mustanggre Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 root ειναι το πρωτο πραγμα που βλεπεις οταν ανοιγεις την καρτα δηλ εκει που ειναι ολοι οι αρχικοι φακελοι και αρχεια αυτο εννοω, δειχνει που βρισκεται ενα αρχειο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nato Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 sygic mobile maps 10 με χαρτη navteq 07.2010 η garmin 5.00.50 με χαρτη 6in1 αλλα πιστευω πως ο γερμανος θα βγαλει κ το ovi maps 3.06 k για το δικο μας τηλεφωνο αν δεν βρεις τιποτα σου στελνω links με pm Το sygic μου φαινεται παλουκι θα δοκιμασω και το garmin . μπορεις να μου στειλεις τα λινκς? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightmare_gr Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 (edited) παιδια καλημερα απο το ovi stores κατεβαζουμε απευθειας στο κινητο μας ;;;; Edited November 12, 2010 by nightmare_gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 παιδια καλημερα απο το ovi stores κατεβαζουμε απευθειας στο κινητο μας ;;;; Ναι απευθείας κατεβάζουμε και δουλεύει μια χαρά.Κατέβασε το απο το goodies section στο site του γερμανού, και βάλε προφίλ Χ6 στο hxpatcher. ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 καλησπερα παιδια!εντυπωσεις απο την v11?μπαταρια,επιδοσεις,bugs?ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 παιδια εχω βαλει την 11 , απιστευτα γρηγορο μενου, αλλα :mad: το κινητο μου κανει επανεκινησεις μερικες φορες !! Εχω κλειδωσει τον επεξεργαστη στα 950mhz , μηπως φταιει αυτο ????????? 1χρονο και κατι που το εχω δεν μου χε ουτε μια φορα, εχετε δει κατι οσοι εχουν περασει την 11??? Μηπως υπαρχει καπιο Update να χει βγαλει ο γερμανος ??? Αν συνεχησει ετσι θα την βγαλω και θα βαλω την προηγουμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) καλησπερα παιδια!εντυπωσεις απο την v11?μπαταρια,επιδοσεις,bugs? Η ρομ είναι φοβερή, και έχω εντοπίσει μόνο ένα bug!! Καμιά φορά και κάτω από αδιευκρίνιστα αίτια, η οθόνη δεν ανταποκρίνεται στην αφή!! :blink: Αυτό λύνεται πολύ εύκολα και γρήγορα με ένα απλό κλείδωμα ξεκλείδωμα τις οθόνης από το κουμπάκι δεξια και πλάγια πάνω!! :D παιδια εχω βαλει την 11 , απιστευτα γρηγορο μενου, αλλα :mad: το κινητο μου κανει επανεκινησεις μερικες φορες !! Εχω κλειδωσει τον επεξεργαστη στα 950mhz , μηπως φταιει αυτο ????????? 1χρονο και κατι που το εχω δεν μου χε ουτε μια φορα, εχετε δει κατι οσοι εχουν περασει την 11??? Μηπως υπαρχει καπιο Update να χει βγαλει ο γερμανος ??? Αν συνεχησει ετσι θα την βγαλω και θα βαλω την προηγουμενη. Μα το έχει πεί ο άνθρωπος ότι τα 950Mhz δεν είναι για καθημερινή χρήση αλλά "Dangerous".Δεν το έχω πιέσει τόσο αλλά λογικό μου φαίνεται να κρασάρει και να κάνει επανεκκίνηση αμα το έχεις locked στα 950 Mhz!! :wacko: Εγώ το έχω: Low - 400 Mhz // Normal - 700 Mhz // High - 900 Mhz Άμα βάλουμε το δάχτυλο μας κοντά στον proximity sensor πάνω αριστερά βγαίνει ένα κουτάκι με την τρέχουσα ταχύτητα ανά πάσα στιγμή.Η λειτουργία του εργαλείου έχει ως εξής.... α)Ότι επιλέξουμε για Low συχνότητα, το μισό από αυτό θα είναι η Idle συχνότητα και το Normal θα είναι η συχνότητα κανονικής λειτουργίας. β)Το High setting είναι η συχνότητα που δουλεύει ο επεξεργαστής όταν έχουμε επιλέξει το "Locked" στο "Control Mode", έναντι του Dynamic Scaling. Οπότε η συμβουλή μου φίλε jimmi είναι απλά να το χρονίσεις λίγο πιο χαμηλά και θα πάψουν οι επανεκκινήσεις... ;) Edited November 13, 2010 by MaFiOzOS_88 Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 παιδια εχω βαλει την 11 , απιστευτα γρηγορο μενου, αλλα :mad: το κινητο μου κανει επανεκινησεις μερικες φορες !! Εχω κλειδωσει τον επεξεργαστη στα 950mhz , μηπως φταιει αυτο ????????? 1χρονο και κατι που το εχω δεν μου χε ουτε μια φορα, εχετε δει κατι οσοι εχουν περασει την 11??? Μηπως υπαρχει καπιο Update να χει βγαλει ο γερμανος ??? Αν συνεχησει ετσι θα την βγαλω και θα βαλω την προηγουμενη. φιλε και γω τη ν εβαλα χτες αλλα δεν παρατηρησα καμια επανεκκινηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAJ_ Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 παιδια εγω την εβαλα σημερα αλλα εχω προβλημα! δεν εχς καθολου πληκτρολογιο... τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 παιδια εγω την εβαλα σημερα αλλα εχω προβλημα! δεν εχς καθολου πληκτρολογιο... τι να κανω?? Εγκατέστησες και το swype?? Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Εγκατέστησες και το swype?? Τελικά δουλεύει το swype για Ελληνικά ή οχι?? Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Το παλέυω αλλά ακόμη άκρη δεν βρήκα.... :/ Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAJ_ Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 (edited) Εγκατέστησες και το swype?? Ναι αλλα δεν δουλευει. Παντως εχω πολυ αργη αποκριση στην οθονη...εχω απελπιστει!!! πολλες φορες δεν εχω καν αποκριση!!! Edited November 14, 2010 by PAJ_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Ναι αλλα δεν δουλευει. Παντως εχω πολυ αργη αποκριση στην οθονη...εχω απελπιστει!!! πολλες φορες δεν εχω καν αποκριση!!! Γιαυτό δεν έχεις πληκτρολόγιο!!! :p Πάνε στο swype και πάτα στο "Swype Input Method" ==> No και κάνε επανεκκίνηση για να φτιάξει το πληκτρολόγιο. Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christospr Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Εγκατέστησα κι εγώ την τελευταία έκδοση και έχω τα εξής προβλήματα : το phone id έχει κολλήσει στο Χ6 και δεν αλλάζει και επίσης δεν τρέχει το καινούριο app για το backup. Έχει και κανένας άλλος τα ίδια προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Το παλέυω αλλά ακόμη άκρη δεν βρήκα.... :/ καλησπερα. εδω ο faenil λεει πως δεν δουλευει με τα ελληνικα :( http://i8910tuning.com/2010/11/02/new-swype-international-version-by-faenil-new-languages-added/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Εγκατέστησα κι εγώ την τελευταία έκδοση και έχω τα εξής προβλήματα : το phone id έχει κολλήσει στο Χ6 και δεν αλλάζει και επίσης δεν τρέχει το καινούριο app για το backup. Έχει και κανένας άλλος τα ίδια προβλήματα; Είχα και εγώ πρόβλημα με το καινούργιο πρόγραμμα που προκλήθηκε (μάλλον) από restore backup του pc studio, και λύθηκε με εκ νέου φλασάρισμα.... :( Με το phone id, κανένα πρόβλημα. καλησπερα. εδω ο faenil λεει πως δεν δουλευει με τα ελληνικα :( http://i8910tuning.com/2010/11/02/new-swype-international-version-by-faenil-new-languages-added/ Το διάβασα, αλλά δεν θα έπρεπε έστω τα αγγλικά να δουλεύανε;; :worry: Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAJ_ Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Mafioze το κινητο εχει γενικα προβλημα με την οθονη τοΥ!!! Μου το εκανε και με την ν8-31 !!! πολλες φορες η οθονη δεν αποκρινεται καθολου. οχι μονο στο μυνημα σε σημειο που γινεται εκνευριστικο! ακομα και με τ κλειδωμα ξεκλειδωμα οθονης δεν φτιαχνει με την πρωτη! παιζει να την εχει ακουσει η οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Εμένα μου το έκανε 3-4 φορές μόνο στην V11 και δεν το είχα ξαναπάθει παλιότερα..... Μάλλον κάτι παίζει με την οθόνη, για να το παθαίνεις τόσο συχνά, αλλά δεν μπορείς να το ξέρεις και σίγουρα. :( Δοκίμασε να κάνεις τα 3 φορματ στο κινητό και μετά ξαναπέρνα την V11, και μην βάλεις το swype, μπας και στρώσει.... Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 εμενα παει σφαιρα χωρις κανενα κολλημα κ εχω βαλει οτιδηποτε υπαρχει για s60v5 συμβατο το μονο μειον οταν εμφανιζει το αναδθομενο παραθυρο με τη συχνοτητα δεν γραφει mhz αλλα κουτακια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 εμενα παει σφαιρα χωρις κανενα κολλημα κ εχω βαλει οτιδηποτε υπαρχει για s60v5 συμβατο το μονο μειον οταν εμφανιζει το αναδθομενο παραθυρο με τη συχνοτητα δεν γραφει mhz αλλα κουτακια Swype έχεις;;;;; :lol: :p Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 τι ωραιο που ειναι το id change. εβαλα id Nokia N97 περασα το ovi suite, εκανα συγχρονισμο τις επαφες μου, μετα περασα το nokia map loader 3 και εκανα εγκατασταση τους χαρτες Ελλαδας. Μπραβο Hyper τι να πω αλλο :) Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Έχει καταφέρει κανεις να κάνει να ανοίγει για default browser o Opera αντί του μανίσιου; Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmina Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Καλησπέρα παίδες και συγχαρητηρια για την πολύ καλή δουλειά!!!! Ξεκινώ την δική μου ιστορία που σε μερικούς ίσως φανεί παρόμοια με την δική τους. Τέλη 2009 πάω παίρνω αυτό το καταπληκτικό κινητό αλλά χωρίς να γνωρίζω το ελλεεινό και τρισάθλιο-ανύπαρκτο σέρβις της Samsung. 4 φορές μέσα σε 5 μήνες το έχω στείλει για σέρβις απο 3 εβδομάδες την κάθε φορά(μετά βαρέθηκα να το στέλνω ανα μηνα και σέρβις-χώρια οτι δεν ειχα άλλη συσκευή)....Τι προβλήματα είχε(και έχει):Πολλά καμένα pixel στην κάμερα(αυτή την στιγμη έχει 3-4,αρχικά είχε γύρω στα 15),δεν συγχρονίζει ο ήχος με την εικόνα στην διάρκεια εγγραφής ενός βίντεο μεγάλου σε διάρκεια...Αλλοιωμένα χρώματα είτε οταν ειμαι στο ίντερνετ και έχει κλειδώσει το κινητό είτε οταν βλέπω φωτογραφίες η έχω συνδέσει το κινητό στον υπολογιστή,επανέρχονται πατώντας το κουμπί του κλειδώματος στα φυσιολογικά....Όσο σήμα και να πιάνει απο ασύρματο ιντερνετ,ακόμα και στο 100% απο το δικό μου δίκτυο μετά απο 3-4 λεπτά έκανε αποσύνδεση....και τέλος το πιο σπαστικό απ'ολα με καλούν ορισμένες φορές και ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ο ήχος...παρα μόνο με επανεκκίνηση του κινητού...άλλες φορές βέβαια με το που ακουστεί 1-2 φορές ο ήχος σταματάει... Η ερώτηση που θα ήθελα να κάνω είναι αν βάλω κάποια έκδοση απο αυτές που διαβάζω υπάρχει περίπτωση να εξαλειφθούν μερικά προβλήματα κατά την γνώμη σας?Ειδικά το bug με τον ήχο είναι απίστευτα εκνευριστικό... Επίσης αν μπορούσε κάποιος να μου πει ποια έκδοση να βάλω και τα ακριβή βήματα που πρέπει να γίνουν(έχω windows 7/64 bit Home Edition),επειδή αυτα που έχω βρει είναι μισά και μισά,αν υπάρχει περίπτωση κάποιος να μου πει θα ξεκινήσεις έτσι και συνεχίζεις έτσι... Να κλείσω λέγοντας οτι κινητό samsung δεν πρόκειται να ξαναπάρω ΠΟΤΕ μονο και μονο για το σέρβις,600€ κινητό πήραμε,έχουμε και κάποιες απαιτήσεις απο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 (edited) Καταρχήν καλως ήρθες στο forum! :) Ναι όντως αρκετά άτομα εδώ μέσα είχαν παρόμοια ατυχία με εσένα.Πιστεύω ότι αφού δεν μπορούσαν να στο φτιάξουν θα έπρεπε να ζητήσεις πιστωτικό από την Voda, και να έπαιρνες άλλο κινητό (άλλη μάρκα εννοώ). Τέτοια ώρα τέτοια λόγια όμως, το "καλό" της υπόθεσης είναι ότι τα περισσότερα προβλήματα σου λύνονται με χρήση custom rom! Ξεκινώντας, πάρε αντίγραφα από ότι έχεις και δεν έχεις στην συσκευή γιατί κατά το φλασάρισμα γίνεται hard format στο κινητό και σβήνονται τα πάντα!!! Πάμε! Η διαδικασία του φλασαρίσματος πρέπει να γίνει σε περιβάλλον ΧΡ, και μιας και έχεις Win 7 x64, θα πρέπει να στήσεις έναν εικονικό σύστημα με ΧΡ όπως περιγράφετε εδώ (ή και με άλλο τρόπο δεν μας πειράζει). Στη συνέχεια θα πρέπει να κατεβάσεις το αρχείο της ρομ, το μόντεμ και τους drivers για το κινητό. Ακολούθησε τα βήματα αυτού του οδηγού για φλασάρισμα. Αφού πήγαν όλα καλά και τελείωσε το φλασάρισμα, στην πρώτη εκκίνηση του κινητού, περιμένεις μερικά λεπτά για να εγκαταστήσει αυτόματα μερικά προγράμματα και να σου ζητήσει να πατήσεις ΟΚ για να κάνει επανεκκίνηση. Ήρθε η ώρα να περάσουμε και το μόντεμ. Η διαδικασία είναι η ίδια με του φλασαρίσματος με την διαφορά ότι μπορείς να το περάσεις όποτε θες, και κατά την διάρκεια αυτού του φλασαρίσματος δεν γίνεται κανένα φορματ, και δεν χάνεις κανένα αρχείο!!! Τέλος, μεγιά το κινητό! :D Όπου κολλήσεις φυσικά, εδώ είμαστε..... :cool: Edited November 16, 2010 by MaFiOzOS_88 Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts