Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα ! Πήρα και εγώ το απίστευτο αυτό κινητό πριν 2 μέρες και σκέφτομαι τι να κάνω . Εννόω τι να βάλω (apps/firmwares κλπ). Εσείς τι προτείνεται να κάνω? ^^

EDIT: Αα κάτι πήρε το αυτί μου για Italian Firmware με τα πιο πρόσφατα fixes κλπ. Τι παίζει με αυτά ? Είμαι λίγο newbie με αυτά :p

Vi veri veniversum vivus vici

Πως μπορούμε να επιλέξουμε από την "Εκθεση" πολλές φωτογραφίες (με σκοπό π.χ. την μετακίνηση σε φάκελο) πέρα από το να πηγαίνουμε κάθε φορά στις επιλογές και να κάνουμε "επιλογή" μία προς μία; Μήπως υπάρχει κάποιο πλήκτρο που να λειτουργεί πατημένο ως shift;
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Πως μπορούμε να επιλέξουμε από την "Εκθεση" πολλές φωτογραφίες (με σκοπό π.χ. την μετακίνηση σε φάκελο) πέρα από το να πηγαίνουμε κάθε φορά στις επιλογές και να κάνουμε "επιλογή" μία προς μία; Μήπως υπάρχει κάποιο πλήκτρο που να λειτουργεί πατημένο ως shift;

Νομιζω πως γινεται με την εφαρμογη ''the pencil''

εζησα και γω την καταντια της vodafone.σημερα συμπληρωθηκε μια βδομαδα απο τοτε που τους πηγα το κινητο και ενω περιμενα τηλεφωνημα, τηλεφωνημα δεν πηρα.ετσι τους πηρα εγω.και μου ειπαν οτι το εστειλαν στη smartek το κινητο γιατι δεν μπορεσαν να το φτιαξουν αυτοι και μου ειπαν αλλη μια βδομαδα. 600euro ποσο ακομα θα περιμενω ρε παιδια ελεος....

εζησα και γω την καταντια της vodafone.σημερα συμπληρωθηκε μια βδομαδα απο τοτε που τους πηγα το κινητο και ενω περιμενα τηλεφωνημα, τηλεφωνημα δεν πηρα.ετσι τους πηρα εγω.και μου ειπαν οτι το εστειλαν στη smartek το κινητο γιατι δεν μπορεσαν να το φτιαξουν αυτοι και μου ειπαν αλλη μια βδομαδα. 600euro ποσο ακομα θα περιμενω ρε παιδια ελεος....

Το δικό σου είχε πρόβλημα με τα λευκά πιχελς στο βίντεο;

Είχαν περάσει οι 7 μέρες DOA που σου κάνει αντικατάσταση;

DiMkRoM

Δεν χρειάζεσαι shift.

Επιλογές - Επιλογή/Εξαίρεση - Επιλογή όλων. :)

Το δικό σου είχε πρόβλημα με τα λευκά πιχελς στο βίντεο;

Είχαν περάσει οι 7 μέρες DOA που σου κάνει αντικατάσταση;

οχι,το δικο μου ειχε προβλημα με τα widgets και οχι δεν περασαν οι 7μερες(DOA) με βαση αυτες το εχω παει.

οχι,το δικο μου ειχε προβλημα με τα widgets και οχι δεν περασαν οι 7μερες(DOA) με βαση αυτες το εχω παει.

Τότε γιατί δεν απαιτείς αντικατάσταση; Κάνε φασαρία, γιατί να το στείλουν για επισκευή δεν το κατάλαβα αυτό.

DiMkRoM

Τότε γιατί δεν απαιτείς αντικατάσταση; Κάνε φασαρία, γιατί να το στείλουν για επισκευή δεν το κατάλαβα αυτό.

ναι δικιο εχεις αυτο σκοπευω να κανω αλλα λενε δεν εχουν αλλα στην αποθηκη.τους λεω τοτε βρειτε μου μια λυση η το κινητο η τα λεφτα μου.μολις ακουσαν λεφτα μου λενε θα μαθουμε σημερα τι γινεται και αυριο θα σας παρουμε τηλεφωνο

Καλισπερα!!! Σημερα που άνοιξα το ΝDrive όταν πάταγα πλοήγηση- διεύθυνση με πέταξε έξω. Εγκατέστησα ξανά το πρόγραμμα αλλά το ίδιο ..... :( καμία ιδεα κανείς???

Δεν χρειάζεσαι shift.

Επιλογές - Επιλογή/Εξαίρεση - Επιλογή όλων. :)

Αυτό είναι χρήσιμο όταν θέλουμε να επιλέξουμε όλες τις φωτογραφίες. Αν όμως π.χ. από 200 φωτογραφίες θέλω επιλεκτικά να επιλέξω τις 50 εκεί τι κάνουμε :confused:; Μάλλον η εφαρμογή "The Pencil" που πρότεινε ένας φίλος παραπάνω είναι η λύση.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Φιλε ειναι τραγικοι στην samsung...Σημερα ομως θα το τραβηξω και εγω στα ακρα και θα τους παει μια μηνυση και στην samsung και στο service και στην vodafone!Εδω και ενα μηνα το κινητο ειναι service και συνεχιζουν να μου λενε οτι δεν υπαρχει βλαβη(προβλημα με λευκα Pixels στο video). Παιδια ξεσηκωθητε και εσεις για αντικατασταση της συσκευης. Να καταλαβουν οτι υπαρχει το προβλημα και να μην ταλαιπωρουμαστε!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Φιλε ειναι τραγικοι στην samsung...Σημερα ομως θα το τραβηξω και εγω στα ακρα και θα τους παει μια μηνυση και στην samsung και στο service και στην vodafone!Εδω και ενα μηνα το κινητο ειναι service και συνεχιζουν να μου λενε οτι δεν υπαρχει βλαβη(προβλημα με λευκα Pixels στο video). Παιδια ξεσηκωθητε και εσεις για αντικατασταση της συσκευης. Να καταλαβουν οτι υπαρχει το προβλημα και να μην ταλαιπωρουμαστε!

Έχεις δίκιο σ'αυτό, το πρόβλημα υπάρχει για κάποιες εταιρίες όταν αναδυκνείεται από πολλούς. Σε ποιους το πήγες; Μήπως είναι καλύτερα να το πάμε κατευθείαν στη Samsung και να αποφύγουμε το ενδιάμεσο πήγαινε-έλα της συσκευής μέσω Voda ή Πλαίσιο ή μήπως είναι υποχρεωτικό να το πας από εκεί που το αγόρασες; Αλήθεια που είναι τα κεντρικά-service της Samsung;

Έχεις δίκιο σ'αυτό, το πρόβλημα υπάρχει για κάποιες εταιρίες όταν αναδυκνείεται από πολλούς. Σε ποιους το πήγες; Μήπως είναι καλύτερα να το πάμε κατευθείαν στη Samsung και να αποφύγουμε το ενδιάμεσο πήγαινε-έλα της συσκευής μέσω Voda ή Πλαίσιο ή μήπως είναι υποχρεωτικό να το πας από εκεί που το αγόρασες; Αλήθεια που είναι τα κεντρικά-service της Samsung;

Αρχικα το πηγα στην vodafone αφου σκεφτηκα πως επειδη το φερνει μονο η voda εκει πρεπει να το παω...Αμ δε.Μου κρατησανε το κινητο 20 μερες και μου λενε το πηγαμε στο service και δουλευει(ειχαν κανει και καλα αναβαθμιση στο Firmware αλλα ουτε αυτο δεν ειχαν κανει τελικα...τα εικονιδια ηταν πειραγμενα οπως τα ειχα εγω). Εν τελει το πηγα στην omnitech Οπου ειναι τωρα! Αυριο θα ξαναπαρω τον προισταμενο της samsung για να δω τι εχει γινει με το θεμα!

Τηλεφωνο για να τους ζαλησετε και να καταλαβουν οτι υπαρχουν και αλλες προβληματικες συσκευες 210-9468800

ρε παιδιά,με έχει τρελάνει αυτό το τηλέφωνο...Το μετάνιωσα ειναι η αλήθεια που το πήρα.Έχω ασυρματο wifi modem router και το εχω περασει να συνδεεται αυτοματα οταν βρισκει το δικτυο ή να με ρωταει για αν αποστελω email και να λαμβανω μεσω του gmail...Βγαζω μια φωτο και μολις παω να την αποστειλω μου λέει οτι δεν βρεθηκε συνδεση WLAN ενω ειναι ηδη συνδεμένο και ο broswer ειναι συνδεμενος κανονικα..Λιγο βοήθεια..αλλιώς το πουλάω το κινητο παιδια...
...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω...

Ρύθμισε την προτεραιότητα στα σημεία πρόσβασης. Διαφορετικά θα έχεις τέτοια προβλήματα.

Σε κατάσταση σύνδεσης στο internet η οθόνη μετά από λίγο σβήνει. Πως μπορούμε να την καταστήσουμε μόνιμα ενεργοποιημένη; Παρατηρώ όταν θέλω να κατεβάσω από rapid και περιμένω την αντίστροφη μέτρηση ως free user μόλις η οθόνη σβήσει τότε σταματάει και η μέτρηση και συνεχίζει όταν η οθόνη ενεργοποιηθεί ξανά :mad:.

Παιδια το κινητο συνεχιζει και μου σβηνει το μητρωο χωρις λογο καθημερινα,δε συμβαινει σε κανεναν αλλον?;έλεος εκανα soft format και hard format και συνεχιζει και σβηνει το μητρωο μολις κλεισω και ανοιξω το κινητο. τι να κανω???

λοιπον ακουστε πως λειτουργει το συστημα της vodafone.πηρα σημερα παλι τηλεφωνο και λενε δεν βρισκουν οι τεχνικοι της vodafone τι φταιει και το εστειλαν στη smartek. απαντηση θα εχουμε την αλλη βδομαδα.δλδ περιπου 15 μερες απο τοτε που πηγα το τηλεφωνο.(υπενθυμιζω οτι κανω χρηση της doa).προσεχτε οχι το κινητο στα χερια σε 15μερες απλα μια ενημερωση σχετικα με το πιο σταδιο βρισκομαστε. και το κερασακι στην τουρτα? το τηλεφωνο σας μπορει να εχει αυτο το προβλημα λογω κακης χρησης(βλαβη λογισμικου 100% εντωμεταξυ).δεν ξερω τι αλλο να κανω, εχω απηυδησει.

τελικα ειναι αυτο που ειπα παραπανω,βγαζουν τις συσκευες αφης στην αγορα ΟΛΟΙ οι κινητοπατερες ενω ειναι ακομα ανετοιμες,ολα για την κονομα!

εγω την πατησα 2 φορες με την νοκια και ευτυχως που δεν προχωρησα σε αγορα του i8910 που μου αρεσε οσο κανενα αλλο απο UI,γιατι παλι θα κλαιγα τα λεφτα μου μετα απο οσα εχω διαβασει εδω.

λοιπον ακουστε πως λειτουργει το συστημα της vodafone.πηρα σημερα παλι τηλεφωνο και λενε δεν βρισκουν οι τεχνικοι της vodafone τι φταιει και το εστειλαν στη smartek. απαντηση θα εχουμε την αλλη βδομαδα.δλδ περιπου 15 μερες απο τοτε που πηγα το τηλεφωνο.(υπενθυμιζω οτι κανω χρηση της doa).προσεχτε οχι το κινητο στα χερια σε 15μερες απλα μια ενημερωση σχετικα με το πιο σταδιο βρισκομαστε. και το κερασακι στην τουρτα? το τηλεφωνο σας μπορει να εχει αυτο το προβλημα λογω κακης χρησης(βλαβη λογισμικου 100% εντωμεταξυ).δεν ξερω τι αλλο να κανω, εχω απηυδησει.

Φιλε κανε μια καταγγελια για να στωσουν. Δεν μπορουν να μας κοροιδευει τωρα η samsung. Κινητο των 600 euro και δεν μπορουν ουτε την στοιχειωδη υποστηριξη να προσφερουν(δεν το συζητω για firmware,υτε που ξερουν αυτη την λεξη εδω στην ελλαδα)

τουλαχιστον ρε γμτ να παρουν ενα τηλεφωνο να σε ενημερωσουν οχι να σε γραφουν. αν ειναι δυνατον να παει 20+ μερες και παλι σιγουρο να μην ειναι αν θα το παρω

τουλαχιστον ρε γμτ να παρουν ενα τηλεφωνο να σε ενημερωσουν οχι να σε γραφουν. αν ειναι δυνατον να παει 20+ μερες και παλι σιγουρο να μην ειναι αν θα το παρω

Αυτοι δεν προκειται να σε παρουν στον αιωνα τον απαντα.... Αν περιμενα και δεν τους επερνα ακομα στην voda θα ηταν. Κραξιμο θελουν φιλε μου!

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD