arkoudos_apsu Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Συγγνώμη... επειδή έψαξα όλο το Thread αλλά δεν είδα κάποιον να το αναφέρει (και μου φάνηκε παράξενο)... Τα ακουστικά... πώς σκ@@τα στερεώνονται στο αφτί σου χωρίς να πέσουν 10 φορές; Παίζει να είναι τα πιο αποτυχημένα ακουστικά που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Εκτός κι αν φταίνε τα αφτιά μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Συγγνώμη... επειδή έψαξα όλο το Thread αλλά δεν είδα κάποιον να το αναφέρει (και μου φάνηκε παράξενο)... Τα ακουστικά... πώς σκ@@τα στερεώνονται στο αφτί σου χωρίς να πέσουν 10 φορές; Παίζει να είναι τα πιο αποτυχημένα ακουστικά που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Εκτός κι αν φταίνε τα αφτιά μου! Περίεργο που το αναφέρεις... Θα έλεγα πως είναι τα πιο στερεά ακουστικά που έχω βάλει ποτέ μου,καθώς μπαίνουν κυριολεκτικά μέσα στο αυτί (χωρίς να ξέρω κατά πόσο καλό ή κακό είναι αυτό...) Εμένα μετά από χρήση αρκετής ώρας με ενοχλούν πάντως, αλλά ποτέ δεν μου έχουν πέσει! Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoudos_apsu Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Μάλλον θα φταίει το αφτί μου, δεν εξηγείται αλλιώς... βλέπω πως είναι σαν χωνί για να μπαίνουν κυριολεκτικά μέσα στο αφτί, αλλά εγώ δεν μπορώ να τα στερεώσω με τίποτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Βάζεις απλά το εξόγκωμα μεσα στον ακουστικό πόρο.Μην προσπαθείς να βάλεις όλο τ'ακουστικό μέσα,θα κάνεις καμιά ζημιά στ'αυτιά σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil9697 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 ήθελα να ρωτη΄σω για το καινούριο update που βγήκε! εδώ στην ελλάδ το περνάμε κανονικά ?γιατι μου λέει ότι δεν επιτρέπεται?η αλλίος τι τρόπος υπάρχει γιατί έχει πολλά καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Να ρωτήσω , έβαλα την Ρωσική Firmware και οταν στο βίντεο που γραφω ο ηχος εχει ενα πολυ δυνατό σφύριγμα , ακόμα και σε ησυχία να γράψω κανει σφύριγμά Το εχει παρατηρήσει κάνεις και μάλλον φταίει το Firmware ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Να ρωτήσω , έβαλα την Ρωσική Firmware και οταν στο βίντεο που γραφω ο ηχος εχει ενα πολυ δυνατό σφύριγμα , ακόμα και σε ησυχία να γράψω κανει σφύριγμά Το εχει παρατηρήσει κάνεις και μάλλον φταίει το Firmware ??? Η λύση στο πρόβλημα σου είναι μάλλον εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2892620#post2892620 (όταν το είχα το έψαξα το θέμα όπως και άλλοι πριν μας καθοδήγησαν εδώ), μάλλον στο firmware αυτό το default πάει στο 30 στο CamcordDSP_AMR>TxMicAmp,κατέβασε το στο 24.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Η λύση στο πρόβλημα σου είναι μάλλον εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2892620#post2892620 (όταν το είχα το έψαξα το θέμα όπως και άλλοι πριν μας καθοδήγησαν εδώ), μάλλον στο firmware αυτό το default πάει στο 30 στο CamcordDSP_AMR>TxMicAmp,κατέβασε το στο 24.;) Δυστηχως τιποτα :(, το βιντεο σφυριζει. Ειναι ηδη στο 24 το TxMicAmp, και το TxChannel sto 28. Τα εβαλα αντοιστιχα 30 και 31 αλλα τιποτα, Τι να κανω , μπορω να τα καταβασω και αλλο ? π.χ. 20 και 21 ας πουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Δυστηχως τιποτα :(, το βιντεο σφυριζει. Ειναι ηδη στο 24 το TxMicAmp, και το TxChannel sto 28. Τα εβαλα αντοιστιχα 30 και 31 αλλα τιποτα, Τι να κανω , μπορω να τα καταβασω και αλλο ? π.χ. 20 και 21 ας πουμε? Σαφέστατα πρέπει να τα δοκιμάσεις όλα,άλλωστε όλα αυτά που σου παρέθεσα στο link δοκιμάστηκαν με το ελληνικό firmware(6/2009)-πιστεύω θα βρεις άκρη και όταν γίνει αυτό postαρε το εδώ για να βοηθηθούν και άλλοι που πιθανόν να έχουν παρόμοια ζητήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhukov Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Δηλαδή ρε παιδιά κανένας μέχρι στιγμής δεν κατάφερε να το διόρθωση αυτό το πρόβλημα????:worry: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sani_boy Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 ρε παιδια να ρωτησω κατι. ποσο ειναι το μεγαλυτερο χρονικο διαστημα που εκανε να σας ερθει συσκευη απο doa? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyzZ Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 χαιρετέ παιδία χρόνια και ζαβάνια να μπώ στο φορουμ αγόρασα το ι8910 όπου νανε ερχέται, μια ερώτιση μόνο όλα "τέλεια" με το τηλέφωνο αλλα πολλές σελίδες λένε οτι είναι άργο , δηλάδη όταν πατάς κατί στην όθονη μπόρει να μην πάρει απ την πρώτη φόρα. Από άποψή καθημερίνης χρησης τι λεεί ? Παράθεση It feels like something is heating up , Can I live with you ? :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 χαιρετέ παιδία χρόνια και ζαβάνια να μπώ στο φορουμ αγόρασα το ι8910 όπου νανε ερχέται, μια ερώτιση μόνο όλα "τέλεια" με το τηλέφωνο αλλα πολλές σελίδες λένε οτι είναι άργο , δηλάδη όταν πατάς κατί στην όθονη μπόρει να μην πάρει απ την πρώτη φόρα. Από άποψή καθημερίνης χρησης τι λεεί ? φιλε θα σου πω κ για να μην παρεξηγουμαι εκφραζω μονο την προσωπικη μου αποψη. Παμε τωρα, εκτος απο μια καμερα καλη που κ εδω λειπει το φλας ξενον, εχει κ πολυ καλη οθονη amoled, κατι αλλο που να σε κερδισει κ να κανει το τηλεφωνο να δικαιολογει τα λεφτα του κ τον ντορο γυρω απο αυτο, δεν νομιζω οτι θα βρεις. Οσο για το αν ειναι αργο κ παλι κατ εμε, ειναι! ειδικα οταν ανοιγει φωτογραφιες 8mp κ οταν φορτωνει σελιδες στο internet, πολυ πιθανον ομως αυτο το προβλημα να διορθωνεται με το καινουριο firmware οταν κ αν αυτο κυκλοφορησει στην Ελλαδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 χαιρετέ παιδία χρόνια και ζαβάνια να μπώ στο φορουμ αγόρασα το ι8910 όπου νανε ερχέται, μια ερώτιση μόνο όλα "τέλεια" με το τηλέφωνο αλλα πολλές σελίδες λένε οτι είναι άργο , δηλάδη όταν πατάς κατί στην όθονη μπόρει να μην πάρει απ την πρώτη φόρα. Από άποψή καθημερίνης χρησης τι λεεί ? εμενα μια χαρα ανταποκρινεται η οθονη. αργο δεν ειναι, εμενα γρηγορα ανοιγει τις φωτο. οταν στην "εκθεση " ειχα βαλει και 2 αρχεια απο 800Μβ ,δυο εργα, τοτε ισως καθυστερουσε να ανοιξει λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sani_boy Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 ξερει κανεις σε τι format πρεπει να μετατρεψω μια ταινια για να πεξει στο i8910 και αν υπαρχει καποιο προγραμμα ειδικο?και πως μπορω να βαλω υποτιτλους srt? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 ξερει κανεις σε τι format πρεπει να μετατρεψω μια ταινια για να πεξει στο i8910 και αν υπαρχει καποιο προγραμμα ειδικο?και πως μπορω να βαλω υποτιτλους srt? καλησπερα. δεν χρειαζετε καμια μετατροπη. οπως ειναι το .avi αρχειο απο το ιντερνετ το βαζεις στο κινητο και το παιζει. ο υποτιτλος εαν ειναι στον ιδιο φακελο και εχει το ιδιο ονομα φορτωνετε αυτοματα. το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να τον ανοιξεις με το σημειωματαριο και να πατησεις αποθηκευση ως- και στην κωδικοποιηση utf-8.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 φιλε θα σου πω κ για να μην παρεξηγουμαι εκφραζω μονο την προσωπικη μου αποψη. Παμε τωρα, εκτος απο μια καμερα καλη που κ εδω λειπει το φλας ξενον, εχει κ πολυ καλη οθονη amoled, κατι αλλο που να σε κερδισει κ να κανει το τηλεφωνο να δικαιολογει τα λεφτα του κ τον ντορο γυρω απο αυτο, δεν νομιζω οτι θα βρεις. Οσο για το αν ειναι αργο κ παλι κατ εμε, ειναι! ειδικα οταν ανοιγει φωτογραφιες 8mp κ οταν φορτωνει σελιδες στο internet, πολυ πιθανον ομως αυτο το προβλημα να διορθωνεται με το καινουριο firmware οταν κ αν αυτο κυκλοφορησει στην Ελλαδα. Την ίδια ακριβώς αίσθηση έχω και εγώ, το ήθελα-περίμενα λίγο πιο σπίρτο αλλά σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνει την επιλογή αγοράς. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sani_boy Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 καλησπερα. δεν χρειαζετε καμια μετατροπη. οπως ειναι το .avi αρχειο απο το ιντερνετ το βαζεις στο κινητο και το παιζει. ο υποτιτλος εαν ειναι στον ιδιο φακελο και εχει το ιδιο ονομα φορτωνετε αυτοματα. το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να τον ανοιξεις με το σημειωματαριο και να πατησεις αποθηκευση ως- και στην κωδικοποιηση utf-8.:) και αν ειναι mkv το video? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Θέλω να πάρω ένα δεύτερο φορτιστή. Που μπορώ να κοιτάξω για κάποιον φθηνό. Ότι έχω ψάξει στο εξωτερικό είναι λίγοι αυτοί που βρήκα και το φις δεν ταιριάζει. Από Ελλάδα υπάρχουν επιλογές; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Θέλω να πάρω ένα δεύτερο φορτιστή. Που μπορώ να κοιτάξω για κάποιον φθηνό. Ότι έχω ψάξει στο εξωτερικό είναι λίγοι αυτοί που βρήκα και το φις δεν ταιριάζει. Από Ελλάδα υπάρχουν επιλογές; δες εδω απο ιταλια http://shop.ebay.it/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=Caricabatterie+Samsung+i8910+HD+ και γερμανια http://handy.shop.ebay.de/i.html?_nkw=SAMSUNG+NETZTEIL+i8910&_sacat=9394&_trksid=p3286.m270.l1313&_dmpt=Handy_Zubeh%C3%83%C2%B6r&_odkw=SAMSUNG+NETZTEIL&_osacat=9394 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 και αν ειναι mkv το video? καλημερα. εαν ειναι matroska το βιντεο ψαξε εναν καλο converter να το μετατρεψεις σε avi :) δες εδω για μια επιλογη που εχεις http://forums.samsungi8910omnia.com/samsung-i8910-omnia-hd-user-photos-video/5775-free-converter-i8910-incl-instructions.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Πως μπορούμε να κρατήσουμε "ενεργή" την οθόνη κατά την διάρκεια περιήγησης στο internet; Σ' εμένα μετά από λίγα δευτερόλεπτα σβήνει. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisma1 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Ενα πολυ καλο firmware http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=15143 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Ενα πολυ καλο firmware http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=15143 καλησπερα. το εχεις δοκιμασει? δεν εχει προβλημα με το tv out ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 χχμμμ για ρίξτε μια ματια σε αυτο , εχει firmwares σε πολλές γλώσσες και ελληνικό , Εκει που λεει Greece based, απο τις φώτο φαίνεται πολυ καινουργιο. http://forums.samsungi8910omnia.com/samsung-i8910-omnia-hd-custom-roms-cooked-roms/5225-custom_i8910hx1-2-big-language-pack_ii1_based.html θα το κατεβασω , θα το βαλω και θα δουμε..... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts