lebron15 Δημοσιεύτηκε February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 6, 2009 θα θελα να μαθω αν μπορω να παρευρεθω σε δικαστηριο εν ωρα δικης ενω δεν εχω καμια σχεση με την ολη υποθεση.Η νομικη ειναι ενας απο τους στοχους μου και αν μη τι αλλο αν θες να κανεις κατι πρεπει να ξερεις και τι πραγματευεται αυτο! Αν ξερει καποιος ας μου δωσει πληροφοριες για καποιες αιθουσες ή ο,τι μπορει να φανει χρησιμο! Παράθεση Sony Ericsson T630 - Nokia 5300 - Samsung M3510 - Samsung Monte S5620 - Nokia Lumia 620 - Huawei G620s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Την ιδια απορια εχω και εγω!Παντως νομιζω οτι ποινικα δεν μπορεις να παρακολουθησεις αν δεν εχεις σχεση με την υποθεση....Αλλα ας πει καποιος που γνωριζει καλυτερα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Γιατι να μην μπορεις να εισαι στο ακροατηριο;Μονο σε ειδικες περιπτωσεις δεν επιτρεπεται απο οτι ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 και γω αυτο ξερω! μπορεις ανετα να πας να παρακολουθησεις δικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Κανονικά και με τον νόμο μπορείς να παρευρεθείς σε οποιαδήποτε δίκη στο ακροατήριο αλλά χωρίς να ενοχλείς την διεξαγωγή της δίκης, αλλιώς ο πρόεδρος του δικαστηρίου μπορεί να διατάξει στον αστυνομικό της αίθουσας την απομάκρυνση σου (πχ αν κάνεις φασαρία). Μόνο σε μερικές δίκες δεν επιτρέπεται ακροατήριο που ανακοινώνεται και είναι για "λόγους ασφαλείας". Στις άλλες απλές δίκες έτσι και αλλιώς το ακροατήριο έχει κόσμο αφού μετά την μία δίκη έρχεται αμέσως η επόμενη υπόθεση δίκης (άρα και μάρτυρες κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Kαι εγώ από όσο γνωρίζω μπορεί ο καθένας να παρερευθεί! Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIA_APARADEKTI Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Ναι, κι εγώ έτσι ξέρω. Μπορείς να μπεις και να παρακολουθήσεις οποιαδήποτε δίκη (εκτός ολίγων εξαιρέσεων). Το κακό είναι ότι απαγορεύουν το ποπ-κορν...!:p Παράθεση aparadektoi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Φυσικά και μπορείς, υπάρχει η αρχή της δημοσιότητας. Οι περιπτώσεις που απαγορεύεται είναι οταν υπάρχει πχ δικη με ανηλίκους κλπ κπλ, κ αυτό αφού το κρίνει ο δικαστής. Να είσαι κόσμιος..:p:D Πάντως θυμήθηκα τώρα που σε ένα ακροατήριο ο κατηγορουμένος ήταν σταυροπόδι κ του έκανε παρατήρηση η πρόεδρος. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebron15 Δημ. February 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Ωραια,το μονο που μου απομενει ειναι να μαθω τι ωρα εχει δικαστηριο και που...:p Καλα,τοσα μελη εχει το site,ενας δικηγορος ή ενας φοιτητης νομικης εστω δεν υπαρχει; Παράθεση Sony Ericsson T630 - Nokia 5300 - Samsung M3510 - Samsung Monte S5620 - Nokia Lumia 620 - Huawei G620s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Ωραια,το μονο που μου απομενει ειναι να μαθω τι ωρα εχει δικαστηριο και που...:p Καλα,τοσα μελη εχει το site,ενας δικηγορος ή ενας φοιτητης νομικης εστω δεν υπαρχει; Ο,τι ωρα θες πανε στο δικαστηριο, μεταξυ 9 και 2 (για να σαι σιγουρος) και δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις μια δικη. Επισης δεν νομιζω οτι σε ρωταει και κανεις αν σχετιζεσαι με την υποθεση, εκτος αν ειναι ειδικη περιπτωση ή γεμισει η αιθουσα. Οσον αφορα τη συμπεριφορα, εγω που πηγαινα 3 μερες συνεχομενα και περιμενα μηπως και γινει η δικη (η οποια αναβαλλονταν συνεχως και στην οποια ημουν μαρτυρας), την τριτη μερα δεν αντεξα απο την βαρεμαρα και εβγαλα βιβλιο να διαβασω. Με αποτελεσμα να ερθει αστυνομικος και να μου πει οτι απαγορευεται (παροτι δεν φαινονταν στους δικαστες). Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 λοιπον..πας ο,τι μέρα θες..απο δευτέρα ως παρασκευή, 9-2..δεν σου λέει κανείς τίποτα..υπάρχει έξω απο την αίθουσα πινάκιο,με την σειρά εκδίκασης της κάθε υπόθεσης..μπαίνεις μέσα,περνάει στα γρήγορα το 90% των υποθέσεων ειτε λόγω αναβολών είτε μη παράστασης,και κανείς δε σου λέει τι δουλειά έχεις εκεί..άλλωστε ειναι συνταγματικά κατοχυρωμένο το δικαίωμα που έχεις να παρίστασαι.. με κάποιες εξαιρέσεις αυτό Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Ναι, κι εγώ έτσι ξέρω. Μπορείς να μπεις και να παρακολουθήσεις οποιαδήποτε δίκη (εκτός ολίγων εξαιρέσεων). Το κακό είναι ότι απαγορεύουν το ποπ-κορν...!:p :lol:εγραψες. κανονικα μπορουμε να ημαστε σε διαδικασιες δικης. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Πρέπει να είναι ωραία εμπειρία, μου βάλατε ιδέες να πάω κανένα πρωϊνό να δω τι συμβαίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Πάντως θυμήθηκα τώρα που σε ένα ακροατήριο ο κατηγορουμένος ήταν σταυροπόδι κ του έκανε παρατήρηση η πρόεδρος. και γιατι παρακαλω? :blink: Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 ο κατηγορουμενος δεν γινεται να ηταν στο ακροατηριο :p ειναι δειγμα ασεβειας προς καποιον μεγαλυτερο/ανωτερο να καθεσαι σταυροποδι μπροστα του. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 θα θελα να μαθω αν μπορω να παρευρεθω σε δικαστηριο εν ωρα δικης ενω δεν εχω καμια σχεση με την ολη υποθεση.Η νομικη ειναι ενας απο τους στοχους μου και αν μη τι αλλο αν θες να κανεις κατι πρεπει να ξερεις και τι πραγματευεται αυτο! Αν ξερει καποιος ας μου δωσει πληροφοριες για καποιες αιθουσες ή ο,τι μπορει να φανει χρησιμο! Δεν ειναι ανάγκη να πας σε δικαστηριο για να δεις πως είναι αν σ'αρέσει για να ακολουθήσεις αυτό το επάγγελμα, ο δικηγόρος δεν βρίσκεται μόνο στις αίθουσες των δικαστηρίων, ασχολείται με πολλά θέματα κ κλάδους. Αν δεν σ'αρέσει η διαδικασία της δίκης δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το ακολουθήσεις, μπορείς να ασχοληθεις με διαφορετικα πραγματα που συμπεριλαμβάνει η νομική... Εγω προσωπικά που σπουδάζω νομική δεν προκειται να ασχοληθω με τις δικες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Δεν ειναι ανάγκη να πας σε δικαστηριο για να δεις πως είναι αν σ'αρέσει για να ακολουθήσεις αυτό το επάγγελμα, ο δικηγόρος δεν βρίσκεται μόνο στις αίθουσες των δικαστηρίων, ασχολείται με πολλά θέματα κ κλάδους. Αν δεν σ'αρέσει η διαδικασία της δίκης δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το ακολουθήσεις, μπορείς να ασχοληθεις με διαφορετικα πραγματα που συμπεριλαμβάνει η νομική... Εγω προσωπικά που σπουδάζω νομική δεν προκειται να ασχοληθω με τις δικες... Eíναι όντως έτσι τα πράγματα.Ουσιαστικά η δικηγορία χωρίζεται σε δύο δρόμους, την μαχόμενη και τη μη μαχόμενη.Το πτυχίο νομικής μπορεί να σου ανοίξει πολλούς δρόμους.Να σου αναφέρω μερικούς; ο ΑΣΕΠ πχ, σε πολλές προκυρήξεις ζητάει πτυχίο νομικής και παρόλο που το επάγγελμα είναι κορεσμένο, για αυτόν τον λόγο παραμένει ακομη ένα καλό πτυχίο. Μπορείς να βολευτείς σε κάποια τράπεζα ή οποιοδήποτε άλλον οργανισμό (πχ οργανισμό εργατοικής κατοικίας), αν έχεις τις κατάλληλες γνωριμίες. Προσωπικά ακολουθώ το δρόμο μαχόμενης δικηγορίας, γιατί έτσι είμαι μέσα στην κοινωνία.Όποιος ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, θα πρέπει να έχει γερο στομάχι.Εγώ το ένιωσα πριν λίγο καιρό, όταν πελάτης στο τηλέφωνο κ ενώ του είχα εξηγήσει ότι πλέον δε μπορεί να γίνει κάτι με την υπόθεσή του (λόγοι παραγραφής) κ του είπα να πάει όπου αλλού θέλει, με εβριζε στο τηλ κ με κατηγορούσε ότι τα πήρα από την άλλη πλευρά. Θα δεις πολλά αν αποφασίσεις να ασκήσεις μαχόμενη δικηγορία. Μεγάλο ενδιαφέρον αν θες να πας σε ακροατήριο, έχουν τα ποινικά . Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 .Εγώ το ένιωσα πριν λίγο καιρό, όταν πελάτης στο τηλέφωνο κ ενώ του είχα εξηγήσει ότι πλέον δε μπορεί να γίνει κάτι με την υπόθεσή του (λόγοι παραγραφής) κ του είπα να πάει όπου αλλού θέλει, με εβριζε στο τηλ κ με κατηγορούσε ότι τα πήρα από την άλλη πλευρά.ο αδερφος μου ειχε βρει τετοιο μνμ στον τηλεφωνητη του. οχι με βρισιες,αλλα απειλες,προσβολες και τετοια.. νομιζω πως το εχει κρατησει για ενθυμιο :lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 ο αδερφος μου ειχε βρει τετοιο μνμ στον τηλεφωνητη του. οχι με βρισιες,αλλα απειλες,προσβολες και τετοια.. νομιζω πως το εχει κρατησει για ενθυμιο :lol: Χε χε..Συγκεκριμένα, μεταξύ όλων των άλλων, μου είπε " θα το βρεις απο τον Θεό να το ξέρεις"..:) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Άνετα μπαίνεις κ παρακολουθείς δίκη. Έχω πάει και δεν είχα σχέση με καμία υπόθεση. Όπως είπε κ κάποιος πιο πάνω, κρίμα που δεν μπορείς να πάρεις ποπ κόρν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebron15 Δημ. February 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Eíναι όντως έτσι τα πράγματα.Ουσιαστικά η δικηγορία χωρίζεται σε δύο δρόμους, την μαχόμενη και τη μη μαχόμενη.Το πτυχίο νομικής μπορεί να σου ανοίξει πολλούς δρόμους.Να σου αναφέρω μερικούς; ο ΑΣΕΠ πχ, σε πολλές προκυρήξεις ζητάει πτυχίο νομικής και παρόλο που το επάγγελμα είναι κορεσμένο, για αυτόν τον λόγο παραμένει ακομη ένα καλό πτυχίο. Μπορείς να βολευτείς σε κάποια τράπεζα ή οποιοδήποτε άλλον οργανισμό (πχ οργανισμό εργατοικής κατοικίας), αν έχεις τις κατάλληλες γνωριμίες. Προσωπικά ακολουθώ το δρόμο μαχόμενης δικηγορίας, γιατί έτσι είμαι μέσα στην κοινωνία.Όποιος ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, θα πρέπει να έχει γερο στομάχι.Εγώ το ένιωσα πριν λίγο καιρό, όταν πελάτης στο τηλέφωνο κ ενώ του είχα εξηγήσει ότι πλέον δε μπορεί να γίνει κάτι με την υπόθεσή του (λόγοι παραγραφής) κ του είπα να πάει όπου αλλού θέλει, με εβριζε στο τηλ κ με κατηγορούσε ότι τα πήρα από την άλλη πλευρά. Θα δεις πολλά αν αποφασίσεις να ασκήσεις μαχόμενη δικηγορία. Μεγάλο ενδιαφέρον αν θες να πας σε ακροατήριο, έχουν τα ποινικά . Μηπως ξερεις σε ποιες περιοχες βρισκονται δικαστηρια στην Αθηνα; Αν ειναι,παω ακομα και αυριο! Παράθεση Sony Ericsson T630 - Nokia 5300 - Samsung M3510 - Samsung Monte S5620 - Nokia Lumia 620 - Huawei G620s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Συγνωμη να τελειωσεις την νομικη και να γινεις υπαλληλος γραφειου στη εργατικη κατοικια τι νοημα εχει;Το λεω επειδη ολοι λενε πως εχεις πολλες επιλογες με το πτυχιο της νομικης...Αν εννουμε συμβολαιογραφους-δικαστικους-διπλωματες κτλ τοτε συγνωμη αλλα δεν ειναι μεσα στις "πολλες επιλογες" και δεν αφορα τους πολλους λογω πολυ δυσκολων και απαιτητικων εξετασεων.....Σε τραπεζα να ασχοληθεις ως τι;Ταμιας;Ως νομικος συμβουλος παλι δικηγορος εισαι.....Οποτε θεωρω οτι ειναι μυθος αυτο περι πολλων επιλογων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Συγνωμη να τελειωσεις την νομικη και να γινεις υπαλληλος γραφειου στη εργατικη κατοικια τι νοημα εχει;Το λεω επειδη ολοι λενε πως εχεις πολλες επιλογες με το πτυχιο της νομικης...Αν εννουμε συμβολαιογραφους-δικαστικους-διπλωματες κτλ τοτε συγνωμη αλλα δεν ειναι μεσα στις "πολλες επιλογες" και δεν αφορα τους πολλους λογω πολυ δυσκολων και απαιτητικων εξετασεων.....Σε τραπεζα να ασχοληθεις ως τι;Ταμιας;Ως νομικος συμβουλος παλι δικηγορος εισαι.....Οποτε θεωρω οτι ειναι μυθος αυτο περι πολλων επιλογων.... Άλλο η μαχομενη δικηγορία κ αλλο ο νομικος συμβουλος..τεραστια διαφορά..:) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Μηπως ξερεις σε ποιες περιοχες βρισκονται δικαστηρια στην Αθηνα; Αν ειναι,παω ακομα και αυριο! Δεν είμαι απο Αθήνα..:p:lol: Πρώην Ευελπίδων μήπως;; Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Δεν είμαι απο Αθήνα..:p:lol: Πρώην Ευελπίδων μήπως;; Ναι εκεί είναι τα δικαστήρια, με τραίνο μπορείς να πας σταθμό Βικτόριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts