MaFiOzOS_88 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Παίδες ερώτηση. Πως ενεργοποιώ το να φαίνεται η φωτογραφία του καλούντος όταν με παίρνουν τηλέφωνο? Πας στην Έκθεση στις Εικόνες & Βίντεο και αφού βρεις την εικόνα που θέλεις να αντιστοιχίσεις την επιλέγεις και μετά πας Επιλογές/Χρήση Αρχείου/Ορισμός σε επαφή και από την λίστα με τις επαφές μετά επιλέγεις αυτή που θέλεις! :) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christospr Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 από τότε που φλάσαρα μου παρουσιάζει το πρόβλημα και ούτε όταν ξαναέβαλα το jb1 έστρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Πας στην Έκθεση στις Εικόνες & Βίντεο και αφού βρεις την εικόνα που θέλεις να αντιστοιχίσεις την επιλέγεις και μετά πας Επιλογές/Χρήση Αρχείου/Ορισμός σε επαφή και από την λίστα με τις επαφές μετά επιλέγεις αυτή που θέλεις! :) Δε ρώτησα πως αντιστοιχίζεις εικόνα σε επαφή, αλλά πως ενεργοποιείς το να στη δείχνει όταν σε καλεί αυτή η επαφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Δε ρώτησα πως αντιστοιχίζεις εικόνα σε επαφή, αλλά πως ενεργοποιείς το να στη δείχνει όταν σε καλεί αυτή η επαφή. Όσο και να έψαξα τα μενού δεν βρήκα σχετική επιλογή... Αντιστοίχησα δοκιμαστικά σε 2-3 επαφές μου εικόνες από τη έκθεση, και όταν με καλούσαν, φαίνονταν κανονικά... Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι on από default και δεν απενεργοποιείτε...περίεργο που δεν σου δουλεύει. Στις ρυθμίσεις κλήσεων υπάρχουν κάτι επιλογές αλλά αφορούν το βίντεο... από τότε που φλάσαρα μου παρουσιάζει το πρόβλημα και ούτε όταν ξαναέβαλα το jb1 έστρωσε Έχεις καμιά δεύτερη SIM πχ Cosmote ίσα ίσα να δοκιμάσεις αν στο κάνει και σε εκείνη; Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 έχω παρατηρήσει κάτι στο κινητό. με καλούν και ο ήχος αργεί να ανταποκριθεί. δλδ ενώ χτυπάει το κινητό και βλέπεις ότι σε καλούν ο ήχος κάνει περίπου 2-3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί!! έχω την v3-29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Αν πας Ρυθμίσεις/Προσωπικό/Προφίλ και κάνεις Διαμόρφωση του Γενικού προφίλ στην επιλογή "Ήχος" και λέει "Αυξανόμενη ένταση" επέλεξε το σκέτο "Ήχος". Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Βρε παιδιά, διαβάζω όλα τα σχόλια περί των ROMs του Γερμανού. Εγώ έχω ακόμη τη μαμίσια, η οποία είναι official, συνεπώς και 100% τεσταρισμένη η απόδοσή της από την ίδια την Samsung και την Vodafone. Δε διαφωνώ πως μπορεί σε συγκεκριμένα θέματα να "πετάει" το κινητό, όμως από την άλλη μπορεί να βγάλει 1002 προβλήματα σε άλλους τομείς. Θέλω να πω, καλή και άγια η δουλειά του Γερμανού και του αξίζουν συγχαρητήρια, όμως σαν την official ROM δεν μπορεί να υπάρξει άλλη που να συνδυάζει σταθερότητα στο σύνολο της συσκευής και ισορροπημένη απόδοση. Προσωπικά, αν εξαιρέσουμε το bug του browser με τη διακοπή φόρτωσης ιστοσελίδας και τον κακό ήχο εγγραφής του βίντεο, με καλύπτει απόλυτα η μαμίσια ROM. Δεν έχει άλλα bugs-τουλάχιστον φανερά- και το τηλέφωνο λειτουργεί μια χαρά, αξιόπιστα, χωρίς κολλήματα και με πολύ καλή απόδοση μπαταρίας σε έντονη χρήση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Τελικά έστρωσε; Αυτό και αν είναι πρωτάκουστο! :blink: Στις υπόλοιπες εφαρμογές στο ίδιο σημείο που αντιστοιχούν το 1,2,3 (λίγο πάνω απ'τη μέση της οθόνης) ανταποκρίνονται καλά; αλλου αποκρινεται σωστα κ αλλου οχι, στις επαφες ας πουμε, προσπαθω να επιλεξω καποια κ ανοιγει την απο πανω η την απο κατω απο αυτη που ηθελα. να πω οτι πριν βαλω την v4 εβαλα την v4 beta κ δεν εκανα το hard format που ελεγε ο γερμανος. επισης δοκιμασα κ πολλα θεματα καμια 60αρια που κατεβασα απο το ovi stores Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 (edited) αλλου αποκρινεται σωστα κ αλλου οχι, στις επαφες ας πουμε, προσπαθω να επιλεξω καποια κ ανοιγει την απο πανω η την απο κατω απο αυτη που ηθελα. να πω οτι πριν βαλω την v4 εβαλα την v4 beta κ δεν εκανα το hard format που ελεγε ο γερμανος. επισης δοκιμασα κ πολλα θεματα καμια 60αρια που κατεβασα απο το ovi stores Δοκίμασε καμιά εφαρμογή ζωγραφικής πχ και αν δεις ότι στα ίδια σημεία η οθόνη συνεχίζει να δυσκολεύεται, τότε το service είναι μάλλον μονόδρομος... :( Βρε παιδιά, διαβάζω όλα τα σχόλια περί των ROMs του Γερμανού. Εγώ έχω ακόμη τη μαμίσια, η οποία είναι official, συνεπώς και 100% τεσταρισμένη η απόδοσή της από την ίδια την Samsung και την Vodafone. Δε διαφωνώ πως μπορεί σε συγκεκριμένα θέματα να "πετάει" το κινητό, όμως από την άλλη μπορεί να βγάλει 1002 προβλήματα σε άλλους τομείς. Θέλω να πω, καλή και άγια η δουλειά του Γερμανού και του αξίζουν συγχαρητήρια, όμως σαν την official ROM δεν μπορεί να υπάρξει άλλη που να συνδυάζει σταθερότητα στο σύνολο της συσκευής και ισορροπημένη απόδοση. Προσωπικά, αν εξαιρέσουμε το bug του browser με τη διακοπή φόρτωσης ιστοσελίδας και τον κακό ήχο εγγραφής του βίντεο, με καλύπτει απόλυτα η μαμίσια ROM. Δεν έχει άλλα bugs-τουλάχιστον φανερά- και το τηλέφωνο λειτουργεί μια χαρά, αξιόπιστα, χωρίς κολλήματα και με πολύ καλή απόδοση μπαταρίας σε έντονη χρήση. :) Και εγώ πριν πολύ καιρό είχα αυτές τις πεποιθήσεις περί σταθερότητας της μανίσιας ρομ κλπ Αλλά μόλις έκανα το μετέωρο βήμα ποτέ δεν κοίταξα πίσω και πλεόν δεν μετανιώνω για την αγορά της συσκευής αυτής. Αν δεν είχα περάσει όμως custom rom και καθόμουν στα αυγά μου θα έχανα πολλά πράγματα όπως: α)Άπειρα Βελτιωμένη μπαταρία που σε μερικούς κρατάει και 5 μέρες (σε μένα κρατάει 2-3 με συνδεδεμένο ΒΤ handsfree!) β)Kinetic Scrolling ΠΑΝΤΟΥ!!!! γ)Πολύ διορθωμένο ήχο στα βίντεο (έλεος μωρή samsung με το AMR...απλά έλεος) δ)Πολλά bugfixes (διορθωμένη μηχανή Java κλπ) και μπορώ να συνεχίσω την λίστα για αρκετά ακόμη.Το θέμα δεν είναι τόσο να σε πείσω να φλασάρεις, κάτι που είναι δικό σου πεντακάθαρο και αναφαίρετο δικαίωμα να το επιλέξεις μόνος σου, απλώς αναφέρω τα προφανή πλεονεκτήματα των custom rom έναντι της μαμάς ρομ... Όσο για τα 1002 προβλήματα που μπορεί να βγάλει, δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο διότι αν κάτι πάει στραβά ο developer της ρομ θα βγάλει έκδοση που να διορθώνει ότι προβλημα του αναφέρουμε! Που ειναι η Samsung εδώ οεο;;;; :X Αυτά φιλικά πάντα... :) ======================================= Μιλώντας για υποστήριξη... Πριν λίγο ο Γερμανός ανακοίνωσε ότι θα βγάλει fixed έκδοση της V4 και θα αντικαταστήσει το conversations app με το free-isms v1.3 και από ότι φαίνεται θα καταργήσει το contents pack. Edited May 13, 2010 by MaFiOzOS_88 Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Δοκίμασε καμιά εφαρμογή ζωγραφικής πχ και αν δεις ότι στα ίδια σημεία η οθόνη συνεχίζει να δυσκολεύεται, τότε το service είναι μάλλον μονόδρομος... :( ξερεις που θα βρω τη rom της vodafone? k αν δεν ειναι σε exe. k οδηγιες εγγαταστασης? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 ξερεις που θα βρω τη rom της vodafone? k αν δεν ειναι σε exe. k οδηγιες εγκατάστασης? Δυστυχώς δεν είναι σε *.exe... I8910-XXIE9-VGR_Vodafone_Greece θα χρειαστείς το Symbian Flashing Tool 1.50 (είναι το πρόγραμμα που ο γερμανός το έχει κάνει σε απλό *.exe) Επίσης: Οδηγίες εγκατάστασης της ελληνικής ρομ σε XP Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Δυστυχώς δεν είναι σε *.exe... I8910-XXIE9-VGR_Vodafone_Greece θα χρειαστείς το Symbian Flashing Tool 1.50 (είναι το πρόγραμμα που ο γερμανός το έχει κάνει σε απλό *.exe) Επίσης: Οδηγίες εγκατάστασης της ελληνικής ρομ σε XP εισαι θεος σ ευχαριστω!! μαλλον παω για service δηλαδη αλλαγη οθονης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masstitan Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Δοκίμασε καμιά εφαρμογή ζωγραφικής πχ και αν δεις ότι στα ίδια σημεία η οθόνη συνεχίζει να δυσκολεύεται, τότε το service είναι μάλλον μονόδρομος... :( Και εγώ πριν πολύ καιρό είχα αυτές τις πεποιθήσεις περί σταθερότητας της μανίσιας ρομ κλπ Αλλά μόλις έκανα το μετέωρο βήμα ποτέ δεν κοίταξα πίσω και πλεόν δεν μετανιώνω για την αγορά της συσκευής αυτής. Αν δεν είχα περάσει όμως custom rom και καθόμουν στα αυγά μου θα έχανα πολλά πράγματα όπως: α)Άπειρα Βελτιωμένη μπαταρία που σε μερικούς κρατάει και 5 μέρες (σε μένα κρατάει 2-3 με συνδεδεμένο ΒΤ handsfree!) β)Kinetic Scrolling ΠΑΝΤΟΥ!!!! γ)Πολύ διορθωμένο ήχο στα βίντεο (έλεος μωρή samsung με το AMR...απλά έλεος) δ)Πολλά bugfixes (διορθωμένη μηχανή Java κλπ) και μπορώ να συνεχίσω την λίστα για αρκετά ακόμη.Το θέμα δεν είναι τόσο να σε πείσω να φλασάρεις, κάτι που είναι δικό σου πεντακάθαρο και αναφαίρετο δικαίωμα να το επιλέξεις μόνος σου, απλώς αναφέρω τα προφανή πλεονεκτήματα των custom rom έναντι της μαμάς ρομ... Όσο για τα 1002 προβλήματα που μπορεί να βγάλει, δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο διότι αν κάτι πάει στραβά ο developer της ρομ θα βγάλει έκδοση που να διορθώνει ότι προβλημα του αναφέρουμε! Που ειναι η Samsung εδώ οεο;;;; :X Αυτά φιλικά πάντα... :) ======================================= Μιλώντας για υποστήριξη... Πριν λίγο ο Γερμανός ανακοίνωσε ότι θα βγάλει fixed έκδοση της V4 και θα αντικαταστήσει το conversations app με το free-isms v1.3 και από ότι φαίνεται θα καταργήσει το contents pack. Που θα το βγάλει αυτό ο Γερμανός στο site του; Και θα είναι εύκολο για όσους έχουμε Windows 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Καλησπέρα φίλε μου, η ρομ που περιγράφω υπάρχει ήδη και αν διαβάσεις λίγο στο νήμα τούτο είναι πολύ καλή και σταθερή.Σύντομα θα βγει καινούργια έκδοση βέβαια με κάποια bugfixes οποτε καλό είναι να περιμένεις λιγάκι. Οδηγό για φλασαρισμα σε win 7 θα βρεις στην υπογραφή μου! :) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arinen Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 @mustanggre: Ελπίζω να είναι τυχαίο, αλλά και η δικιά μου οθόνη άρχισε να παρουσιάζει ανερέθιστες περιοχές:wink:.. Ξεκίνησε κεντρικά και μετά ολόκληρη δεν αντιδρούσε. Ούτε πιν δεν μπορούσα να βαλω. Το περίεργο είναι πως όταν έβγαλα την σιμ δούλεψε. Όχι για πολύ... Έσβησα, άναψα χωρίς σιμ και πάλι αναίσθητη.. Είχα την V4 του γερμανού με το contents pack περασμένο και το cube widget αν και δεν το χρησιμοποιούσα (γενικοτέρο πλαίσιο λειτουργίας του κινητού). Ξαναέβαλα την ελληνική και είναι στο σέρβις. Από βδομάδα τα νέα ( ή είμαι πολύ αισιόδοξος;). Όπως καταλαβαίνετε άρχισα να σκέφτομαι μήπως φταίω εγώ. Προχθές το ακούμπησα σε ένα τραπεζάκι που ήταν υγρό με την οθόνη και κατευθείαν το πήρα και το σκούπησα. Δεν θυμάμαι αν ήταν κλειδωμένο ή όχι σε περίπτωση που παίζει ρόλο. Αυτά από μένα.. Μακάρι να πάνε όλα καλά και απλά η οθόνη να παρέδωσε πνεύμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christospr Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Δοκίμασα άλλη sim και μάλιστα της vodafone και δεν το έκανε το πρόβλημα μόλις ξαναέβαλα τη δική μου το ξαναέκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 καλημερα παιδια.εχω την εκδοση 4 και απο καιρο ψαχνω για ενα αξιοπιστο προγραμμα ηχογραφησης συνομιλιας.τιποτα ως τωρα:(.εχετε υποψη σας τιποτε σοκιμασμενο?εμενα ολα μου κολανε το κινητο....ευχαριστω εκ των προτερων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 (edited) καλημερα παιδια.εχω την εκδοση 4 και απο καιρο ψαχνω για ενα αξιοπιστο προγραμμα ηχογραφησης συνομιλιας.τιποτα ως τωρα:(.εχετε υποψη σας τιποτε σοκιμασμενο?εμενα ολα μου κολανε το κινητο....ευχαριστω εκ των προτερων.... καλημερα. δυστυχως θα σε απογοητευσω, αλλα αυτη η επιλογη εχει απενεργοποιηθει απο την samsung :( οποιο προγραμμα και να δοκιμασεις ΔΕΝ θα σου δουλεψει :( Edited May 16, 2010 by nektaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 εισαι σιγουρη?τοσο χακαρισμα εχει φαει αυτη η συσκευη και δεν βρεθηκε κανεις να φτιαξει ενα προγραμματακι σαν αυτο που το εχει στανταρ η νοκια και η se???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 εισαι σιγουρη?τοσο χακαρισμα εχει φαει αυτη η συσκευη και δεν βρεθηκε κανεις να φτιαξει ενα προγραμματακι σαν αυτο που το εχει στανταρ η νοκια και η se???? Ναι σίγουρος είναι! :p Δυστυχώς αυτό ισχύει...παρά το tweaking που έχει πέσει στην συσκευή η συγκεκριμένη δυνατότητα απλά δεν ενεργοποιείτε... :( Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Να ρωτήσω, έχει επιτύχει κανείς video κλήση μέσω fring γιατί το παλεύω μα δε.. στο 5800 δουλεύει κανονικά.. Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 μόλις κατάφερα να δω μόνο τον άλλο. Ακόμα δε μπορώ να στείλω εικόνα μου.:rocket: Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Κατέβασα το ovi maps από το site του Γερμανού, το εγκατέστησα κανονικά, αλλά η εφαρμογή δεν ανοίγει. Καμία ιδέα; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobai Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς πού θα βρω θέματα που είναι φτιαγμένα τέλεια για το κινητό? δεν ταιριαζουν τελεια τα θεματα που είναι για το ν97...επισης υπάρχει widget γαι να γινει η επιφανεια σαν του ν97? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Παιδια απο βιντεο/φωτο αυτη συσκευη σε σχεση με το samsung Η1 που ειχε βγει για το 360 της voda ειναι καλυτερη, χειροτερη ή τα ιδια? Υπαρχει καποιο εμφανως αδυνατο σημειο της συσκευης? π.χ. μπαταρια, κολληματα κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts