LeGendGR Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Ναι φίλε μου παίζει ρόλο.Η διαδικασία πρέπει να γίνει σε περιβάλλον ΧΡ υποχρεωτικά... Μια λύση αν δεν έχεις κάποιον υπολογιστή με ΧΡ πρόχειρο, είναι να εγκαταστήσεις το virtualbox στο οποίο μετά θα εγκαταστήσεις τα ΧΡ! Περισσότερα εδώ. Χρόνια πολλά στην παρέα του Omnia HD και Χριστός Ανέστη!!! :D Χρόνια πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Χρόνια πολλά σε όλους!!! Με την ευκαιρία έχω περάσει και γώ τη v-29 του Γερμανού, έχω ένα πρόβλημα με τα αρχεία της έκθεσης, ενώ εμφανιζόντουσαν κανονικά όλες οι φωτό και τα βίντεο τις τελευταίες μέρες τίποτα προσπαθεί να βρεί τα αρχεία και δεν βρίσκει τίποτα, σημειωτέον όλες τις φωτο-βίντεο τα έχω στην κάρτα (f: ), ξέρει κανείς τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Χρόνια πολλά σε όλους!!! Με την ευκαιρία έχω περάσει και γώ τη v-29 του Γερμανού, έχω ένα πρόβλημα με τα αρχεία της έκθεσης, ενώ εμφανιζόντουσαν κανονικά όλες οι φωτό και τα βίντεο τις τελευταίες μέρες τίποτα προσπαθεί να βρεί τα αρχεία και δεν βρίσκει τίποτα, σημειωτέον όλες τις φωτο-βίντεο τα έχω στην κάρτα (f: ), ξέρει κανείς τι φταίει? Δοκίμασε να κάνεις format την κάρτα μνήμης F: και θα λυθεί το πρόβλημα. ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolet Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Εν τω μεταξύ, έχουν βγει κάτι games για το κινητό μας απίθανα. Είναι 3D με πολύ ωραία γραφικά και τρέχουν στο Omnia απρόσκοπτα. Ψάξτε για το 3D golf ή για το 3D snowboard στο γνωστό μέρος και θα καταλάβετε!!! (μέγεθος παιχνιδιών ~45 Mb) φιλε μου μπορεις να μου στειλης με pm το link για τα παιχνιδια??ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 (edited) 1) To αρχείο που κατεβάζουμε με τα ελληνικά είναι το HX-V3-29-JC1_RU.rar (90,6MB); 2) Τους drivers από το αρχείο HyperX.rar πως τους φορτώνουμε στο τηλέφωνο ή μήπως θα τους βρει μόνο του όταν συνδεθεί με το usb; Edited April 7, 2010 by aptaliko Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_z Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 1) To αρχείο που κατεβάζουμε με τα ελληνικά είναι το HX-V3-29-JC1_RU.rar (90,6MB); 2) Τους drivers από το αρχείο HyperX.rar πως τους φορτώνουμε στο τηλέφωνο ή μήπως θα τους βρει μόνο του όταν συνδεθεί με το usb; 1) Το αρχειο ειναι αυτο ακριβως :) 2) Τους drivers δεν του φορτωνουμε στο τηλεφωνο αλλα τους κανουμε εγκατασταση στον υπολογιστη! Μονο την rom φορτωνουμε στο τηλεφωνο. Σε προηγουμενα post υπαρχει αναλυτικα η ολη διαδικασια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Οπως εχω γραψει και πιο πανω εχω περασει την V3-29 παρολαυτα οταν παταω *#0000# σαν βερσιον διχνει τη V3-17 ειναι φυσιολογικο αυτο; σημειωτεον δν εκανα κανενα φορματ οταν την περνουσα,ουτε c: ουτε e:, λετε να φταιει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Πέρασα την HX-V3-29 κατευθείαν πάνω στη μαμίσια rom χωρίς κανένα format πριν στο τηλέφωνο ή στην κάρτα μνήμης και χωρίς κανένα πρόβλημα. Λες και έχω διαφορετικό τηλέφωνο στην αποκρισή του. Μπράβο στο φίλο μας :). Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Πέρασα την HX-V3-29 κατευθείαν πάνω στη μαμίσια rom χωρίς κανένα format πριν στο τηλέφωνο ή στην κάρτα μνήμης και χωρίς κανένα πρόβλημα. Λες και έχω διαφορετικό τηλέφωνο στην αποκρισή του. Μπράβο στο φίλο μας :). Τώρα πολύ απλά δεν υπάρχει επιστροφή... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Στο PC με τα Windows XP είχα εγκατεστημένο το "Samsung_PC_Studio_7.2.24.9.exe", τώρα που έχω τα Windows 7 Home premium ποια έκδοση κατεβάζω; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Στο PC με τα Windows XP είχα εγκατεστημένο το "Samsung_PC_Studio_7.2.24.9.exe", τώρα που έχω τα Windows 7 Home premium ποια έκδοση κατεβάζω; H τελευταία έκδοση που κυκλοφορεί είναι η 7.2.36.9 Θα την βρεις εδώ! ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 καλησπερα!φοραω την μαμισια ρομ,θα ηθελα να ροτησω η τελευταια του γερμανου σε συγκριση με την μαμισια εχει λιγοτερα bugs η' αν εχει,ποια ειναι αυτα?oσον αφορα το βιντεο γνωριζω οτι ειναι βελτιωμενη,οσον αφορα την φωτο ομως?την μπαταρια?αξιζει να περαστει?αν κανω back up με το pc studio κ μετα το φλασαρισμα κανω restore επανερχονται ολες οι ρυθμισεις που ειχα πριν?ειναι σταθερη γενικα η HX-V3?ουφφφφ.....αυτα προς το παρων...ευχαριστω........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Καλησπέρα και σε εσένα φίλε μου, η ΗΧ-V3-29 είναι η καλύτερη ρομ που έχει κυκλοφορήσει και συνίστατε ανεπιφυλακτα! Ειδίκα σε εσένα που έχεις ακόμη την μανίσια ρομ θα σου φανεί διαφορά μέρα με νύχτα. :D Καλό είναι να μην κάνεις backup τα πάντα με το pc studio αλλά μόνο τις επαφές + τα sms + ημερολόγιο (αν έχεις καταχωρησεις) + bookmarks του browser.Οι υπολυπες ρυθμίσεις χειροκίνητα γιατί με την επαναφορά τους προκαλούν προβλήματα. :!: Αν δεν γνωρίζεις την διαδικασία του φλασαρίσματος, εδώ είμαστε! :) --edit-- Τώρα είδα ότι πόσταρες το ίδιο μήνυμα και στο bytheway αλλά απάντησα εδώ. ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 σε ευχαριστω mafiozos για την απαντηση σου,οι φωτο εχουν καλυτερη ποιοτητα?η μπαταρια?ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 σε ευχαριστω mafiozos για την απαντηση σου,οι φωτο εχουν καλυτερη ποιοτητα?η μπαταρια?ευχαριστω... Στις φωτογραφίες θα δεις βελτίωση αλλά όχι τρελή διαφορά...η μπαταρία θα σου κρατάει μία μέρα παραπάνω με κανονική χρήση και το σήμα του κινητού θα είναι καλύτερο...και άλλα διάφορα... Θες κάτι παραπάνω;;;; :lol: :p:p Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 H τελευταία έκδοση που κυκλοφορεί είναι η 7.2.36.9 Θα την βρεις εδώ! ;) Προσπαθώ να εγκαταστήσω το PC Studio στο PC (Windows 7 home premium) αλλά μου εμφανίζει ότι δεν έχω τα αντίστοιχα δικαιώματα παρά μόνο αν μπω σαν admin. Πως γίνεται αυτό; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Προσπαθώ να εγκαταστήσω το PC Studio στο PC (Windows 7 home premium) αλλά μου εμφανίζει ότι δεν έχω τα αντίστοιχα δικαιώματα παρά μόνο αν μπω σαν admin. Πως γίνεται αυτό; Δικλείδα ασφαλείας των Win 7... Κάνε δεξί κλικ "Εκτέλεση ως Διαχειριστής" στο αρχείο της εγκατάστασης και θα κάνει τρέξει κανονικά η εγκατάσταση μετά. Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Δικλείδα ασφαλείας των Win 7... Κάνε δεξί κλικ "Εκτέλεση ως Διαχειριστής" στο αρχείο της εγκατάστασης και θα κάνει τρέξει κανονικά η εγκατάσταση μετά. Ευχαριστώ :). Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Πέρασα την HX-V3-29 κατευθείαν πάνω στη μαμίσια rom χωρίς κανένα format πριν στο τηλέφωνο ή στην κάρτα μνήμης και χωρίς κανένα πρόβλημα. Λες και έχω διαφορετικό τηλέφωνο στην αποκρισή του. Μπράβο στο φίλο μας :). Είχα κάνει και γω ακριβώς το ίδιο πράγμα αλλά εξαιτίας των πολλών εφαρμογών στην κάρτα μνήμης το κινητό έτρωγε τρελά κολλήματα χωρίς να ξέρω τι φταίει, συπέρασμα αν θέλει κάποιος να έχει 100% το κεφάλι του ήσυχο πριν φλασάρει καλό είναι να κάνει φορμάτ c και f, το e δεν χρειάζεται γιατί έτσι κιαλλιώς το κάνει απο μόνο του όταν πατάμε τα τρία πλήκτρα μαζί (με την προϋπόθεση ότι πρίν είχαμε κάποια μαγειρεμένη ρομ και όχι τη μαμίσια). Υ.Γ. Η HX-V3-29 είναι όντως top ως τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalass Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Εχω την ΧΧΙΕ9 ROM που ειχε το τηλεφωνο οταν το αγορασα. Πριν περασω την HX-V3-29 θα πρεπει να κανω hart reset στην μνημη C: εκτος απο format στην Ε: ; Επισης μετα το φλασαρισμα θα μπορω να ξαναπερασω τις εφαρμογες που ειχα κανει sign ; Αν κατι παει στραβα με τον ιδιο τροπο που θα περασω την HX-V3-29 μπορω μετα να ξαναπερασω αυτην που ειχε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα σου είναι ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Παίδες ο γερμανός έβγαλε νέα έκδοση modem την JC1..την πέρασα ήδη και επειδή κάτι μου άρεσε πολύ, είπα να τεστάρω την ταχύτητα με το speedy go..Λοιπόν με τις ίδιες φυσικά εφαρμογές περασμένες και 154 RAM free που έχω στο κινητό στο modem JB1 έγραφε τιμές 500 έως 520 κάτι που ήταν εξαιρετικό για main release..σε παλαότερες speed edition του γερμανού έπαιρνα πάνω κάτω τις ίδιες τιμές... Τι μου έβγαλε τώρα ;;;....658:w00t::w00t::up::up: Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Εγώ που θέλω να έχω καλύτερο σήμα μήπως να μην την περάσω ??? Πολλοί γνωστοί μου, μου διαμαρτύρονταν με προηγούμενες εκδόσεις ότι δεν με άκουγαν καλά όταν μιλούσαμε . . . Για την συγκεκριμένη έκδοση μόντεμ, πέραν της ταχύτητας, το σήμα παραμένει καλό ??? ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ??? Συγνώμη που φωνάζω . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Παίδες ο γερμανός έβγαλε νέα έκδοση modem την JC1..την πέρασα ήδη και επειδή κάτι μου άρεσε πολύ, είπα να τεστάρω την ταχύτητα με το speedy go..Λοιπόν με τις ίδιες φυσικά εφαρμογές περασμένες και 154 RAM free που έχω στο κινητό στο modem JB1 έγραφε τιμές 500 έως 520 κάτι που ήταν εξαιρετικό για main release..σε παλαότερες speed edition του γερμανού έπαιρνα πάνω κάτω τις ίδιες τιμές... Τι μου έβγαλε τώρα ;;;....658:w00t::w00t::up::up: Πριν ποιο είχε βγάλει; Εγώ πριν 10 ημέρες κατέβασα από το site του το αρχείο με το μόντεμ. Τώρα όταν πατάω *#1234# μου λέει ότι έχω το μόντεμ JB1. Αυτό που κατέβασες εσύ πότε βγήκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Το dictionary που έχει ανεβάσει ο γερμανός πως το φορτώνουμε ??? Γνωρίζει κανείς ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts