Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1)πανω αριστερα στο σημα απο κατω εχει βγει ενα '3G' και ενα αλλο συμβολακι σαν 2 γραμμες πηγαινε-ελα.

το 3g το καταλαβαινω ενταξει.το αλλο,σου δειχνει οτι εκεινη την ωρα ειναι συνδεδεμενο ή να μην ασχοληθω καθολου?

2)οταν θες να επεξεργαστεις την αρχικη οθονη κρατας πατημενο το χερι σου πανω στην οθονη και βγαινουν τα συμβολα edit-close σε καθε κουτακι.κατω κατω σου λεει οτι 'drag panels to move'. πως ακριβως σερνω τα κουτακια?οταν τα σερνω φευγει ολη η οθονη προς τα πανω-κατω και οχι το κουτακι.

1) Οι γραμμές φεύγουν αν πας Ρυθμίσεις/Συνδεσιμότητα/Ρυθμ. Διαχείρισης (το τελευταίο)/ Πακέτα Δεδομένων και στην πρώτη επιλογή επιλέγεις: "Όταν απαιτείτε"

Εσένα θα είναι στα αγγλικά όλα αυτά βέβαια αλλά πιστεύω θα την βρεις την άκρη! :p

2)Αφού σου βγούνε τα 2 συμβολάκια (κλειδί και Χ) μετά για να μετακινήσεις κάποιο συγκεκριμένο "πινακάκι" ξανακάνει κλικ πάνω του και το κρατάς μέχρι να ξεκολλήσει από την θέση του! :)

καλημέρα σε όλους.Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ flash pleyer γιατί δεν παίζουν τα βιντεάκια στο internet.Έχω την v5.εκτος αν υπάρχει στην v7 οπότε να μην ψάχνω.

Φίλε μου ο μόνος browser που υποστήριζε πλήρως το Flash, ήταν ο skyfire η εταιρία του οποίου πρόσφατα αποφάσισε να κλείσει τον proxy server της Ελλάδας και μερικών άλλων χωρών για να περικόψει τα έξοδα του.Οπότε προς το παρόν δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική... :/

Το Youtube βέβαια έχει δικό του player για το Symbian ο οποίος και συνιστάτε ανεπιφύλακτα! :cool:

με αυτα τα θεματακια ξερει να μου απαντησει κανεις?:shifty:

Βιαστικέ... :p :cool:

Edited by MaFiOzOS_88

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

με το πρωτο θεμα δεν γινεται κατι.ειναι ηδη στην επιλογη οταν απαιτηται.το εβαλα στην επιλογη οταν χρειαζεται και μετα ξανα στην επιλογη οταν απαιτηται και εκεινη την ωρα φυγανε οι γραμμες και γυρισανε μετα απο 2 δευτερολεπτα:mad::mad:

αυτες οι γραμμες τι ακριβως ειναι?μηπως εχει ανοιξει καμια συνδεση και με χρεωνει?αν και δεν νομιζω γιατι εχω βαλει μονο μια συνδεση,την wifi μου...

ok το βαλα when needed και εκανα restart

οσο αναφορα το δευτερο θεμα,ενταξει το καταφερα.το σκεπτικο ηταν το ιδιο απλα επρεπε να το κραταω πατημενο το κουτακι πιο πολυ ωρα.

tnx mafioze:p

Edited by alexclone

βγηκε patch που διορθωνει το προβλημα με το μητρωο κλησεων...

το βαλα. μετα την εγκατασταση αμεσως restart και ειστε οκ...

http://web96.homer.kundenserver42.de/

Edited by alexclone

τι ακριβως προβλημα εβγαλε η V7 και εβγαλε Patch ο γερμανος ? δηλαδη τι παρουσιαζει το μητρωο κλησεων??

Για ελληνικη βλεπω και αργει , σε ολες του τις εκδοσεις ειχε βγει μια μερα μετα.

Παντως δεν αναφερει πουθενα τι γλωσσες ειναι αυτη που εβγαλε τωρα.

:wacko: μας μπερδευει λιγο ο γερμανος :lol:

καθε φορα που κλεινεις το κινητο,χανεται το μητρωο κλησεων. τωρα με το patchακι το φτιαξε αλλα θα βγαλει λεει και καινουριο firmware με το patchακι ενσωματομενο αλλα και με καινουρια εκδοση του hxpatcher...

Γλωσσες:

αγγλικα

γαλλικα

δανεζικα

ιταλικα

ισπανικα

Edited by alexclone

Now creating and uploading updated HX-V7-15

kinetic-scroll presets, (slow-medium-fast-default) you can change every preset if you want, or change only “default” (don´t forget that it will be applied after restarting an running app)

force 600 Mhz will be now on autostart if needed (OFF is default)

when enable 3d-nav no restart is needed (bug fixed)

call logs will be now saved without patch after restart/shut-off phone

After this version, localization will be done too.

ενα βημα πιο κοντα στα ελληνικα???:worry::worry::worry:

Now creating and uploading updated HX-V7-15

kinetic-scroll presets, (slow-medium-fast-default) you can change every preset if you want, or change only “default” (don´t forget that it will be applied after restarting an running app)

force 600 Mhz will be now on autostart if needed (OFF is default)

when enable 3d-nav no restart is needed (bug fixed)

call logs will be now saved without patch after restart/shut-off phone

After this version, localization will be done too.

ενα βημα πιο κοντα στα ελληνικα???:worry::worry::worry:

Ακριβως!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Αξιζει η αγορα του αυτη την εποχη ή να περιμενουμε το Ν8;Το προβλημα με τον κακο ηχο κατα την βιντεοσκοπηση υπαρχει ακομα;Εχει βγει καμια επισημη αναβαθμιση;H εκδοση με τα 16 gb εχει κυκλοφορησει επισημα για την ελληνική αγορά;

εβαλα την HX-V7-15, και αναμικτες οι πρωτες εντυπωσεις (μαλλον προς αρνητικες)

Θετικα:

βελτιωση του σηματος (ειχα στο δωματιο μου 1 γραμμη, τωρα εχω 4)

καλο και χρήσιμο το HX-patcher TOOL

Αρνητικα:

αργο μενου , πατας κατι και υπαρχει μια καθυστερηση σε σχεση με παλιες rom

ο musik player δεν ανοιγει !!!!!!!

σκληρη αφη, αν πατησεις κατι πολυ απαλα δεν υπακουει, αλλη αισθηση δηλαδη. (γουστο ειναι , πρωσοπικα δεν μου αρεσει)

το διαχηρηση αρχειων ....:blink: βρε γερμανε τι γραματακια ειναι αυτα ?? πας να μας κανεις να φορεσουμε γυαλια ?? Στραβωθηκα !!!!!

Αυτα τα ολιγα προς το παρον, τωρα ο καθενας ας κρηνει....

Εγω μαλλον οδεύω παλι προς την V5, θα περημενω να δω και την ελληνικη V7... αλλα ....:whistle:

Αξιζει η αγορα του αυτη την εποχη ή να περιμενουμε το Ν8;Το προβλημα με τον κακο ηχο κατα την βιντεοσκοπηση υπαρχει ακομα;Εχει βγει καμια επισημη αναβαθμιση;H εκδοση με τα 16 gb εχει κυκλοφορησει επισημα για την ελληνική αγορά;

1. ΝΑΙ

2. ΝΑΙ

3. ΟΧΙ

4. ΟΧΙ

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

1. ΝΑΙ

Για εμενα:

1. ΟΧΙ*

:p

@MrIDO: Αποψη μου ειναι οτι αν περιμενεις 1 μηνα ακομα θα εχεις κινητο με xenon flash, καταγραφη στερεοφωνικου ηχου στα 184kbps και οχι μονοφωνικου στα 48kbps του ομνια, ηχο χωρις φυσημα, με συχνες επισημες αναβαθμισεις, με hdmi εξοδο, και σε λογικη τιμη.

Επισης το i8910 πλεον ειναι ενα κινητο το οποιο μετραει πανω απο 12 μηνες κυκλοφοριας.

Edited by Ulysse

αν και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την συγκεκριμενη συσκευη, αυτην την εποχη δεν θα την ξαναγοραζα, μονο και μονο γιατι κατα την προσωπικη μου αποψη το symbian ειναι πολυυυυυ πισω σχετικα με αλλα καινουρια λειτουργικα.....καθαρα και μονο σαν συσκευη ομως ειναι παρα πολυ καλη απο πολλες αποψεις, και βαζει κατω και διαφορες συσκευες που βγαινουν τωρα...και εαν εσυ θες να παραμεινεις στο symbian οπωσδηποτε, ο γερμανος εχει σκοπο να προσπαθησει να κανει port το symbian^3 στο omnia hd.... το N8 βεβαια εχει καλυτερα specs γενικα, αλλα απο εμφανιση εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου!!

Edited by maximillian

αν και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την συγκεκριμενη συσκευη, αυτην την εποχη δεν θα την ξαναγοραζα, μονο και μονο γιατι κατα την προσωπικη μου αποψη το symbian ειναι πολυυυυυ πισω σχετικα με αλλα καινουρια λειτουργικα.....καθαρα και μονο σαν συσκευη ομως ειναι παρα πολυ καλη απο πολλες αποψεις, και βαζει κατω και διαφορες συσκευες που βγαινουν τωρα...και εαν εσυ θες να παραμεινεις στο symbian οπωσδηποτε, ο γερμανος εχει σκοπο να προσπαθησει να κανει port το symbian^3 στο omnia hd.... το N8 βεβαια εχει καλυτερα specs γενικα, αλλα απο εμφανιση εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου!!

Το συγκεκριμένο κινητό όντως είναι ένα εκπληκτικό τηλέφωνο και αν και έχει ήδη ένα χρόνο κυκλοφορίας είναι πολύ μπροστά από πολλά κινητά που βγαίνουν τώρα! Το είχα το έχω και θα το έχω στην κατοχή μου! Απλώς το πρόβλημα του αυτή την στιγμή είναι το λειτουργικό του που δεν το αφήνει να δείξει όλες τις δυνατότητες του. Έχοντας πλέον γνωρίσει και το android είμαι βέβαιος για αυτό που λέω. Η μόνη ελπίδα μου για το κινητό αυτό είναι το symbian 3 και ποιος άλλος ; Ο γερμανός που ελπίζω να μην εγκαταλείψει τις προσπάθειες για την ανάπτυξη του.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Αντώνης

αρα φιλε mrIDO και απο τις επομενες απαντησεις η απαντηση 1 , ξαναγινεται ΝΑΙ

και θα το βρεις φτηνα και θα περιμενεις το Ε7 για symbian 3 με ολα τα καλα που αναφερονται και με 4αρα οθονη , και μεχρι τοτε θα εχεις ενα 8910 με πληρη υποστηριξη νεες roms

και ισως porting το symbian 3

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

βγηκαν τα ελληνικα στην εκδοση 7 :up::up:

Κατεβαίνει ήδη.... :cool:

Πρόλαβε να την περάσει κανείς;

Εγω:D:D:D:D:D

Και; :p

Για πες καμιά πρώιμη εντύπωση.Είχες περάσει και από την αγγλική V7, Legend;

Ωραίο το τραγουδάκι στην υπογραφή... ^^

Και; :p

Για πες καμιά πρώιμη εντύπωση.Είχες περάσει και από την αγγλική V7, Legend;

Ωραίο το τραγουδάκι στην υπογραφή... ^^

Η ν7 στα ελληνικα αποτελει κατα την γνωμη μου οτι καλυτερο εχει αποδωσει ο hyper-x στο κινητο μας!!!!.....τωρα που την συνδυασα και με το spb shell απολαμβανω το κινητο οσο ποτε!!!!!!ol: p..πλεον δεν εχει bugs εκτοσ απο αυτο π αναφερει στο σιτε τ ο γερμανος. Αντιμετωπιζω ομως ενα προβλημα . πως:X:X:X:X:X δουλευει το speedy go???????.....

που το βρισκω καινουργιο ελλαδα

Φίλε μου καινούργιο λίγο δύσκολο να το βρεις και μόνο απο στοκ σε κάνα ελληνικό e-shop από 405€.

Χίλιες φορές να το πάρεις μεταχειρισμένο άμα σ'άρεσε σαν συσκευή.Είναι πολλά τα 400€ που ζητάνε για να το πάρεις καινούργιο, και πλέον δεν τα αξίζει!

Η ν7 στα ελληνικα αποτελει κατα την γνωμη μου οτι καλυτερο εχει αποδωσει ο hyper-x στο κινητο μας!!!!.....τωρα που την συνδυασα και με το spb shell απολαμβανω το κινητο οσο ποτε!!!!!!ol: p..πλεον δεν εχει bugs εκτοσ απο αυτο π αναφερει στο σιτε τ ο γερμανος. Αντιμετωπιζω ομως ενα προβλημα . πως:X:X:X:X:X δουλευει το speedy go???????.....

Ωραία και γω φλασάρω σε λίγο... :happy:

Για το speedy go, όταν θα βγάλω άκρη θα σου πω! :p

εγω την εχω περασει απο το πρωι...:p

δεν εχω παρατηρησει κατι ενοχλητικο.

το speedy go εμενα,στην εκδοση 5,δουλεψε μονο οταν ανοιξα ολα τα patches στο rompatcher...

θα το δοκιμασω και στην 7.

σε ποιο bug ανεφερεσαι?με τα widgets?

με ολα τα patches ανοιχτα δουλευει το speedy go και το ram blow...

σκορ 784...

Edited by alexclone

σε ποιο bug ανεφερεσαι?με τα widgets?

με ολα τα patches ανοιχτα δουλευει το speedy go και το ram blow...

σκορ 784...

ναι αυτο ακριβως.....να κανω μια ερωτηση τωρα....Ισως να ειμαι σε λαθος τοπικ αλλα εχω το spb mobile shell 3.5 στο 8910 και εχω το εξης προβλημα....οταν αλλαζω φοντο καποιο μεροσ της οθονης μενει πρασινο ενω δειχνει κανονικα τα widgets .....γιατι???????

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD