tonysac Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 (edited) Το σημα του τηλεφωνου ειναι τερμα οπως και στο JB1. Δειτε το τελευταιο ποστ στο σαιτ του γερμανου το modem το ανεβασε εκει .Το προηγουμενο ηταν το JB1 οντως. Για να περασουμε το λεξικο το κανουμε extract στο pc μας και τον φακελο PowerSymbian που μας βγαζει τον κανουμε απλα copy paste στην Ε του κινητου μας το οποιο και εχουμε συνδεσει με το pc μεσω ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ. Edited April 11, 2010 by tonysac Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Το site του Γερμανού δεν δουλεύει. Είναι προσωρινό ή μετακόμισε αλλού; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Δεν πρέπει να μετακόμισε...στα τελευταία γραφόμενα του site του που διάβαζα σήμερα το πρωί δεν είδα κάτι...πάντως ούτε και εγώ μπαίνω... Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Με τη μαμίσια rom είχα βάλει το προγραμματάκι "The Pencil" για να μπορώ να μαρκάρω π.χ. πολλές φωτογραφίες και να τις σβήνω με μιας. Τώρα με την 3-29 μόλις πάω να την εγκαταστήσω μαυρίζει το κινητό και αναβοσβήνει συνέχεια το λογότυπο "Samsung i8910" και πρέπει να βγάλω τη μπαταρία για να ξεκολήσει. Τι παίζει εδώ; υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να πετύχουμε επιλογή πολλών αλλά διακριτών αρχείων; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Βεβαίως ο Γερμανός δίνει το filebrowser (πας μενού-γραφείο) όπου μπορείς να διαλέξεις ότι θέλεις με το ν που έχει το πρόγραμμα κάτω δεξιά, μάλιστα σε δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις όχι μόνο μία μία τις εικόνες ή τα αρχεία που θέλεις αλλά και όσα στη σειρά θέλεις με ένα διπλό πάτημα μόνο στο κουμπί με το ν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 καλησπερα παιδια.εχω και εγω το 8910...δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο φορουμ να το αναφερω....το γκαρμιν σε εσας δινει ειδοποιησεις για τις καμερες ταχυτητας,γιατι σε εμενα τιποτε<εχω την 5.50>...με συνχωρειτε και παλι αν ειμαι εκτος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Το site του Γερμανού δεν δουλεύει. Είναι προσωρινό ή μετακόμισε αλλού; Δεν πρέπει να μετακόμισε...στα τελευταία γραφόμενα του site του που διάβαζα σήμερα το πρωί δεν είδα κάτι...πάντως ούτε και εγώ μπαίνω... Τελικά το engadget έριξε το site του γερμανού... :lol: Εμ το iPhone τώρα υποστηρίζει επίσημα multitasking.Έχει κανείς το mail του jobs να του στείλω το λινκ; :p Δοκίμασε κανείς το καινούργιο μόντεμ JC1; Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 καλησπερα.θελω να ρωτησω κατι,εχει το 8910 λαμπακι που αναβοσβυνει σε κατασταση stand-by?αυτο διπλα απο την μπροστινη καμερα εκτος απο σενσορας εχει κ λαμπακι,κατι παρομοιο που εχουν τα Nokia Nseries η΄κ αλλα τηλ?ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 καλησπερα.θελω να ρωτησω κατι,εχει το 8910 λαμπακι που αναβοσβυνει σε κατασταση stand-by?αυτο διπλα απο την μπροστινη καμερα εκτος απο σενσορας εχει κ λαμπακι,κατι παρομοιο που εχουν τα Nokia Nseries η΄κ αλλα τηλ?ευχαριστω... Όχι φίλε μου δυστυχώς δεν έχει κάτι τέτοιο...αυτό δίπλα από την κάμερα είναι μόνο σένσορας. :/ Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ubisap Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 (edited) Καλησπέρα και από εμένα, είμαι από την Παρασκευή ένας άτυχος κάτοχος omnia HD από το play247:angry:...μήπως μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να γράψω την εμπειρία μου από το κατάστημα αυτό, ώστε να μην την πατήσει και άλλος(ειδικά από επαρχία) όπως κι εγώ? Επίσης ξέρει κανείς πόσο χρονοβόρα μπορεί να είναι η αλλαγή του μικροφώνου ομιλίας, αν πας επί τόπου στο service? Γιατί θέλω να αλλάξω και την ROM του!:rolleyes: Edited April 13, 2010 by ubisap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Καλησπέρα και από εμένα, είμαι από την Παρασκευή ένας άτυχος κάτοχος omnia HD από το play247:angry:...μήπως μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να γράψω την εμπειρία μου από το κατάστημα αυτό, ώστε να μην την πατήσει και άλλος(ειδικά από επαρχία) όπως κι εγώ? Επίσης ξέρει κανείς πόσο χρονοβόρα μπορεί να είναι η αλλαγή του μικροφώνου ομιλίας, αν πας επί τόπου στο service? Γιατί θέλω να αλλάξω και την ROM του!:rolleyes: Επειδή είμαι υποψήφιος αγοραστής, ποιό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ubisap Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Το κινητό που παρέλαβα είναι ελαττωματικό DOA (δεν λειτουργεί το μικρόφωνο ομιλίας του) και ζήτησα αφού είμαι στην προθεσμία των 7 ημερών και το γράφει και στο site τους, να μου το αντικαταστήσουν. Αλλά αυτοί στην αρχή δεν δέχονταν να μου δώσουν RMA για να το στείλω πίσω, μετά μου είπαν ότι θα πάει για ...service και κατά την συνομιλία μας (ευτυχώς με mails) άλλαξαν την διαθεσιμότητα και μου λένε ότι και για αντικατάσταση πλέον δεν υπάρχει σε stock!!! Έχω ήδη μιλήσει με την προστασία του καταναλωτή, όπου μου είπαν ότι είναι παράνομο και αύριο αν δεν αλλάξουν στάση θα τους κάνω καταγγελία!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Είμαι ανάμεσα στο Samsung GT-i8910 HD το οποίο και πραγματεύεστε εδώ και του omnia II. Θέλω την καλύτερη κάμερα του 1ου αλλά διάβασα οτι αν τρέμει χέρι δε βγαίνει τίποτα. Επίσης, παρ΄ότι πιο καινούριο το δεύτερο δε θέλω με τίποτα Windows Mobile που δεν αναβαθμίζεται κι όλας (!!!). Με νοιάζει πολύ η υπόθεση ιντερνετ.είτε απο γουαη-φαη ;-) ειτε μέσω 3γ αλλά και απο άποψη φιλικού και εύχρηστου μπροουζερ. Με νοιάζει πολύ να μην λαγκάρει το κινητό και να έχει γενικά καλό χρόνο απόκρισης γιατί δεν είμαι της υπομονής. Επίσης, ποια είναι τα χειρότερα σημεία του. επιγραμματικά, οχι πολλά πολλά. Ευχαριστώ πολύ!! ΥΓ. συγνώμη που ρωτάω πιθανώς ξαναειπωμένα πράγματα. Είναι δύσκολο όμως να διαβάσεις τόσες σελίδες και μάλιστα σε ενα κινητό που σίγουρα έχει περάσει πολλά στάδια. Ευχαριστώ και πάλι:D Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Είμαι ανάμεσα στο Samsung GT-i8910 HD το οποίο και πραγματεύεστε εδώ και του omnia II. Θέλω την καλύτερη κάμερα του 1ου αλλά διάβασα οτι αν τρέμει χέρι δε βγαίνει τίποτα. Επίσης, παρ΄ότι πιο καινούριο το δεύτερο δε θέλω με τίποτα Windows Mobile που δεν αναβαθμίζεται κι όλας (!!!). Με νοιάζει πολύ η υπόθεση ιντερνετ.είτε απο γουαη-φαη ;-) ειτε μέσω 3γ αλλά και απο άποψη φιλικού και εύχρηστου μπροουζερ. Με νοιάζει πολύ να μην λαγκάρει το κινητό και να έχει γενικά καλό χρόνο απόκρισης γιατί δεν είμαι της υπομονής. Επίσης, ποια είναι τα χειρότερα σημεία του. επιγραμματικά, οχι πολλά πολλά. Ευχαριστώ πολύ!! ΥΓ. συγνώμη που ρωτάω πιθανώς ξαναειπωμένα πράγματα. Είναι δύσκολο όμως να διαβάσεις τόσες σελίδες και μάλιστα σε ενα κινητό που σίγουρα έχει περάσει πολλά στάδια. Ευχαριστώ και πάλι:D Φίλε μου αν θες μπορώ να σου παραθέσω όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του I8910 αλλά δυστυχώς δεν έχω πιάσει στα χέρια μου ποτέ ένα omnia II ώστε να τα συγκρίνω άμεσα. Η μεγαλύτερη βασική διαφορά τους είναι η πλατφόρμα που πατάνε.Τις διαφορές στο hardware μπορείς να τις βρεις και εδώ. Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι! :) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Βασικά αν διαβάσεις τις τελευταίες 20 σελίδες (ίσως και περισσότερες) θα μάθεις για αρκετα + και - του 8910, πάντως το μεγαλύτερο μειονέκτημα με διαφορά του 8910 είναι ο ήχος όταν τραβάς βίντεο ειδικά σε χώρους με δυνατή μουσική (συναυλίες,κλαμπ κλπ.), είναι απλά τραγικός και με τις ρομ του Γερμανού απλά λίγο καλύτερος, τίποτα το σπουδαίο όμως. Οι φωτό με καλό φωτισμό είναι πάρα πολύ καλές αρκεί αυτός-η-ο που θα βγάζεις να μην κινείται ειδικά το βράδυ γιατι αλλιώς βγαίνουν κουνημένες, δεν χρειάζεται να έχεις σταθερό χέρι φωτογράφου για να βγάλεις ακούνητη φωτο (την ημέρα κυρίως) αρκει να μην έχεις και Πάρκινσον :p . Για το όμνια 2 μπές καλύτερα στο φόρουμ το δικό τους και ρώτα σίγουρα θα ξέρουν περισσότερα εκεί. Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο έστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 ok. Εσείς όμως θα έχετε γνώμη στο αν κολλάει καθόλου ή αν είναι αργό. Μπορείς να σερφάρεις με αξιοπρέπεια ή παιδεύεσαι? Γενικά το μενού είναι δύσχρηστο ή σε 1 μήνα τα κάνεις όλα με κλείστα μάτια (όπως στα παλιότερα samsung, που τυχαίνει να είμαι και ενας ικανοποιημένος κάτοχος..:) ) Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 (edited) ok. Εσείς όμως θα έχετε γνώμη στο αν κολλάει καθόλου ή αν είναι αργό. Μπορείς να σερφάρεις με αξιοπρέπεια ή παιδεύεσαι? Γενικά το μενού είναι δύσχρηστο ή σε 1 μήνα τα κάνεις όλα με κλείστα μάτια (όπως στα παλιότερα samsung, που τυχαίνει να είμαι και ενας ικανοποιημένος κάτοχος..:) ) Πριν σου απαντήσω φαντάζομαι γνωρίζεις για το άθλιο και απαράδεκτο support της Samsung κυρίως σε software αλλά ενίοτε και σε hardware... Και τα 2 κινητά για να τα εκμεταλλευθείς στο έπακρο πρέπει να τους φορέσεις μαγειρεμένη ρομ γιατί από επίσημη αναβάθμιση χαΐρι δεν θα δεις... Τα παρακάτω σχόλια λοιπόν είναι με χρήση μαγειρεμένης ρομ και όχι με επίσημης! Λοιπόν το i8910 είναι ταχύτατο τηλέφωνο και λόγω της symbian πλατφόρμας που πατάει είναι πολύ απλό και εύχρηστο.Τα μενού του θα τα μάθεις σε μία μέρα και όχι σε έναν μήνα! :p Κάποιοι χρήστες windows mobile βεβαίως το θεωρούν απλοϊκό όμως και θεωρούν ότι το Win mob 6.5 έχει περισσότερες επιλογές και παραμετροποιήσεις. Το browsing στο Ίντερνετ είναι άψογο με χρήση τρίτου browser (Opera, skyfire) και ο μαμά browser είναι απλά καλός. Όταν λέω "άψογο" μην περιμένεις εμπειρία safari από iphone (δεν έχουμε και multitouch god damn it :() αλλά η έναν κλικ χαμηλότερα από αυτό! Μπορώ να σου γράψω ολόκληρο review αλλά φτάνει ως εδώ... :lol: Αν έχεις καμιά άλλη απορία εδώ είμαστε.Επίσης μπορείς να δεις videakia στο youtube με την εμπειρία χρήσης του Omnia HD (browsing, μενού, ταχύτητα, κλπ) Edited April 14, 2010 by MaFiOzOS_88 Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Έχω την αίσθηση ότι τώρα κάποια βίντεο μου βγαίνουν ελαφρώς ανεστίαστα ή για την ακρίβεια δεν είναι εστιασμένα σε όλο το βάθος πεδίου από κοντά μέχρι και μακρυά. Μπορεί κάποιες φορές να εστιάσει μακρυά αλλά κοντά να είναι θαμπά ή και το ανάποδο. Πριν δεν είχα παρατηρήσει τέτοιου είδους θέματα εστίασης. Συμβαίνει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 καλησπερα παιδια.τελικα εχει γινει κατι με τον ηχο του κινητου οσον αφορα το βιντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Πριν σου απαντήσω φαντάζομαι γνωρίζεις για το άθλιο και απαράδεκτο support της Samsung κυρίως σε software αλλά ενίοτε και σε hardware... Και τα 2 κινητά για να τα εκμεταλλευθείς στο έπακρο πρέπει να τους φορέσεις μαγειρεμένη ρομ γιατί από επίσημη αναβάθμιση χαΐρι δεν θα δεις... Τα παρακάτω σχόλια λοιπόν είναι με χρήση μαγειρεμένης ρομ και όχι με επίσημης! Λοιπόν το i8910 είναι ταχύτατο τηλέφωνο και λόγω της symbian πλατφόρμας που πατάει είναι πολύ απλό και εύχρηστο.Τα μενού του θα τα μάθεις σε μία μέρα και όχι σε έναν μήνα! :p Κάποιοι χρήστες windows mobile βεβαίως το θεωρούν απλοϊκό όμως και θεωρούν ότι το Win mob 6.5 έχει περισσότερες επιλογές και παραμετροποιήσεις. Το browsing στο Ίντερνετ είναι άψογο με χρήση τρίτου browser (Opera, skyfire) και ο μαμά browser είναι απλά καλός. Όταν λέω "άψογο" μην περιμένεις εμπειρία safari από iphone (δεν έχουμε και multitouch god damn it :() αλλά η έναν κλικ χαμηλότερα από αυτό! Μπορώ να σου γράψω ολόκληρο review αλλά φτάνει ως εδώ... :lol: Αν έχεις καμιά άλλη απορία εδώ είμαστε.Επίσης μπορείς να δεις videakia στο youtube με την εμπειρία χρήσης του Omnia HD (browsing, μενού, ταχύτητα, κλπ) Με παραξενεύεις που μου λες για ελλειπή υποστήριξη από πλευράς samsung. Μέχρι τώρα είχα μείνει υπερευχαριστημένος.Διό και ξαναψάχνω για σαμσ. Δε γνωρίζω τίποτα σχετικό (γι αυτό και ρωτάω_έχω μείνει σε εποχές d900i-κινητάρα). Μαγειρεμένη ρομ... το διάβασα αρκετές φορές αλλα δε πολυ καταλάβαινα.. είναι επικίνδυνο αυτό για το σοφτγουερ ευρύτερα (μη χάνουμε εγγυήσεις και λοιπά...). Μπορείς να κατεβάζεις εφαρμογές και λοιπά απο το κινητό φαντάζομαι... Κανένας που έχει ιντερνετ μέσω 3g.. είναι ικανοποιημένος? merci.. Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 (edited) Έχω την αίσθηση ότι τώρα κάποια βίντεο μου βγαίνουν ελαφρώς ανεστίαστα ή για την ακρίβεια δεν είναι εστιασμένα σε όλο το βάθος πεδίου από κοντά μέχρι και μακρυά. Μπορεί κάποιες φορές να εστιάσει μακρυά αλλά κοντά να είναι θαμπά ή και το ανάποδο. Πριν δεν είχα παρατηρήσει τέτοιου είδους θέματα εστίασης. Συμβαίνει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Απλώς παλιά δεν υπήρχε το pre-autofocus.Τώρα μπορείς να εστιάσεις σε κάτι πριν ξεκινήσει το βίντεο αλλά το μειονέκτημα σε αυτό είναι ότι αν πας να βιντεοσκοπήσεις κάτι πιο μακριά η κοντά διατηρείτε το αρχικό focus. Υπάρχει patch για να το αφαιρέσεις αν δεν κάνω λάθος. καλησπερα παιδια.τελικα εχει γινει κατι με τον ηχο του κινητου οσον αφορα το βιντεο? Στις V3 έχει αφαιρεθεί ο noise suppressor με συνέπεια να καταγράφονται καλύτερα οι δυνατοί ήχοι του περιβάλλοντος αλλά ως αποτέλεσμα υπάρχει ένα μικρό σφύριγμα όταν βγάζεις βίντεο σε ήσυχο περιβάλλον.Μην φανταστείς τρελή διαφορά πάντως, απλά η εγγραφή του ήχου πήγε από το μέτριο στο καλό. Ακόμη χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο όταν ακούω την ποιότητα εγγραφής ήχου του N95 του κολλητού μου... :cry: Πια ρομ φοράς; Με παραξενεύεις που μου λες για ελλειπή υποστήριξη από πλευράς samsung. Μέχρι τώρα είχα μείνει υπερευχαριστημένος.Διό και ξαναψάχνω για σαμσ. Δε γνωρίζω τίποτα σχετικό (γι αυτό και ρωτάω_έχω μείνει σε εποχές d900i-κινητάρα). Μαγειρεμένη ρομ... το διάβασα αρκετές φορές αλλα δε πολυ καταλάβαινα.. είναι επικίνδυνο αυτό για το σοφτγουερ ευρύτερα (μη χάνουμε εγγυήσεις και λοιπά...). Μπορείς να κατεβάζεις εφαρμογές και λοιπά απο το κινητό φαντάζομαι... Κανένας που έχει ιντερνετ μέσω 3g.. είναι ικανοποιημένος? merci.. Φίλε μου η Samsung βγάζει εξαιρετικών δυνατοτήτων hardware στα κινητά της αλλά αναβαθμίσεις επίσημες βγαίνουν για συγκεκριμένες χώρες και πάλι δεν είναι τόσο καλές όσο η μαγειρεμένες ρομ που κυκλοφορούν. Είναι ελάχιστα έως καθόλου επικίνδυνο να περάσεις μαγειρεμένη ρομ και το κινητό (μιλάω για το i8910 πάντα) σε σχέση με την μαμά ρομ, απογειώνεται! :) Σε περίπτωση που ο μη γένοιτο πάθει κάτι το κινητό μπορείς εύκολα να περάσεις την παλιά ρομ της βόντα και να το πας για να ζητησεις service. :shifty: Εφαρμογές και παιχνίδια υπάρχουν πολλά λόγω της μεγάλης κοινότητας του s60v5 (5800XM,n97,satio,vivaz, κλπ) αλλά μην φανταστείς τον πλουραλισμό του app store της apple. Όσο για το 3G....όταν το ελληνικό καρτέλ καταλάβει ότι ο κόσμος θέλει mobile internet στο κινητό και κατεβάσει τις τιμές σε ένα ανθρώπινο επίπεδο (και όχι 12.000€ το 1 GB) τότε μιλάμε... Υπάρχουν βέβαια πακέτα δεδομένων με λίγα λεφτά αλλά μέχρι 100MB τον μήνα και από εκεί και μετά το χάος.H Q πρέπει να έχει ένα τέτοιο καλό πακέτο και η wind πριν λίγο καιρό είχε βγάλει προσφορά 1.5GB τον μήνα με λίγα λεφτά και μετά απο 2 εβδομάδες το έκανε 100MB.Και η βόντα με το Cu νομίζω έχει κάποια data αλλά δεν θυμάμαι ούτε πόσα €€ ούτε όριο...η Cosmote που χρησιμοποιώ εγώ (What's Up) να μη σε πω τι μας δίνει γιατί θα φάω κάνα infraction και δεν θέλω...) Αυτά! :) Edited April 14, 2010 by MaFiOzOS_88 Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Πάντως φίλε μου το κινητό δε μπορώ να το βρω ούτε σε ένα μαγαζί.. Και αντε πες οτι είναι παλιό και το βγάλανε. Ακόμα και σε μαγαζιά που δεν ανανεώνουν τις συσκευές τους τίποτα. Δε μπορώ να το δω από κοντά με τίποτα, εν ολίγοις... Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Πάντως φίλε μου το κινητό δε μπορώ να το βρω ούτε σε ένα μαγαζί.. Και αντε πες οτι είναι παλιό και το βγάλανε. Ακόμα και σε μαγαζιά που δεν ανανεώνουν τις συσκευές τους τίποτα. Δε μπορώ να το δω από κοντά με τίποτα, εν ολίγοις... Το κινητό ήταν αποκλειστικότητα της βόντα στην Ελλάδα και το μεταπωλούσε στο πλαίσιο.Τώρα τα υπόλοιπα μαγαζιά (e-shops) δεν ξέρω που το βρήκαν! :p Πριν μερικούς μήνες λοιπόν η βόντα απέσυρε το κινητό από την αγορά λόγο προβληματικού support και επειδή πολλοί το γύρναγαν για το περιβόητο πρόβλημα με τα καμένα pixels στην κάμερα... Σε κεντρικό κατάστημα βόντα στην λάρισα πάντως πριν από ένα μήνα υπήρχε στην βιτρίνα το συγκεκριμένο κινητό έναντι του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 599€!!!! :X Περίεργο εφόσον το είχαν αποσύρει, δεν νομίζεις; :shifty: Έχω καιρό να κοιτάξω την βιτρίνα του συγκεκριμένου καταστηματος αν και περνάω από απέναντι κάθε μέρα σχεδόν... Η τιμή του κινητού πλέον ξεκινάει από ~360€ και μπορείς να το βρεις και μεταχειρισμένο γύρω στα 300€. Σε μαγαζιά με μεταχειρισμένα αν πας σίγουρα θα έχουν μια συσκευή ι8910 ίσα ίσα να το δεις πως είναι από κοντά! Κάνε καμιά βόλτα πάντως σε κάνα κατάστημα βόντα και μπορεί να πετύχεις κάνα σαν το δικό μου που να το πουλάει ακόμη 599€.... :mad: Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Την καινούργια ROM που ανέβασε σήμερα ο γερμανός, την έχει βάλει κανείς, να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Πάντως φίλε μου το κινητό δε μπορώ να το βρω ούτε σε ένα μαγαζί.. Και αντε πες οτι είναι παλιό και το βγάλανε. Ακόμα και σε μαγαζιά που δεν ανανεώνουν τις συσκευές τους τίποτα. Δε μπορώ να το δω από κοντά με τίποτα, εν ολίγοις... Πηγαινε στο Mr Mobi στην Πανεπιστημιου(Πρωην Καιζερ) το εχει σιγουρα...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts