stealth1379 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Έχω την v8-32 περασμένη, το αρχείο του μόντεμ JB1 το περνάμε υποχρεωτικά? υπάρχει βελτίωση με αυτό? το JC1 τί είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Έχω την v8-32 περασμένη, το αρχείο του μόντεμ JB1 το περνάμε υποχρεωτικά? υπάρχει βελτίωση με αυτό? το JC1 τί είναι? Το μοντεμ το περνάς για να δεις καλύτερο σήμα, και μερικοί ισχυρίζονται ότι επηρεάζει και το κλείδωμα του GPS.... Άμα έχεις κάνα παλιό μόντεμ τότε αξίζει να περάσεις το JB1. Μπορείς εύκολα και γρήγορα να δεις πιο μόντεμ φοράς πατώντας *#1234# και θα το γράφει στην δεύτερη σειρά.... Το JC1 είναι μεταγενέστερο του JΒ1 αλλά όταν είχε πρωτοβγεί όσοι το είχαν περάσει δεν σχημάτισαν και την καλύτερη εντύπωση, και επέστρεψαν στο παλιό... Μπορείς να περάσεις όποιο θες, να δεις από μόνος σου πως πάει και αναλόγως να επιλλέψεις πάντως... ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayrosrr Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) Οταν είμαστε στην αρχική οθόνη, εκεί που γράφει την ημερομηνία, όταν πατάμε εκεί μας ανοίγει μία λίστα με τα προφίλ. Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν πατάω σε κάποιο προφίλ δεν μου το ενεργοποιεί. Τι να κάνω; Μπορώ να γράψω κάτι στο pc και να το περάσω στο σημειωματάριο του κινητού; Αν ναι, πώς να το κάνω; Αν όχι, πως αλλιος μπορώ να το κάνω; Edited October 23, 2010 by stayrosrr Παράθεση Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα stayrosrr Copyright ® 2013 :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Αν το πατήσεις το προφιλ συνεχόμενα ενεργοποιειται... Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Όταν λες "widgets" τι απ'όλα εννοείς;; Τα widgets στην αρχική οθόνη, ή τις "εφαρμογές widgets"? Ότι και να εννοείς πάντως, λειτουργούν όλα απρόσκοπτα στις μαγειρεμένες ρομ.Να περάσετε την V8-32 που έχω στην υπογραφή μου.... ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Ναι αυτά υπάρχουν σε όλες τις ρομ, και τις μαγειρεμνες φυσικά.... Πέρνα του την V8-32 ASAP! :p Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Πολύ ησυχία έχει πέσει δω πέρα..... :p Από ότι βλέπω λιγοστεύουν μέρα με την μέρα οι κάτοχοι του i8910 καθότι οι περισσότεροι από εμάς κοιτάμε πως θα τσιμπήσουμε κάποιο κινητό με android! :lol: Ο Hyperx όμως ευτυχώς δεν έχει εγκαταλείψει ακόμη το κινητό μας και από ότι φαίνεται σύντομα θα βγει καινούργια έκδοση στην οποία: θα μπορούμε να ρυθμίζουμε προφίλ συχνοτήτων για τον επεξεργαστή! θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το swype με πλήρη υποστήριξη ελληνικών!! Ας ελπίζουμε να μην έχει προβλήματα η καινούργια έκδοση (όπως είχε η πρώτη V8) και πολύ πιθανόν να είναι και από τις τελευταίες εάν όχι η τελευταία ρομ που θα βγάλει για το κινητό μας.... Εγώ πάντως είμαι υπερικανοποιημένος από την V8 και χαίρομαι το κινητό μου περισσότερο από ποτέ! Βοηθάει βέβαια το γεγονός ότι έχω να το φλασάρω από τον Αύγουστο, και έχω βρει την ησυχία μου! :p Το μόνο feature που μου λείπει από την συσκευή είναι το multitouch, και δυστυχώς όσο καιρό θα φοράμε το s60v5 είναι αδύνατο να το αποκτήσουμε.... :( Η μόνη ελπίδα είναι να βρεθεί τρόπος να περάσουν το symbian^3 στο κινητό μας, και υπάρχει ήδη ένα project πάνω σε αυτό! Δεν μας εγγυάται κανείς ότι θα πετύχει το εγχείρημα του modder αλλά εγώ έχω μια αίσθηση ότι θα τα καταφέρουν να περάσουν το s^3 στο κινητό μας κάποια στιγμή! :happy: Ποιες είναι οι σκέψεις σας λοιπόν; Έχει ψωμιά ακόμη η συσκευή μας ή σιγοσβήνει μέρα με την μέρα;; Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxximilian Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Μαφιόζε, η δική μου αίσθηση είναι ότι το κινητό, αν και κορυφαίο για την εποχή του, δυστυχώς έχει φάει τα ψωμιά του... ...εγώ πάντως το έδωσα...:cry: ...μάλλον έχει έρθει η ώρα για android...:X Πραγματικά λυπήθηκα όταν το έδωσα, από την άλλη όμως ορκίστηκα ότι δεν θα αγοράσω ξανά συσκευή Samsung, μετά τη συμπεριφορά της με το i8910 :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightmare_gr Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 προχτες επιασα στα χερια μου το galaxy i9000 .....!!! ειχε λοιπον στο βασικο wallpaper...δε ξερω πως να το πω... :) αντι για ενα απλο jpeg μια θαλασσα με το βυθο της και κινουμενα κυμματα ...Mεσα σε ολο αυτο,διασπαρτα εικονιδια εφαρμογων.....κτλ...αυτο ομως που μου αρεσε περισσοτερο ειναι οτι καθε που πατουσες πανω στο νερο δημιουργουνταν κυκλικα μικρα κυμματα ξερετε οπως οταν πετας μια πετρα μεσα σε λιμνη....!!! μου φανικε πολυ ωραιο ολο αυτο...τωρα αναρωτιεμαι κατι τετοιο δε θα μπορουσαμε να εχουμε στο δικο μας i8910? και τι ακριβως ειναι αυτο ?screen saver,wallpaper κατι αλλο? Υ.Γ. ελπιζω να μην με καλεσουν ποτε για μαρτυρα δε τα παω καλα με την περιγραφη :P ελπιζω να καταλαβε εστω κι ενας !!! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 (edited) Μαφιόζε, η δική μου αίσθηση είναι ότι το κινητό, αν και κορυφαίο για την εποχή του, δυστυχώς έχει φάει τα ψωμιά του... ...εγώ πάντως το έδωσα...:cry: ...μάλλον έχει έρθει η ώρα για android...:X Πραγματικά λυπήθηκα όταν το έδωσα, από την άλλη όμως ορκίστηκα ότι δεν θα αγοράσω ξανά συσκευή Samsung, μετά τη συμπεριφορά της με το i8910 :mad: Και συ τέκνον maxximilian??? :p Ας ελπίσουμε ο άλλος maxi milian να μην μας εγκατέλειψε και αυτός....! Ποιο κινητό πήρες; Η ακόμη το ψάχνεις; Προσωπικά όπως είπα παραπάνω το μόνο που νιώθω ότι λείπε από το κινητό, δεν είναι οι εφαρμογές ή τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά το multitouch!! :( Πάντως άμα αποδώσει καρπούς το project για port του symbian^3 στο κινητό μας, δεν το κουνάω ρούπι λέμε!!! :D προχτες επιασα στα χερια μου το galaxy i9000 .....!!! ειχε λοιπον στο βασικο wallpaper...δε ξερω πως να το πω... :) αντι για ενα απλο jpeg μια θαλασσα με το βυθο της και κινουμενα κυμματα ...Mεσα σε ολο αυτο,διασπαρτα εικονιδια εφαρμογων.....κτλ...αυτο ομως που μου αρεσε περισσοτερο ειναι οτι καθε που πατουσες πανω στο νερο δημιουργουνταν κυκλικα μικρα κυμματα ξερετε οπως οταν πετας μια πετρα μεσα σε λιμνη....!!! μου φανικε πολυ ωραιο ολο αυτο...τωρα αναρωτιεμαι κατι τετοιο δε θα μπορουσαμε να εχουμε στο δικο μας i8910? και τι ακριβως ειναι αυτο ?screen saver,wallpaper κατι αλλο? Υ.Γ. ελπιζω να μην με καλεσουν ποτε για μαρτυρα δε τα παω καλα με την περιγραφη :P ελπιζω να καταλαβε εστω κι ενας !!! :P nightmare_gr εσύ βλέπω παραμένεις πιστός! :p Μπορείς να βάλεις κινούμενο wallpaper στην οθόνη, αλλά δυστυχώς όχι διαδραστικό (interactive) όπως αυτό του galaxy s...... Αυτό είναι home screen με live wallpaper και όντως είναι φοβερό, αν και λογικά θα κατακρεουργεί την μπαταρία.... Edited November 2, 2010 by MaFiOzOS_88 Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 (edited) ο γερμανος εχει πολυ δουλεια ακομα με τη συσκευη μας κ αυτο γιατι ακομα κ τωρα εχει πολυ καλο hardware αν οχι το καλυτερο, εστω κ μετα απο 2 χρονια. symbian 3 αλλα k android νομιζω πως θα τα δουμε γρηγορα στη συσκευη μας. πολλες φορες απ οτι θυμαμαι ειπε δεν γινεται τιποτα κ τελικα επεστρεψε σε παλια project κ τα εκανε πραγματικοτητα, φυσικα δεν θα εχει το ιδιο κεφι αφου ασχολειται κ με το n8 αλλα οταν βρισκει λογο θα κανει καινουριο firmware κ για εμας Υ.Γ εγω δεν το αλλαζω το i8910 αν δεν βγει συσκευη με πολυ καλυτερο hardware με τιποτα, αν κ ειμαι fun της htc βλεπω πως δεν εχει να προσφερει τιποτα κ ακομα το i8910 ειναι στον αφρο, τουλαχιστον οσο ο γερμανος ειναι στις επαλξεις!!!!! Edited November 3, 2010 by mustanggre Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxximilian Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Και συ τέκνον maxximilian??? :p Ας ελπίσουμε ο άλλος maxi milian να μην μας εγκατέλειψε και αυτός....! Ποιο κινητό πήρες; Η ακόμη το ψάχνεις; Προσωπικά όπως είπα παραπάνω το μόνο που νιώθω ότι λείπε από το κινητό, δεν είναι οι εφαρμογές ή τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά το multitouch!! :( Πάντως άμα αποδώσει καρπούς το project για port του symbian^3 στο κινητό μας, δεν το κουνάω ρούπι λέμε!!! :D Ακόμα δεν έχω πάρει άλλο κινητό, περιμένω όμως το HTC Desire HD :wink::wink::wink: το οποίο πιστεύω πως επάξια θα πάρει τη θέση του i8910HD Όπως κατάλαβες, αν δεν έχει το HD στον τίτλο του κινητού, δεν αγοράζω :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Εδω ειναι κι ο αλλος maximillian!!!!:!: σιγα μην εγκατελειπα τοσο ευκολα!!! :happy: η αληθεια ειναι οτι το android εχει αρχισει να με πειθει παρα πολυ, αλλα εαν δεν με ενθουσιασει και μια συσκευη, οπως με ενθουσιασε το κινητο μας, δεν θα το αλλαξω το omnia, και κατ'επεκτασιν δεν θα αλλαξω και thread...οχι οτι αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν συσκευες πολυ καλες, απλα επειδη ειμαι λιγο ψειρας σε αυτα, μπορει να μου αρεσει ενα κινητο αλλα να με χαλαει μια πολυ μικρη ελλειψη (οπως ας πουμε στο galaxy s που δεν εχει led flash) και ετσι δεν το αφηνω το αγαπημενο μας i8910..και η αληθεια ειναι οτι παραμενει αρκετα δυνατο ακομα, απο πολλες αποψεις....ακομα εδω λοιπον, και συνεχιζουμε ακαθεκτοι!!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 σημερα το βραδυ ερχεται η v11, αντε να δουμε τι διαφορα θα κανει η αλλαγη συχνοτητας στον επεξεργαστη κ τι καινουριο εχει να μας προσφερει αυτη η rom. απο αναβολη σε αναβολη το πηγαινε ο hyperx, τι εχει κανει μονο αυτος ξερει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 σημερα το βραδυ ερχεται η v11, αντε να δουμε τι διαφορα θα κανει η αλλαγη συχνοτητας στον επεξεργαστη κ τι καινουριο εχει να μας προσφερει αυτη η rom. απο αναβολη σε αναβολη το πηγαινε ο hyperx, τι εχει κανει μονο αυτος ξερει. μακάρι να έχει περάσει και τα libs του Qt περιμένω με ανυπομονησία το changelog Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 απο την V8 πως πηγε στην V11? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 απο την V8 πως πηγε στην V11? :p ο αριθμος διπλα απο το v υποδηλωνει τον μηνα. δλδ τωρα εχουμε ενδεκατο μηνα και γι αυτο λεγεται v11.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Ενας ακομη πιστος στο 8910:p:) Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 δεν την ειχα διαβασει καπου αυτη τη λεπτομερεια!θυμαμαι εβγαιναν με την σειρα γι αυτο xD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 (edited) Το μοντεμ το περνάς για να δεις καλύτερο σήμα, και μερικοί ισχυρίζονται ότι επηρεάζει και το κλείδωμα του GPS.... Άμα έχεις κάνα παλιό μόντεμ τότε αξίζει να περάσεις το JB1. Μπορείς εύκολα και γρήγορα να δεις πιο μόντεμ φοράς πατώντας *#1234# και θα το γράφει στην δεύτερη σειρά.... Το JC1 είναι μεταγενέστερο του JΒ1 αλλά όταν είχε πρωτοβγεί όσοι το είχαν περάσει δεν σχημάτισαν και την καλύτερη εντύπωση, και επέστρεψαν στο παλιό... Μπορείς να περάσεις όποιο θες, να δεις από μόνος σου πως πάει και αναλόγως να επιλλέψεις πάντως... ;) διαβάζοντας σας όλο αυτό τον καιρό και περιμένοντας για καλύτερο "μαλακό υλικό" :lol: πάτησα να δώ τι βγάζει στην εντολή που έδωσε ο φίλος και υποστηρικτής MaFiOzOS . το αποτέλεσμα είναι SW VERSION : [bP] I8910XXIF2 BP Compile date : jun 17 2009 BP Compile Time : 00:57:21 [ap Code] I8910XXIFB [AP CSC]I8910VGRIF1 Τι λέτε θα ζήσω . ? Αυτό που με χαλάει περισσότερο απο όλα ΜΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ είναι ο Απαράδεκτος internet explorer που είναι πιο αργός και απο καφέ στην χόβολη :( . Επίσης ότι πρέπει να κάνω κολοτούμπες γα να αλλάξω απο ελληνικά σε αγγλικά όταν θέλω να κάνω μία σημείωση ή να γράψω μήνυμα ή .... το καλύτερο που μου προκαλεί υστερία γιατι θέλει γνώσεις :ninja: .................................... INTERNERT EXPLORER - Συνδεση WIfi ή 3G - Κείμενο .......:angry: Δεν με τρελαίνουν τα πολλά ΕΦΕ και περίμενα 1 + χρόνο μπας και δω καμιά επίσημη αναβάθμιση . ( Ορισμένοι θα θυμάστε τα e-mail που έχω στείλει στην Sammy για την @@ υποστήριξη της . ) Τέσπα , Το αποφάσισα να σας ρωτήσω . Α) αν μπορώ να κάνω κάτι μόνο για τον explorer για να μήν πειράξω τίποτα άλλο μιας και δεν είμαι ειδήμων Β) Αν όχι , Σε ποια version να πάω ? Ποια είναι η πιο σταθερή και πιο γρήγορη ? Έχω Vista στο PC και win 7 στο φορητό . Τα φώτα σας plz. :happy: _________________________________________________________________________ Για να βοηθήσω περισσότερο Στην διαχείριση συσκευής έχω τις εξής πληροφορίες Εκδοση Λογισμικού I8910XXIFB Προσαρμοσμένη έκδοση I8910VGRIF1 Γλώσσα που έχει οριστεί 07 ( Ελληνικά συμπληρώνω εγώ ) Edited November 5, 2010 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Εδω ειναι κι ο αλλος maximillian!!!!:!: σιγα μην εγκατελειπα τοσο ευκολα!!! :happy: η αληθεια ειναι οτι το android εχει αρχισει να με πειθει παρα πολυ, αλλα εαν δεν με ενθουσιασει και μια συσκευη, οπως με ενθουσιασε το κινητο μας, δεν θα το αλλαξω το omnia, και κατ'επεκτασιν δεν θα αλλαξω και thread...οχι οτι αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν συσκευες πολυ καλες, απλα επειδη ειμαι λιγο ψειρας σε αυτα, μπορει να μου αρεσει ενα κινητο αλλα να με χαλαει μια πολυ μικρη ελλειψη (οπως ας πουμε στο galaxy s που δεν εχει led flash) και ετσι δεν το αφηνω το αγαπημενο μας i8910..και η αληθεια ειναι οτι παραμενει αρκετα δυνατο ακομα, απο πολλες αποψεις....ακομα εδω λοιπον, και συνεχιζουμε ακαθεκτοι!!:cool: Και γω έτσι ακριβώς νιώθω, αλλά υπάρχει και το οικονομικό θέμα που με κρατάει γερά στο i8910! :p Ενας ακομη πιστος στο 8910 Τελικά όλη "η παλιά ομάδα", επιμένει στο i8910....ωραία...ωραία... :p :D δεν την ειχα διαβασει καπου αυτη τη λεπτομερεια!θυμαμαι εβγαιναν με την σειρα γι αυτο Εσύ δεν το είχες βάλει για πούλημα βρε; :p SW VERSION : [bP] I8910XXIF2 BP Compile date : jun 17 2009 BP Compile Time : 00:57:21 [ap Code] I8910XXIFB [AP CSC]I8910VGRIF1 Τέσπα , Το αποφάσισα να σας ρωτήσω . Α) αν μπορώ να κάνω κάτι μόνο για τον explorer για να μήν πειράξω τίποτα άλλο μιας και δεν είμαι ειδήμων Β) Αν όχι , Σε ποια version να πάω ? Ποια είναι η πιο σταθερή και πιο γρήγορη ? Έχω Vista στο PC και win 7 στο φορητό . Τα φώτα σας plz. Με λίγα λόγια έχεις την μαμά ρομ "του πλαισίου" που είχαμε οι περισσότεροι εδώ μέσα πριν να αρχίσουμε τα φλασαρίσματα.Η εμπειρία έδειξε ότι Samsung και αναβάθμιση fw δεν πάνε πακέτο.... Α)Μπορείς να δοκιμάσεις τον Opera Mobile 10.1 beta 2 που είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. Β)Μιας που ψήθηκες να φλασάρεις, εγώ θα σου πω να κάνεις λίγο υπομονή ακόμη ώστε να βγει η καινούργια έκδοση και να δοκιμαστεί από την κοινότητα ώστε να την περάσουμε σιγά σιγά.Άμα βιάζεσαι τόσο και θέλεις να φλασάρεις....χθες...τότε πέρνα την V8-32 που είναι επίσης ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! Οδηγό για φλασάρισμα σε Vista/7 καθώς και λινκς για ότι χρειαστείς θα βρεις στην υπογραφή μου! :) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Κι εγώ ακόμα εδω. σιγουρα εως τον απριλιο του 2011 :lol: Εαν βεβαια δουμε symbian^3 στο κινητο μας τοτε θα το κρατησω μεχρι το ..... 2050 :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Κι εγώ ακόμα εδω. σιγουρα εως τον απριλιο του 2011 :lol: Εαν βεβαια δουμε symbian^3 στο κινητο μας τοτε θα το κρατησω μεχρι το ..... 2050 :lol: :lol: :lol: Τελικά ζούμε πολλοί με αυτή την ελπίδα.... :lol: :cool: Βγήκε και η V11 αλλά είναι beta ακόμη, οπότε υπομονή.... :p Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Θα περιμένω λοιπόν για την 11 . Αλλά μέχρι τότε τον Opera που τον βρίσκω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 (edited) Θα περιμένω λοιπόν για την 11 . Αλλά μέχρι τότε τον Opera που τον βρίσκω ? Let me google that for you..... :p Το παραπάνω λινκ δεν είναι σε καμιά περίπτωση ειρωνικό, είναι απλά ένα site που κάνει google search αυτόματα! Το λέω αυτό γιατί πολλοί που δεν το έχουν ξαναδεί, νομίζουν ότι τους ειρωνεύομαι χρησιμοποιώντας το! Ελπίζω εσύ να πιάσεις το εύθυμο νόημα του λινκ με την μια... ;) Αν βαριέσαι να ψάχνεις πάντως μπορείς να κατεβάσεις τον Opera Mobile 10.1 beta 2 από εδώ. Για όσους δεν το είδαν ήδη, ο Hyperx αναγνωρίζοντας ότι είναι η τελευταία του έκδοση ζητάει donations για να την δώσει στο κοινό.... Παλιότερα το είχαμε ξανασυζητήσει και είχα δηλώσει σφοδρά αντίθετος με τις κινήσεις του αυτές.Από την άλλη καταλαβαίνω την ανάγκη του να πάρει κάτι πίσω εκτός από hate mails etc. Εμένα η θέση μου είναι ότι εξαναγκασμένο Donate, δεν είναι Donate, αλλά Payment! :X Edited November 6, 2010 by MaFiOzOS_88 Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts