Dim2 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Θα ήθελα να σας κάνω 2 ερωτήσεις επειδή σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ την συσκευή αυτή . 1. Έχει δικό του μαγαζί για να κατεβαζω εφαρμογές ? πχ η νοκια με το ovi store . 2. Μπορείς να κλειδωσεις τα SMS όπως γίνετε με μερικά samsung ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisma1 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 καλησπερα. το εχεις δοκιμασει? δεν εχει προβλημα με το tv out ? Απ' ότι εχω διαβάσει έχει πρόβλημα με το Tvout,κάτι που δεν με ενοχλε'ι γιάτι δεν το χρησημοποιώ. Το εχω 2 μέρες στο τηλεφωνό μου και ειμαι πολύ ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 καλησπερα. το εχεις δοκιμασει? δεν εχει προβλημα με το tv out ? Βασικά ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα με το tv out, απλά το παλικάρι που μαγείρεψε το νέο firmware δεν πέρασε μέσα το σχετικό image (για να ελευθερώσει κάποα ΜΒ από τη μνήμη του κινητού) και γι' αυτό δε λειτουργεί. Ήδη κάνει testing σε μία beta έκδοση (όπου θα ενεργοποιείται αυτόματα και το χακάρισμα του κινητού ώστε όλοι οι φάκελοι να είναι ξεκλείδωτοι και οι εφαρμογές να περνιούνται χωρίς να χρειάζεται signing και φυσικά... θα δουλεύει και το tv out !!!!! ;) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Απ' ότι εχω διαβάσει έχει πρόβλημα με το Tvout,κάτι που δεν με ενοχλε'ι γιάτι δεν το χρησημοποιώ. Το εχω 2 μέρες στο τηλεφωνό μου και ειμαι πολύ ικανοποιημένος. καλησπερα, εβαλα και εγω το συγκεκριμενο firmware. Εχεις δοκιμασει να συνδεθεις με PC studio? Εμενα δε μου αναγνωριζει το τηλεφωνο. Κανω κατι λαθος? πως συγχρονιζω επαφες/ημερολογιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhukov Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Μήπως γνωρίζει κανείς, αν και πότε θα πέσει η τιμή του???:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Μήπως γνωρίζει κανείς, αν και πότε θα πέσει η τιμή του???:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ηδη υπαρχουν μειωμενες τιμες http://www.skroutz.gr/s/78497/Samsung-i8910-Omnia-Player-HD.html?keyphrase=omnia+hd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Ηδη υπαρχουν μειωμενες τιμες http://www.skroutz.gr/s/78497/Samsung-i8910-Omnia-Player-HD.html?keyphrase=omnia+hd Στα παραεισαγωγής μπορεί να έχουν πέσει λίγο οι τιμές αλλά στους επίσημους διανομείς (Voda - Plaisio) κρατάει ακόμα. Μην ξεχνάμε ότι είναι μόνο στους 2,5 μήνες κυκλοφορίας και είναι και αρκετά εμπορικό το συγκεκριμένο μοντέλο. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Στα παραεισαγωγής μπορεί να έχουν πέσει λίγο οι τιμές αλλά στους επίσημους διανομείς (Voda - Plaisio) κρατάει ακόμα. Μην ξεχνάμε ότι είναι μόνο στους 2,5 μήνες κυκλοφορίας και είναι και αρκετά εμπορικό το συγκεκριμένο μοντέλο. Οταν ειχα αγορασει το ι8910 (1/8/09) εδινα μεγαλη σημασια αν ειναι παραεισαγωγης η οχι απο κει που θα το αγορασω για το θεμα της εγγυησης..σημερα 2 μηνες μετα θα το αγοραζα με κλειστα ματια παραεισαγωγης και με τις χαμηλες τιμες που μπορει να το βρει κανεις. Ο λογος ειναι ο προφανης. Το κινητο δεν το υποστηριζει η αντιπροσωπεια σε θεματα αναβαθμισεων στην Ελλαδα, οποτε με λιγη προσοχη και με μια καλη θηκη να το προστατευει απο χτυπηματα, δεν μου χρειαζεται ιδιαιτερα η εγγυηση απο την στιγμη που υπαρχει η δυνατοτητα να περασει κανεις οποιο firmware θελει μονος του απο το νετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekboy2003 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Η έξοδος HDMI παρέχεται μέσω ειδικού αξεσουάρ που προσαρμόζεται στη συσκευή.Πρόκειται για την έξοδο HD εικόνας και αφορά στη σύνδεση απευθειας μέσω HDMI καλωδίου με συμβατές συσκευές.Το DLNA αφορά το διαμοιρασμό ψηφιακών αρχείων μέσω της Wi-Fi σύνδεσης. Που μπορούμε να βρούμε αυτό το ειδικό αξεσουάρ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Το ΗD δεν έχει θύρα HDMI απλά, υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση μέσω ειδικού doggle. Κάποια στιγμή πριν μερικούς μήνες, που είχα ασχοληθεί με το θέμα, δεν είχα βρει ή μάλλον δεν υπήρχε τέτοια βάση που να επιτρέπει την ασύρματη σύνδεση. Όποιος έχει κάποιες νεότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα, ας μας ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 :yahoo::yahoo: :clap::clap: Λοιπον κατεβασα το Greek firmware που σας ειπα στο 2578 , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΙΟ και τελευταιο !!!!! και με τελοιο ηχο στο βιντεο !!!! ΟΛΑ ΤΕΛΟΙΑ , γρηγορο , σταθερο, δηλαδη τι αλλο να ζητησουμε να κανει στο τηλέφωνο το firmware ρε παιδια , να ψηνει καφε ? :rolleyes: Βαλτε το αφοβα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 :yahoo::yahoo: :clap::clap: Λοιπον κατεβασα το Greek firmware που σας ειπα στο 2578 , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΙΟ και τελευταιο !!!!! και με τελοιο ηχο στο βιντεο !!!! ΟΛΑ ΤΕΛΟΙΑ , γρηγορο , σταθερο, δηλαδη τι αλλο να ζητησουμε να κανει στο τηλέφωνο το firmware ρε παιδια , να ψηνει καφε ? :rolleyes: Βαλτε το αφοβα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :up: Να βγει και ενα official μηπως? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sani_boy Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 σωστα, ας βγει πρωτα ενα official γιατι ποτε δεν ξερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 ερωτηση...... το ι8910 εχει pictbridge????????? αν ναι που????? ειναι αλλο ενα σοβαρο '-'??? ο ηχος στο βιντεο δεν μπορει ποτε να γινει τελειος οπως λετε πιο πανω γιατι απλα δεν υπαρχει το αναλογο hardware...... καντε μια συγκριση με το Ν97 η με οποιο Ν θελετε και θα καταλαβετε... οσο στα κρυφα μενου στο record γραφει camcordARM_AMR η ποιοτητα του ηχου δεν θα ειναι ποτε αναλογη του mp4.... ακομα και με τα ξενα λογισμικα που και καλα ο ηχος ειναι mp4 οταν πατε σε μερος που ακουγονται 3 ηχοι ταυτοχρονα ακουγετε χαλια..... ενω στα Ν και σε club να εισαι ακουγεται φοβερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charitosn Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 δεν το εχω δει απο κοντα και ρωταω: εχει 2η καμερα για βιντεοκλησεις; οι φωτογραφιες το βραδυ χωρις φλας , πως ειναι? και εχω ακουσει οτι για τα word, excel πρεπει να τα αγορασεις. τι να κανω, να το πάρω? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 δεν το εχω δει απο κοντα και ρωταω: εχει 2η καμερα για βιντεοκλησεις; οι φωτογραφιες το βραδυ χωρις φλας , πως ειναι? και εχω ακουσει οτι για τα word, excel πρεπει να τα αγορασεις. τι να κανω, να το πάρω? εχει καμερα για βιντεοκλησεις. οι φωτο ειναι καλες χωρις φλασ . εχει acrobat reader πανω, δεν ξερω για word excel, μπορεις να τα βρεις και αλλου αντι να τα αγορασεις. αξιζει το τηλεφωνο παντως. πηγαινε σε ενα πλασιο και δες το απο κοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 :yahoo::yahoo: :clap::clap: Λοιπον κατεβασα το Greek firmware που σας ειπα στο 2578 , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΙΟ και τελευταιο !!!!! και με τελοιο ηχο στο βιντεο !!!! ΟΛΑ ΤΕΛΟΙΑ , γρηγορο , σταθερο, δηλαδη τι αλλο να ζητησουμε να κανει στο τηλέφωνο το firmware ρε παιδια , να ψηνει καφε ? :rolleyes: Βαλτε το αφοβα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :up: έχει ελληνικό μενού; έχει ελληνικο τ9; Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 έχει ελληνικό μενού; έχει ελληνικο τ9; ΤΑ ΠΑΝΤΑ ελληνικα μενου. :rolleyes: !! Για Τ9 δεν ειδα κατι:( , τωρα ισως να μην ξερω που ειναι γιατι δεν το χρησιμοποιώ ποτε. Πάντως για καπιους δύσπιστους εχω το Firmware 2η μερα τωρα , του εχω βγαλει την π...για:O του HD και ολα πανε ΑΨΟΓΑ , και η μπαταρια εχει πεσει μονο 1 γραμμή :yahoo: που με ενα πιο παλιο Firmware σε μια μερα ειχε αδιασει σχεδον ολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Είχα την ελληνική του πλαισίου και είπα να βάλω το παραπάνω firmware που να μην το έβαζα. Το κινητό πάει αισθητά πιο αργά όταν παταω να μπει στο μενού κτλ. Και δεν έχει και Τ9. Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Τέλος του μήνα σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω αυτήν την συσκευή . Θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει να το αγοράσω η όχι ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisma1 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Τέλος του μήνα σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω αυτήν την συσκευή . Θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει να το αγοράσω η όχι ? ΟΧΙ :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Από ποια άποψη , δεν αξίζει δηλ να το αγοράσω ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcypre Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Από ποια άποψη , δεν αξίζει δηλ να το αγοράσω ? Εγώ το έχω από τον Ιούλιο κι έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο μου παράπονο είναι η έλλειψη ενημερώσεων στο firmware αλλά κατά τα άλλα μόνο καλά λόγια έχω να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Αναβάθμιση μέσο wifi γίνετε όπως το nokia n97 και nokia 5800 , η γίνετε αποκλειστικά μέσο υπολογιστή ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcypre Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Δεν έχει βγει καμία αναβάθμιση ως τώρα. Επιλογή υπάρχει μέσα στο Device Manager να ελέγχεις updates από server αλλά δεν ξέρω καθότι δε μπορώ να το δοκιμάσω. Μπορεί κανείς που έχει περάσει ξένο firmware να ξέρει να σου απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts