stayrosrr Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Μήπως έχετε κανα πρόγραμμα για Online Radio στο κινητό ? Παράθεση Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα stayrosrr Copyright ® 2013 :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Μήπως έχετε κανα πρόγραμμα για Online Radio στο κινητό ? καλημερα και χρονια πολλα . Το Nokia Internet Radio v2.0.1 δουλευει αψογα σε 'μενα :) θα το βρεις εδω http://www.plunder.com/Nokia-Internet-Radio-v2-0-1-S60v5-SymbianOS9-4-Signed-download-59cb8509ca.htm :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 @stayrosr Και σε μένα το Nokia Interner Radio 2.0.1 λειτουργεί μια χαρά και τελικά μπορείς να βάλεις και δικούς σου σταθμούς!!! :D Πια ρομ φοράς;; Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την Σύνδεση DLNA ? Εχω TV που έχει Dlna . Μπορώ να τα συνδέσω και να παίξω Video ή εικόνα από το κινητό ? και πώς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorg Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Γεια σας παιδιά!!!Μήπως ξέρετε τι τιμή έχει σήμερα το I8910 HD??? Ή πότε βγήκε και τι τιμή είχε τότε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Γεια σας παιδιά!!!Μήπως ξέρετε τι τιμή έχει σήμερα το I8910 HD??? Ή πότε βγήκε και τι τιμή είχε τότε?? Καλησπέρα φίλε μου, χρόνια πολλά και καλώς ήρθες στο myphone! :) To κινητό, δυστυχώς, ήταν αποκλειστικότητα της vodafone στην Ελλάδα.... Όταν το είχε φέρει το διέθετε προς 600€ μετρητοίς! Λόγω των προβλημάτων της συσκευής (κακή υποστήριξη software από την μαμά Samsung) to απέσυρε από την αγορά πολύ άδοξα.... Πλέον άμα θέλεις να το βρεις καινούργιο, του κουτιού που λέμε, μόνο από παραεισαγωγή και σε πολύ υψηλές τιμές θα το βρεις.... :( Σε περίπτωση που σκέφτεσαι να το πάρεις, αξίζει μόνο μεταχειρισμένο. ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorg Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Ευχαριστώ:D!!!Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει δεν ειναι αυτό καθ' αυτό το i8910 HD......απλά θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο κινητό με 8Mpixels που να μην κοστίζει και μια περιουσία................!!!!!!(δηλαδη το πολύ 350€) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Ευχαριστώ:D!!!Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει δεν ειναι αυτό καθ' αυτό το i8910 HD......απλά θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο κινητό με 8Mpixels που να μην κοστίζει και μια περιουσία................!!!!!!(δηλαδη το πολύ 350€) Φίλε μου αν σκέφτεται να το παρεις μόνο για την φωτογραφική μηχανή και τα 8 megapixels, θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς.... Οι φωτογραφίες που μπορεί να πάρει το κινητό με καλό φωτισμό, είναι εξαιρετικές αλλά σε περιπτώσεις που υπάρχει λιγότερο ή λιγοστό φως, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν,,,, Άμα το θέλεις δηλαδή απλά για να βγάζεις φωτογραφίες σε club,bar,κλπ τότε το κινητό είναι κακή επιλογή.Προσωπικά έχω βγάλει ελάχιστες καλές φωτογραφίες σε τέτοιο περιβάλλον και οι περισσότερες μου βγαίνανε θολές ή κουνημένες. Χίλιες φορές μια compact ψηφιακή μηχανή με 100 ευρώ, παρά το Omnia HD... :/ Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makissid Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 καλησπέρα και χρονια πολλα σε όλους.Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ call guard δωρεάν μπας και ησυχάσουμε από τις εισπρακτικές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koul01_ Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους τους φιλους και τις φιλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagvag89 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 καλή χρονια παιδιά εδώ και καιρό δεν δουλεύει το flash led στο κινητό μου. δεν ξέρω αν είναι καμένο γιατί μερικές φορες άναβε αλλα τώρα έχει να ανάψει καιρό... έψαξα για ανταλλακτικό στο google αλλα δεν βρήκα τίποτα, αν μπορεί κάποιος ας μου προτείνει κάποια λύση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Κατέβασε το PhoneTorch η άλλη εφαρμογή που να δουλεύει το flash, πέραν της κάμερας, και κοίτα τί φταίει.. Εγώ πάλι θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο. Ενδιαφέρομαι για εφαρμογή που να βγάζω φωτογραφία ένα κείμενο και να μου το κανει σε pdf ή doc... Δηλαδή σαν σκανάρισμα.. όπως και για το να κάνω webcam για το pc, την κάμερα του κινητού... Αν κάποιος ξέρει κάτι :D ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpod_28 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.....!! Μπορείτε να μου πείτε απο πού να κατεβάσω το samsung pc studio, γιατί απο το site της samsung μου ζητάει δικαιώματα διαχειριστή για να το εγκαταστήσω..! :thanks: Edited January 12, 2011 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά αν και λίγο καθυστερημένα! :) Δυστυχώς το κινητό έχει κάνει τον κύκλο του λίγο πολύ και πλέον οι απορίες έιναι δύσκολες (όπως για το DLNA) και εμείς οι λίγο πιστοί δεν ξέρουμε για να απαντήσουμε... καλησπέρα και χρονια πολλα σε όλους.Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ call guard δωρεάν μπας και ησυχάσουμε από τις εισπρακτικές Η μία λύση είναι να πληρώσεις :p αλλά πέραν της πλάκας θα σου στείλω πμ..... ;) Εγώ πάλι θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο. Ενδιαφέρομαι για εφαρμογή που να βγάζω φωτογραφία ένα κείμενο και να μου το κανει σε pdf ή doc... Δηλαδή σαν σκανάρισμα.. όπως και για το να κάνω webcam για το pc, την κάμερα του κινητού... Αν κάποιος ξέρει κάτι :D ευχαριστώ εκ των προτέρων... Χμμ λίγο δύσκολο μου ακούγεται να υπάρχει εφαρμογή για κάτι τέτοιο.Και στον υπολογιστή να το κάνεις αυτό θέλει φασαρία πόσο μάλλον από το κινητό.... Για pdf reader πάντως προτείνω το alternate reader. ;) Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.....!! Μπορείτε να μου πείτε από πού να κατεβάσω το samsung pc studio, γιατί απο το site της samsung μου ζητάει δικαιώματα διαχειριστή για να το εγκαταστήσω..! :thanks: Η πιο πρόσφατη έκδοση που έχουμε είναι η 7.2.36.9 που δουλευει άψογα σε Win 7 x64, και την ανέβασα εδώ για να την κατεβάσεις. Όταν λες ότι "σου ζητάει δικαιώματα διαχειριστή" τι εννοείς;; Από τα Windows, ή στο site της Samsung;; Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpod_28 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) Η πιο πρόσφατη έκδοση που έχουμε είναι η 7.2.36.9 που δουλευει άψογα σε Win 7 x64, και την ανέβασα εδώ για να την κατεβάσεις. Όταν λες ότι "σου ζητάει δικαιώματα διαχειριστή" τι εννοείς;; Από τα Windows, ή στο site της Samsung;; Όταν ξεκινάω την εγκατάσταση μου βγάζει το μήνυμα "δεν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα για να συνεχίσετε.....συνδεθείτε ως διαχειριστής..." και έχω Win 7 Home Premium x86. Ευχαριστώ πολύ Mafioze..! Όταν ξεκινάω την εγκατάσταση μου βγάζει το μήνυμα "δεν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα για να συνεχίσετε.....συνδεθείτε ως διαχειριστής..." και έχω Win 7 Home Premium x86. Ευχαριστώ πολύ Mafioze..! Τελικά βρήκα τη λύση Μαφιόζε.... ;) πολύ απλά έπρεπε να κάνω δεξί κλίκ στο εικονίδιο εγκατάστασης του pc studio και να πατήσω την επιλογή "εκτέλεση ως διαχειριστής" και όλα κομπλέ...!! Σε ευχαριστώ και πάλι πάντως....:bow: Edited January 4, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Οκ χαίρομαι που βρήκες την λύση στο πρόβλημα σου! ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) mafioze μεταπηδησες στο android? πηρες blade? κι εμενα με βλεπω σε κανενα μηνα, το πολυ διμηνο, να πηγαινω προς το πρασινο ανδροειδες ρομποτακι.. Edited January 4, 2011 by maximillian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 mafioze μεταπηδησες στο android? πηρες blade? κι εμενα με βλεπω σε κανενα μηνα, το πολυ διμηνο, να πηγαινω προς το πρασινο ανδροειδες ρομποτακι.. Ναι πλέον είμαι και ευτυχής κάτοχος του Blade! Δεν εγκαταλείπω την υπερκινητάρα που ακούει στο όνομα Samsung i8910, αλλά κάνω και τα πειράματα μου στο android. :D Για κάποιον που δεν θέλει να δώσει πολλά λεφτά είναι τρελό value for money το κινητάκι! ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Αν και είμαστε οφ τοπικ, πόσο το πήρες και απο που αν επιτρέπεται το ΖΤΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Αν και είμαστε οφ τοπικ, πόσο το πήρες και απο που αν επιτρέπεται το ΖΤΕ? 159€ μετρητοίς από την Wind! Sent from my Blade Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να συνδεθώ στο Internet μέσω i8910; Το δηλώνω ως Wi-fi; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να συνδεθώ στο Internet μέσω i8910; Το δηλώνω ως Wi-fi; Θέλεις να μπεις στο ίντερνετ από το κινητό η θες να δώσεις το ίντερνετ που παίρνει το κινητό από 3g στο λεπτό σου ας πούμε; Για την δεύτερη δουλειά υπάρχει το joiluspot. Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Θέλεις να μπεις στο ίντερνετ από το κινητό η θες να δώσεις το ίντερνετ που παίρνει το κινητό από 3g στο λεπτό σου ας πούμε; Για την δεύτερη δουλειά υπάρχει το joiluspot. Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Θέλω να κάνω το i8910 ως wifi router καιι μετά μέσω ενός Laptop να κάνω αναζήτηση και να βρω το i8910 ως wifi και να συνδεθώ από το Laptop στο internet. Από ψάξιμο που έκανα βρήκα το Joikusoft JoikuSpot Premium v.3.10 (μάλλον το ίδιο θα λέμε) αλλά στο γνωστό μέρος που κοίταξα δεν μπορούσα να το κατεβάσω σα να ήταν αποσυρμένο. Επίσης βρήκα και μία light εκδοση που δεν κλειδώνει και είναι ανοιχτό για όλους άλλα όταν πήγα να το εγκαταστήσω μου έβγαζε μήνυμα "αδυναμία εγκατάστασης". Μήπως θέλει υπογραφή αν και έχω περάσει την rom του Γερμανού την v4. Τι παίζει; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καταρχήν να εγκαταστήσεις την V11 + JB1 modem άμεσα!!! :p Για το joikuspot θα λάβεις Π.Μ.... ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts