sani_boy Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 το manual ειναι μεσα στο φακελο ndrive στην καρτα σε μορφη pdf ok thanks το βρηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 το θεμα της υπαστηριξης απο την εταιρεια το θεωρω πολυ σημαντικο ισως το σημαντικοτερο απο ολα. τι παει να πει βγαζει firmware σε αλλες γλωσσες και οχι ακομα την ελληνικη απο την στιγμη που εισαγεται και πωλειται στην χωρα μας θα επρεπε να υπηρχε και η αναλογη υποστηριξη. βλεπεε εχω συνηθισει χρονια τωρα με τα νοκια που σε αυτον τον τομεα,παιρνει αριστα η νοκια. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 το θεμα της υπαστηριξης απο την εταιρεια το θεωρω πολυ σημαντικο ισως το σημαντικοτερο απο ολα. τι παει να πει βγαζει firmware σε αλλες γλωσσες και οχι ακομα την ελληνικη απο την στιγμη που εισαγεται και πωλειται στην χωρα μας θα επρεπε να υπηρχε και η αναλογη υποστηριξη. βλεπεε εχω συνηθισει χρονια τωρα με τα νοκια που σε αυτον τον τομεα,παιρνει αριστα η νοκια. Ετσι ειναι οταν κυκλοφορεις ενα τηλ πρεπει να το στηριζεις...το πιο αθλιο για μενα ειναι οτι σε αλλες χωρες βγαζει συνεχεια καινουρια firmware εδω περα βρεχει...κριμα και παλι καλα που την εβγαλα καθαρη.στο τσακ θα το επερνα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Νομιζω, ή μαλλον καλυτερα ελπιζω, οτι η Samsung δεν θα μας αφησει ετσι.. Εστω και καθυστερημενα, καποια στιγμη θα βγουν και εδω θελω να πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Ότι αξίζει αξίζει κ με το παραπάνω το κινητό,αρκεί να μην έχεις πρόβλημα να έχεις ξένο firmware καθώς το ελληνικό είναι μετριότατο κ παλιό,ειδικά χθες βγήκε το ρωσικό firmware RII2 όπου έχει κ 3d task manager k γενικά τα σπάει,εννοείται πως έχει κ αγγλική γλωσσά να βάλεις φυσικά Η κάμερα του είναι εξαιρετική,βγαζει φοβέρες φώτο την ήμερα κ καλές το βράδυ χωρίς βέβαια να φτάνουν την ποιότητα ενος με xenon flash.άλλα αν σε νοιαζουν μόνο η φώτο κ τίποτε άλλο ίσως είναι καλύτερα να περιμένεις το sony ericsson satio η το samsung pixon 12 Όσο για τα εικονίδια έμενα μια χαρά μου φαίνονται,υπάρχουν κ πολλά themes εξάλλου να κατεβάσεις όπου μπορούν να αλλάξουν τα σχέδια στα εικονίδια με ελληνικο πληκτρολογιο η ρωσικη , μενου αγγλικα Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sani_boy Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 καλησπερα σε ολους. ξαφνικα πριν λιγο εξαφανιστηκαν τα widgets απο την κυρια οθονη.ξερει κανεις πως τα επαναφερω? επισης οταν παω menu-ρυθμισεις-προσωπικο-widgets δεν βλεπω κανενα widget.τι συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden5 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 με ελληνικο πληκτρολογιο η ρωσικη , μενου αγγλικα Βγήκε η ρώσικη με ελληνικό πληκτρολόγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Νομιζω, ή μαλλον καλυτερα ελπιζω, οτι η Samsung δεν θα μας αφησει ετσι.. Εστω και καθυστερημενα, καποια στιγμη θα βγουν και εδω θελω να πιστευω Προσωπικα, σε περιπτωση που δεν δω επισημο ελληνικο firmware μεχρι το τελος Σεπτεμβριου, σκοπευω να τους στειλω mail στο οποιο θα τους ζητησω να τους στειλω το τηλεφωνο και να μου επιστρεψουν τα χρηματα μου πισω. Δεν υπαρχουν πελατες Α' και Β' κατηγοριας. Για να δουμε, λογικα στις 14/9 θα γνωριζουμε περισσοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 ειχα στειλει εγω mail και η απαντηση...σε καθε χωρα εχουν διαφορετικη γλωσσα και διαφορετικο λογισμικο...:wacko: επομενως λεει και αλλα προβληματα...μετα απο αυτο επαψα να ασχολουμε με αυτο το τηλ... σαν να μου λεμε οτι ειμαι ηλιθιος...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden5 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Σαφώς απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει με την υποστήριξη στην ελλαδα,άλλα εμένα προσωπικά από την στιγμή που βρέθηκε τρόπος να γράφω με ελληνικά στα μηνύματα με τα ξένα κ ολοκαίνουργια firmware δεν με απασχολεί αν θα βγει ελληνικό η όχι πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 ναι ομως για καποιον που δεν ξερει αγγλικα ειναι προβλημα ομως το σπουδαιοτερο βαζεις σε δοκιμασια την εγγυηση και 600 δεν ειναι και λιγα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Η Νοκια ειναι η μονη εταιρεια που εχει το αλαθητο του Παπα μου φαινεται.. Εχουν βγει δεκαδες κινητα απο ΟΛΕΣ τις εταιρειες που ειναι παρα πολυ καλα σε καθε price range.. Οι ανθρωποι κοροιδευουν τον κοσμο κανονικα και ειδικα στο high end κομματι της πιτας.. Μετα το φοβερο Ν95 πηγαμε στο Ν96 και τωρα στο Ν97 με ολιγη απο N8x κτλ κτλ που ειναι μασκαρεμενα Ν95 με λιγες βελτιωσεις.. Αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα αλλιως.. Τι να την κανω την υποστηριξη στα "αθλια" κινητα της; :rolleyes: Οκ δεν διαφωνω σαφως και ειναι αστεια η υποστηριξη της Samsung στην Ελλαδα, αλλα αυτα που προσφερουν σε αυτο το κινητο σε αυτη την τιμη ειναι πραγματικα απιστευτο.. Ειλικρινα τωρα τι συγκριση μπορει να γινει αναμεσα στο ενα τηλεφωνο και στο αλλο; N97 vs i8910HD? ναι ομως για καποιον που δεν ξερει αγγλικα ειναι προβλημα ομως το σπουδαιοτερο βαζεις σε δοκιμασια την εγγυηση και 600 δεν ειναι και λιγα...;) Θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ με τα αγγλικα.. Δεν υποχρεουται ΚΑΝΕΙΣ να ξερει ξενη γλωσσα.. Για αυτο και ειναι απαραιτητο το ελληνικο firmware.. Να κανω ομως και λιγο τον συνηγορο του διαβολου; Οκ ρε παιδια δεν περνουμε dumbphone.. Υποτιθεται οτι το να περνας ρομ, να ψαχνεις το κινητο σου σε εφαρμογες χρησιμες και γενικα "να θετεις σε κινδυνο" την εγγυηση σου ειναι μεσα στο κολπο με τα high end smartphones.. Αλλιως ποιος ο λογος να παρεις αυτο; Ας παρεις το C905 ή το M8910(PIXON 12) αν θες απλα καμερα καλη, να παιζεις κανα παιχνιδακι και να βλεπεις καμια ταινια.. Kαπου δλδ ειναι και σαν αγραφος κανονας το ψαχτο και λιγο αλλιως αστο με αυτα τα κινητα αν δεν μπορεις.. Δεν εχω καμια διαθεση να γινω εμπαθης αλλα νομιζω οτι ειναι κριμα καποιος να περιμενει απο τους Ελληναρες εκπροσωπους της Samsung και την Voda να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα.. Χανουν οι ιδιοι την ουσια της υπαρξης ενος τετοιου κινητου.. Το "ψαξιμο" σε ενα bleeding edge smartphone.. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 συγνωμη φιλε μου που θα διαφωνισω με αυτο που λες...αλλο πραγμα να περνας μια εφαρμογη συμβατη για το τηλ και λογω του ανοικτου λειτουργικου να το φαιρνεις στις προτιμησεις σου και αλλο να αλαζεις rom χανοντας εγγυηση....απο τη στιγμη που βγαζει ενα προιον πρεπει να το στηριζει..δεχομαι οτι βγαζει σαφως ποιοτικα τηλ η samsung και μπραβο της.ομως απο τι στιγμη που αλλες χωρες στηριζεις το θεορω κοροιδια να κανει εξαιρεσεις ....για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι οπαδος καμιας εταιριας ομως δεν θελω να με περνα κανεις κοροιδο ακουμποντας ασιλογιστα τα χρηματα μου....μου αρεσει παρα πολυ το τηλ αλλα ειπαμε.....φιλικα παντα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Κανενα προβλημα κουβεντα κανουμε.. Το κυριοτερο μεριδιο ευθυνης κατα την αποψη μου το φερει η αντιπροσωπεια της samsung στην Ελλαδα και η Voda.. Σαφως και η μαμα εταιρεια πρεπει να ξερει με ποιους συνεργαζεται αλλα δεν μπορει να προβλεπει για καθε χωρα ξεχωριστα τοσα πραγματα .. Για αυτο υπαρχουν οι εκπροσωποι της σε καθε χωρα.. Και εκει ειναι το κυριο λαθος της.. Σε ποια αντιπροσωπεια εχει εμπιστευτει τις τυχες της στην Ελλαδα.. Κατα τα αλλα αναλογισου σε ποσους προιοντα της τεχνολογιας δραστηριοποιειται αυτη η εταιρεια και κατα ποσο μπορει να ξερει τι γινεται στο Ελλαντα για ενα φιρμγουεαρ ενος κινητου της.. Παντως οσοι εχουν περασει μια απο ολες τις ρομ, διαπιστωνουν σαφεις βελτιωσεις σε αρκετους τομεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 συμφωνω αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι απο την στιγμη που βγαζει σε τοσες χωρες αναβαθμισεις δεν ξερει οτι και στην ελλαδα διαθετει το τηλ να βγαλει και γιαυτο απο την στιγμη που εχουν το ιδιο λειτουργικο απλα η γλωσσα αλλαζει?ειναι αναγκη να τους το πουν απο εδω?προβληματα που εχουν διαπιστωθει σε αλλες χωρες δεν υπαρχουν και εδω αφου το ιδιο τηλ ειναι....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Βγήκε η ρώσικη με ελληνικό πληκτρολόγιο? Η ρώσικη (που τη γυρίζεις στα αγγλικά) με... ΕΛΛΗΝΙΚΑ Τ9 και full QWERTY. Το μόνο που δεν υπάρχει είναι τα ελληνικά μενού. Αλλά μπροστά στα updates, μικρό το κακό... :D Το κυριοτερο μεριδιο ευθυνης κατα την αποψη μου το φερει η αντιπροσωπεια της samsung στην Ελλαδα και η Voda.. Αυτό ακριβώς !!!!!! Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden5 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Βέβαια όσον αφορά την εγγύηση εγώ θα το πάω κάποια στιγμή σύντομα για να μου κοιτάξουν ένα πρόβλημα που έχει στο μικρόφωνο κ εννοειται ότι θα περάσω το ελληνικό firmware πριν το πάω για να πιάσει κανονικά η εγγύηση,δεν νομίζω ότι θα καταλάβουν τίποτα Πάντως απ ότι έχω διαβάσει δεν συμβαίνει μόνο στην ελλαδα αυτό με την υποστιριξη,κ στην Σουηδία κ στην Τουρκία νομίζω έχω ακούσει ότι δεν βγαίνουν καινούργια firmwares κ ίσως κ σε μερικές άλλες χώρες... Μακάρι η samsung hellas να ξυπνήσει κ να δραστηριοποιηθεί λιγάκι γιατί είναι κρίμα η samsung να βγαζει τόσο καλά κ ποιοτικά κινητά τα τελευταία χρόνια κ να μην υπάρχει η κατάλληλη υποστήριξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 ετσι ειναι μακαρι ....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristaras69 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Ρε παιδιά, αραιά και πού διάβασα για την διάρκεια της μπαταρίας. Τις πρώτες 2-3 μέρες ήταν απογοήτευση. Τόσο κρατούσε!! Του έκανα hard reset και κράτησε δύο εβδομάδες. Του έβαλα το Garmin, και κράτησε μία μέρα, χωρίς όμως να λειτουργώ το Garmin, απλώς το έκανα εγκατάσταση. Έχει κανείς καμια παρόμοια εμπερία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sani_boy Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 ρε παιδια plz οποιος ξερει ας μου δωσει μια απαντηση για τα widgets.εχουν εξαφανιστει απο την home screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas1 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 ρε παιδια plz οποιος ξερει ας μου δωσει μια απαντηση για τα widgets.εχουν εξαφανιστει απο την home screen. πας settings,personal,themes,home scr.themes και επιλεγεις samsung widget. Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sani_boy Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 πας settings,personal,themes,home scr.themes και επιλεγεις samsung widget. το εχω επιλεγμενο απλα οταν παταω στην home screen το βελακι δεν εχει κανενα widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Βέβαια όσον αφορά την εγγύηση εγώ θα το πάω κάποια στιγμή σύντομα για να μου κοιτάξουν ένα πρόβλημα που έχει στο μικρόφωνο κ εννοειται ότι θα περάσω το ελληνικό firmware πριν το πάω για να πιάσει κανονικά η εγγύηση,δεν νομίζω ότι θα καταλάβουν τίποτα... Sorry που θα σε απογοητευσω, αλλα δεν "κυκλοφορει" το ελληνικο FW (της Voda εννοω) ακομα σε rom....Aναμενουμε..... Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Ρε παιδιά, αραιά και πού διάβασα για την διάρκεια της μπαταρίας. Τις πρώτες 2-3 μέρες ήταν απογοήτευση. Τόσο κρατούσε!! Του έκανα hard reset και κράτησε δύο εβδομάδες. Του έβαλα το Garmin, και κράτησε μία μέρα, χωρίς όμως να λειτουργώ το Garmin, απλώς το έκανα εγκατάσταση. Έχει κανείς καμια παρόμοια εμπερία? Μετά την εγκατάσταση του Garmin και για να μην έχουμε πρόβλημα με την μπαταρία πρέπει να ακολουθήσουμε την παρακάτω διαδικασία: Πηγαίνετε στο Εργαλεία -> Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Launch Background Service και επιλέξτε ενεργοποίηση. Κλείνετε το Garmin, το ανοίγετε πάλι και πηγαίνετε στο ίδιο μενού και επιλέξτε απενεργοποίηση. Κλείνετε το Garmin και κάνετε μια τελευταία επανεκκίνηση το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Μου ήρθε χθες το κινητό μετά από μια εβδομάδα. Τελικά έγινε αντικατάσταση με καινούριο. Τώρα το καινούριο είναι εντάξει τα ηχεία του αλλά παρατηρώ ότι στην κάμερα όταν πάω να τραβήξω βίντεο έχει μερικά πιχελς διάσπαρτα που είναι άλλο χρώμα πράσινο με άσπρο και τρεμοπαίζουν, τα οποία τα καταγράφει κιόλας στο βίντεο και είναι σταθερά στο ίδιο σημείο άσχετα με το πλανώ που τραβαω εκτός και είναι πολύ ανοιχτόχρωμο και δεν φαίνονται. Όταν τραβαω φωτογραφία στην οθόνη φαίνονται αλλά στην αποθηκευμένη φωτογραφία δεν φαίνονται. Είναι χαλασμένη η κάμερα αυτή τη φορά; Έλεος με την Samsung. Στο Garmin όταν πάω εργαλεία, αναζήτηση στο χάρτη, και κάνω αρκετό ζουμ και πάω να το προχωρήσω λίγο δεξιά αριστερά κολλάει το πρόγραμμα, ξέρεται τι μπορεί να φταίει; Έχω το χάρτη 3σε1. Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts