MaFiOzOS_88 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Ωραίος, μεγιά! :) Μόνος σου θα την κάνεις την εγχείριση; Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 ναι... είμαι συνηθισμένος πλέον, εχω ξαναλλάξει σε Ν73 και Ν82. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Παίδες, καλησπέρα ! Γνωρίζει εν τελει κανείς αν μπορούμε να'χουμε το 3d taskmanager στην v8 ? οχι τις επαφές και το μενού στ'αριστερα....αυτό μονο λειτουργικό δεν ειναι . . . Μου την σπαει η μαμακία της νοκια για taskmanager . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Παίδες, καλησπέρα ! Γνωρίζει εν τελει κανείς αν μπορούμε να'χουμε το 3d taskmanager στην v8 ? οχι τις επαφές και το μενού στ'αριστερα....αυτό μονο λειτουργικό δεν ειναι . . . Μου την σπαει η μαμακία της νοκια για taskmanager . . . O Hyperx θα βγάλει διορθωμένη V8, οπότε λογικά θα το φτιάξει!! :) Δεν ξέρω αν θα βγάλει και Ελληνική, αλλά το ελπίζω... Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 O Hyperx θα βγάλει διορθωμένη V8, οπότε λογικά θα το φτιάξει!! :) Δεν ξέρω αν θα βγάλει και Ελληνική, αλλά το ελπίζω... Ακομα και την αγγλική περναω...Δεν με νοιαζει.... Αλλωστε συνήθως ειναι καλύτερη.... Αντε να την βγαλει να γουστάρουμε...:rolleyes: Κοιταω, ξανακοιτάω αλλα μαλλον τιποτα....ακομα... Απο αυριο φαινεται . . . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Βγήκε η διορθωμένη V8-31, την οποια πέρασα πριν λίγο (σιγά μην έχανα χρόνο:p) Αγγλική βεβαια, αλλα έρχεται και η ελληνική τις επόμενες μέρες.. Ίσως επανέλθω με εντυπώσεις :) Για την ώρα με έχουν κερδίσει τα "folder delay fix" και blue spectrum shortcuts τα οποια δείχνουν καλύτερα τώρα στην λειτουργία τους (όταν τα σέρνουμε για άνοιγμα γραφουν και το όνομα του shortcut) Αυτά για την ώρα :D Changelog: white square is fixed (on no E and 3G connection) memorycard icon is removed again, both bugs were related to hxpatcher jpeg-codec-not saved by hx-patcher – fixed Samsung Homescreen and livewallpaper on e:\ FIXED (!!) 4-row keyboard for EN-DE (fullscreen and mini qwerty) bgluespectrumHS 2.0 updated. Lockscreen-removed will be back until Timo can fix all bugs Folder delay fix – no delay when entering big folders ! (only working in portrait-mode, in landscape it must reload) enable: The device supports for vector floating-point (VFP) architecture (better nokia compability) added: Camcorder requires support from the Asynchronous File Save Queue. (can produce smoother videos in 720p) added feature: enables user to response (for example answer) and unlock screen through sliders (but not yet in software implemented) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginosvougas Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Να κανω μια ερωτηση (που το πιθανοτερο σε εσας τους γνωστες θα φανει χαζη) Θελω να φλασαρω με τη καινουργια του γερμανου σε vista με το τροπο που αναφερει βημα προς βημα. Πως θα κανω ευκολα τα αρχεια (επαφες, τηλεφωνα κλπ κλπ) back up? ή πρεπει να περασω ολα απο την αρχη; Για μενα που μαι νεοπας στο "πειραγμα" μου φαινεται βουνο και δε θελω να κανω καμμια "πατατα" και μεινω χωρις κινητο :cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) θα πας στην διαχειριση αρχειων=>αντιγραφα ασφαλ. θα επιλεξεις τι θα κρατησεις για backup (εκτος των ρυθμισεων) θα επιλεξεις το backup να γινει στην καρτα μετα πας επιλογες δημιουργια αντιγρ. τωρα και ετοιμο το backup. μετα συνδεσε το κινητο με το πισι και ανοιξε την καρτα και κανε αντιγραφη τον φακελο backup καπου στον δισκο του πισι σου(προσοχη για να δεις τον φακελο backup πρεπει να εχεις ενεργοποιησει την εμφανιση κρυφων αρχειων και φακελων στα windows στις επιλογες φακελων. Edited September 2, 2010 by strong Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falkonqtel Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Ulysse πες μου πως με τη νέα έκδοση κρατάει παραπάνω η μπαταρία! Αυτο πες μου μονο τέλοςςςςς!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Ulysse πες μου πως με τη νέα έκδοση κρατάει παραπάνω η μπαταρία! Αυτο πες μου μονο τέλοςςςςς!!!!! καλησπερα. εαν σκεφτεσε να την περασεις δες εδω http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=28152 :) για την μπαταρια θα σου πω σε καποιες μερες γιατι ουτε μια μερα δεν την εχω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falkonqtel Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 καλησπερα. εαν σκεφτεσε να την περασεις δες εδω http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=28152 :) για την μπαταρια θα σου πω σε καποιες μερες γιατι ουτε μια μερα δεν την εχω :) Επειδή είμαι άσχετος στο φλασαρισμα (δεν εχω ξαναφλασαρει:O) θα το προσπαθήσω! Πιστεύω αξίζει το κόπο και το ρίσκο :p! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Μετά από 1 χρόνο υπομονής :X αποφάσισα ότι μόλις βρω τον χρόνο θα επικοινωνήσω με την Samsung . Ιδού το e-mail που τους έστειλα . Θα το ποστάρω έτσι για να καταλάβουν οι αγοραστές όλων των εταιρειών ότι είναι στο χέρι τους πως θα πάει εμπορικά μια εταιρεία ;) Με το παρόν θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι άλλος ένας δυσαρεστημένος πελάτης σας και κάτοχος μίας αρχικά ιδιαίτερα αξιόλογης συσκευής κινητής τηλεφωνίας , της i8910HD . Αγόρασα το τηλέφωνο τον Αύγουστο του 2009 διαβάζοντας για την πληθώρα των χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων που έχει ως συσκευή. Η δυσάρεστη έκπληξη που με περίμενε ήταν καλά κρυμμένη. Το λογισμικό του τηλεφώνου έμοιαζε απαρχαιωμένο μπροστά στο hardware. Με πολλά προβλήματα και ατέλειες κούραζε τον χρήστη. Αλλά όπως πολλές φορές συμβαίνει σε νέες συσκευές αυτό είναι κάτι που ο κατασκευαστής ξεπερνά με την πάροδο του χρόνου. Εξελίσσει δηλαδή και αναβαθμίζει το software της συσκευής ξεπερνώντας και διορθώνοντας τα όποια προβλήματα και bugs μπορεί . Είναι μία ενεργή αμφίδρομη διαδικασία αφού σε αυτή λαμβάνουν μέρος οι και κάτοχοι των συσκευών με τα όσα γράφουν στην εταιρεία ή στα διάφορα forum . Το μεγαλύτερο κομμάτι της απογοήτευσης ήρθε όταν συνειδητοποίησα ότι η συσκευή για την οποία πλήρωσα 600+ euro εγκαταλείφθηκε στην τύχη της και μαζί με αυτή και όσοι την είχαν αγοράσει . Ότι πούλησε, πούλησε η εταιρεία και μετά " γεια σας " . Η κοινώς " μην τον είδατε τον Παναή " Οι λέξεις Εξέλιξη και αναβάθμιση θάφτηκαν μαζί με το κοινό . Αλλά ενώ η ελπίδα πεθαίνει τελευταία εμείς έχουμε ήδη αποκλείσει κάθε μελλοντική αγορά από την Samsung . Και δεν θα σταματήσω να αποτρέπω νέο δυνητικό πελάτη σας μέχρι να αλλάξει η απόφαση της εταιρείας . Σεβαστείτε το αγοραστικό κοινό για να σας ανταποδώσει την προτίμηση του. Ισχύει για κάθε εταιρεία που συμπεριφέρεται αντίστοιχα στο αγοραστικό κοινό και δεν φροντίζει για την αρτιότητα των προϊόντων της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginosvougas Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 @ strong ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. (καλα που υπαρχει αυτο το φορουμ και ξεστραβωνομαστε και μεις οι ασχετοι:lol::lol:) @zakailiou Να γιασει το στομα σου φιλαρακι (ή μαλλον ...το πληκτρολογιο σου) Ειμαι σε διλημα να παρω το wave (φοβερο κινητο, το ειδα απο κοντα και τα παιξα με την οθονη) αλλα με bada πως να ειμαι σιγουρος οτι δε θα το εγκαταληψει και μετα θα ψαχνουμε τον αντιστοιχο γερμανο. Γιαυτο το παιδευω λιγο με το δικο μας μεχρι να βγει κατι αντιστοιχο με android. (το galaxy ειναι τεραστιο για τα γουστα μου, ηδη το δικο μας το θεωρω μεγαλο δε παω σε μεγαλυτερο) Ειμαι και γω στη διαδικασια να κανω το πρωτο μου φλασαρισμα και λογω vista θα πρεπει να παω σε κανενα ιντερνετ καφε με xp. (στο φορουμ του γερμανου λενε οτι δε γινεται οπως με τα 7 και δε το ρισκαρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 @ strong ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. (καλα που υπαρχει αυτο το φορουμ και ξεστραβωνομαστε και μεις οι ασχετοι:lol::lol:) @zakailiou Να γιασει το στομα σου φιλαρακι (ή μαλλον ...το πληκτρολογιο σου) Ειμαι σε διλημα να παρω το wave (φοβερο κινητο, το ειδα απο κοντα και τα παιξα με την οθονη) αλλα με bada πως να ειμαι σιγουρος οτι δε θα το εγκαταληψει και μετα θα ψαχνουμε τον αντιστοιχο γερμανο. Γιαυτο το παιδευω λιγο με το δικο μας μεχρι να βγει κατι αντιστοιχο με android. (το galaxy ειναι τεραστιο για τα γουστα μου, ηδη το δικο μας το θεωρω μεγαλο δε παω σε μεγαλυτερο) Ειμαι και γω στη διαδικασια να κανω το πρωτο μου φλασαρισμα και λογω vista θα πρεπει να παω σε κανενα ιντερνετ καφε με xp. (στο φορουμ του γερμανου λενε οτι δε γινεται οπως με τα 7 και δε το ρισκαρω) φιλε ειναι ευκολο δες εδω τις οδηγιες Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 γεια σας παιδια εχω περασει την καινουργια ρομ του γερμανου και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος πολυ γρηγορη και δεν υπαρχει καθηστερισει καθολου!!!οσο για την μπαταρια μου φενεται το ιδιο δυο τρεις μερες το πολυ!! εχει περασει κανεις απο σας την ρομ του faenil N2O4 αν ναι πειτε μας αν ειναι καλη!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Σχετικά με πρόβλημα εμφάνισης Ελληνικής γλώσσας στο PC Studio (βγάζει ρωσικά στην επιλογή συγχρονισμού)...το πρόβλημα διορθώθηκε στην έκδοση 7.2.24.9 (η προβληματική ήταν η 7.2.20.9). Προτείνεται η πλήρης απεγκατάσταση της παλιάς έκδοσης και επανεγκατάσταση της καινούργιας και όχι η αναβάθμιση. Ξέρει κανείς το link για την ελληνική 7.2.24.9 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Ξέρει κανείς το link για την ελληνική 7.2.24.9 ; Η 7.2.36.9 σου κάνει;;; :p Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Η 7.2.36.9 σου κάνει;;; :p Αν μου κάνει λέει... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 περασα την V8-32_GREEK Στα + 1. δουλευει ο 3d task man 2. το jpeg codec αλλαζει και αποθηκευεται 3. ο φακελος εφαρμογες ανοιγει ταχυτατα με την πρωτη οσες και εφαρμογες και αν εχεις Στα - το BlueSpectrumHS δεν το εχει εγκατεστημενο. Δεν ξερω αλλα εμενα μου αρεσε πολυ. ετσι το κατεβαζεις και το περνας μονος σου. Οδηγιες στο forum του HX Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Εγω ακομα δεν την δοκιμασα, σιγουρα δεν εχει bugs; Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 φιλε strong εγω την εχω εδω και τρεις μερες και δεν εχω φρει τιποτα!!!περνα την με κλειστα τα; ματια!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 OK την περναω τοτε, ευχαριστω! Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightmare_gr Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Παιδια καλησπερα μολις περασα την καινουργια version του Γερμανου!!!!!!!!!!!!! στο HXPATCHER αλλαζουμε καποιες απο τις τιμες που εχει ?δεν ειναι και ολα στα ελληνικα και θελει google και μεταφραση :P Ξετρελαθηκα με την ταχυτητα που εχει στους φακελους ιδιαιτερα οταν πατας στις "εφαρμογες" μπορει να εχω πατησει 30 φορες συνεχομενες το "μενου - εφαρμογες - πισω........εφαρμογες - πισω......εφαρμογες-πισω " χεχεχε !!!ειχα μεινει καπου στην V5 και αυτο με το κολλημα στις εφαρμογες μου την εσπαγε ασχημα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Ποια παρείγγειλες τελικά; Αυτή εδώ μήπως; Τι μαλ@@@Κιες.... σήμερα παρέλαβα τη καφέ-χρυσή προσοψη, το άνοιξα όλα ώραια και καλα και με το που έφτασα στο σημείο που έπρεπε να βγάλω την οθόνη και να αλλάξω το ασημένιο με το χρυσό κάδρο, διαβαζω σε ένα disassembly tutorial οτι η οθόνη είναι δεμένη με το πλαισιο μέσω διπλής ενωσης και είναι κολλημένη πάνω του με διπλή αυτοκόλλητη ταινία. άρα κράτησα το ασημένιο πλαίσιο και άλλαξα μόνο το μαύρο περίβλημα με το καφέ, η πίσω πλευρά είναι γαμάτη σε καφέ αλλα μπροστά έχει τριχρωμία μαύρο το πλαισιο της οθόνη, ασυμένιο το περίβλημα και καφέ πλαστικά... http://www.mobilenews4u.com/wp-content/uploads/2009/12/Samsung-Omnia-I8910-HD-Gold.jpg δυστυχώς μόνο το original θα ήταν τέλειο, με πρόσοψη δε κάνουμε δουλειά... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 εχω ενα προβλημα με το ομνια.μετα απο πολλα πεσιματα που χει φαει το κινητο αν και η οθονη ακομα αθικτη το πισω καπακι για την μπαταρια εχει ξεκολησει και δεν κλεινει καλα.ειναι δηλ ετοιμο να βγει.ξερει κανεις που μπορω θεσσαλονικη να δωσω το ομνια για να το φτιαξουνε;ειπαρχει σαμσουνγκ σερβις; Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts