωρίς να έχουν ποτέ κάποιο πρόγραμμα blackberry ενεργοποιημένο. Η ερώτηση ποία είναι ; Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Touli Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Πο πο! Στην βιασύνη μου την ξέχασα :ρ Είναι αν κανείς εχει ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό και αν μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 H Cosmote προσφέρει 1,5GB δωρεάν ιντερνετ μέσα στο καλοκαίρι και όπως είναι φυσικό, οι κάτοχοι ΒΒ δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν. Εύγε! Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Μόνο με τα νεότερης γενιάς όπως το Ζ10 ή το Q10 θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κανείς την προσφορά... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_94 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Παλια μπαιναμε απο cosmote.gr.blackberry.com και καναμε τις ρυθμισεις. Τωρα ειναι νεκρο. ξερει καποιος αν εχει αλλαξει, η δεν το διαθετουν πια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια με αυτόν τον τρόπο, γίνεται μέσα από τη συσκευή η ενεργοποίηση. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_94 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια με αυτόν τον τρόπο, γίνεται μέσα από τη συσκευή η ενεργοποίηση. Προφανως στην κοσμοτε εννοεις, γιατι στην βονταφον μια χαρα λειτουργει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Στο θέμα της cosmote είμαστε. Ακόμα και στη vodafone πάντως, η υπηρεσία αυτή δεν έχει λόγο ύπαρξης, γίνονται όλα μέσα από τη συσκευή σχεδόν out of the box - ίσως χρειαστεί μια ενημέρωση της συσκευής. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλημέρα. Μιας και αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο με το σπάνιο P'9981, έχει κάποιος διαθέσιμα links με κατάλληλα service books από εξωτερικό να τα περάσω γιατί δεν θέλω να βάλω το BIS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Προσωπικά δεν έχω κάτι... Υποθέτω γνωρίζεις ότι ακόμα και να τα βάλεις, λίγα πράγματα ξεκλειδώνεις, δεν είναι το ίδιο με το ενεργό BIS στη γραμμή σου. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Προσωπικά δεν έχω κάτι... Υποθέτω γνωρίζεις ότι ακόμα και να τα βάλεις, λίγα πράγματα ξεκλειδώνεις, δεν είναι το ίδιο με το ενεργό BIS στη γραμμή σου. Ναι το γνωρίζω.. Υποθέτω πως με φοιτητικό cosmote δεν σου βάζουν BIS, σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ναι το γνωρίζω.. Υποθέτω πως με φοιτητικό cosmote δεν σου βάζουν BIS, σωστα; Από όσο γνωρίζω στην Ελλάδα μόνο με συμβόλαια. Δεν ξέρω αν με την πλήρη κατάργηση του roaming του χρόνου βολευτούμε με μια καρτούλα giff gaff (αγγλική καρτοκινητή) που υποστηρίζει κανονικά bis. https://www.giffgaff.com/support/your-device/blackberry-services Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts