Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Blue Spectrum HS συμπεριλαμβανόταν στην αρχική V8 αλλά την έβγαλε στην τελευταία V8-32 γιατί του έβγαλε κάποια προβλήματα και ήταν πολύ ενεργοβόρα... :/

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

χμ... εγακτέστησα πολλά προγράμματα απο το ovistore αλλά δε μου τα δείχνει όλα... γιατί? μήπως τα εγκαθιστά κάπου αλλού και δε τα δείχνει στις εφαρμογές?
Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

και καπια δυσαρεστα νεα..ο γερμανος εκανε τουβλο το κινητο ενω επεζε με τον bootloader:lol::lol: αρα θα αργησουμε να δουμε κατι νεο για το κινητακι..:O
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

καλησπερα παιδια σκεφτομαι να παρω και εγω το κινητακι αυτο,μπηκα λοιπον στο φορουμ να δω και εγω εντυπωσεις απο ατομα που το εχουνε ,οπως εσεις.αλλα βλεπω συνεχεια λετε για την μπαταρια που κραταει 2 μερες .δν με πειραζει η μπαταρια αφου ουτως η αλλως το δικο μου το φωρτιζω καθε μερα απο συνη8εια και για να ειμαι παντα φουλ.διαβασα αρκετες σελιδες(οχι ολες) αλλα δεν ειδα αν υπαρχει shop με εφαρμογες , το Gps ειναι δωρεαν?τι διαφορα εχει απο το A-GPS το S-Gps ?εκτος απο προβληματα μπαταριας υπαρχει κανα αλλο?το touch screen ειναι καλο?το κινητο γρηγορο?σκεφτομαι να παρω το Lg optimus η αυτο πιο λετε ειναι καλυτερο?το εχω βρει στο πλαισιο στοκ 171 ευρα το σαμσουνγκ.καλη τιμη .

καλησπερα παιδια σκεφτομαι να παρω και εγω το κινητακι αυτο,μπηκα λοιπον στο φορουμ να δω και εγω εντυπωσεις απο ατομα που το εχουνε ,οπως εσεις.αλλα βλεπω συνεχεια λετε για την μπαταρια που κραταει 2 μερες .δν με πειραζει η μπαταρια αφου ουτως η αλλως το δικο μου το φωρτιζω καθε μερα απο συνη8εια και για να ειμαι παντα φουλ.διαβασα αρκετες σελιδες(οχι ολες) αλλα δεν ειδα αν υπαρχει shop με εφαρμογες , το Gps ειναι δωρεαν?τι διαφορα εχει απο το A-GPS το S-Gps ?εκτος απο προβληματα μπαταριας υπαρχει κανα αλλο?το touch screen ειναι καλο?το κινητο γρηγορο?σκεφτομαι να παρω το Lg optimus η αυτο πιο λετε ειναι καλυτερο?το εχω βρει στο πλαισιο στοκ 171 ευρα το σαμσουνγκ.καλη τιμη .

Αν δεν είσαι όλη την ώρα με το κινητό στο χέρι κρατάει και 4 ημέρες.

Το gps είναι δωρεάν (Garmin, Ndrive)

Το A-GPS σημαίνει υποβοηθούμενο GPS. Με ελάχιστη χρέωση και αν φυσικά το θέλεις, κατεβάζεις ένα αρχείο με τις θέσεις των δορυφόρων, το οποίο ισχύει για 1 εβδομάδα. έτσι το κινητό μπορεί να βρίσκει πιο γρήγορα στίγμα.

Το S-Gps δεν ξέρω τι είναι. θα μας πει άλλος.

Το touch screen είναι τέλειο.

Το κινητό πετάει με μαγειρεμένη rom του hyperX.

ΑΡΑ: Πάρτο με κλειστά μάτια!!! ;)

Για 171€ και μεταξύ του LG και του i8910, είναι ευκαιρία και θα σου έλεγα να το τσιμπήσεις! :)

Βέβαια το κινητό χωρίς μαγειρεμένη ρομ (το βασικό θέμα συζήτησης σε αυτό το νήμα! :p) δεν πιάνει μία....

Με την τελευταία V8-32 του Hyperx η μπαταρία κρατάει άνετα 4 μέρες με απλή χρήση! Στα υπόλοιπα με κάλυψε ο chlorus και δεν έχω να προσθέσω κάτι.

Το gps είναι δωρεάν (Garmin, Ndrive)

Είσαι σίγουρος για αυτό; :p

Anyway υπάρχει και το πολύ καλό OVI Maps 3.04, δωρεάν και ελληνικό! :D

Το touch screen είναι τέλειο.

Καλό είναι δεν λέω, αλλά σαν του iphone δεν έχει.... :/

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Είσαι σίγουρος για αυτό; :p

Anyway υπάρχει και το πολύ καλό OVI Maps 3.04, δωρεάν και ελληνικό! :D

Μάλλον θέλει να πει σπασμένα γιατί και τα δύο τα έχω δουλέψει σπασμένα... Και το ovi maps παντως ειναι πολυ καλο...

Αμα έχεις βάλει τη rom V8-32 του Hyperx τότε μπες εδώ http://gallery.mobile9.com/f/1545034/

Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα

stayrosrr

Copyright ® 2013

:tease:

Μάλλον θέλει να πει σπασμένα γιατί και τα δύο τα έχω δουλέψει σπασμένα... Και το ovi maps παντως ειναι πολυ καλο...

Δεν εννοώ σπασμένα. Εννοώ ότι είναι δωρεάν η χρήση του προγράμματος εφόσον το αγοράσεις και δεν σε χρεώνει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για κατέβασμα kb κατά την πλοήγηση. ;)

Έβαλα το ovi maps στο στο κινητό μου αλλά τώρα αυτό που μου λείπει είναι οι ελληνικοί χάρτες. Πως να τους φορτώσω?

stayrosrr

Copyright ® 2013

Δεν εννοώ σπασμένα. Εννοώ ότι είναι δωρεάν η χρήση του προγράμματος εφόσον το αγοράσεις και δεν σε χρεώνει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για κατέβασμα kb κατά την πλοήγηση. ;)

Τότε ναι οι χάρτες δεν κατεβαινουν απο το κινητο εκεινη τη στιγμη... Αν δε κανω λαθος κατεβαζεις ενα προγραμμα απο τη garmin sto pc σου που λέγεται maploader και τους περνας στο κινητο σου μεσω usb

Έβαλα το ovi maps στο στο κινητό μου αλλά τώρα αυτό που μου λείπει είναι οι ελληνικοί χάρτες. Πως να τους φορτώσω?

Κατεβάζεις αυτό το εγκαθιστάς συνδέεις το κινητό σου σε λειτουργία mass storage ανοίγεις το πρόγραμμα που εγκατέστησες και επιλέγεις τους χάρτες που θες

τα καλητερα προγραματα ειναι ndrive sygic garmin kαι ειναι εντελος δωρεαν τα εχω στο κην.μου εδω και πολυ καιρο!!!!οσο για το ovi maps δεν το δουλεψα καμια φορα και δεν ξερω αν ειναι καλο προγραμα στην πλοηγηση!!!

Μπήκα στην εφαρμογή RoadSync και προσπάθησα να κάνω λογαριασμό.

ΤΟ πρόβλημα μου είναι οτι δεν ξερω τι να γράψω στο όνομα διακομιστή(είναι απαραίτητο).

Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει?

stayrosrr

Copyright ® 2013

SOS βοηθήστε γιατί θα...... απο τα νεύρα μου.

Πως ξεκλειδώνει το κινητό με το fingerprin ? το έβαλα και τώρα δνε μππορώ να το ξεκλειδώσω.

stayrosrr

Copyright ® 2013

καλησπερα σε ολους.μολις πριν 2 μερες περασα την v8-32 και απο τοτε η αριστερη στηλη των μενου δηλ. επαφες -ιστος-γραφειο-εφαρμογες δεν λειτουργει.παταω επανω στα εικονιδια και με βγαζει στην οθονη αναμονης,επισης περασα 15 mp3 στην μνημη του τηλ. και οταν παω στον φακελο music για να παιξουν μου λεει μνημη πληρης .τι κανω?

Παιδιά ποιος είναι ο κωδικός για επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις; Πως τον βρίσκω;

φιλε geofil ειναι 8 μηδενικα!!!

φιλει koul01 καντο φορματ το κην. σου και δες αν ειναι ολα καλα εγω εχω την v8-32 αρκετο διαστημα και δεν εχω κανενα προβλημα αν δεν στρωσει να το φλασαρης απο την αρχη και σωστα!!!!

Τότε ναι οι χάρτες δεν κατεβαινουν απο το κινητο εκεινη τη στιγμη... Αν δε κανω λαθος κατεβαζεις ενα προγραμμα απο τη garmin sto pc σου που λέγεται maploader και τους περνας στο κινητο σου μεσω usb

Κατεβάζεις αυτό το εγκαθιστάς συνδέεις το κινητό σου σε λειτουργία mass storage ανοίγεις το πρόγραμμα που εγκατέστησες και επιλέγεις τους χάρτες που θες

φιλε μου λεει οτι βρηκε ενα I8910 αλλα απο εκει και περα κολλαει....λεει waiting for phone

και επισης δοκιμασα να συνδεσω το κινητο με pc studio σε μαζικη αποθηκευση mode και μου εχει αλλαξει το θεμα και τα χρωματα καθως και την εικονα που εχω για ταπετσαρια....επιπλεον κα8ε φορα που το συνδεεω πλεον με το καλωδιο επιτοπου χανει τις ρυθμισεις αυτες....help?

φιλε μου λεει οτι βρηκε ενα I8910 αλλα απο εκει και περα κολλαει....λεει waiting for phone

και επισης δοκιμασα να συνδεσω το κινητο με pc studio σε μαζικη αποθηκευση mode και μου εχει αλλαξει το θεμα και τα χρωματα καθως και την εικονα που εχω για ταπετσαρια....επιπλεον κα8ε φορα που το συνδεεω πλεον με το καλωδιο επιτοπου χανει τις ρυθμισεις αυτες....help?

πρωτα θα ανοιξεις μια φορα το ovi maps κ μετα θα το κλεισεις. δοκιμασε να συνδεθεις κ με pc suite k mass memory κ δες τι σου λεει καθε φορα στο παραθυρο επικοινωνιας(αγγλικα) κανονικα δεν θα εχεις προβλημα.

οταν συνδεεσαι με την mass memory E:/ χανεις το θεμα σου γιατι ειναι εγκατεστημενο στην E:/ αν συνδεθεις με pc suite δεν το χανεις, για να μην το χανεις προσπαθησε να εγκαταστησεις το θεμα στο C:/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειλικρινα δε ξερω γιατι στο κανει και εγω ετσι το συνδεσα σε mass storage μηπως αν δοκιμαζες καποια αλλη θυρα usb ή να εκανες ξανα εγκατασταση στο προγραμμα ή τα drivers του κινητου? Ακόμα δοκιμασε αν εχεις ευκαιρο και σε καποιο αλλο pc

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD