charitosn Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 δεν το εχω δει απο κοντα και ρωταω: εχει 2η καμερα για βιντεοκλησεις; οι φωτογραφιες το βραδυ χωρις φλας , πως ειναι? και εχω ακουσει οτι για τα word, excel πρεπει να τα αγορασεις. τι να κανω, να το πάρω? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 δεν το εχω δει απο κοντα και ρωταω: εχει 2η καμερα για βιντεοκλησεις; οι φωτογραφιες το βραδυ χωρις φλας , πως ειναι? και εχω ακουσει οτι για τα word, excel πρεπει να τα αγορασεις. τι να κανω, να το πάρω? εχει καμερα για βιντεοκλησεις. οι φωτο ειναι καλες χωρις φλασ . εχει acrobat reader πανω, δεν ξερω για word excel, μπορεις να τα βρεις και αλλου αντι να τα αγορασεις. αξιζει το τηλεφωνο παντως. πηγαινε σε ενα πλασιο και δες το απο κοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 :yahoo::yahoo: :clap::clap: Λοιπον κατεβασα το Greek firmware που σας ειπα στο 2578 , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΙΟ και τελευταιο !!!!! και με τελοιο ηχο στο βιντεο !!!! ΟΛΑ ΤΕΛΟΙΑ , γρηγορο , σταθερο, δηλαδη τι αλλο να ζητησουμε να κανει στο τηλέφωνο το firmware ρε παιδια , να ψηνει καφε ? :rolleyes: Βαλτε το αφοβα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :up: έχει ελληνικό μενού; έχει ελληνικο τ9; Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 έχει ελληνικό μενού; έχει ελληνικο τ9; ΤΑ ΠΑΝΤΑ ελληνικα μενου. :rolleyes: !! Για Τ9 δεν ειδα κατι:( , τωρα ισως να μην ξερω που ειναι γιατι δεν το χρησιμοποιώ ποτε. Πάντως για καπιους δύσπιστους εχω το Firmware 2η μερα τωρα , του εχω βγαλει την π...για:O του HD και ολα πανε ΑΨΟΓΑ , και η μπαταρια εχει πεσει μονο 1 γραμμή :yahoo: που με ενα πιο παλιο Firmware σε μια μερα ειχε αδιασει σχεδον ολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Είχα την ελληνική του πλαισίου και είπα να βάλω το παραπάνω firmware που να μην το έβαζα. Το κινητό πάει αισθητά πιο αργά όταν παταω να μπει στο μενού κτλ. Και δεν έχει και Τ9. Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Τέλος του μήνα σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω αυτήν την συσκευή . Θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει να το αγοράσω η όχι ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisma1 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Τέλος του μήνα σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω αυτήν την συσκευή . Θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει να το αγοράσω η όχι ? ΟΧΙ :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Από ποια άποψη , δεν αξίζει δηλ να το αγοράσω ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcypre Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Από ποια άποψη , δεν αξίζει δηλ να το αγοράσω ? Εγώ το έχω από τον Ιούλιο κι έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο μου παράπονο είναι η έλλειψη ενημερώσεων στο firmware αλλά κατά τα άλλα μόνο καλά λόγια έχω να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Αναβάθμιση μέσο wifi γίνετε όπως το nokia n97 και nokia 5800 , η γίνετε αποκλειστικά μέσο υπολογιστή ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcypre Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Δεν έχει βγει καμία αναβάθμιση ως τώρα. Επιλογή υπάρχει μέσα στο Device Manager να ελέγχεις updates από server αλλά δεν ξέρω καθότι δε μπορώ να το δοκιμάσω. Μπορεί κανείς που έχει περάσει ξένο firmware να ξέρει να σου απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση . Δηλ για να καταλάβω καλά υπάρχει η επιλογή μέσα στο κινητό να γίνει , αλλά δεν έχει βγει ακόμη ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcypre Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Υπάρχει η επιλογή "Check for Updates". Τώρα τι κάνει δε μπορώ να σου πω γιατί δεν έχω και κάτι να το ελέγξω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Οκ ευχαριστώ για την απάντηση . Το check for updates , είναι για αναβάθμιση της συσκευής μέσω wifi , αυτό ήθελα να δω αν έχει , ακριβώς το ίδιο έχει και το nokia 5800 και το n97 . Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcypre Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Βρήκα το εξής http://forums.samsungi8910omnia.com/samsung-i8910-omnia-hd-problems-help/4180-server-profile.html. Φαίνεται ότι δεν υποστηρίζει ΟΤΑ update αν και υπάρχει η επιλογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Σίγουρα θα υποστηρίζει , απλά ίσως δεν έχει βγει ακόμη η αναβάθμιση μέσω wifi . Αποκλείεται να είναι ως φιγούρα αυτήν η εφαρμογή , απλά η samsung δεν βγάζει τόσο συχνά αναβαθμισεις όσο η νοκια Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Ακόμα και στα παλαιότερα series 60 υπήρχε το μενού ενημέρωση λογισμικού όπου, υποτίθεται, ότι έκανε αναζήτηση νέων εκδόσεων και τα κατέβασε στην συσκευή. Όμως, παρόλο που υπήρχε, δεν λειτουργούσε. Το ίδιο συμβαίνει και στο HD. Αν προχωρήσεις στην αναζήτηση ενημερώσεων, θα σου πει ότι λείπουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisma1 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Από ποια άποψη , δεν αξίζει δηλ να το αγοράσω ? Το κινητο ειναι μια χαρα,απλα το σερβις και η υποστηριξη της Samsung edo sto ellada ειναι αθλια, να μην σε κουραζω με αυτα που περασα με το σερβις οταν στις 10 μερες ξεκολλησε η οθονη. Μετα απο δυο μηνες λυθηκε το θεμα μου αφου πρωτα εστειλε ο δικηγορος μου εξωδικο στο καταστημα Vodafone που το ειχα αγορασει!!! Σε βλεπω που ρωτας για αναβαθμισεις, το κινητο υποστηριζει οτι αναβαθμιση βγει και οπως και να την βγαλει η Samsung ,απλα μαλλον δεν θα βγει ποτε:lol: Αυτη την στιγμη εχω ενα "μαγειρεμενο" Firmware ιταλο-ρωσικο-κινεζικο με υποστηριξει ελληνικου πληκτρολογιου.... Ενα αλλο μειονεκτιμα ειναι οτι ο φακος της καμερας εχει εκτεθιμενο το μικρο του τζαμακι στις δαχτυλιες με αποτελεσμα να βγαινουν θωλες οι φωτογραφιες αν δεν το καθαρισεις πριν την ληψη. Εγω παντως μετανιωσα για την αγορα του....... παμε γι'αλλα:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 ναι οντως τελικα μονο η οθονη του αξιζει σαν τηλεφωνο οπως ειχα προβλεψει στην αρχη η samsung δεν το υποστηριζει καθολου σαν τηλεφωνο...!!!! ειναι αδικο να εχεις ενα τεχνολογικα απο τα πιο δυνατα τηλεφωνα και να ειναι σκετη απογοητευση.... μονη λυση πια ειναι το satio για να το δουμε και αυτο.....και ποτε πια capasitive οθονη με symbian .... δεν βολευει καθολου αν δεν ειναι iphone..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faze Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 εγω τελικα ψηνομαι ολο και περισσοτερο να το ανταλλαξω με iphone 3gs.... μου φαινεται πολυ πιο user friendly... δν ξερω, ισως δν εχω συνηθισει το λογισμικο... παντως σαν κινητο τα αξιζει τα λεφτα του (σε θεμα hardware). Ειναι σαν να παιρνεις ενα pc με τα τελειωτερα τεχνικα χαρακτηριστικα ever, να μην κολλαει πουθενα, αλλα η microsoft να αποφασισει οτι θα χρησιμοποιεις στην ελλάδα τα vista 1.0.0.1 (αλληγορικα παντα) και χωρις updates... τι να το κανεις??? (Και επισης οι application developers να εχουν αποφασισει για καποιον σπαστικο λόγο οτι οι εφαρμογες τους δν θα γινουν ποτε optimized για το μοντελο που αγορασες, ας εχει τα καλυτερα χαρακτηριστικα..) Απλα σπασιμο.... Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Oι developers, και ειδικά οι γνωστές εταιρίες που έχουν ήδη έναν μεγάλο αριθμό εφαρμογών για τα series 60 3rd και 5th edition, προσπαθούν να επιτύχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμβατότητα με όλες τις υπάρχουσες S60 συσκευές. Και είναι απολύτως λογικό αυτό καθώς οι κάτοχοι των HD δεν αντιπροσωπεύουν ούτε το 1% της συγκεκριμένης αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι η κάθε νέα εφαρμογή ή νέα έκδοση συμβατή για τις touch symbian συσκευές, δεν θα αναπτυχθεί έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται στο έπακρο το πολύ ικανό hardware του HD, αλλά το κατά πολύ υποδεέστερο των 5800, Ν97, Χ6, Ν97 mini, 5230 και 5530. Για τους developers, το HD είναι σαν να μην υπάρχει και δε νομίζω ποτέ να δούμε νέες εφαρμογές ανεπτυγμένες αποκλειστικά για τα Satio και ΗD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhukov Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Παιδιά :help: θα ήθελα ένα κινητό: 1. Να βγάζει καλές έως πολύ καλές φώτο και μάλιστα οι περισσότερες θα είναι από ένα μέτρο τραβηγμένες. 2. Να είναι εύκολος ο τρόπος αποθήκευσης και ανάκλησης των φώτο στην οθόνη, από το αρχείο 3. Να μπορώ να διαβάζω αρχεία PDF (βιβλία κυρίως) 4. Να έχει καλή οργάνωση το ημερολόγιο του, με εύκολες καταχωρήσεις π.χ. γενέθλια, υπομνήματα, εργασίες.... 5. Να έχει calculator 6. Να έχει εύκολη πρόσβαση στις επαφές και στα μηνύματα. Σας κούρασα εεε:rolleyes: Τα έχει όλα αυτά το HD και σε τι βαθμό?????Γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:) :) :):bow::bow::bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Παιδιά :help: θα ήθελα ένα κινητό: 1. Να βγάζει καλές έως πολύ καλές φώτο και μάλιστα οι περισσότερες θα είναι από ένα μέτρο τραβηγμένες. 2. Να είναι εύκολος ο τρόπος αποθήκευσης και ανάκλησης των φώτο στην οθόνη, από το αρχείο 3. Να μπορώ να διαβάζω αρχεία PDF (βιβλία κυρίως) 4. Να έχει καλή οργάνωση το ημερολόγιο του, με εύκολες καταχωρήσεις π.χ. γενέθλια, υπομνήματα, εργασίες.... 5. Να έχει calculator 6. Να έχει εύκολη πρόσβαση στις επαφές και στα μηνύματα. Σας κούρασα εεε:rolleyes: Τα έχει όλα αυτά το HD και σε τι βαθμό?????Γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:) :) :):bow::bow::bow: Tα έχει φίλε μου. Άλλωστε αυτά που ψάχνεις νομίζω ότι θεωρούνται από τα βασικά ενός σοβαρού κινητού. Και η συγκεκριμένη συσκευή είναι κάτι παραπάνω. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Oι developers, και ειδικά οι γνωστές εταιρίες που έχουν ήδη έναν μεγάλο αριθμό εφαρμογών για τα series 60 3rd και 5th edition, προσπαθούν να επιτύχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμβατότητα με όλες τις υπάρχουσες S60 συσκευές. Και είναι απολύτως λογικό αυτό καθώς οι κάτοχοι των HD δεν αντιπροσωπεύουν ούτε το 1% της συγκεκριμένης αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι η κάθε νέα εφαρμογή ή νέα έκδοση συμβατή για τις touch symbian συσκευές, δεν θα αναπτυχθεί έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται στο έπακρο το πολύ ικανό hardware του HD, αλλά το κατά πολύ υποδεέστερο των 5800, Ν97, Χ6, Ν97 mini, 5230 και 5530. Για τους developers, το HD είναι σαν να μην υπάρχει και δε νομίζω ποτέ να δούμε νέες εφαρμογές ανεπτυγμένες αποκλειστικά για τα Satio και ΗD. αυτο σημαινει πως εφαρμογες που θα βγαινουν για το ν97 και τα αλλα νοκια δεν θα πεζουν στο εν λογο κινητο; και ακομα το AVI STORE δουλευει για το σαμσουνγκ;; ειχα ακουσει οτι εχει βγει σαμσουνγκ APP STORE το χει δοκιμασει κανεις να το βαλει;; και τελος στο κινητο δεν θα βλεπουμε καλο πραμα θα ναι δηλ κατι σαν την UIQ; ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ :(:( Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 αυτο σημαινει πως εφαρμογες που θα βγαινουν για το ν97 και τα αλλα νοκια δεν θα πεζουν στο εν λογο κινητο; και ακομα το AVI STORE δουλευει για το σαμσουνγκ;; ειχα ακουσει οτι εχει βγει σαμσουνγκ APP STORE το χει δοκιμασει κανεις να το βαλει;; και τελος στο κινητο δεν θα βλεπουμε καλο πραμα θα ναι δηλ κατι σαν την UIQ; ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ :(:( Όχι, δεν είπα αυτό. Το συμπέρασμα είναι ότι δεν θα βγουν εφαρμογές που θα αξιοποιούν το hardware της συσκευής. Η πλειοψηφία των νέων εφαρμογών ή εκδόσεων που κυκλοφορούν για την οικογένεια των Nokia Touch, τρέχουν χωρίς πρόβλημα και στο HD. Όμως, έχεις έναν ισχυρό επεξεργαστή, ένα δυνατό τσιπ επεξεργασίας γραφικών και άφθονη ram αλλά δεν μπορείς να τα αξιοποιήσεις πουθενά. Μπορεί στο μέλλον το τοπίο να αλλάξει ελαφρώς αν δούμε και άλλα μοντέλα series 5th edition με το ίδιο hardware αλλά, δεν τρ'εφω και πολλές ελπίδες για κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts