maximillian Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Εδω ειναι κι ο αλλος maximillian!!!!:!: σιγα μην εγκατελειπα τοσο ευκολα!!! :happy: η αληθεια ειναι οτι το android εχει αρχισει να με πειθει παρα πολυ, αλλα εαν δεν με ενθουσιασει και μια συσκευη, οπως με ενθουσιασε το κινητο μας, δεν θα το αλλαξω το omnia, και κατ'επεκτασιν δεν θα αλλαξω και thread...οχι οτι αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν συσκευες πολυ καλες, απλα επειδη ειμαι λιγο ψειρας σε αυτα, μπορει να μου αρεσει ενα κινητο αλλα να με χαλαει μια πολυ μικρη ελλειψη (οπως ας πουμε στο galaxy s που δεν εχει led flash) και ετσι δεν το αφηνω το αγαπημενο μας i8910..και η αληθεια ειναι οτι παραμενει αρκετα δυνατο ακομα, απο πολλες αποψεις....ακομα εδω λοιπον, και συνεχιζουμε ακαθεκτοι!!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 σημερα το βραδυ ερχεται η v11, αντε να δουμε τι διαφορα θα κανει η αλλαγη συχνοτητας στον επεξεργαστη κ τι καινουριο εχει να μας προσφερει αυτη η rom. απο αναβολη σε αναβολη το πηγαινε ο hyperx, τι εχει κανει μονο αυτος ξερει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 σημερα το βραδυ ερχεται η v11, αντε να δουμε τι διαφορα θα κανει η αλλαγη συχνοτητας στον επεξεργαστη κ τι καινουριο εχει να μας προσφερει αυτη η rom. απο αναβολη σε αναβολη το πηγαινε ο hyperx, τι εχει κανει μονο αυτος ξερει. μακάρι να έχει περάσει και τα libs του Qt περιμένω με ανυπομονησία το changelog Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 απο την V8 πως πηγε στην V11? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 απο την V8 πως πηγε στην V11? :p ο αριθμος διπλα απο το v υποδηλωνει τον μηνα. δλδ τωρα εχουμε ενδεκατο μηνα και γι αυτο λεγεται v11.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Ενας ακομη πιστος στο 8910:p:) Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 δεν την ειχα διαβασει καπου αυτη τη λεπτομερεια!θυμαμαι εβγαιναν με την σειρα γι αυτο xD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 (edited) Το μοντεμ το περνάς για να δεις καλύτερο σήμα, και μερικοί ισχυρίζονται ότι επηρεάζει και το κλείδωμα του GPS.... Άμα έχεις κάνα παλιό μόντεμ τότε αξίζει να περάσεις το JB1. Μπορείς εύκολα και γρήγορα να δεις πιο μόντεμ φοράς πατώντας *#1234# και θα το γράφει στην δεύτερη σειρά.... Το JC1 είναι μεταγενέστερο του JΒ1 αλλά όταν είχε πρωτοβγεί όσοι το είχαν περάσει δεν σχημάτισαν και την καλύτερη εντύπωση, και επέστρεψαν στο παλιό... Μπορείς να περάσεις όποιο θες, να δεις από μόνος σου πως πάει και αναλόγως να επιλλέψεις πάντως... ;) διαβάζοντας σας όλο αυτό τον καιρό και περιμένοντας για καλύτερο "μαλακό υλικό" :lol: πάτησα να δώ τι βγάζει στην εντολή που έδωσε ο φίλος και υποστηρικτής MaFiOzOS . το αποτέλεσμα είναι SW VERSION : [bP] I8910XXIF2 BP Compile date : jun 17 2009 BP Compile Time : 00:57:21 [ap Code] I8910XXIFB [AP CSC]I8910VGRIF1 Τι λέτε θα ζήσω . ? Αυτό που με χαλάει περισσότερο απο όλα ΜΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ είναι ο Απαράδεκτος internet explorer που είναι πιο αργός και απο καφέ στην χόβολη :( . Επίσης ότι πρέπει να κάνω κολοτούμπες γα να αλλάξω απο ελληνικά σε αγγλικά όταν θέλω να κάνω μία σημείωση ή να γράψω μήνυμα ή .... το καλύτερο που μου προκαλεί υστερία γιατι θέλει γνώσεις :ninja: .................................... INTERNERT EXPLORER - Συνδεση WIfi ή 3G - Κείμενο .......:angry: Δεν με τρελαίνουν τα πολλά ΕΦΕ και περίμενα 1 + χρόνο μπας και δω καμιά επίσημη αναβάθμιση . ( Ορισμένοι θα θυμάστε τα e-mail που έχω στείλει στην Sammy για την @@ υποστήριξη της . ) Τέσπα , Το αποφάσισα να σας ρωτήσω . Α) αν μπορώ να κάνω κάτι μόνο για τον explorer για να μήν πειράξω τίποτα άλλο μιας και δεν είμαι ειδήμων Β) Αν όχι , Σε ποια version να πάω ? Ποια είναι η πιο σταθερή και πιο γρήγορη ? Έχω Vista στο PC και win 7 στο φορητό . Τα φώτα σας plz. :happy: _________________________________________________________________________ Για να βοηθήσω περισσότερο Στην διαχείριση συσκευής έχω τις εξής πληροφορίες Εκδοση Λογισμικού I8910XXIFB Προσαρμοσμένη έκδοση I8910VGRIF1 Γλώσσα που έχει οριστεί 07 ( Ελληνικά συμπληρώνω εγώ ) Edited November 5, 2010 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Εδω ειναι κι ο αλλος maximillian!!!!:!: σιγα μην εγκατελειπα τοσο ευκολα!!! :happy: η αληθεια ειναι οτι το android εχει αρχισει να με πειθει παρα πολυ, αλλα εαν δεν με ενθουσιασει και μια συσκευη, οπως με ενθουσιασε το κινητο μας, δεν θα το αλλαξω το omnia, και κατ'επεκτασιν δεν θα αλλαξω και thread...οχι οτι αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν συσκευες πολυ καλες, απλα επειδη ειμαι λιγο ψειρας σε αυτα, μπορει να μου αρεσει ενα κινητο αλλα να με χαλαει μια πολυ μικρη ελλειψη (οπως ας πουμε στο galaxy s που δεν εχει led flash) και ετσι δεν το αφηνω το αγαπημενο μας i8910..και η αληθεια ειναι οτι παραμενει αρκετα δυνατο ακομα, απο πολλες αποψεις....ακομα εδω λοιπον, και συνεχιζουμε ακαθεκτοι!!:cool: Και γω έτσι ακριβώς νιώθω, αλλά υπάρχει και το οικονομικό θέμα που με κρατάει γερά στο i8910! :p Ενας ακομη πιστος στο 8910 Τελικά όλη "η παλιά ομάδα", επιμένει στο i8910....ωραία...ωραία... :p :D δεν την ειχα διαβασει καπου αυτη τη λεπτομερεια!θυμαμαι εβγαιναν με την σειρα γι αυτο Εσύ δεν το είχες βάλει για πούλημα βρε; :p SW VERSION : [bP] I8910XXIF2 BP Compile date : jun 17 2009 BP Compile Time : 00:57:21 [ap Code] I8910XXIFB [AP CSC]I8910VGRIF1 Τέσπα , Το αποφάσισα να σας ρωτήσω . Α) αν μπορώ να κάνω κάτι μόνο για τον explorer για να μήν πειράξω τίποτα άλλο μιας και δεν είμαι ειδήμων Β) Αν όχι , Σε ποια version να πάω ? Ποια είναι η πιο σταθερή και πιο γρήγορη ? Έχω Vista στο PC και win 7 στο φορητό . Τα φώτα σας plz. Με λίγα λόγια έχεις την μαμά ρομ "του πλαισίου" που είχαμε οι περισσότεροι εδώ μέσα πριν να αρχίσουμε τα φλασαρίσματα.Η εμπειρία έδειξε ότι Samsung και αναβάθμιση fw δεν πάνε πακέτο.... Α)Μπορείς να δοκιμάσεις τον Opera Mobile 10.1 beta 2 που είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. Β)Μιας που ψήθηκες να φλασάρεις, εγώ θα σου πω να κάνεις λίγο υπομονή ακόμη ώστε να βγει η καινούργια έκδοση και να δοκιμαστεί από την κοινότητα ώστε να την περάσουμε σιγά σιγά.Άμα βιάζεσαι τόσο και θέλεις να φλασάρεις....χθες...τότε πέρνα την V8-32 που είναι επίσης ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! Οδηγό για φλασάρισμα σε Vista/7 καθώς και λινκς για ότι χρειαστείς θα βρεις στην υπογραφή μου! :) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Κι εγώ ακόμα εδω. σιγουρα εως τον απριλιο του 2011 :lol: Εαν βεβαια δουμε symbian^3 στο κινητο μας τοτε θα το κρατησω μεχρι το ..... 2050 :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Κι εγώ ακόμα εδω. σιγουρα εως τον απριλιο του 2011 :lol: Εαν βεβαια δουμε symbian^3 στο κινητο μας τοτε θα το κρατησω μεχρι το ..... 2050 :lol: :lol: :lol: Τελικά ζούμε πολλοί με αυτή την ελπίδα.... :lol: :cool: Βγήκε και η V11 αλλά είναι beta ακόμη, οπότε υπομονή.... :p Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Θα περιμένω λοιπόν για την 11 . Αλλά μέχρι τότε τον Opera που τον βρίσκω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 (edited) Θα περιμένω λοιπόν για την 11 . Αλλά μέχρι τότε τον Opera που τον βρίσκω ? Let me google that for you..... :p Το παραπάνω λινκ δεν είναι σε καμιά περίπτωση ειρωνικό, είναι απλά ένα site που κάνει google search αυτόματα! Το λέω αυτό γιατί πολλοί που δεν το έχουν ξαναδεί, νομίζουν ότι τους ειρωνεύομαι χρησιμοποιώντας το! Ελπίζω εσύ να πιάσεις το εύθυμο νόημα του λινκ με την μια... ;) Αν βαριέσαι να ψάχνεις πάντως μπορείς να κατεβάσεις τον Opera Mobile 10.1 beta 2 από εδώ. Για όσους δεν το είδαν ήδη, ο Hyperx αναγνωρίζοντας ότι είναι η τελευταία του έκδοση ζητάει donations για να την δώσει στο κοινό.... Παλιότερα το είχαμε ξανασυζητήσει και είχα δηλώσει σφοδρά αντίθετος με τις κινήσεις του αυτές.Από την άλλη καταλαβαίνω την ανάγκη του να πάρει κάτι πίσω εκτός από hate mails etc. Εμένα η θέση μου είναι ότι εξαναγκασμένο Donate, δεν είναι Donate, αλλά Payment! :X Edited November 6, 2010 by MaFiOzOS_88 Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Είσαι SUUUUPPEEEEEEEEEEERRRRRRRR :up: 1000 ΤΝΧ :yahoo: Τον εγκατέστησα στις 4 το πρωί ...... Καταπληκτικός .............. επιτέλους τχύτητα .... και χρηστικότητα .................. :superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfdale Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 και εγω πιστος στο i8910 παρολο το κακιστο software εσκασα 600 ευρα για να το εχω 6 μηνες? περιμενω οτι κατι καλο θα βγει για το precious κινητο μας. ο HyperX me απογοητευει καθε μερα.Πλεον απαιτει λεφτα για να φτιαχνει μαγειρεμενες ρομ. Με τα λεφτα που του εχουν δωσει απο ολο τον πλανητη επρεπε να ειναι ευχαριστημενος.Εξαλλου οταν τον ρωτησα αν το κανει για τα λεφτα μου απαντησε οτι δεν τον ενδιαφερουν. Τωρα μας πασαρει κατι που δεν το πολυχρειαζομαστε.Θα παιζουμε καθε τρεις και λιγο με τα ρολογια του επεξεργαστη μεχρι να το καψουμε,διοτι πολλοι απο εμας θα θελουμε να δουμε πως τρεχει στα 900mhz το κινητακι μας.Κατι καινουργιο ομως για αυτη την γαμοκαμερα που την πληρωσαμε χρυσο θα φτιαξει? Εκει ειναι το παιχνιδι και οχι τα θεματακια και τα διαολακια που προσθετει κατα καιρους. Εγω παιδες αλλα λεφτα για καινουργιο κινητο δεν δινω.Τελικα τα 600 που εδωσα τα μετανιωσα.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 (edited) Περασα νωριτερα την v11 :D Το μεγαλο μου κινητρο ηταν να δω πως θα συμπεριφερθει το κινητο στα 800Mhz & στα 950Mhz Το κινητο απλα πεταει:superman: Εμφανεστατη διαφορα ταχυτητας στην μεταβαση στα μενου, στον χρονο αποκρισης οταν γυρναμε σε landscape, οταν ανοιγουμε το keyboard για μηνυμα κλπ κλπ :superman: Προεκυψαν και bugs ομως, ενα απο τα οποια το παρατηρησα κι εγω, τα υπολοιπα τα διαβασα στο φορουμ του Γερμανου Αυτο που προσεξα ειναι στο HX-patcher οτι δεν υπαρχει τροπος να απομακρυνεις αυτο το animated κουτακι που εχει μεσα και γραφει τα Mhz (στεκεται εκει ontop μπαστακας :chair: με αποτελεσμα να freezeαρει το κινητο και να ειναι απαραιτητη η επανεκκινηση), και επιπλεον συχνα ειναι μη προσβασιμες και οι ρυθμισεις:rolleyes: Αναφερθηκαν κι αλλα (καποια ειναι αρκετα σοβαρα) οποτε δεν σας συστηνω να την βαλετε ακομα πριν βγει καποιο update :) Edited November 6, 2010 by Ulysse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Τωρα μας πασαρει κατι που δεν το πολυχρειαζομαστε.Θα παιζουμε καθε τρεις και λιγο με τα ρολογια του επεξεργαστη μεχρι να το καψουμε,διοτι πολλοι απο εμας θα θελουμε να δουμε πως τρεχει στα 900mhz το κινητακι μας. Μην το λες....και γω στην αρχή αυτο σκεφτόμουνα, "τι θα γινει με την αυτονομια της μπαταρίας", αλλά μετά σκέφτηκα "τι θα γίνει με την αυτονομία,εάν χαμηλώσουμε την συχνότητα στο idle!!!" :happy: Κατι καινουργιο ομως για αυτη την γαμοκαμερα που την πληρωσαμε χρυσο θα φτιαξει? Εκει ειναι το παιχνιδι και οχι τα θεματακια και τα διαολακια που προσθετει κατα καιρους. Τι καινούργιο θα ήθελες ας πούμε;; Στην V8 μας έδωσε και 4 διαφορετικά jpeg codecs για να επιλέξουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο κατά την γνώμη μας!! Έχω πολύ καιρό να βγάλω κακή φωτογραφία με το κινητό, ενώ παλιά οι μισές βγαίναν ότι να ναι..... Εγω παιδες αλλα λεφτα για καινουργιο κινητο δεν δινω.Τελικα τα 600 που εδωσα τα μετανιωσα.:cry: Όντως για την κάκιστη (ανύπαρκτη ουσιαστικά) υποστήριξη από την Samsung, και το παρωχημένο πλεον s60v5 χωρίς δυνατότητα αναβαθμισης σε s^3, ναι το κινητό δεν άξιζε τοσα λεφτά..... Σκέψου όμως ότι έχεις χαρακτηριστικά που οι άλλοι άργησαν κάνα χρόνο να τα ακουμπήσουν, όπως 720p Video Recording, και 3,7' amoled οθόνη!!! Εγώ που το πήρα 360€ + την επιδότηση, δεν το μετάνιωσα στιγμή και ο κύριος λόγος είναι η δουλεία του Hyperx! :) Όπως είχα πει και σε άλλο ποστ μου, το μόνο που νιώθω ότι μου λείπει από το κινητό, είναι το πολυπόθητο multitouch, το οποίο μόνο με ενδεχόμενη "αναβάθμιση" σε s^3 θα επέλθει.... Περασα νωριτερα την v11 Το μεγαλο μου κινητρο ηταν να δω πως θα συμπεριφερθει το κινητο στα 800Mhz & στα 950Mhz Το κινητο απλα πεταει:superman: Χεχε άλλος ένας πιστός μαχητής του i8910 σε δράση! :lol: :D Μόνο το "πετάει" ήθελα να ακούσω.... :dance: Αναφερθηκαν κι αλλα (καποια ειναι αρκετα σοβαρα) οποτε δεν σας συστηνω να την βαλετε ακομα πριν βγει καποιο update Οπότε περιμένουμε για μια τελική έκδοση της ελληνικής V11! :ninja: Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Οπότε περιμένουμε για μια τελική έκδοση της ελληνικής V11! :ninja: Οταν βγαλει αγγλικη V11 χωρις προβληματα κατι θα κανουμε για τα ελληνικα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfdale Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 την εβαλα την 11 και βαζοντας να ανοιξει το ndrive με συχνοτητα στα 900 ειδα τρελη διαφορα στο loading πολυ πιο γρηγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Καλημερα παιδια δηλ. ο Hyperx θα σταματησει να ασχολειται πλεον με το κινητο μετα την V11 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Απ'ότι λέγεται, αυτή θα είναι και η τελευταία του έκδοση για το ΗD καθώς θα αφοσιωθεί στο Ν8 και το S^3. Όμως, πότε δεν ξέρεις, ίσως ξαφνικά δώσει και υποστήριξη του S^3 στο ΗD (τίποτα δεν αποκλείεται και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία :lol: ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfdale Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 οσο οι δωρητες πιεζουν για λογισμικο δεν νομιζω να το παρατησει. εξαλλου ποσοι εχουν παρει το Ν8 για να τους τα παιρνει τα φραγκα? επομενο βημα θα ειναι να βαλει s3. πιστευω οτι μπορει να το κανει.απλα περιμενει φραγκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Πιστεύω ότι αν το πρόβλημα του, ήταν μόνο τα φράγκα (για να περάσει το s^3) στο κινητό μας, θα μας το είχε πει προ πολλού ώστε να ξεκίναγε η "συγκομιδή"..... Μακάρι να βρούνε τρόπο να περάσουν το s^3 με κάποιο εργαλείο, όπως εκείνο που είχε πάρει για να ξεbrickάρει το i8910 του, και να συνεχίσει να αναπτύσσει λογισμικό και για τα 2 κινητά. Και γω πιστεύω ότι δεν θα εγκαταλείψει το i8910, γιατί αφενός δεν υπάρχει πολύς κόσμος ακόμη που να πήρε το N8, και αφετέρου η Nokia πάντα υποστήριζε πολύ καλά τις συσκευές της με συχνές αναβαθμίσεις! ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Το ότι λίγος κόσμος ακόμα έχει πάρει το Ν8 δεν ισχύει. Είμαι σίγουρος ότι την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας του θα πούλησε πιο πολλά κομμάτια απ'ότι το ΗD μέχρι σήμερα. Κάθε μέρα οι χρήστες του αυξάνονται κατά χιλιάδες και το ίδιο η ζήτηση για νέες χακιές του γερμανού. Το καλό είναι ότι πλέον η πλατφόρμα έχει γίνει ανοιχτού κώδικα, κάτι που μπορεί να διευκολύνει την δουλειά του γερμανού. Πολύ σημαντικό επίσης το ότι δεν ζήτησε μέχρι σήμερα εκδόσεις επί πληρωμή. Από την στιγμή που δεν το έκανε μέχρι τώρα, αποκλείεται να το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Είμαι σίγουρος ότι την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας του θα πούλησε πιο πολλά κομμάτια απ'ότι το ΗD μέχρι σήμερα. Μη ξεχναμε ομως ποσο κοστιζε το HD οταν κυκλοφορησε στην αρχη (599 ευρω) και ποσο θα κοστιζει το Ν8 (450-470 καπου εκει αν θυμαμαι καλα) παιζει κι αυτο τον ρολο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts