Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ε λογικα ναι αλλα αμα δε διορθωσει το θεμα με τα frames στο HD recording τοτε τι νοημα εχει? Εγω με την 1.76 εκδοση του Hyper-X ειμαι πολυ ευχαριστημενος... Ιδωμεν!

Ελπίζω αυτή τη φορά να ισχύσει και για την Ελλάδα. Έχει περάσει ένα εξάμηνο και είναι πια καιρός. Όσο για την έκδοση του Hyper-X, έχει bugs. Απορώ γιατί είστε ευχαριστημένοι. Δεν είναι μόνο θέμα ταχύτητας, αλλά και αξιοπιστίας.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ελπίζω αυτή τη φορά να ισχύσει και για την Ελλάδα. Έχει περάσει ένα εξάμηνο και είναι πια καιρός. Όσο για την έκδοση του Hyper-X, έχει bugs. Απορώ γιατί είστε ευχαριστημένοι. Δεν είναι μόνο θέμα ταχύτητας, αλλά και αξιοπιστίας.

Προφανώς και έχει bugs και το παραδέχεται και ο ίδιος ο Γερμανος!

Αλλά τα bugs είτε είναι μικρά και αμελητέα.είτε αν πρόκειται για μεγάλο bug ανεβάζει καινούργια διορθωμένη εκδοσή του μετά από μικρό διάστημα!

Πια έκδοση φοράς και δεν είσαι ικανοποιημένος;;

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Εδω εχει bugs η μαμα εκδοση, δε θα εχει bugs του Γερμανου??? Και στο κατω κατω δεν εχω παρατηρησει ουτε ενα, ουτε μου εχει κολλησει ποτε το κινητο και ειναι και ταχυτατο!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Προφανώς και έχει bugs και το παραδέχεται και ο ίδιος ο Γερμανος!

Αλλά τα bugs είτε είναι μικρά και αμελητέα.είτε αν πρόκειται για μεγάλο bug ανεβάζει καινούργια διορθωμένη εκδοσή του μετά από μικρό διάστημα!

Πια έκδοση φοράς και δεν είσαι ικανοποιημένος;;

Τη γνήσια έχω γιατί δεν θέλω να χάσω την εγγύηση. Μου τη σπάει το bug στον internet explorer, το σπαστό βίντεο και ο χάλια ήχος στην εγγραφή βίντεο. Αν διορθωθούν αυτά, τότε θα μιλάμε για ένα άψογο κινητό τηλέφωνο...

Τη γνήσια έχω γιατί δεν θέλω να χάσω την εγγύηση. Μου τη σπάει το bug στον internet explorer, το σπαστό βίντεο και ο χάλια ήχος στην εγγραφή βίντεο. Αν διορθωθούν αυτά, τότε θα μιλάμε για ένα άψογο κινητό τηλέφωνο...

Φίλε μου θα σου πω κάτι με κάθε συμπάθεια και εκτίμηση...!

Αν θες να κάνεις στον εαυτό σου δώρο ένα καινούργιο τηλέφωνο, πέρνα χθές (!) μια μαγειρεμένη rom του hyperx!!!

Και εγώ όταν το πήρα σκεφτόμουν να μην το φλασάρω για να μην χάσω την εγγύηση, και είχα μερικές φοβίες και ενδοιασμούς μέχρι που φλάσαρα την ΗΧ1.4 με ελληνικό πληκτρολόγιο...μετά δεν υπήρξε γυρισμός!!!

Από τότε πέρασα την HX1.5 greek+java 2.02 και μετά κατευθείαν την ΗΧ1.7 greek...

Το κινητό πετάει, είναι πολύ πιο λειτουργικό και αποκρίσιμο, σε σχέση με την μανίσια rom, και μετανιώνω για τον 1 μήνα που καθόμουν με την αρχική ελεεινή ρομ...

Επίσης αν σε ανησυχούν οι εγγυήσεις, κυκλοφορεί η αρχική ρομ της VF που μπορείς να ξαναφλάσάρεις στο κινητό για να διεκδικήσεις την εγγύηση που δικαιούσαι (ο μη γένοιτο...).

Αυτά από μένα φιλικά πάντοτε με ευχές για καλά Χριστούγεννα και υγεία... και ένα καλύτερο i8910 Omnia HD!!!! :D

Υ.Γ.: Εννοείτε πως ο καθένας μας πειράζει την συσκευή του με δική του ευθύνη οπότε δεν θα ήθελα να κάνεις κάτι και να "σε πάρω στον λαιμό μου"...

Η διαδικασία πάντως ειδικά στις τελευτάιες εκδόσεις είναι πολύ απλή και αναίμακτη!

Υ.Γ.2:Τα προβλήματα που έχεις με την ελληνική rom λύνονται στις εκδόσεις του hyperx... ;)

Και πάλι χρόνια πολλά σε όλους!

Συμφωνώ και επαυξάνω με αυτά που γράφει ο Mafiozos...Είναι πραγματικά σαν να παίρνεις καινούριο κινητό....έχω περάσει τώρα την 1.76 του γερμανού και είναι το κάτι άλλο..η γνώμη μου είναι ότι αξίζει 100% να αλλάξεις fw στο τηλέφωνο σου...το μόνο που χρειάζεται ειναι να διαβάσεις προσεχτικά τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις τυχόν κολλήματα...

Mafiozos ο γερμαναράς ξαναέκδοσε το fw που έχεις χωρίς πλέον τα bugs του handwriting κλπ..;)

Αντώνης

Συμφωνώ και επαυξάνω με αυτά που γράφει ο Mafiozos...Είναι πραγματικά σαν να παίρνεις καινούριο κινητό....έχω περάσει τώρα την 1.76 του γερμανού και είναι το κάτι άλλο..η γνώμη μου είναι ότι αξίζει 100% να αλλάξεις fw στο τηλέφωνο σου...το μόνο που χρειάζεται ειναι να διαβάσεις προσεχτικά τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις τυχόν κολλήματα...

Mafiozos ο γερμαναράς ξαναέκδοσε το fw που έχεις χωρίς πλέον τα bugs του handwriting κλπ..;)

Ξέρω tonysac, φτάσαμε αισίως στην 1.72 Greek και την κατέβασα κιόλας αλλά επειδή δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα η τρέχουσα έκδοση (και προφανώς χάρη στις προτροπές σας δεν την πάτησα με το handwriting bug :p), βαριέμαι να ξαναφλάσάρω τόσο σύντομα το κινητό.

Μετά τις γιορτές με το καλό βλέπουμε...αλλά μέχρι τότε μπορεί να ξηγηθεί καμιά καινούργια rom ο Γερμανός και να μας ανάψει φωτιές πάλι!

Όπως και να έχει το 2010 θα είναι καυτό για την κινητούμπα μας ειδικά μετά το επερχόμενο update που θα συμπεριλαμβάνει :

* Faster web interface

* Kinetic scrolling (!!!!)

* Faster multimedia content

Εγώ από official πηγές δεν περιμένω τίποτα, αλλά από τον Γερμανό μάγο με τα δώρα, τα πάντα!!! :p

Σωστα! Και εγω περιμενω τα καινουρια καλουδια του γερμανου! Να ειναι καλα ο ανθρωπος!
Αντώνης

Φίλε μου θα σου πω κάτι με κάθε συμπάθεια και εκτίμηση...!

Αν θες να κάνεις στον εαυτό σου δώρο ένα καινούργιο τηλέφωνο, πέρνα χθές (!) μια μαγειρεμένη rom του hyperx!!!

Και εγώ όταν το πήρα σκεφτόμουν να μην το φλασάρω για να μην χάσω την εγγύηση, και είχα μερικές φοβίες και ενδοιασμούς μέχρι που φλάσαρα την ΗΧ1.4 με ελληνικό πληκτρολόγιο...μετά δεν υπήρξε γυρισμός!!!

Από τότε πέρασα την HX1.5 greek+java 2.02 και μετά κατευθείαν την ΗΧ1.7 greek...

Το κινητό πετάει, είναι πολύ πιο λειτουργικό και αποκρίσιμο, σε σχέση με την μανίσια rom, και μετανιώνω για τον 1 μήνα που καθόμουν με την αρχική ελεεινή ρομ...

Επίσης αν σε ανησυχούν οι εγγυήσεις, κυκλοφορεί η αρχική ρομ της VF που μπορείς να ξαναφλάσάρεις στο κινητό για να διεκδικήσεις την εγγύηση που δικαιούσαι (ο μη γένοιτο...).

Αυτά από μένα φιλικά πάντοτε με ευχές για καλά Χριστούγεννα και υγεία... και ένα καλύτερο i8910 Omnia HD!!!! :D

Υ.Γ.: Εννοείτε πως ο καθένας μας πειράζει την συσκευή του με δική του ευθύνη οπότε δεν θα ήθελα να κάνεις κάτι και να "σε πάρω στον λαιμό μου"...

Η διαδικασία πάντως ειδικά στις τελευτάιες εκδόσεις είναι πολύ απλή και αναίμακτη!

Υ.Γ.2:Τα προβλήματα που έχεις με την ελληνική rom λύνονται στις εκδόσεις του hyperx... ;)

Και πάλι χρόνια πολλά σε όλους!

Είχα ζητήσει και σε ενα προηγούμενο post το link για να κατεβάσω τη γνήσια έκδοση της Samsung/Vodafone, αλλά δεν πήρα καμιά απάντηση. Αν μου δώσεις το link για τη γνήσια έκδοση και για τη μαγειρεμένη (με pm αν θέλεις) φυσικά και θα περάσω τη γρήγορη έκδοση του Γερμανού. Δεν ξέρω όμως αν μπορώ γιατί έχω τα Windows 7. Ο ενθουσιασμός σου με έβαλε στο "τριπάκι" να δοκιμάσω... ;)

Είχα ζητήσει και σε ενα προηγούμενο post το link για να κατεβάσω τη γνήσια έκδοση της Samsung/Vodafone, αλλά δεν πήρα καμιά απάντηση. Αν μου δώσεις το link για τη γνήσια έκδοση και για τη μαγειρεμένη (με pm αν θέλεις) φυσικά και θα περάσω τη γρήγορη έκδοση του Γερμανού. Δεν ξέρω όμως αν μπορώ γιατί έχω τα Windows 7. Ο ενθουσιασμός σου με έβαλε στο "τριπάκι" να δοκιμάσω... ;)

Λοιπόν, αργότερα το απόγευμα που θα έχω λίγο χρόνο θα σου ποστάρω τα link με βήματα και οδηγίες!!! :D

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!!!

Λοιπόν, αργότερα το απόγευμα που θα έχω λίγο χρόνο θα σου ποστάρω τα link με βήματα και οδηγίες!!! :D

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!!!

Σ' ευχαριστώ φίλε μου. Θα περιμένω... :)

Καλά Χριστούγεννα!!!

Γεια σας παιδιά

και χρόνια πολλά σε όλους!

Είδα σε ένα iphone μία εφαρμογή-παιχνίδι "Find it" -που έχει δύο φωτογραφίες και πρέπει να βρεις τις διαφορές μέσα σε καθορισμένο χρόνο. Ξέρουμε αν υπάρχει τέτοιο παιχνίδι για την κινητάρα μας;

χάρισε μου έναν κόσμο μοναχά για μας... αν μ' αγαπάς

Δεν ξέρω όμως αν μπορώ γιατί έχω τα Windows 7. Ο ενθουσιασμός σου με έβαλε στο "τριπάκι" να δοκιμάσω... ;)

http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showpost.php?p=69382&postcount=96 :happy::D

Χρονια πολλα σε ολους, Καλα Χριστουγεννα :)

+1 Σε οσα ειπε ο MaFiOzOS_88 για τις μαγειρεμενες ρομ

κι εγω προβληματιζομουν καιρο πριν το αποφασισω (για την εγγυηση κλπ) αλλα μιλαμε οντως για αλλο κινητο με τις rom του Γερμανου!

μονο ο ηχος που παυει να ειναι ο φτωχικος AMR φτανει!

Εχω στο pc μου ακομα καποια βιντεο που ειχα τραβηξει πριν 2-3 μηνες με την αρχικη ρομ (που ηταν amr ο ηχος) και οταν τα συγκρινω με τον ηχο που εχει τωρα, μεγαλη διαφορα.

Και βεβαια δεν ειναι μονο αυτο, οποιος εχει βαλει μαγειρεμενη ξερει :)

Και τα καλυτερα ερχονται μεσα στον Ιανουαριο!:happy:

Σ' ευχαριστώ φίλε μου. Θα περιμένω... :)

Καλά Χριστούγεννα!!!

Έχουμε και λέμε...

1)Ελληνική ρομ I8910-XXIE9-VGR_Vodafone_Greece

2)Οδηγίες εγκατάστασης της ελληνικής ρομ

• α)
σε XP
β)σε Vista
γ)σε 7 1 & 2

3)Το site του Γερμανού μάγου με τα δώρα (:p) Hyperx!

Στο τελευταίο θα βρεις τις τρέχουσες εκδόσεις των firmware που έχει κυκλοφορήσει και από εκεί (πάνω δεξιά) μπορείς να δεις τι προσφέρει η κάθε έκδοση!

Προσωπικά σου συστήνω την Ελληνική 1.72 του Big language Pack!

Στις οδηγίες για τα 7 έβαλα 2 link γιατί πρώτα πρέπει να κάνεις αυτά που λέει στο πρώτο λινκ και μετά αυτά που λέει στο δεύτερο!!!

Διάβασε τα καλά πριν φλασάρεις,μπορεί να σου φαίνονται βουνό όλα αυτά που σου έγραψα, αλλά με μια απλή ανάγνωση και εφαρμογή τους δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα!!!

Με γιά το κινητό! :p

Οντως φαινεται αρκετα περιπλοκη η ολη διαδικασια αλλα στην ουσια ειναι πολυ απλη. Με windows 7 δεν καταφερα να κανω το φλασαρισμα, ενω στα XP ολα πηγαν τζετ!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

υπαρχει ελληνικη του hyperx με κινετικ σκρολινγκ σε μενου?

Όχι ακόμα. Και η αγγλική είναι beta. Περιμένουμε πρώτα το επίσημο νέο firmware που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο.

Σχετικά με τα frames στο HD recording η ρομ του hyperx έχει διορθώσει το πρόβλημα?

Δυστυχώς όχι ακόμη...

Ας ελπίσουμε η μαμά Samsung να φτιάξει το πρόβλημα μέσα στο 2010! :)

παιδια τις επομενες μερες θα αποχωριστω το Nokia N82 (S60 3rd) και θα αγορασω το Samsung i8910 HD (S60 5th). Πριν το παρω διαβασα ολα οσα υπαρχουν για το i8910 για να ειμαι πανετοιμος. Εχω λιγο μπερδευτει με τις εκδοσεις και τυπους του firmware. Δλδ κατεβασα τα εξης:

- firmware XXIE9-VGR_Vodafone Greece

- firmware XXIF7_Germany

- firmware XXIF7_Italy

- CODE_i8910_HX1.72_GREEK

ποιο να περασω? ποιο ειναι το πιο σταθερο και αξιοπιστο? Τι διαφορες εχουν?

Ευχαριστω.

TCe

παιδια τις επομενες μερες θα αποχωριστω το Nokia N82 (S60 3rd) και θα αγορασω το Samsung i8910 HD (S60 5th). Πριν το παρω διαβασα ολα οσα υπαρχουν για το i8910 για να ειμαι πανετοιμος. Εχω λιγο μπερδευτει με τις εκδοσεις και τυπους του firmware. Δλδ κατεβασα τα εξης:

- firmware XXIE9-VGR_Vodafone Greece

- firmware XXIF7_Germany

- firmware XXIF7_Italy

- CODE_i8910_HX1.72_GREEK

ποιο να περασω? ποιο ειναι το πιο σταθερο και αξιοπιστο? Τι διαφορες εχουν?

Ευχαριστω.

Εγώ έχω ακόμη τη γνήσια, αλλά θα βάλω μια μαγειρεμένη. Μόνο που δεν θα βάλω καμία από αυτές που ήδη κυκλοφορούν. Θα περιμένω την καινούρια που θα βγάλει ο Γερμανός τον Ιανουάριο που, όπως όλα δείχνουν, θα επιλύει όλες τις ατέλειες στο γνήσιο λογισμικό. Ας κάνουμε λίγο υπομονή. Τα παιδιά εδώ πάντως είναι ενθουσιασμένα με την τελευταία που αναφέρεις.

Και γω την νεα του Γερμανου περιμενω για να κανω το πρωτο μου flasharisma!!!θελω να βαλω οτι ποιο τελευταιο θα υπαρχει!Οποτε να ειστε ετοιμοι...γιατι καποιον θα ζαλισω να με καθοδηγησει :P.Να ρωτησω κατι ομως....εχω την μανησια απο vodafone...βεβαια εχω περασει πολλες εφαρμογες στο κινητο...(δε ξερω αν παιζει ρολο αυτο) αλλα εχω παρατηρησει πολλες φορες αλλαγη στην φωτεινοτητα της οθονης στη βασικη ταπετσαρια (background) π.χ. οταν το κινητο ειναι κλειδωμενο...και το ξεκλειδωσω στην αρχη ειναι θαμπα και σκουρα τα χρωματα...και μετα απο μερικα δευτερολεπτα γινοντε εντονοτερα και πιο ζωηρα...το εχει παρατηρησει κανεις αλλος...;

Και κατι ακομα προσωπικα με το video ειμαι υπερευχαριστιμενος....οσο αφορα το να το βλεπω..το να το ακουω ομως ειναι εφιαλτης...απλα τραγικο.Εχω ακομα amr ηχο...Υπαρχει δυνατοτητα να βελτιωσω τον ηχο με καποιο προγραμμα στο PC απο τα ηδη τραβιγμενα video ωστε να γινει τουλαχιστον υποφερτος ο ήχος??

Και γω την νεα του Γερμανου περιμενω για να κανω το πρωτο μου flasharisma!!!θελω να βαλω οτι ποιο τελευταιο θα υπαρχει!Οποτε να ειστε ετοιμοι...γιατι καποιον θα ζαλισω να με καθοδηγησει :P.Να ρωτησω κατι ομως....εχω την μανησια απο vodafone...βεβαια εχω περασει πολλες εφαρμογες στο κινητο...(δε ξερω αν παιζει ρολο αυτο) αλλα εχω παρατηρησει πολλες φορες αλλαγη στην φωτεινοτητα της οθονης στη βασικη ταπετσαρια (background) π.χ. οταν το κινητο ειναι κλειδωμενο...και το ξεκλειδωσω στην αρχη ειναι θαμπα και σκουρα τα χρωματα...και μετα απο μερικα δευτερολεπτα γινοντε εντονοτερα και πιο ζωηρα...το εχει παρατηρησει κανεις αλλος...;

Και κατι ακομα προσωπικα με το video ειμαι υπερευχαριστιμενος....οσο αφορα το να το βλεπω..το να το ακουω ομως ειναι εφιαλτης...απλα τραγικο.Εχω ακομα amr ηχο...Υπαρχει δυνατοτητα να βελτιωσω τον ηχο με καποιο προγραμμα στο PC απο τα ηδη τραβιγμενα video ωστε να γινει τουλαχιστον υποφερτος ο ήχος??

Φίλε μου ο ήχος φτιάχνεται μόνο με φλασάρισμα κάποιας μαγειρεμένης ρομ, δυστυχώς...

Είναι πραγματικά πολύ τραγικό το AMR codec που χρησιμοποιεί η μανίσια ρομ που όταν με το καλό φλασάρεις κάποια καινούργια ρομ και συγκρίνεις τον ήχο στα βίντεο, θα μετανιώσεις για τον καιρό που έχασες με την αρχική ρομ...

Όσο για το πρόβλημα σου με την αυτόματη φωτεινότητα, λύνεται πολύ εύκολα απενεργοποιώντας την!! :p

Ρυθμίσεις/Τηλέφωνο/Προβολή/Αυτόματη Φωτεινότητα/Απενεργοποίηση, και επέλεξε επίπεδο φωτεινότητας το χαμηλότερο επίπεδο. ;)

Γειά σας παίδες ομνιάτες....:)

Λοιπόν ακολουθώντας τις παραινέσεις σας εγκατέστησα (φλάσαρα) το μηχανάκι μου με το ΗΧ1.72 του γερμανού μάγου... όπως εσείς λέτε.... Τώρα ρωτάω αν ξέρει κάποιος...

Είναι χακαρισμένη η ρομ αυτή? δηλ. μπορώ να εγκαταστήσω όποιο πρόγραμμα θέλω χωρίς να ζητάει certificates και τέτοια?

Υπάρχει ένα rompatcher+ ... Τι είναι αυτό? αν ξέρετε παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας....

Είναι χακαρισμένη η ρομ αυτή? δηλ. μπορώ να εγκαταστήσω όποιο πρόγραμμα θέλω χωρίς να ζητάει certificates και τέτοια?

Υπάρχει ένα rompatcher+ ... Τι είναι αυτό? αν ξέρετε παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας....

Ναι είναι hacked. Το μονο που χρειάζεται να κανεις για να εγκαθιστάς οποιαδήποτε εφαρμογή χωρίς πρόβλημα είναι να ανοίξεις το Rompatcher και να βάλεις και τα 2 αρχεία που θα βρείς εκεί στο Auto, και επιπλέον "apply patches". Αυτές τις δυο κινήσεις μέσα από τα options του Rompatcher, και είσαι έτοιμος :D

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD