Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα, εχω ενα προβλημα με το pc studio.. Μετα απο φορματ στο λαπτοπ ξσαναεκανα εγκατασταση το προγραμμα αλλα οταν παω να κανω αποθηκευση τις εικονες, παρολο που εχω επιλεξει να τις αποθηκευει στο φακελο με τις προηγουμενες αποθηκευμενες εικονες, μου λεει πως δεν εχει ξαναγινει αποθηκευση εικονων και βιντεο και 8ελει να τις απο8ηκευσω ολες ξανα, οπως και τα βιντεο.

Υπαρχει τροπος να το "ξεγελασω" και να αποθηκευσω μονο τις καινουριες..? Δεν εχω κανει καποιο back up η οτιδηποτε απτη προηγουμενη εγκατασταση.

Ευχαριστω

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι.. το κατήργησα. Να σε ρωτήσω ρε Μαφιόζε, πως τα καταφέρνεις με τις 2 μπαταρίες? αφου όταν βάλεις τη 2η αφού τέλειωσε η πρώτη, και τελειώσει και η 2η, η πρώτη είναι άδεια..ή τη φορτίζεις κάπως? δε ξέρω αν με κατάλαβες... ε?

:D

χαχαχαχα, σε μπέρδεψα ε;; :lol:

Λοιπόν η μαμά μπαταρία ήταν σκυλί μαύρο και πριν αρχίσω να μπαίνω στο Ίντερνετ μέσω 3G, άντεχε άνετα 4 μέρες με αρκετά τηλέφωνα και μηνύματα.Είχα πάρει και μια δεύτερη γιατί τύχαινε να πάω κάπου (Σαλονίκη ας πούμε) και να μην προλάβω να φορτίσω το κινητό στο ενδιάμεσο.Ε εκεί είχα φορτισμένη την δευτερη μπαταρία η οποία αναλάμβανε δράση! :D

Την φόρτιση την έκανα εκ των προτέρων σε κάποια άσχετη στιγμή και την άφηνα στην άκρη για παν ενδεχόμενο.Την φόρτιζα κανονικά μέσω του κινητού, την έβγαζα και έβαζα την παλιά για να συνεχίσει το έργο της! :p

Δυστυχώς αφού το ξεφτίλισα με την φόρτιση αποφόρτιση της μαμά μπαταρίας λόγω 3G, πλέον η απόδοση της έχει πέσει πολύ και ακόμη και με μικρή χρήση δεν μου αντέχει πάνω από μία μέρα χωρίς να την φορτίσω.... :/

Το κακό της υπόθεσης είναι ότι η δεύτερη που είχα αγοράσει αν και εμφανισιακά είναι πανομοιότυπη με την μαμά, η απόδοση της ήταν περίπου 35% λιγότερη.Πλέον έχω ξεμείνει με την 2 μπαταρία και την μειωμένη της απόδοση και είμαι σε αναζήτηση καινούργιας μπαταρίας ίδιας ισχύος με την μαμά! :)

Καλημερα, εχω ενα προβλημα με το pc studio.. Μετα απο φορματ στο λαπτοπ ξσαναεκανα εγκατασταση το προγραμμα αλλα οταν παω να κανω αποθηκευση τις εικονες, παρολο που εχω επιλεξει να τις αποθηκευει στο φακελο με τις προηγουμενες αποθηκευμενες εικονες, μου λεει πως δεν εχει ξαναγινει αποθηκευση εικονων και βιντεο και 8ελει να τις απο8ηκευσω ολες ξανα, οπως και τα βιντεο.

Υπαρχει τροπος να το "ξεγελασω" και να αποθηκευσω μονο τις καινουριες..? Δεν εχω κανει καποιο back up η οτιδηποτε απτη προηγουμενη εγκατασταση.

Ευχαριστω

Γιατί δεν συνδέεις το κινητό μέσω μαζικής αποθήκευσης ώστε να μεταφέρεις χειροκίνητα τα αρχεία που θές; Προσωπικά το pc studio δεν με βόλέψε ποτέ για αυτή την δουλεία, και πάντα πέρναγα τα πάντα χειροκίνητα....

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

........

Γιατί δεν συνδέεις το κινητό μέσω μαζικής αποθήκευσης ώστε να μεταφέρεις χειροκίνητα τα αρχεία που θές; Προσωπικά το pc studio δεν με βόλέψε ποτέ για αυτή την δουλεία, και πάντα πέρναγα τα πάντα χειροκίνητα....

Γιατι βγαζει τις φοτο και τα βιντεο σε φακελους κατα ημερομινια και ειναι βαρετο να ανοιγεις εναν εναν φακελο και να κανεις copy paste..

Παιδιά, έχω ένα πρόβλημα...!

Το lcg jukebox....εκεί που έπαιζε κανονικά...:happy: ....ξαφνικά σταμάτησε η αναπαραγωγή και όταν δοκίμασα να το ξανανοίξω, έπαιξε για 1 sec και έκλεισε...!!Από εκείνη τη στιγμή γίνεται το ίδιο πράγμα όταν πάω να το ανοίξω....τι μπορεί να παίζει;

Edited by mirrorofsorrow
Άσκοπη χρήση μορφοποίησης κειμένου

Ήθελα εδώ και καμιά εβδομάδα να σε απαντήσω, αλλά όλο το ξεχνάω/αμελώ κλπ να μπω στο bytheway....μαύρη πέτρα έριξα ο αλήτης.... :(

Anyway, δοκίμασες φαντάζομαι να το απεγκαταστήσεις και να το ξαναβάλεις στο κινητό ε;;

Σε περίπτωση που το παραπάνω δεν δουλέψει, μήπως θα δουλέψει κάποια άλλη έκδοση του προγράμματος;;

Edited by mirrorofsorrow

...... όταν πήγα να το εγκαταστήσω μου έβγαζε μήνυμα "αδυναμία εγκατάστασης". Μήπως θέλει υπογραφή αν και έχω περάσει την rom του Γερμανού την v4. Τι παίζει;

Φίλε aptaliko τελικά βρήκα λύση για να λειτουργήσει σωστά η v3.10 του joikuspot στο κινητό μας!

Απλά πριν να το εγκαταστήσεις αλλάζεις το user agent σε n97 από το hxpatcher και δουλεύει μια χαρά μετά! :D

Δυστυχώς το hxpatcher δεν υπήρχε στην v4 που φοράς εσύ και δεν θυμάμαι αν ασε είχα πείσει να βάλεις την v11! :p

Σε περίπτωση που δεν την έβαλες, διάβασα ότι η έκδοση 2.50 του joikuspot παίζει μια χαρά στο κινητό μας.... ;)

Edited by MaFiOzOS_88

Φαίνεται μας ξέχασε ο γερμανός...

ξέρετε τί παίζει με τις ρομ τις faenil?

Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

Φαίνεται μας ξέχασε ο γερμανός...

ξέρετε τί παίζει με τις ρομ τις faenil?

Δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από του Hyperx αλλά δεν έχουν Ελληνικά! :p

Όπως και να χει και ο faenil το έχει ψιλοπαρατήσει το άθλημα και κοιτάει προς την μεριά του Ν8 αν και από ότι βλέπω και αυτός και ο Hyperx έχουν κολλήσει κάπου και δεν έχουν να παρουσιάσουν κάτι καινούργιο (για το Ν8 μιλάω πάντα).....

Ήθελα εδώ και καμιά εβδομάδα να σε απαντήσω, αλλά όλο το ξεχνάω/αμελώ κλπ να μπω στο bytheway....μαύρη πέτρα έριξα ο αλήτης.... :(

Anyway, δοκίμασες φαντάζομαι να το απεγκαταστήσεις και να το ξαναβάλεις στο κινητό ε;;

Σε περίπτωση που το παραπάνω δεν δουλέψει, μήπως θα δουλέψει κάποια άλλη έκδοση του προγράμματος;;

Καλά θα ήταν να έριχνες μόνο εσύ μαύρη πέτρα....αλλά όπως φαίνεται, οι περισσότεροι "παλιοί".....!!:( Τέλος πάντων, εγώ το επανεγκατέστησα το lcg και δεν δούλεψε πάλι...οπότε και δοκίμασα να βάλω άλλη έκδοση η οποία δούλεψε αλλά μου ζητάει κλειδί ξεκλειδώματος....Πού μπορώ να το βρώ..?

Επίσης, μήπως ξέρεις κάποιο άλλο media player....?Εκτός και του power mp3, το οποίο και αυτό μου παρουσίασε ένα πρόβλημα...(το περιγράφω στο bytheway).

Edited by mirrorofsorrow

παιδια καλησπερα θελω εδω και μερες να παω στη 11 του γεμανου αλλα δεν βρισκω ποτε χρονο :-( αντιμετοπιζω ομως το εξης τερμα εκνευριστικο θεμα: ολη την ωρα μου ζηταει να βρει wifi ασταματητα παταω κλεισιμο και ξανανοιγει αμεσως πφφφ.... Το θεμα ειναι πως εχω επιλεξει να μην ψαχνει ποτε του...αν μπορει καποιος να μου δωσει 1λυση τουλαχιστον μεχρι να κανω το φορματ thx! Via i8910 :p

Καλά θα ήταν να έριχνες μόνο εσύ μαύρη πέτρα....αλλά όπως φαίνεται, οι περισσότεροι "παλιοί".....!!:( Τέλος πάντων, εγώ το επανεγκατέστησα το lcg και δεν δούλεψε πάλι...οπότε και δοκίμασα να βάλω άλλη έκδοση η οποία δούλεψε αλλά μου ζητάει κλειδί ξεκλειδώματος....Πού μπορώ να το βρώ; Επίσης, μήπως ξέρεις κάποιο άλλο media player....?Εκτός και του power mp3, το οποίο και αυτό μου παρουσίασε ένα πρόβλημα...(το περιγράφω στο bytheway).

Δυστυχώς για το πρώτο δεν ξέρω να σε βοηθήσω, αλλά για mp3 player δοκίμασες τo ttpod φίλε μου;

παιδια καλησπερα θελω εδω και μερες να παω στη 11 του γεμανου αλλα δεν βρισκω ποτε χρονο :-( αντιμετοπιζω ομως το εξης τερμα εκνευριστικο θεμα: ολη την ωρα μου ζηταει να βρει wifi ασταματητα παταω κλεισιμο και ξανανοιγει αμεσως πφφφ.... Το θεμα ειναι πως εχω επιλεξει να μην ψαχνει ποτε του...αν μπορει καποιος να μου δωσει 1λυση τουλαχιστον μεχρι να κανω το φορματ thx! Via i8910 :p

Για να σου ζητάει συνέχεια σύνδεση σημαίνει ότι κάποια εφαρμογή που θέλει πρόσβαση στο ίντερνετ, τρέχει συνέχεια στο background και λογικό είναι να σε ζαλίζει! :p

Δες τι παίζει στο κινητό, με τον Jback task manager.... ;)

Edited by mirrorofsorrow

Παιδεια γεια σας.. Να ρωτησω κατι, ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να ενισχυθει το σημα για κλησεις και μηνηματα??? Δεν εχει κανενα προβλημα το κινητο αλλα μεσα στο σπιτι μου μονο σε ενα μερος εχει σημα και αυτο δυο γραμμες μονο, κι ετσι αναγκαζομαι οταν χτυπαει να τρεχω για να το σηκωσω. Αν ξερει καποιος κατι ας βοηθησει πλζ....
LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat

Γενικά δεν μπορείς να κάνεις πολλά εκτός από το να αλλάξεις εταιρία! :lol:

Πιο modem φοράς;;

Την ν11 εχω. Το Μοντεμ πως μπενει δε ξερω ειμαι και λιγο ψιλοασχετος...

Την ν11 εχω. Το Μοντεμ πως μπενει δε ξερω ειμαι και λιγο ψιλοασχετος...

Γράψε στο τηλέφωνο *#1234# και πες μου τι γράφει στην δεύτερη σειρά, για να δούμε πιο μόντεμ φοράς...

Γραφει: BP I8910XXIF2

Πςς έχεις μείνει πολύ πίσω!!:p

Κατέβασε το JB1 από δω και πέρνα το όπως περνάς τις ρομ (Windows XP + Bootloader + etc)....να σημειώσω ότι δεν πρόκειται να γίνει κανένα format και δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα!

Απλά θα περαστεί το modem και τέλος! :cool:

OK. Ευχαριστω παρα πολυ. Θα το κανω σε λιγακι και θα σας πω εντυπωσεις....

Πςς έχεις μείνει πολύ πίσω!!:p

Κατέβασε το JB1 από δω και πέρνα το όπως περνάς τις ρομ (Windows XP + Bootloader + etc)....να σημειώσω ότι δεν πρόκειται να γίνει κανένα format και δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα!

Απλά θα περαστεί το modem και τέλος! :cool:

Μαφιοζε τι ακριβως εγινε τωρα??? Τι κανει αυτο το μοντεμ??? Σορρυ που ρωταω και σε κουραζω κι εσενα αλλα δεν ειδα προς το παρον καποια μεγαλη διαφορα. Το Σαββατο που θα παω Κοζανη θα δω αν βωηθησε στο σημα και θα σας πω....

Μαφιοζε τι ακριβως εγινε τωρα??? Τι κανει αυτο το μοντεμ??? Σορρυ που ρωταω και σε κουραζω κι εσενα αλλα δεν ειδα προς το παρον καποια μεγαλη διαφορα. Το Σαββατο που θα παω Κοζανη θα δω αν βωηθησε στο σημα και θα σας πω....

Τώρα αναβάθμισες το κομμάτι του μοντεμ του κινητού και θεωρητικά θα πρέπει να έχεις καλύτερο σήμα και καλύτερη μπαταρία!!! :D

//offtopic

Πατριωτάκι είσαι Χρήστο, η απλά σπουδάζεις στην κοζάνη;;

Τώρα αναβάθμισες το κομμάτι του μοντεμ του κινητού και θεωρητικά θα πρέπει να έχεις καλύτερο σήμα και καλύτερη μπαταρία!!! :D

//offtopic

Πατριωτάκι είσαι Χρήστο, η απλά σπουδάζεις στην κοζάνη;;

Φοιτητης ειμαι στο ΤΕΙ.....

Δυστυχώς για το πρώτο δεν ξέρω να σε βοηθήσω, αλλά για mp3 player δοκίμασες τo ttpod φίλε μου;

Δοκίμασα 2 εκδόσεις του ttpod (3.71, 3.51) αλλά δεν "έτρεχαν". Βασικά δέν το διάβαζε σωστά το σύστημα και μου έβγαλε σφάλμα.....και αντί για το όνομα της εφαρμογής μου δείχνει τετραγωνάκια (όπως με το hxpatcher με τα ελληνικά). Άλλαξα μετά τη γλώσσα σε αγγλικά αλλά το πρόβλημα παρέμεινε....!:worry:

Τί νομίζεις ότι συμβαίνει φίλε Μαφιόζε?....Εσύ ποιά έκδοση έχεις?

Επίσης, έχω μια κάρτα μνήμης που είναι κλειδωμένη και δεν μπορεί να τη διαβάσει το κινητό....έψαξα να βρώ κάποιο τρόπο να την ξεκλειδώσω αλλά τίποτα.....μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι...? :help:

Edited by mirrorofsorrow
Άσκοπη χρήση μορφοποίησης κειμένου

περασα το garmin και εχω το εξης προβλημα με τα pois

μετο poi loader δημιουργω το αρχειο poi.gpi, το αντιγραφω στον φακελο POI του garmin και οταν τρεχω το garmin δε μου βλεπει κανενα μα κανενα poi. ξερετε τι μπορει να φταιει?

TCe

Παιδία διαβάζω εδώ και 2 μέρες και δεν βρήκα ακρη μεσα στον πανικό των posts

Λίγη βοήθεια και απο εδώ παρακαλω,

Σήμερα μου δώσανε μια συσκευή i8910 και το πρώτο που έκανα ήταν factory reset (*#7370# – Hard reset the phone. Formats phone memory and restores default phone settings)

Το επόμενο βήμα είναι να hackαρο το τηλέφωνο μιας και προσπάθησα να εγκαταστήσω κάτι κ μου ζητούσε πιστοποιητικό κλπ

Μπορείτε να με συμβουλεψετε τι - πως να κανω? καποιο λινκ κλπ?

Επίσης θέλω να εγκαταστήσω ενα πλοιγο ποιος είναι ο δημοφηλέστερος? και ποια είναι τα ποιο δημοφιλοί applications για αυτή την συσκευή?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Edited by vassilis3

καλησπερα και καλωσηρθες... βεβαια ερχεσαι σε μια περιοδο που εχουν φυγει πολλοι απο το thread και δεν ειναι πια στις δοξες του :p αλλα καλλιο αργα παρα ποτε ... οι περισσοτεροι εχουν φλασαρει σε αλλη ρομ που κανει το τηλεφωνο αγνωριστο, και χακαρισμενο εκ των πραγματων. δυστυχως δεν γινεται να σου γραψει καποιος σε ενα ποστ τα παντα που μπορεις να κανεις, πρεπει να το ψαξεις λιγο παραπανω.. για αρχη ομως διαβασε δειγματοληπτικα καποια ποστ, δες εαν θελεις να φλασαρεις (υπ'οψιν προκειται για πολυ απλη και γρηγορη διαδικασια η οποια ομως εαν δεν γινει σωστα μπορει να καταστρεψει το τηλεφωνο, γι αυτο και γινεται με δικη σου ευθυνη εαν το αποφασισεις. μεχρι στιγμης δεν εχει γινει κατι τετοιο αλλα οφειλεις να το ξερεις.. χρειαζεται να ακολουθησεις τον οδηγο κατα γραμμα και ολα θα πανε καλα). κανε ομως ενα κοπο και διαβασε λιγακι γιατι θα βρεις πολλα ενδιαφεροντα πραγματα, και θα κατανοησεις καλυτερα καποιες λειτουργιες και παραμετροποιησεις του κινητου σου, και κατα ποσον χρειαζεσαι η οχι μια αλλη ρομ, τι πρεπει να προσεξεις και τι θα σου προσφερει, που θα βρεις εφαρμογες κτλ..ξεκινα και οτι θες εδω ειμαστε! α, και οτι σου "σκασει" μπορεις να χρησιμοποιησεις και την "αναζητηση σε αυτο το θεμα" εισαγοντας λεξεις-κλειδια για το θεμα που σε ενδιαφερει, π.χ "εφαρμογες"...

:!:και μιας και μιλησα για φλασαρισμα, Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΕΟ??????:!:

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD