Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@MaFiOzOS_88

τι εγινε με την νεα μπαταρια;

εμενα παντως η 8-32 με λιγο σκαλισμα δεν κραταει πανω απο 1,5-2 μερες

Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να αναφερω εντυπωσεις για την μπαταρια: Eχθες (15:00) οπου και περασα την v8.32 ειχα 1 γραμμη στην μπαταρια και το τηλ εσβησε (τρομερο) στης 02:00 το βραδυ!

Σημερα λοιπον το πρωι φλασαρα το JB1 modem λογο του οτι απο πολλους διαβασα θετικα σχολια περι αποδοσης (σημα - μπαταρια)!

ξεκινησα το πρωι (08:00) την πλοηγηση (ndrive) απο βυρωνα μαρουσι

εκανα περιπου 45 λεπτα τηλεφωνηματα

καμια ωριτσα wifi, καμποση ωρα κατι games, και θεματα που του περναγα.

πιστευω πως ηταν μια normal χρηση!

παρολα αυτα το κινητο στης 14:00 ηθελε φορτισμα.:(

τι μπορει να φταιει οταν και εφοσον εχω και μπαταρια 3500mAh?

Θα ξαναφλασαρω το JC1 modem διοτι εχθες με μια γραμμη απο της 15:00 εως της 02:00

δηλαδη 11 ωρες ηταν με μια γραμμη και συνεχεια επαιζα μαζι του!

Ελπιζω να ειναι απο αυτο, διοτι βαρεθηκα να ειμαι με το φορτιστη στο χερι...

κουφο δεν ειναι και με τετοια μπαταρια?:O

Edited by memostrikkas

παιδια sos sos. μου εκανε ξαφνικα επανεκκινηση και μου βγαζει το μηνυμα Ma, check FTM Mode και δεν

εχω καθολου σημα. ξερεις κανεις τι ειναι αυτο??

παιδια sos sos. μου εκανε ξαφνικα επανεκκινηση και μου βγαζει το μηνυμα Ma, check FTM Mode και δεν

εχω καθολου σημα. ξερεις κανεις τι ειναι αυτο??

ευτυχως το εφτιαξα!!!

Γεια σας παιδια. Προσπαθω να περασω τη νεα εκδοση του firm του γερμανου, αλλα οταν συνδεω σε boot mode το exe του γερμανου δε μου αναγνωριζει το κινητο ακολουθω πιστα τις οδηγιες απο εδω. Ειναι κατι που θα πρεπει να κανω και δε το λεει η σελιδα? Ευχαριστω. Edited by falkonqtel

Στα εικονικά Windows XP που έστησες εγκατέστησες εγκατέστησες τα:

1. Install Microsoft’s MS XML

2. Then install the i8910 HD Flashing drivers. At this point it might pay to reset your machine to insure the drivers install correctly.

Είναι απολύτως απαραίτητα για να βλέπει ο υπολογιστής σου το κινητό!

Θα τα βρεις εδώ.

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Τους drivers και το msxml τα εγκατεστησα απο το link που δινει το bytheway αλλα θα δοκιμασω και απο αυτο που μου εδωσες Μαφιοζε. Ευχαριστω πολυ!

@falkonqtel

φυσικα πρεπει με κλειστο το κινητο να κρατησεις πατημενα συγχρόνως το πανω κουμπακι της εντασης

και το κουμπακι του κλειδωματος και μετα το κοκκινο κουμπακι (power on) για να μπει το κινητο σε boot mode

Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

@falkonqtel

φυσικα πρεπει με κλειστο το κινητο να κρατησεις πατημενα συγχρόνως το πανω κουμπακι της εντασης

και το κουμπακι του κλειδωματος και μετα το κοκκινο κουμπακι (power on) για να μπει το κινητο σε boot mode

To βάζω σε boot mode και εμφανιζεται αυτη η μπλε οθονη στο κινητο. Αλλά το πρόβλημα είναι οτι αφου το συνδεσω και ανοιξω το exe του γερμανου δε γινεται τπτ :cry: τι να φταει? εβαλα και τους drivers απο τον Μαφιοζο... Βαζω και τρια φιλτρα στο virtualbox. Παιζει ρολο η σειρα που εγκαθιστω τους drivers? Θα κατεβασω και κανενα αλλο iso των win XP sp3 μπας και δω φως!

φιλε falkonqtel δοκμασε να κανεις φλασαραισμα σε windows xp αν δεν εχεις εσυ κανενας φιλος μηπως!!! εχω κανει 15 φορες τουλαχιστον αναβαθμισει το κιν. μου στα xp που εχω και δεν ειχα κανενα προβλημα!!!!

manthos8 εκει μου φαινεται θα καταλειξω στο τελος... Θα κανω κανενα παρτισιον με winxp μονο και μονο για να φλασαρω το κινητο! χαχαχαχαχ!

Τελικα μετα απο πολυ κοπο εβαλα το νεο firm! Εκανα παρτισιον στο λαπτοπ και εβαλα τα xp τρομαξα βεβαια να βρω windows xp που να τρεχουν στο λαπτοπ μου αλλα και drivers! Σημασια εχει οτι τα καταφερα!

Μεχρι στιγμης μπορω να πω οτι αξιζε τον κοπο! Η μπαταρια φενεται να κραταει παραπανω. Αλλαξε η αρχικη οθονη και πλεον οι συντομευσεις ειναι πιο εμφανεις και ευχρηστες, ενώ αφαιρεθηκε και η εικονα που εβγαινε οταν ηταν κλειδωμενο το κινητο. Θετικες μεχρι στιγμης οι εντυπωσεις! Ξερει κανεις τι κανει αυτη η κλειδαρια στην αρχικη οθονη?

Καλησπέρα

Έχω το samsung i8910HD.

1. Μήπως ξέρει κανείς αμα μπορώ να βάλω στο κινητό μου(Samsung i8910HD) τους χάρτες και το πρόγραμμα OVI? και αν ναι πως θα το βάλω?

2. Υπάρχει κανένα Link με applications για το Samsung i8910HD?

Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα

stayrosrr

Copyright ® 2013

:tease:

ξερω οτι το ovi εχει να κανει μονο με τη νοκια. αρα στο κινητο σου δε μπορεις να περασεις τους χαρτες(?).

για χαρτες μπορεις να δεις διαφορα προγραμματα πλοηγησης.

για εφαρμογες μπορεις να ψαξεις στο νετ. δε πιστευω να δυσκολευτεις ;)

Μεχρι στιγμης μπορω να πω οτι αξιζε τον κοπο! Η μπαταρια φενεται να κραταει παραπανω. Αλλαξε η αρχικη οθονη και πλεον οι συντομευσεις ειναι πιο εμφανεις και ευχρηστες, ενώ αφαιρεθηκε και η εικονα που εβγαινε οταν ηταν κλειδωμενο το κινητο. Θετικες μεχρι στιγμης οι εντυπωσεις! Ξερει κανεις τι κανει αυτη η κλειδαρια στην αρχικη οθονη?

H κλειδαριά κάτω δεξιά falcon, κλειδώνει την θέση των widgets που έχεις τοποθετήσει εσύ από την widget bar αριστερά!

Εδώ δεν είναι το omnia hd? θα μπορεί να έχει windows 7 ?

Όχι ο Hyperx το είχε πει εδώ και μήνες ότι το "Omnia HD" που φάνηκε να χρησιμοποιεί Windows 7 δεν είναι το κινητός μας, αλλά απλά έχει το ίδιο shell και απο hardware έχει καλύτερο επεξεργαστή!

Και επιπλέον ειλικρινά, ποιος απο τους κατόχους του i8910 θα ήθελε Win 7 στο κινητό του;;; :confused:

Προσωπικά 1000 φορές να μπορούσαμε να κάνουμε port κάποια έκδοση του Android, ή έστω το κιανούργιο Symbian^3 που υποστηρίζει και multitouch!!!

Δυστυχώς πάλι ο γερμανός modder έχει πει ότι και οι 2 περιπτώσεις είναι εξίσου απίθανες, τουτέστιν το κινητό μας έχει ημερομηνία λήξης και συγκεκριμένα όρια... :/

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Καλημέρα

Απο όσα κατάφερα να κατεβάσω κανένα δεν κατάφερα να εγκαταστήσω στο κινητό.

Μου γράφει Σφάλμα πιστοποιητικού Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή της εφαρμογής.

Τι να κάνω? στις περισσότερες εφαρμογές που πάω να βάλω αυτό μου βγάζει

stayrosrr

Copyright ® 2013

Καλησπερα παιδια. Ειμαι και εγω ενας απο αυτους που εβαλαν την καινουργια V8-32 αλλα εχω 2 προβληματα που ελπιζω να με βοηθησετε σαν πολυ πιο ειδικοι απο εμενα.Το πρωτο ειναι οτι απο τη widgets bars οτι καινουργιο widgets και αν δημιουργισω δεν εμφανιζεται στην αρχικη σελιδα και το αλλο ειναι οτι οτν συνδεω το κιν στο πισι μου το ανοιγει σαν φακελους και οχι οπως επιλεγω pc studio.... καθε ιδεα ευπροσδεκτη . ευχαριστω

Αυτό πως θα το κάνω? και άμα το κάνω υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι το κινητό?

Με την εγγύηση θα έχω πρόβλημα?

stayrosrr

Copyright ® 2013

φιλε stayrosrr να υποθεσω οτι εχεις την μαμισια ρομ αν ναι το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να φλασαρεις το κην σου με την καινουργια ρομ του γερμανου http://hx-custom-roms.com εχει και οδηγιες το πως να το κανεις κατα προτιμηση καντο σε windows xp για να μην εχεις προβληματα!!!

οσο για την εγγυηση αν το φλασαραρεις την χανεις ναι!! αλλα δεν υπαρχει προβλημα γιατι μπορεις να ξαναβαλεις την ελληνικη ρομ οποτε θελεις που το αποκλειω βεβεα γιατι τηα δεις τεραστιες διαφορες!!!!!!

φιλε MaFiOzOS_88 εχουν βγει τρια καινουργια κινητα νοκια με symbian^3 που εχουν πολυ ομοια χαρακτιριστικα με το δικο μας κην.ο γερμανος μας ετιμαζει καποια εκπληξη που θα το μαθουμε αργοτερα μπορει να ειναι και ειναι symbian^3 στο κην.μας πιος ξερει!! ριξε και μια ματια εδω φιλε μου λες!!!!http://www.symbian-freak.com/news/009/09/qt_4_6_multitouch_gestures_support_for_s60_maemo.htm

Thx μαφιοζε! Και κατι αλλο...

1)Υπαρχει αναφορα για τα μηνυματα και πως μπαινει?

2) Τα 3g πως απενεργοποιουνται?

Edited by falkonqtel

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD